geokostas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Σημερα το παρηγγειλα για τη σύζυγο απο minideal,τους ζήτησα τα γνωστα δωρο,χαμηλη τιμη πακέτου,playstore,root κτλ. Μου απάντησαν οκ σε ολα εκτος του root.Ελπίζω να τα καταφέρω μολις το παραλαβω αν και δε πιστευω πως θα ενδιαφερει τη σύζυγο αν θα ειναι root η οχι. Θα πρεπει να το ζητησεις το playstore? Εγω απο οσα εχω παραγγειλει απο Κινα ολα ειχαν. Τωρα περιμενω το συγκεκριμενο απο to2c, αλλα δεν τους ειπα κατι για playstore, υποθετω οτι θα το εχει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ξερει κανεις πως γινεται το μπλοκαρισμα μιας επαφης απο το να σε καλεσει Στο αλλο κινητο πηγαινες στην επαφη και ειχε μπλοκαρισμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 AnTuTu score 10471; Μήπως η ρομ που βάζει το minideal είναι άστα να πάνε ή έκαναν κάποιο λάθος? αυτο το σκορ ειναι μολις πριν απο λιγο... 16000+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 αυτο το σκορ ειναι μολις πριν απο λιγο... 16000+ Το ξέρω ότι πιάνει 16+ αλλά αναρωτιέμαι γιατί στο minideal το έχει μόνο 10800, δεν είναι και προς όφελός τους εάν το παρουσιάζει σαν περιορισμένης δυνατότητας κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλησπέρα, μόλις πριν λίγα λεπτά το παρήγγειλα κι εγώ, από το to2c με κόστος 104,15€ και αποστολή με Singapore Post, προς αντικατάσταση του κινητού της υπογραφής.... Αναμονή τώρα..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το ξέρω ότι πιάνει 16+ αλλά αναρωτιέμαι γιατί στο minideal το έχει μόνο 10800, δεν είναι και προς όφελός τους εάν το παρουσιάζει σαν περιορισμένης δυνατότητας κινητό. Πρεπει να ειναι λαθος. Εγω απο minideal που το πηρα, μου βγαζει 17+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Φιλε τελικα το δοκιμασες το Lenovo Calendar? Απο αυτους που δοκιμασαν το contact manager update δωστε ενα feedback, τελικα θελει +030 για να λειτουργησει; Τους εβγαζε καποιο αλλο προβλημα οπως ελεγαν καποιοι στην αρχη; Εχουμε παρει απο φοβο ολα τα update... :lol: εγω τελικα εκανα Update το contact manager και ολα καλα. θεμα δεν ειχα με το +30 καθως ολες μου οι επαφες ( νομιζω) εχουν +30 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) τελικά με το 3g ξέρει κανείς τι γίνεται? Πως ανοίγει κλείνει.? Όταν είναι συνέχεια ανοιχτό δεν τρώει μπαταρία.? to manual δε βρισκω http://mobilesupport.lenovo.com/us/en/products/s650_smartphone?tabname=downloads Edited March 20, 2014 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 ....to manual δε βρισκω http://mobilesupport.lenovo.com/us/en/products/s650_smartphone?tabname=downloads Quick Start Guide http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_s650_qsg_en_v1.0_20131129.pdf Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 αυτο εχει μονο τα βασικα ομως Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Μόλις το πήρα στα χέρια μου!!!!!!!!! Μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση σε σχέση πάντα με το Huawei Ascend G300 που είχα. Ημέρα παραγγελίας 24 2 από To2c στα χέρια μου Θεσσαλονίκη σήμερα μετά από 25 ημέρες. Πανάλαφρο και όμορφο εμφανισιακά, για αρχή. Το μόνο που με ψιλοχαλάει, όσο μπόρεσα να δω λίγο, είναι πως η γλώσσα δεν είναι καθαρά ελληνικά, αφού στις ρυθμίσεις αλλού είναι ελληνικά αλλού αγγλικά, όπως πχ και στην αρχική οθόνη όταν κατεβάζεις για ειδοποιήσεις. Για κάποιους που δεν γνωρίζουν δεν νομίζω να χρειάζεται root, αν και το δικό μου είναι ρουταρισμένο. Ακόμη να πω πως μου ήρθε με δώρο μια προστατευτική μεμβράνη σε μαύρο που δεν χαλάει το μέγεθος πολύ και καλύτερα έτσι γιατί χωρίς αυτήν στα χέρια μου φαίνεται εύθραυστο!!!!!! Edited March 20, 2014 by bleck69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα έχουν πάθει πλάκα οι άνθρωποι!!!! Μαζική ζήτηση στην Ελλάδα για το S650... και όλοι ζητάνε τα ίδια.... http://www.to2c.com/lenovo-s650-basic.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 αυτο εχει μονο τα βασικα ομως Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Αν πάλι κάποιος βρει ας μας δώσει link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Γεια σας και από μένα πλέον κάτοχο του τηλεφώνου. Το score στο Antutu είναι 17450. Αν αυτό έχει σημασία η αγορά από Minideal με rom S119_131014 και από ότι κατάλαβα να μην το αναβαθμίσω γιατί θα βγουν κινεζικά. Το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο, το έλεγξα. Ξέρει κάποιος πως θα το ρουτάρω; Ο λόγος είναι ότι το gps δεν κλειδώνει γρήγορα και δεν μπορώ να δουλέψω καταγραφή στίγματος και πλοηγό. Έχω δοκιμάσει το gps test, βρίσκει δορυφόρους και κλειδώνει αλλά όταν κλείσει το πρόγραμμα χάνω σήμα. Ακόμα δεν βρίσκω το μενού για τις πληροφορίες της μπαταρίας και τα στατιστικά της. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Όσον αφορά τα μηνύματα, λέει 160 χαρακτήρες με ενεργοποιημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά όταν πας να γράψεις λέει 160, 159, 58, 57 κτλ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Κατά τα άλλα το κινητό είναι τέλειο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 χρησιμοποιω το handcent sms για 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. επισης, χρησιμοποιω το battery για πληροφοριες μπαταριας. δεν εχω χρησιμοποιησει το gps ακομα... δικιμασα νε framaroot/vroot να το ρουταρω, αλλα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που εχουν βαλει αλλοι χρηστες μερικα ποστς παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ξέρει κανείς αν δουλεύει το λαμπάκι ειδοποιήσεων και για άλλες εφαρμογές όπως ηλεκτρ. ταχυδρομείο, facebook κ.ά. εκτός από ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων και μηνυμάτων;;;;;;;;;;:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα έχουν πάθει πλάκα οι άνθρωποι!!!! Μαζική ζήτηση στην Ελλάδα για το S650... και όλοι ζητάνε τα ίδια.... http://www.to2c.com/lenovo-s650-basic.html Με 100 ευρώ σκάρτα, πως να μην πάθουν πλάκα και εμείς και αυτοί; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 χρησιμοποιω το handcent sms για 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. λειτουργει κανονικα ? δεν σου διπλο εμφανιζει τα εισερχομενα μηνυματα? υποστηριζει δηλαδη ,πλεον ,dual sim Κινητο η συγκεκριμενη εφαρμογη? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 λειτουργει κανονικα ? δεν σου διπλο εμφανιζει τα εισερχομενα μηνυματα? υποστηριζει δηλαδη ,πλεον ,dual sim Κινητο η συγκεκριμενη εφαρμογη? Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί κανονικά σε Dual Sim και δεν διπλοεμφανίζει τα μηνύματα.....την χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο στο κινητό της υπογραφής που είναι Dual Sim.....:cool: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ξέρει κανείς αν δουλεύει το λαμπάκι ειδοποιήσεων και για άλλες εφαρμογές όπως ηλεκτρ. ταχυδρομείο, facebook κ.ά. εκτός από ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων και μηνυμάτων;;;;;;;;;;:(:(:(:( Δεν έχω παρατηρήσει ότι δουλεύει. Θα το ξανακοιτάξω και θα επανέλθω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χρησιμοποιω το handcent sms για 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. επισης, χρησιμοποιω το battery για πληροφοριες μπαταριας. δεν εχω χρησιμοποιησει το gps ακομα... δικιμασα νε framaroot/vroot να το ρουταρω, αλλα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που εχουν βαλει αλλοι χρηστες μερικα ποστς παραπανω... Άρα αυτό για την μπαταρία ισχύει ότι δεν έχει το μενού στις ρυθμίσεις και πρέπει να καταβάσεις άλλο πρόγραμμα. Για το gps, δεν είχα ενεργοποιήσει το Epo και Agps, οπότε τα δοκιμάζω και αυτά και βλέπουμε. Το ρουτάρισμα το ήθελα μόνο για το gps. Σε ευχαριστώ. Στα μηνύματα το κάνει μόνο για τα ελληνικά. Για τα αγγλικά κανονικά 160 χαρακτήρες. Θα δοκιμάσω το handcent εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος να μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπερα και απο εμενα. Παρελαβα χτες το το κινητο μετα απο 19 μερες , απο minideal με δωρο μια ωραια θηκουλα και ζελατινα. Το ειχα αγορασει πιο ακριβα στα 120 (και στο ενδιαμεσο επεσε 15ευρω), αλλα χαλαλι γιατι σαν πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλο. Ηδη το εχω φορτωσει ενα καρο πραγματα και δοκιμαζω. Στα update μου εβγαλε και εμενα να κανω αναβαθμιση στην S650_S908_VIDEROM_V1.0_1411_3_ST αλλα φυσικα δεν εκανα κατι για να μην εχουμε παρατραγουδα. Για τις επαφες απο 1.15.842.0925.6adf6 μου εβγαλε να κανω upgrade στην 2.4321.140228.a18a4eb_hdpi . Την εχει δοκιμασει κανεις αυτη? ειναι ολα οκ με επαφες και sms ? Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το κινητο. τα μονα αρνητικα σχολια που εχω για την ωρα (παρα απο τα προβληματακια λογο Rom) ειναι 1ον εχει χαμηλη ενταση οταν βαζω ακουστικα σε ραδιοφωνο και mp3 player (με διαφορα ακουστικα που παιζουν κομπλε σε αλλα κινητα συσκευες) , πραγμα που με χαλασε επειδη στις μετακινησεις μου τα χρησιμοποιω συχνα. Θα δοκιμασω αλλα ακουστικα για να ειμαι 100% σιγουρος. 2ον περιμενα την οθονη να ειναι λιγο πιο ευδιακριτη σε εξωτερικους χωρους με εντονη ηλιοφανεια και σε εσωτερικους με ηπια ηλιοφανεια. 3ον και πιο σημαντικο (στο οποιο θελουν να μου απαντησουν και οι αλλοι κατοχοι του κινητου) ειναι οτι οσες φορες εχω κανει κλησεις το αισθανομαι να ζεστενεται πολυ συντομα (σχεδον αμεσως) στο πανω μερος της συσκευης. Γενικα ενα απο τους λογους που επελεξα την συσκευη ειναι λογο του χαμηλου SAR (γιατι στα ιδια λεφτα επαιζαν πιο "δυνατα" κινητα, τα οποια ειναι ομως βομβες ραδιοακτινοβολιας :P ). Ενταξει ειναι λεπτο, αλλα μου φαινεται λιγο αφυσικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για τα ακουστικά βρες τα δικάτου πολλα λενοβο εχουν θέμα με τα ακουστικά.παθων με P780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πραγματι φιλε δοκιμασα τα δικα του (που δεν με βολευουν καθολου και δεν ειναι και ποιοτικα καλα) και εχουν μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο... τι κουλο ειναι τωρα αυτο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 μια χαρα δυνατα ειναι τα δικα του ακουστικα και γνησια, την ποιοτητα στο πλαστικο ψαχνεται ρε παιδια..??? ενταξει δεν πρεπει να περιμενουμε και ποιοτητα στουντιο.. παντως για την ιστορια ,αγορασα HTC hands free και λειτουργουν αριστα ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Σημερα ηρθε και το δικο μου παιδια,πολυ γρηγορα ομολογω.Νομιζα οτι μου εκανε πλακα ο ταχυδρομος που με πηρε και μου λεει εχεις δεμα.4/3 η παραγγελια,7/3 πηρα tracking και 9/3 ελεγε dispatched to overseas.Το κοιταγα καθε μερα και μολις χτες αλλαξε η κατασταση σε Arrived to overseas.Τεσπα,σχετικα με το κινητο οπως τα ειπαν και τα υπολοιπα παιδα.Πολυ ποιοτικο(για ~120€) ελαφρυ και ομορφο.Εμενα ηρθε rooted οπως τους ειχα ζητησει(To2c.com) και αν και το ψαχνω απο το απογευμα,δεν ειδα πουθενα κινεζικες εφαρμογες.Ξενιζει λιγο το ΕλληνοΑγγλικο οταν επιλεγεις Ελληνικα αλλα δεν με χαλαει καθολου διοτι το εχω μονιμα στα Αγγλικα.Πολυ παραξενο αυτο που ανεφερε και καποιο αλλο παιδι,τα δικα του ακουστικα παιζουν πολυ καλυτερα απο 2-3 αλλα που δοκιμασα.Με ξενιζουν λιγο που δεν ειναι ψειρες αλλα δεν πειραζει. Ολα καλα λοιπον εκτος απο ενα θεμα που μαλλον ειναι κατι ευκολο,μιας και δεν ειδα να το αναφερει κανεις αλλος δεδομενου οτι ειναι το πρωτο μου κινεζικο.Το κινητο βλεπει μονο την καρτα που εχω στην θεση Sim 2.Την sim 1 δεν την βλεπει καθολου.Τις εκανα και τραμπα και παλι το ιδιο,μονο την Sim 2 βλεπει.Χρειαζεται καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts