Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή διαβάζω πολλά για root να κάνω μια ερώτηση που ίσως φανεί αφελής. Υπάρχει λόγος να κάνουμε root στην συσκευή όπως έρχεται από Κίνα μεριά;

Εγώ το έκανα για να απαλλαγώ από την ένδειξη αναβάθμισης που βγάζει και επειδή το έδωσα στον κουμπάρο μου αυτός πολύ πιθανό να το πατούσε καταλάθος και μετά ζήτω η Κίνα.

Επίσης έβαλα app adfree που κόβει τις διαφημίσεις από διάφορες εφαρμογές

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να 'σαι καλά bleck69. Και εσύ να το ευχαριστηθείς μέχρι το επόμενο.......

Λοιπόν παίδες.

Στις 10/3 κάνω την παραγγελία του S650 από To2c.

Στις 13/3 μου στέλνουν email με το Tracking Number

Σήμερα 17/3 πριν λίγο λέω…….. δεν μπαίνω να δω που βρίσκεται το πακέτο;;;;;;;……

Βάζω το Tracking Number σε αυτό το site http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px

και μου δίνει το παρακάτω πίνακα. Εσείς τι καταλαβαίνεται; Το τηλέφωνο είναι στην Σιγκαπούρη ή πάει για εκεί;

http://s6.postimg.org/ou837enk1/Screen_Shot003.jpg

Περιμένει αεροπλάνο να πετάξει από Σιγκαπούρη...1-2 μέρες λογικά.

Δοκίμασε και εδώ http://order.4px.cn/check_Querytrack.html?hawb ίσως και να πέταξε έχουν διαφορά μέρα και παραπάνω.

Edited by gmd

Εγώ το έκανα για να απαλλαγώ από την ένδειξη αναβάθμισης που βγάζει και επειδή το έδωσα στον κουμπάρο μου αυτός πολύ πιθανό να το πατούσε καταλάθος και μετά ζήτω η Κίνα.

Δηλ αν δεν κάνω root θα μου βγάζει πάντα ένδειξη αναβάθμισης με τον φόβο να το πατήσω κάποια στιγμή κατα λάθος; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να στείλω την ειδοποίηση στον αγύριστο;;;;;;

Στο Κινέζικο λινκ.....θα γίνουν κοντά 5 ώρες :happy:

Σωστός........ εδώ φαίνεται ότι είναι Σιγκαπούρη και περιμένει αεροπλάνο για εδώ. Αλλά εδώ λέει 14/3/2014 και σήμερα είναι 17/3;;;;;;;;;;;;

Ευχαριστώ

http://s6.postimg.org/o5z8ogou9/Screen_Shot003.jpg

Edited by pdt

Μην αγχώνεσαι από τώρα. Αφού πετάξει μπορεί να περιμένεις και 20 μέρες να το έχεις στα χέρια σου.

Σωστά μιλάς. Θέλουν 4-5 μέρες να το στείλουν από την άλλη άκρη της γης και 25 οι ελληνικές υπηρεσίες.............. :shock::shock:

Μείνετε στο θέμα παρακαλώ! Για αποστολές υπάρχει οδηγός και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Σωστά ξεφύγαμε ....συγγνώμη από μένα.

Panosvo και εγώ δοκίμασα 2-3 φορές να αλλάξω το κινέζικο superuser του Vroot με το supersu αλλά δεν τα κατάφερε να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του και το άφησα τελικά με το αρχικό. Άλλωστε την ίδια δουλειά κάνουν και τα 2.

Τeλικά έχει gorilla glass ή όχι;.

Μέχρι τώρα μάλλον κανείς δεν ξέρει στο φόρουμ με σιγουριά.

Όσο αφορά αυτά που ρώτησε ο φίλος ,ναι, θα το δοκίμαζα αν χαράζει σε μια γωνία.

Τα jiagu, zoppom,thl δεν με ενδιαφέρουν. Τα θεωρώ β' σε σχέση με τα lenovo>huawei>zte

Edited by qwerty12

αυτο πως το εκανες? μετα το root..

εμενα μου βγαζει συνεχεια αναβαθμιση για το το contacts manager καθε φορα που ανοιγω wifi.και μια στο τοσο για system update.

με το ροοτ τα απενεργοποιεις ανετα αυτα τα 2?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Τeλικά έχει gorilla glass ή όχι;.

Μέχρι τώρα μάλλον κανείς δεν ξέρει στο φόρουμ με σιγουριά.

Όσο αφορά αυτά που ρώτησε ο φίλος ,ναι, θα το δοκίμαζα αν χαράζει σε μια γωνία.

Τα jiagu, zoppom,thl δεν με ενδιαφέρουν. Τα θεωρώ β' σε σχέση με τα lenovo>huawei>zte

Στο επίσημο site της lenovo του Hong Kong δεν αναφέρει πουθενά για gorilla glass. Αν είχε δεν θα το έγραφε; Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος...... http://shopap.lenovo.com/hk/en/smartphones/s-series/s650/#tab-features

Γι' αυτό π.χ. το αναφέρει http://shopap.lenovo.com/hk/en/smartphones/vibe/vibe-x/

Edited by pdt

philhpmoris31 μετά το ροοτ με το vroot τσέκαρε οτι έχει γίνει σίγουρα, κατεβασε από το Play το Root Checker, μετά όταν τρέχεις το supersu του δίνεις πλήρη δικαιώματα χωρίς χρονικό περιορισμό.

Τα εχω κανει ολα αυτα,το root checker μου λεει οτι ειμαι ροοτ οταν εχω κινεζο superuser μετα κατεβαζω το supersu κανω αναβαθμιση su binary και μου λεει αποτυχια και μετα χανει το ροοτ και τωρα το δουλευω ροοτ με την κινεζικη εφαρμογη.

Σορυ αν σε επριξα.ευχαριστω

Φυσικά κι έχει tempered glass, τώρα αν ειναι της Corning ή άλλου κατασκευαστή, λίγο ενδιαφέρον έχει. Έχω τεστάρει μέχρι και Star N9500, και δε χαραζόταν με τίποτα (προσπαθούσα να το ξύσω με αιχμηρό κοπίδι), ακόμη και κάποια φθηνότερα άγνωστα. Τα περισσότερα κινέζικα πλέον έχουν tempered glass . Όποιος θέλει μπορεί να το τεστάρει σε μια άκρη προσεκτικά. Εγώ έχω κάνει δοκιμές σε σπασμένα panel από service

αυτο πως το εκανες? μετα το root..

εμενα μου βγαζει συνεχεια αναβαθμιση για το το contacts manager καθε φορα που ανοιγω wifi.και μια στο τοσο για system update.

με το ροοτ τα απενεργοποιεις ανετα αυτα τα 2?

Ναι μετά το ροοτ με το titanium backup.

"Επίσης για να μην κάνει ενημερώσεις, έκανα απεγκατάσταση το system upgrade με το titanium backup.

" ποστ 327 σελ 22

Το contacts manager δεν το πείραξα, το έκανα ενημέρωση

Ναι μετά το ροοτ με το titanium backup.

"Επίσης για να μην κάνει ενημερώσεις, έκανα απεγκατάσταση το system upgrade με το titanium backup.

" ποστ 327 σελ 22

Το contacts manager δεν το πείραξα, το έκανα ενημέρωση

για το contacts manager που μου βγαζει για ενημερωση γνωριζεις πως μπορουμε να το σταματησουμε?

σευχαριστω παντως για της ανωθεν πληροφοριες :up:

Update....μου ξεφυγε που λες πως το εκανες ενημερωση το contacts manger..δεν εχεις κανενα προβλημα με αυτο?επηρέασε τιποτε επιπλεον στην συγκευη?οι επαφες φαινονται κανονικα? καποιο προβλημα-κολλημα γενικοτερα μετα το συγκεκριμενο Update?

γιατι καποιος ειχε προβληματα αποσο θυμαμαι σε προηγουμενα ποστ.

και το βασικοτερο αν μπορουμε να σβησουμε το update και να επανελθει αλωβητο στην προτερα κατασταση το contacts manager

Edited by neo24gr

ρε παιδια εκανα προσπαθεια παραγγελιας στο minideal και δεν μουβγαλε πουθενα πεδιο για το κωδικο της καρτας mastercard...:(:(

απλα καταχωρηθηκε στο account μου η παραγγελια και τιποτα αλλο....επισης δεν μπορω να τους αφησω μηνυμα για τις λεπτομερειες που θελω..τι γινεται??ξερει κανεις?μηπως γινονται μονο τις ωρες που ειναι ανοικτο το καταστημα?

για το contacts manager που μου βγαζει για ενημερωση γνωριζεις πως μπορουμε να το σταματησουμε?

σευχαριστω παντως για της ανωθεν πληροφοριες :up:

Update....μου ξεφυγε που λες πως το εκανες ενημερωση το contacts manger..δεν εχεις κανενα προβλημα με αυτο?επηρέασε τιποτε επιπλεον στην συγκευη?οι επαφες φαινονται κανονικα? καποιο προβλημα-κολλημα γενικοτερα μετα το συγκεκριμενο Update?

γιατι καποιος ειχε προβληματα αποσο θυμαμαι σε προηγουμενα ποστ.

και το βασικοτερο αν μπορουμε να σβησουμε το update και να επανελθει αλωβητο στην προτερα κατασταση το contacts manager

Καντε αφοβα Update to Contact manager ειναι πιο βολικο απο το εγκατεστημενο σε επαφη την σερνεις δεξια για τηλεφωνο (ζηταει απο ποια sim θα παρει) και δεξια για μηνυμα.Απλα με μια επιφυλαξη το προηγουμενο update που ειχα κανει επρεπε να αλλαξω τους αριθμους μου σε +30 για να μου εμφανισει το ονομα ΜΟΝΟ στα μηνυματα στις κλησεις εμφανιζε.

Edited by Billakos91
λαθος χαρακτηρισμος

Καντε αφοβα Update to Contact manager ειναι πιο βολικο απο το εγκατεστημενο σε επαφη την σερνεις δεξια για τηλεφωνο (ζηταει απο ποια sim θα παρει) και δεξια για μηνυμα.Απλα με μια επιφυλαξη το προηγουμενο update που ειχα κανει επρεπε να αλλαξω τους αριθμους μου σε +30 για να μου εμφανισει το ονομα ΜΟΝΟ στα μηνυματα στις κλησεις εμφανιζε.

εγω αυτο με το +30 το εκανα εξαρχης για να μου εμφανιζει το ονοματα οπως ανεφερες.

να το κανω το Update προτεινεις ε?

υπαρχει η δυνατοτητα να απεγκαταστησεις αυτο το update αν κατι δεν παει καλα η δεν σαρεσει πχ?

ρε παιδια εκανα προσπαθεια παραγγελιας στο minideal και δεν μουβγαλε πουθενα πεδιο για το κωδικο της καρτας mastercard...:(:(

απλα καταχωρηθηκε στο account μου η παραγγελια και τιποτα αλλο....επισης δεν μπορω να τους αφησω μηνυμα για τις λεπτομερειες που θελω..τι γινεται??ξερει κανεις?μηπως γινονται μονο τις ωρες που ειναι ανοικτο το καταστημα?

Γιατί δεν κάνεις την αγορά μέσω PayPal;

Θα σε καθυστερήσει 1-2 μέρες μέχρι να γίνει η επιβεβαίωση της κάρτας αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην προστασία της συναλλαγής.

υπαρχει η δυνατοτητα να απεγκαταστησεις αυτο το update αν κατι δεν παει καλα η δεν σαρεσει πχ?

Το βλέπει σαν ξεχωριστή εφαρμογή,οπότε το κάνεις απεγκατάσταση ,κανονικά..

Παρελαβα σημερα κι εγω απο το minideal

Ειχε μεσα δωρο screen guard προστασια οθονης και ενα καλυμα θηκη σιλικονης

Το κινητο ειναι αψογο απο το λιγο που το ειδα

1) Οι εφαρμογες πανε στην sd

2) Πολυ φωτεινο

3) το gps παιζει καλα με το sygic

4) To Led ειδοποιησεων λειτουργει κανονικα

5) Το wifi αριστο

6) Για κλησεις εβαλα το swipe dialer free που ειχα συνηθισει και εχει και ωραια θεματα

7) Apex για Launcher

8) To ΝΟVA GO παιζει τελεια τα αθλητικα της νοβα

Κατι που δεν βρηκα ειναι πως κλεινουμε το 3g και πως βλεπουμε τις προσφατα κλεισμενες εφαρμογες σαν προεπισκοπηση και οχι σαν εικονιδια πατωντας για λιγο το μεσαιο κουμπι

Πως βγαζει σε full screen τη φωτο αυτου που σε καλει ?

Μου βγαζει την ειδοποιηση για system update

Nα μην το κανω ετσι? Μπορω να την απενεργοποιησω να μη με ζαλίζει ?

Edited by adi32