paris_89 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ έτσι ήμουνα προς το τέλος. Να το δω να μην το δω.... :( [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 το house of cards s02 δεν ηταν τοσο καλο οσο το s01.δεν ειχε τοσο γρηγορο ρυθμο οσο το s01 αλλα ηταν πολυ ωραιο.το vikings βλεπετε ευχαριστα αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι γυρισμενο για το history channel και ειναι λιγο εκπαιδευτικο.κατα τα αλλα ειναι ενδιαφερον σειρα πολυ προσεγμενη παραγωγη. δοκιμαστε να δειτε το hannibal ξεκινησε η δευτερη σαιζον.... θα μου λειψουν οι fry και bender sniff sniff Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ξεκίνησε επίσης η δεύτερη σεζόν του Americans και Bates motel. Το Bates motel για όσους δεν ξέρουν είναι και καλά prequel του phycho αλλά στα μέτρα του σήμερα. Η ερμηνεία της Vera Farmiga είναι καθηλωτική. Άλλη μια νέα σειρά, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, the tomorrow people. Με superheroes της marvel. Check it ;) me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το Agents of SHIELD είναι αυτό της Marvel. Βλέπεται άνετα, χωρίς να είναι τρομερό. Το Tomorrow people το ξεκίνησα, αλλά το παράτησα κάπου στο 4ο επεισόδιο, δεν μου άρεσε. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ναι έχεις δίκιο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Ξεκίνησα και το black sails μετά από αυτά που διάβαζα εδώ, πολύ καλές εντυπώσεις so far και μου αρέσει πάρα πολύ το theme. Πολύ ταξιδιάρικη σειρά.. me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναι έχεις δίκιο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Ξεκίνησα και το black sails μετά από αυτά που διάβαζα εδώ, πολύ καλές εντυπώσεις so far και μου αρέσει πάρα πολύ το theme. Πολύ ταξιδιάρικη σειρά.. Οντως, αλλα αργουν πολυ οι υποτιτλοι ρε παιδι μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν σας αρέσουν πάντως οι super heroes Ρίξτε μια ματιά στο arrow που ουσιαστικά είναι ο Green Arrow της D.C. και κάνουν εμφάνιση αρκετοί καλοί και κακοί όπως ο flash, deathstroke κτλ κτλ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν σας αρέσουν πάντως οι super heroes Ρίξτε μια ματιά στο arrow που ουσιαστικά είναι ο Green Arrow της D.C. και κάνουν εμφάνιση αρκετοί καλοί και κακοί όπως ο flash, deathstroke κτλ κτλ Πολύ αγαπημένο το arrow. Ειδικά ο δεύτερος κύκλος τα σπάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πολύ αγαπημένο το arrow. Ειδικά ο δεύτερος κύκλος τα σπάει. Αυτό. Ο πρώτος ήταν πολύ μέτριος, ο δεύτερος ανέβηκε πάρα πολύ. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχτές ξεκίνησα και το black sails. Πειρατές, καραϊβικη, ημίγυμνα κορίτσια, καταγάλανες θάλασσες. Τι άλλο να ζητήσω; Α ναι. Να είναι λίγο πιο σκοτεινό και οι άπλυτοι και βρώμικοι πειρατές να μην έχουν το κατάλευκο και ολόισιο χαμόγελο της Colgate :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 έχει δει κανείς τις σειρές παρακάτω να μου πει εντυπώσεις? Scandal (2012– ) http://www.imdb.com/title/tt1837576/?ref_=nv_sr_1 The Newsroom (2012– ) http://www.imdb.com/title/tt1870479/?ref_=nv_sr_1 mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 το newroom ειναι πολυ ωραια σειρα.πολυ γρηγορη και σφιχτη απο αποψη υποθεσης.δεν πλατιαζει καθολου και υπαρχει γρηγορη ροη. το scandal η το πρωτο μισο της 1ης σαιζον ηταν αδιαφορο.παρουσιαζε τους χαρακτηρες και βασικη υποθεση.απο το 2ο μισο της 1ης σαιζον μεχρι και την ολη την δευτερη ειναι πολυ δυνατη.η τριτη που παιζει τωρα ειναι απλα οκ.πολυ συνωμοσια που κατανταει βαρετη μετα απο ενα σημειο.γιαποθεση περισσοτερες λεπτομερειες ρωτα με.αποφευγω να σου πω παραπανω για να μην αποκαλυψω την υποθεση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Το Newsroom είναι εξαιρετική σειρά. Απλά, για να την απολαύσεις όπως πρέπει, θα πρέπει να ξέρεις τα στοιχειώδη σχετικά με την αμερικανική τηλεόραση (τι είναι τα networks, πώς λειτουργούν κτλ) και την αμερικανική πολιτική σκηνή (τι είναι οι Ρεπουμπλικανοί, τι είναι οι Δημοκράτες κτλ). Όχι ότι αν δεν τα ξέρεις δε θα καταλάβεις τίποτα, απλά κάποια πράγματα γίνονται πιο εύκολα κατανοητά έτσι. Το Scandal είναι μοντέρνα, εβδομαδιαία σαπουνόπερα. Δεν την έχω δει, οπότε εντυπώσεις δε μπορώ να πω. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 βασικα για να καταλαωεις το newsroom πρεπει να ξερεις μερικα πραματα και απο πολιτικη current affairs και πως δουλευει το συστημα στην αμερικη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 βασικα για να καταλαωεις το newsroom πρεπει να ξερεις μερικα πραματα και απο πολιτικη current affairs και πως δουλευει το συστημα στην αμερικη. Σίγουρα. Βέβαια από την άλλη μπορεί κανείς να το δει όπως βλέπει τις ιατρικές σειρές χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις από ιατρική. Απλά καταλαβαίνεις ότι κάτι σημαντικό γίνεται, όταν όλοι αρχίζουν να τρέχουν :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 εγω κολλησα επειδη μου αρεσουν current affairs.ειναι η μοναδικη σειρα που ειχα προβλημα να παρακολουθησω/ακουω τους διαλογους στα αγγλικα.(εμενα αγγλια).μιλουνε τοσο γρηγορα και ακαταπαυστα και η ροη τοσο γρηγορη που εχασα την μπαλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ούτε δυο εβδομάδες έμειναν πλέον για την έναρξη του 24 (5 Μαΐου)! Γνωρίζει κανείς αν εξασφάλισε τα δικαιώματα καμιά Nova ή κανά ΟΤΕ τιβι ή πρέπει να ψαχνόμαστε από τορεντάδικα για τα επεισόδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ούτε δυο εβδομάδες έμειναν πλέον για την έναρξη του 24 (5 Μαΐου)! Γνωρίζει κανείς αν εξασφάλισε τα δικαιώματα καμιά Nova ή κανά ΟΤΕ τιβι ή πρέπει να ψαχνόμαστε από τορεντάδικα για τα επεισόδια; Αν θυμάμαι καλά είδα σε trailer είτε στη νόβα είτε στο Φοξ ότι θα τα έχει ταυτόχρονα μετάδοση με Αμερική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τσεκάρετε επίσης και το Silicon Valley. Θα αρέσει στο φόρουμ πιστεύω είναι geek φάση. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τσεκάρετε επίσης και το Silicon Valley. Θα αρέσει στο φόρουμ πιστεύω είναι geek φάση. Εχω διαβάσει θετικά σχόλια αλλά περιμένω υπότιτλους. .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εχω διαβάσει θετικά σχόλια αλλά περιμένω υπότιτλους. .. Έχουν βγει 5 επεισόδια, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους ακόμα! Εμένα μου αρέσει αρκετά πάντως.. http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έχουν βγει 5 επεισόδια, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους ακόμα! Εμένα μου αρέσει αρκετά πάντως.. Ναι φαίνεται καλή αλλά χωρίς υπότιτλους δεν μπορώ να απολαύσω σειρά. Οπότε υποχρεωτικά περιμένω. Έπεσε στην αντίληψή μου η Penny dreadful. Νέα σειρά τρόμου με γνωστό casting και καλό budget. Υποσχόμενη. Όσοι αρέσουν το είδος να την τσεκάρουν. Μαζί κι εγώ. .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί η σειρά άλλα ξεκίνησα το Hannibal και με εχει κερδίσει. Επίσης διάβασα ότι τελικά ακυρώθηκε το Almost Human για όσους το έβλεπαν. Από το συνήθη ύποπτο Fox φυσικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί η σειρά άλλα ξεκίνησα το Hannibal και με εχει κερδίσει. Επίσης διάβασα ότι τελικά ακυρώθηκε το Almost Human για όσους το έβλεπαν. Από το συνήθη ύποπτο Fox φυσικά. Εγώ την έβλεπα πολύ ευχάριστα. Κρίμα γιατί αν στην δεύτερη σεζόν είχαν συνεχές σενάριο και όχι αυτοτελή θα πετούσε. Αλλά Fox είναι αυτό. Το Hannibal είδα πιλότο και το παράτησα. Δεν ξέρω, κάτι με τα οράματα κάτι με τον κοντούλη πρωταγωνιστή που δεν τον συμπάθησα, την άφησα. Αξίζει λες δεύτερη ευκαιρία; Είναι αυτοτελή ή με στόρι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το revenge ποτε τελιωνει στο 22 η στο 23;; και θα βγει και αλλος κυκλος;παντως τα τελ επεισοδια ηταν πολυ ανατρεπτικα μπορεις να πεις με αποκοριφωση το 21:) Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts