geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Μερικές ερωτήσεις έχω να κάνω. Το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων απο που το επιλέγουμε; Στις ρυθμίσεις δεν έχει ολες τις επιλογές στα ελληνικά, γίνεται να γίνουν όλες στην δική μας γλώσσα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Μερικές ερωτήσεις έχω να κάνω. Το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων απο που το επιλέγουμε; Στις ρυθμίσεις δεν έχει ολες τις επιλογές στα ελληνικά, γίνεται να γίνουν όλες στην δική μας γλώσσα; Καλορίζικο φίλε. Για την μπαταρία πας στις ρυθμίσεις, στην 2η καρτέλα που λέει "character", πατάς εκεί που λέει "notifications". Εκεί έχει τις επιλογές της μπαταρίας. Για τα ελληνο-αγγλικά δε νομίζω να αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλορίζικο φίλε. Για την μπαταρία πας στις ρυθμίσεις, στην 2η καρτέλα που λέει "character", πατάς εκεί που λέει "notifications". Εκεί έχει τις επιλογές της μπαταρίας. Για τα ελληνο-αγγλικά δε νομίζω να αλλάζει κάτι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Η rom 4.4.2 υπαρχει στο site needrom υπαρχει και εφαρμογη στο play store needrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Απο needrom... http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-vibeui/ Δεν περιλαμβανονται gapps, αγγλικα κινεζικα μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Απο needrom... http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-vibeui/ Δεν περιλαμβανονται gapps, αγγλικα κινεζικα μονο Ετσι εγραφαν και για αλλες εκδοσεις, αλλα τελικα τις εβαζαν διαφορα παιδια απο εδω και ελεγαν οτι ειχαν και ελληνικα. Βεβαια αυτη ειναι DEV οποτε μαλλον δεν θα εχει.... Εγω παντως μαλλον θα περιμενω να βγει η stable εκδοση OTA για να κανω το upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 KitKat O bluerichblue που σχολιάζει στο needrom είναι εισαγωγέας στο Ισραήλ και κάνει αρκετό ψάξιμο πριν εισάγει/πουλήσει κινητά. Έτσι τα σχόλιά του είναι αρκετά αξιόπιστα... Νομίζω ότι θα δοκιμάσω... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara1988 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μηπως μπορει καποιος να μου πει πως βαζουμε αποκρυψη στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.antelife.com/review/product/list/id/7478/category/3/ εδω παντως λεει οτι εχει gorilla... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια δεν το βλεπει το pc το κινητο, ξερετε τι πρεπει να κανω για να το δει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 KitKat O bluerichblue που σχολιάζει στο needrom είναι εισαγωγέας στο Ισραήλ και κάνει αρκετό ψάξιμο πριν εισάγει/πουλήσει κινητά. Έτσι τα σχόλιά του είναι αρκετά αξιόπιστα... Νομίζω ότι θα δοκιμάσω... Δοκιμασε και πες μας εντυπωσεις,στο τσακ ειμαι να την περασω ,κατεβασα ολα τα σχετικα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια δεν το βλεπει το pc το κινητο, ξερετε τι πρεπει να κανω για να το δει? Κανείς???? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κανείς???? Πρέπει να βάλλεις πρώτα drivers, αν δεν το έχεις κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πρέπει να βάλλεις πρώτα drivers, αν δεν το έχεις κάνει. Οχι δεν το εχω κανει. Υπαρχει καπου σχετικος οδηγος? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κάνε αναζήτηση.......ο θείος google τα ξέρει όλα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κάνε αναζήτηση.......ο θείος google τα ξέρει όλα :happy: Οκ thank you, ειπα μήπως υπάρχει κατι εδω μεσα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μηπως μπορει καποιος να μου πει πως βαζουμε αποκρυψη στο τηλεφωνο Το μόνο που ξέρω είναι #31# πριν τον αριθμό. Αλλά αν πάρεις κατευθείαν από τις επαφές .........δεν θα μπει το #31#.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μπορει καποιος να βοηθησει να βρουμε drivers για το τηλεφωνο? Οτι εχω βρει ειναι επι πληρωμη. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μπορει καποιος να βοηθησει να βρουμε drivers για το τηλεφωνο? Οτι εχω βρει ειναι επι πληρωμη. Ευχαριστω. Eχεις mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Eχεις mail Ευχαριστω Λεο, αλλα δεν ειχε τους drivers μεσα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) geokostas ψάξε γι' αυτό MT6577 USB VCOM drivers Edited April 11, 2014 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldameldo Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ξέρει κάποιος πως γίνεται ο συγχρονισμός των wifi από τον λογαριασμό gmail? Στο προηγούμενο κινητό μου είχε εμφανίσει όλα τα αποθηκευμένα wifi με το που έβαλα το gmail μου. Σε αυτό δεν έχω βρει πως να τα συγχρονίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 και εγω αντιμετωπιζω προβλημα με το gps τελευταια. δεν κλειδωνει ευκολα,αν κλειδωσει χανει πιανει το σημα συνεχεια. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παίδες help Έσβησα τον contact manager. Πώς τον επαναφέρω? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 To Sygic σας το παιζει η συσκευή? Εμενα δεν μου το ανοιγει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts