Asterisd Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Άμα προλαβαίνεις, με κλειστά τα μάτια το T5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcstudios1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 btw to dg200 me to dg 300 ειναι τα ιδια? το dg200 τι εχει μια φιλη και μαρεσε.. αν ειναι το ιδιο με το 300 δεν εχω προβλημα για την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 προφανώς δεν ειναι ίδια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcstudios1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αφου ειναι τα ιδια κινητα απλα αλλαζει το desighn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δεν ειναι τα ίδια κινητά.To dg200 έχει και άλλο επεξεργαστή mtk6577 που ειναι παλιότερος απο τον mtk6572 του dg300 και άλλου μεγέθους οθόνη 4,7 vs 5 του 300 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcstudios1 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ναι βρε απο θεμα οθονης αναλυσης ειναι σαν το 300 το 200 επειδη ειδα το 200 και μαρεσε υπεθεσα οτι το ιδιο θαναι και το 300... :) και δεν ενοω απο μεγεθος κτλπ απο τις γωνιες αρνητικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για οποιον ενδιαφερεται στα 83$ στο Geek. http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG300-5-0inch-MTK6572W-Dual-Core-Smartphone-QHD-Capacitive-Screen-512MB-4GB-5-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---Dark-Blue-320901.html Απο το λιγο που το κρατησα,ποιοτικη κατασκευη με καθαρο ηχειο.Μονο μειον η οθονη που δεν εχεις τις καλυτερες γωνιες θεασης. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niko63 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Γειά σας Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό που αγόρασα πρόσφατα από Κίνα ένα doogee dg300 . Όταν το ανοίγω μου παρουσιάζει μια λευκή οθόνη ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά γιατί δέχεται κλήσεις. Όταν το συνδέω στο pc μου το αναγνωρίζει κανονικά και δουλεύει κανονικά ,μπαίνω στο μενού ,στης ρυθμίσεις παντού χωρίς κανένα πρόβλημα ,μονό όταν δεχθεί κλήση μετά από μερικά δεύτερα μου εμφανίζει λευκή οθόνη αλλά και πάλι επανέρχεται . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Έχεις βάλει κάποια μυστήρια εφαρμογή; Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niko63 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και το πρόβλημα συνεχίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soxim1976 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εχω παρει το κινητο εδω και 5 μηνες για τα λεφτα που δινεις καλο ειναι.Το μονο που με εχει απογοητευση ειναι η καμερα και ειδικα οταν τραβας με λιγο φωτισμο πολυ κοκκινιλα ρε παιδακι μου.ΤΟ προβλημα της μικρης RAM λυνετε με το TASK MANAGER.Οποιος θελει κινητο με 5' οθονη χωρις να δωσει μια περιουσια ειναι μια πολυ καλη λυση.Για αυτους που παιζουν παιχνιδια στο κινιτο δεν θα τους απογοητευση καθολου σηκωνει βαρια παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα οπως need for speed dead triger και αλλα.Μην σας αγχωνει οτι εχει μονο 4gb χωρο εχει επιλογη στης ρυθμισεις για που θελεις να κανουν install τα προγραμματα με μια καρτα μνημης καθαρισες.Ενα αλλο καλο ειναι οτι ειναι συμβατο με το 90% των εφαρμογων του google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Γειά σας Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό που αγόρασα πρόσφατα από Κίνα ένα doogee dg300 . Όταν το ανοίγω μου παρουσιάζει μια λευκή οθόνη ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά γιατί δέχεται κλήσεις. ... Κάτι τέτοιο παρουσιάζει το κινητό ενός φίλου (μου το έδωσε μήπως βγάλω καμιά "άκρη"). Υπάρχει κάποια ιδέα για το ποιο είναι το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 αν υπαρχει καπιος με χαλασμενο τηλεφωνο ,το θελο γιατη μου εσπασε το πλαστικο της οθωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 αν υπαρχει καπιος με χαλασμενο τηλεφωνο ,το θελο γιατη μου εσπασε το πλαστικο της οθωνηςτι γινεται κανης δεν εχη ενα χαλασμενο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 20 Ευρω κανει το ανταλλακτικο σε ebay και aliexpress. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivoukos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα, έχω αυτό το τηλέφωνο κανένα 8μηνο και απο την αρχή έχω πρόβλημα με την αναπαραγωγή των video και αυτά που τραβάω με το ίδιο το τηλέφωνο και αυτά που λαμβάνω με mail ή bluetooth. Την πρώτη φορά τα παίζει κανόνικά και μετά γράφει πως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή, δοκίμασα και πέρασα τα video στο pc αλλά ούτε εκεί τα παίζει, επίσης χρησιμοποίησα και διαφορετικά players αλλά τπτ....:mad: μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Επειδή δεν συνδεόταν με τον υπολογιστή το κινητό και είχε ιούς βρήκα ένα λογισμικό μέσω sd αλλά χάλασε το κινητό και έγινε έτσι Μετά απο πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ σε μια ισπανική σελίδα βρήκα άλλο λογισμικό που το πέρασα πάλι μέσω sd στα τυφλά πέρασα τ λογισμικό και έτσι το κινητο σώθηκε. Ποστάρω για τυχόν άλλους που θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σελίδα ισπανική http://elrincontecnologicodejose.blogspot.gr/2015/06/tutorial-actualizar-firmware-movil.html Και το λογισμικό http://www.mediafire.com/download/l8v4e2jjos9dioj/SD-card+update_2015-4-14.zip Τα πάντα γίνονται με δική σας έρευνα και ευθύνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts