Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερουμε μηπως που ακριβως βρισκεται η κεραια για το wifi και το σημα τηλεφωνιας στο κινητο? ή ποιο αλλο καλωδιο θα μπορουσε να επηρρεαζει?

εγώ όχι,

αλλά ρίξε μια ματιά στο utube

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...Εδώ είναι οδηγός για repartition της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου σε έκδοση CN.

http://www.androidrookies.com/2015/01/lenovo-s650-how-to-re-partition.html?m=1

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Έτσι μπορεί να αποκτήσει και η CΝ έκδοση το μεγάλο πλεονέκτημα των ROW.

Το δοκίμασα και δουλέυει!!

Τώρα έχω την http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ (vibe.V2.1439) με

εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 7,19 Gb από τα οποία αυτή τη στιγμή τα 5,53 Gb είναι ελέυθερα! και

αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου 55 Mb!

Edited by Baniko

• 1 month later...
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν ειχα ποτέlenovo ηθελα να ξερω αν βαλω καποιον launcher πχ nova μπορω να εχω τις κλασσικες homscreen kai app drower;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν ειχα ποτέlenovo ηθελα να ξερω αν βαλω καποιον launcher πχ nova μπορω να εχω τις κλασσικες homscreen kai app drower;

Ναι γινεται να βαλεις οποιον θελεις

Παλια επαιζε το Novago κανονικα

Η νεα εκδοση λεει δεν παιζει αν εισαι root

Υπαρχει περιπτωση αν το κανω unroot να παιξει ?

Ο πιο ευκολος τροπος να το κανεις unroot ποιος ειναι ?

Άντε, καλορίζικο το γλυφιτζούρι!

https://www.flickr.com/photos/23082134@N02/24658967530/

Edited by yiannism01

• 1 month later...

Υπάρχει καμία καλή δοκιμασμένη ρομ να δοκιμάσουμε γιατί βαρέθηκα την row-308;

Οίδα στο needrom την miui v7 την εχει βάλει κανείς να μας πει αν εχει προβλήματα.

Έχω αυτό το κινητό αρκετό καιρό τώρα και σήμερα αποφάσισα να του αλλάξω ρομ , γιατί είχε μόνο Αγγλικά και κινέζικα . Τα flash tools μου έδειξαν ότι η ρομ φορτώθηκε κανονικά και μου έβγαλε και το πράσινο "ν" . Όταν όμως πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο το μόνο που μου έδειξε το σήμα της Lenovo και στήν κάτω αριστερή γωνία δύο σειρές με μικρά γράμματα . Η μια γράφει TOOL DL image Fail ! και η άλλη απο κάτω uboot is blocking by dl info . Κατόπιν δοκίμασα να φορτώσω άλλη ρομ , αλλά πάλι τα ίδια . Δείχνει για λίγο το σήμα της Λενοβο και μετά σβήνει . Κάποια βοήθεια παρακαλώ ;

Έχω αυτό το κινητό αρκετό καιρό τώρα και σήμερα αποφάσισα να του αλλάξω ρομ , γιατί είχε μόνο Αγγλικά και κινέζικα . Τα flash tools μου έδειξαν ότι η ρομ φορτώθηκε κανονικά και μου έβγαλε και το πράσινο "ν" . Όταν όμως πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο το μόνο που μου έδειξε το σήμα της Lenovo και στήν κάτω αριστερή γωνία δύο σειρές με μικρά γράμματα . Η μια γράφει TOOL DL image Fail ! και η άλλη απο κάτω uboot is blocking by dl info . Κατόπιν δοκίμασα να φορτώσω άλλη ρομ , αλλά πάλι τα ίδια . Δείχνει για λίγο το σήμα της Λενοβο και μετά σβήνει . Κάποια βοήθεια παρακαλώ ;

Στο Flash tool επέλεξε το download with checksum. Δες εδώ πώς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180

Στο Flash tool επέλεξε το download with checksum. Δες εδώ πώς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180

Ευχαριστώ , αυτό ήταν !

Υπάρχει καμία καλή δοκιμασμένη ρομ να δοκιμάσουμε γιατί βαρέθηκα την row-308;

Οίδα στο needrom την miui v7 την εχει βάλει κανείς να μας πει αν εχει προβλήματα.

Είναι πολύ καλή και ενημερώνεται. Να κατεβάσεις αυτή του HikariNoTenshi από το lenovo-forums.ru.

Το δοκίμασα και δουλέυει!!

Τώρα έχω την http://www.needrom.com/download/lenovo-s650-vibeui-2-0/ (vibe.V2.1439) με

εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 7,19 Gb από τα οποία αυτή τη στιγμή τα 5,53 Gb είναι ελέυθερα! και

αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου 55 Mb!

Αδερφε το εχω βαλει κι εγω την 1439 αλλα το weather widget δεν βρισκει την Πολη ξερεις τιποτα;

Αδερφε το εχω βαλει κι εγω την 1439 αλλα το weather widget δεν βρισκει την Πολη ξερεις τιποτα;

Η βάση της είναι κινεζική, οπότε αν θες καιρό, πας σε row s308.

ok το βρήκα απλα βαζεις στην αναζήτηση πολης τον κωδικό αεροδρομίου πχ για αθηνα ATH θεσσαλονικη SKG απλα είναι για μεγάλες πόλεις. Edited by GiannisTsil

Το εβαλα χτες σε Airplane mode και μετα απο λιγο εκανε restart

Μου το εκανε αλλες 2 φορες και τωρα μολις ανοιξα δεδομενα και gps

Να φταιει κατι στο Hardware?

Εχω την αρχικη rom και root

ξερει κανεις πως μπορω να κανω full backup τη ROM και τα παντα στο τηλεφωνο ωστε να το επαναφερω οπως ειναι τωρα αν αλλαξω rom και δε μου ααρεσει ?

Βρηκα αυτο

http://www.theandroidhow.com/2014/05/how-to-backup-restore-stock-rom-with-sp-flash.html

αλλα δεν ξερω πως γινεται το reboot into cwm recovery

Τελικα εβαλα το [ROOT] Rashr - Flash Tool

και φορτωσα με αυτο το recovery.img και με εβαλε στο recovery απο οπου εκανα backup

Τα restart συνεχιζονται 2-3 φορες τη μερα συνηθως οταν μπαινω internet

Μπορω να ελεγξω κατι που φταιει ή να δοκιμασω να περασω την ιδια ή αλλη ROM?

Υπαρχει καποια καλυτερη απο την αρχικη ?

Edited by adi32

• 2 weeks later...
Παιδιά για σας έχω ένα s650 αγορασμένο από Κίνα εδώ και ένα χρόνο έχει αρχίσει και κολλάει υπερβολικά εγώ είμαι τελείως άσχετος με της ρομ μπορεί κάποιος να μου προτείνει αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορεί να το αναβάθμιση γιατί εγώ είμαι τελείως άσχετος με όλα αυτά. Ευχαριστώ

Έκανα επαναφορά αλα συνεχίζει τα ίδια μάλιστα κόλλησε τελείως και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.ειχα στείλει μαιλ το μαγαζί που το αγόρασα minideal και μου απάντησαν να του αλλάξω ρόμ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί. Ευχαριστώ

Μια αλλαγη ρομ θα θελει και θα πεταει. Το εχω δωσει στο μανα μου εδω και κανα χρονο και της παει σφαιρα. Οχι πως οσο το ειχα εγω ειχε καποιο θεμα, απλα ειπα να παω σε κατι καλυτερο.

• 2 weeks later...
Αγόρασα αυτό το τηλέφωνο για ένα φίλο μου πριν από 6 μήνες. Χθες μου το έδωσε με ένα μεγάλο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δεν μπορεί να ανοίξει , και εγώ δεν μπορώ να μπω στο Recovery . Η μπαταρία είναι εντάξει, το έχω ελέγξει . Όταν το συνδέω με το φορτιστή, δεν δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας . Ανάβει μόνο το κόκκινο Notification Led . Έχω εγκαταστήσει τους USB VCOM Drivers και τους Drivers της Lenovo . Χρησιμοποιώ ένα λάπτοπ με Windows 10 Pro x64. Προσπάθησα να φλασάρω πολλές διαφορετικές Rom μέσω Flash Tool , αλλά όλα καταλήγουν στο ίδιο λάθος [bROM ERROR:. S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) Please check your load matches to your target which is to be downloaded.] . Προσπάθησα με όλες τις θύρες USB του λάπτοπ . Προσπάθησα με πολλά διαφορετικά καλώδια USB . Έχω απεγκαταστήσει και να επανεγκαταστήσει όλους τους Drivers αρκετές φορές . Προσπάθησα να φλασάρω μόνο το Custom Recovery για να εγκαταστήσω νέα Rom μέσω του Recovery. Το Flash Tool λέει το εξής σφάλμα [ BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) Please check your load matches to your target which is to be downloaded ] . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ .

Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72

LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated

LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean

LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean

LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S

Αγόρασα αυτό το τηλέφωνο για ένα φίλο μου πριν από 6 μήνες. Χθες μου το έδωσε με ένα μεγάλο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δεν μπορεί να ανοίξει , και εγώ δεν μπορώ να μπω στο Recovery . Η μπαταρία είναι εντάξει, το έχω ελέγξει . Όταν το συνδέω με το φορτιστή, δεν δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας . Ανάβει μόνο το κόκκινο Notification Led . Έχω εγκαταστήσει τους USB VCOM Drivers και τους Drivers της Lenovo . Χρησιμοποιώ ένα λάπτοπ με Windows 10 Pro x64. Προσπάθησα να φλασάρω πολλές διαφορετικές Rom μέσω Flash Tool , αλλά όλα καταλήγουν στο ίδιο λάθος [bROM ERROR:. S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) Please check your load matches to your target which is to be downloaded.] . Προσπάθησα με όλες τις θύρες USB του λάπτοπ . Προσπάθησα με πολλά διαφορετικά καλώδια USB . Έχω απεγκαταστήσει και να επανεγκαταστήσει όλους τους Drivers αρκετές φορές . Προσπάθησα να φλασάρω μόνο το Custom Recovery για να εγκαταστήσω νέα Rom μέσω του Recovery. Το Flash Tool λέει το εξής σφάλμα [ BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) Please check your load matches to your target which is to be downloaded ] . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ .
99% έχει βλάβη η μνήμη flash και πάει για πέταμα. Αν θες, στείλε μου ένα π.μ. να σου δωσω πληροφορίες να μου το φέρεις στο μαγαζί για άλλον έναν έλεγχο, μήπως κάνεις κάτι λάθος ή φταίει το λάπτοπ