ThemisXRS Δημοσιεύτηκε October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2013 Επειδη βαριομουνα αλλα και επειδη εχω την απορια ας γραψει οποιος θελει την πιο παλια ηλεκτρονικη συσκευη που εχει....οχι ποτε κυκλοφορησε αλλα ποσα χρονια την εχει ξεκιναω εγω....εχω εναν Acer Aspire 5633WLMi τουλαχιστον 6 χρονια και του εχω βαλει windows 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Hp Pavillion zd8000 από το '03 (10 χρονών...) με vista home premium...:p Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κάπου πρέπει να έχω έναν Amiga, που περιμένει επισκευή... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Pentium 2 στα 400mhz ο οποίος δουλεύει κανονικότατα αγορά 1998 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ηλεκτρονικη γενικα η' πισι???,γιατι βλεπω μονο πισια να αναφερονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ένα ραδιόφωνο Τelefunken Bayreuth 653WLK του 1933. Το 2006 ψάξαμε με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου και βρήκαμε ανταλλακτικές λυχνίες (οι 3 από τις 6 είχαν καεί) και πλέον μετά από 50+ χρόνια σιωπής, λειτουργεί. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ένα ραδιόφωνο Τelefunken Bayreuth 653WLK του 1933. Το 2006 ψάξαμε με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου και βρήκαμε ανταλλακτικές λυχνίες (οι 3 από τις 6 είχαν καεί) και πλέον μετά από 50+ χρόνια σιωπής, λειτουργεί. Καλά, εσύ είσαι αρχαιολόγος!! Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κειμήλιο από τον παππού είναι. Στην κατοχή του το πήραν με το ζόρι οι Γερμανοί. Ας πούμε ότι το μετάνιωσαν ;) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 την πιο παλια ηλεκτρονικη συσκευη που εχει :p Εχω ενα τρενακι, ηλεκτρονικο που δουλευει με μπαταριες, πανω απο δεκα χρονια στο κουτι του και δουλεευει μια χαρα ακομα. Απο τοτε εχω τρελα με τα τρενακια, ονειρο μου να αγορασω πολλες, παρα πολλες ραγες και να γεμισω ολο το σπιτι (και να βολταρει σε ολο το σπιτι το τρενακι :lol: ). http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36896&stc=1&d=1382738041 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 akai stereo χαι-φαι ,φετες, με ραδιο,ενισχυτη,κασετοφωνο,πικαπ του 1985.τα ηχεια τα εκαψα γιατι τα τερματιζα τελευταια οποτε πρεπει να αγορασω 2 καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Nokia 1100.. Κραταει ακομα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Μεχρι το 2006 ειχαμε στο σπιτι μια τηλεοραση Blaupunkt του 1987(οταν την ειχε αγορασει ο πατερας μου υπηρχαν μονο κρατικα καναλια),με την συγκεκρειμενη τηλεοραση περασα το μεγαλυτερο μερος των παιδικων μου χρονων αφου ηταν η βασικη τηλεοραση που υπηρχε στο σαλονι του σπιτιου.Μετα αφου αγορασαμε νεας τεχνολογιας LCD tv την χωσαμε στο υπογειο,και μετα απο 3-4 χρονια την στειλαμε στο χωριο γιατι ηταν αρκετα ογκωδης και επιανε χωρο.Μεχρι και σημερα λειτουργει κανονικοτατα,με μοναδικο ελατωμα το οτι καποιες φορες οταν δεν εχει πολυ καλο σημα γινεται ολη η εικονα μπλε.Βεβαια,τωρα εχει αχρηστευτει λογο των ψηφιακων καναλιων,αφου το χωριο βρισκεται σε περιοχη οπου εχει διακοπει το αναλογικο σημα και η τηλεοραση δεν εχει ουτε scart ουτε rca για να συνδεθει αποκωδικοποιητης. Edited October 26, 2013 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 PSone :D 15 συνεχομενα ετη παιχνιδιου ;) μονο ο μετασχηματιστης του εχει χαλασει αλλα εχει ιδιο με το ps2 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ένα πολύ μεγάλο παλιό ραδιόφωνο άγνωστης μάρκας που το είχαμε αγοράσει το '90 και παίζει ακόμα.... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ένα πολύ μεγάλο παλιό ραδιόφωνο άγνωστης μάρκας που το είχαμε αγοράσει το '90 και παίζει ακόμα.... Η ιδεα ειναι οτι τα παλια ηλεκτρονικα προιοντα φτιαχνονταν και για να αντεχουν στον χρονο. Δεν χαλανε. Και μενα ο θειος μου εχει κατι παλια στεροφωνικα (μαλλον μονοφωνικα εξαιτιας της εποχης) που τα ειχε φερει απο την αμερικη το 70-80, και παιζουν μουσικη με τις κασσετες τις τεραστιες, και στο πανω μερος υπαρχει και το πικαπ. Ακομα παιζει. Πλεον ολα τα ηλεκτρονικα φτιαχνονται με φτηνα κυριως εξαρτηματα λογω του καταναλωτισμου πιστευω. Καθε 2-4 χρονια αλλαζονται πολλα απο αυτα που εχουμε στο σπιτι μας. Επισης χαλανε και πιο ευκολα λογω του οτι ειναι πιο περιπλοκα με περισσοτερες λειτουργιες κτλ. Εχω μπροστα μου ενα ρολοι (δεν ξερω αν πιανεται στα ηλεκτρονικα) που λειτουργει με την κινηση. Να, και τωρα που το ταρακουνησα, ο δεικτης πηρε ξανα μπροστα! seiko water resistant 107977 stainless steel γραφει, και το πηρε ο πατερας μου το 1970 κατι. Επισης τα παλια κινητα. Πωλιουνται στην ιδια τιμη το k750 και το 6310, γιατι? Επειδη το sony ericsson ειναι ακρως πιο πιθανο να χαλασει, μετα απο χρόνια...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts