Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ασχολήθηκα να το πάω σε κάποιο service γιατί πιστεύω δεν τίθεται θέμα αλλαγής. Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν μάλλον, είναι downgrade σε 4.1, πράγμα που έκανα μόνος μου. [Τελικά του πέρασα και τη CM11 (όπως έγραψα και πιο πάνω) και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. ]

Τελικα αξιζει να βαλω την cm11 η να τ αφησω οπως ειναι??

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα αξιζει να βαλω την cm11 η να τ αφησω οπως ειναι??

Προσωπικα εχω παρατηρησει καποια μικρο bug ακομα, οχι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα αν δεν καιγεσαι αμεσα για αλλαγη και δεν εισαι τυπος που θες να τα "πειραζεις" ολα οπως πολλοι απο εδω μαζι κι εγω, τοτε καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα για τις επομενες εκδοσεις. Αν βεβαια εχεις ηδη CWM, τοτε απλα κανε ενα backup και περνα την CM11, και αν δεν σου κανει κανε restore στην ROM που εισαι τωρα. 2-3 ωρες υποθεση ειναι:)

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το κινητο θελω να ρωτησω:

1. Με την 4.4.2 παει καλα το κινητο? Υπαρχει κανα χοντρο bug?

2. Γινεται ευκολα ρουτ? Εχει κλειδωμενο boatloader?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

bug σε επισημη rom??? τι νομιζεις οτι ειναι κανα κινεζικο :lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

bug δεν έχει, αλλά η ποιότητα κατασκευής ειναι για τα πανηγύρια. το πισω καπάκι τρίζει πάνω αριστερά σα να μην κανει καλή επαφή, ενας συμφορουμιτης ειχε αναφέρει οτι οφείλεται στις μεταλλικές ακίδες του nfc αν θυμάμαι καλα. εδω έτριζε κοτζαμ ναυαρχίδα το G2 θα μου πεις, αυτό θα την γλίτωνε;

τελος πάντων με μια θήκη λύνεται το θέμα και για τα λεφτά που κοστίζει τώρα το κινητό δεν αξίζει να γκρινιάζουμε

Οταν ηταν στν εκδοση 4.1.2 τ εκανα root προσπαθησα ν τ βαλω τ CWM αλλα δν γινοταν δν μ διαβαζε τ αρχειο recovery ελεγε failed.....καμια ιδεα λυση παιδια Edited by kostis8

Γιατι θελω να το κανω οτι θελω. Ειναι δικο μου. Το αγορασα.

Ειπε κανεις οτι δεν ειναι δικο σου???? Δικαιωμα σου να το κανεις οτι θελεις. Μια ερωτηση σου εκανα και δεν καταλαβα τον τονο σου.

bug δεν έχει, αλλά η ποιότητα κατασκευής ειναι για τα πανηγύρια. το πισω καπάκι τρίζει πάνω αριστερά σα να μην κανει καλή επαφή, ενας συμφορουμιτης ειχε αναφέρει οτι οφείλεται στις μεταλλικές ακίδες του nfc αν θυμάμαι καλα. εδω έτριζε κοτζαμ ναυαρχίδα το G2 θα μου πεις, αυτό θα την γλίτωνε;

τελος πάντων με μια θήκη λύνεται το θέμα και για τα λεφτά που κοστίζει τώρα το κινητό δεν αξίζει να γκρινιάζουμε

Τι σχέση τώρα έχει η ποιότητα κατασκευής (κατά τ γνώμη μου για την κατηγορία του είναι άριστη) με το λογισμικό (που και αυτό τελευταία έκδοση Android ειναι) που ρώτησε το παιδί.....? + το πίσω καπάκι τρίζει μονο αν το ζορίσεις (λογικό είναι αφού είναι από πλαστικο).

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Έχω κάποιες μέρες τώρα την paranoid. Έχω σαν κύρια εφαρμογή για τα μηνύματα το textra και δεν μπορώ να σβήσω με τίποτα την ειδοποίηση από τη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων. Μπορώ να την απενεργοποιησω ή δεν θα μου έρχονται μετά καθόλου?

Μόλις το δοκίμασα. Δεν έρχονται καθόλου. Πως το ρυθμίζω να μην μου εμφανίζονται κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Απενεργοποιησε το πρόγραμμα μηνυμάτων κάνε διαγραφή της μνήμης του προγράμματος και κάνε τικ στο κοτακι ειδοποισεων και μετά εγκατέστησε το textra ίσως δουλέψει

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Οταν ηταν στν εκδοση 4.1.2 τ εκανα root προσπαθησα ν τ βαλω τ CWM αλλα δν γινοταν δν μ διαβαζε τ αρχειο recovery ελεγε failed.....καμια ιδεα λυση παιδια

καλησπερα,

αγόρασα πρόσφατα αυτό το κινητο και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος

το κινητο το αγόρασα απο το e-shop , και ήρθε με καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως "Ο Μικρός Πριγκηπας" , "Πολικη Αρκουδα" "Πολλαπλές Φωτογραφίες" , "Φτερό" , "Polaris Viewer 4" , "QuickTranslator" , "LG SMARTWORLD" , "TALKBACK" και σκεφτηκα πως μιας και δεν προκειται να τις χρησιμοποιήσω ποτέ στην ζωή μου να τις διαγράψω αλλα με σταματησε το γεγονος οτι ένας φίλος μου είπε πως καλο ειναι να μην διαγραφουμε τις προεγκατεστημενες εφαρμογες(και ας μην τις χρειαζομαστε)-δεν αναφερομαι στις εφαρμογες της google- διοτι μπορει να προκαλεσει προβληματα στο software....Ποια ειναι η αποψη σας ? Μήπως ισχυει?

Επισης -και το πιο συμαντικο- αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε kitkat ? θα εχει θετικα αποτελεσματα στο κινητο ή θα το κανει χειροτερο?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

τα bit που αναφερεισ που μπορω να τα δω?!!:wacko:

αναλογα τ καρτα πχ αυτη στη φωτο ειναι 64αρα

http://img.4travel.jp/img/thumbnails/1015/5100/tipspict/9/2a7541879381b409005c3bd3d9a13a80f3adeb8c.jpg

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τι σχέση τώρα έχει η ποιότητα κατασκευής (κατά τ γνώμη μου για την κατηγορία του είναι άριστη) με το λογισμικό (που και αυτό τελευταία έκδοση Android ειναι) που ρώτησε το παιδί.....? + το πίσω καπάκι τρίζει μονο αν το ζορίσεις (λογικό είναι αφού είναι από πλαστικο).

και ποιος σου ειπε εσένα οτι απάντησα στο παιδί; μια διαπίστωση έκανα και τη διατύπωσα σαν κάτοχος του κινητού.

και δεν τρίζει με ζόρισμα, τρίζει και με ενα απλό πάτημα στο σημείο που ανέφερα. άριστη δεν τη λες σε καμία περίπτωση πάντως.

καλησπερα,

αγόρασα πρόσφατα αυτό το κινητο και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος

το κινητο το αγόρασα απο το e-shop , και ήρθε με καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως "Ο Μικρός Πριγκηπας" , "Πολικη Αρκουδα" "Πολλαπλές Φωτογραφίες" , "Φτερό" , "Polaris Viewer 4" , "QuickTranslator" , "LG SMARTWORLD" , "TALKBACK" και σκεφτηκα πως μιας και δεν προκειται να τις χρησιμοποιήσω ποτέ στην ζωή μου να τις διαγράψω αλλα με σταματησε το γεγονος οτι ένας φίλος μου είπε πως καλο ειναι να μην διαγραφουμε τις προεγκατεστημενες εφαρμογες(και ας μην τις χρειαζομαστε)-δεν αναφερομαι στις εφαρμογες της google- διοτι μπορει να προκαλεσει προβληματα στο software....Ποια ειναι η αποψη σας ? Μήπως ισχυει?

Επισης -και το πιο συμαντικο- αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε kitkat ? θα εχει θετικα αποτελεσματα στο κινητο ή θα το κανει χειροτερο?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

αμα θες ξηλωσε τις κ σε περιπτωση που θα τις χρειαστεις τις κατεβαζεις απο το store....

εννοειται πως αξιζει να πας σε kitkat ειναι πολυ καλυτερη δε τιθεται θεμα :!:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Έγινα και εγώ κάτοχος του L9 II.

Έχω όμως αμφιβολίες, εαν με κορόιδεψε.

Θα ήθελα, αν γίνεται, να μου πει πως θα δω εαν:

α) η RΟM είναι όντως 8 GB και

β) η RΑM είναι όντως 1 GB και όχι 768 ΜΒ.

Το ρωτάω γιατί στο "ρυθμίσεις -> αποθήκευση" γράφει συνολικός χώρος 3.94 GB και διαθέσιμος 3.44 GB. Δεν θα έπρεπε να γράφει 8 ?

Επίσης στο 'διαχείριση εργασιών' γράφει 536 ΜΒ RAM σε χρήση και 228 ΜΒ διαθέσιμη. Αν τα προσθέσω βγαίνει 764 ΜΒ.

Στα specs του site που το αγόρασα έγραφε καθαρά 8 GB, που είναι αυτό εδώ

http://www.mytel.gr/mobile-phones/lg-mobiles/lg-optimus-l9-ii-d605-8gb-white-eu-detail.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων (αλλά καταλαβαίνετε πως είναι αν όντως είναι υποδεέστερο από ότι έπρεπε).

Έτσι είναι δε σε κοροιδεψαν 1g και 8g είναι ονομαστικοι αριθμοί και όχι πραγαματικοι

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

και ποιος σου ειπε εσένα οτι απάντησα στο παιδί; μια διαπίστωση έκανα και τη διατύπωσα σαν κάτοχος του κινητού.

και δεν τρίζει με ζόρισμα, τρίζει και με ενα απλό πάτημα στο σημείο που ανέφερα. άριστη δεν τη λες σε καμία περίπτωση πάντως.

επειδη ξεκινησες απο τα bugs καταλαβα οτι απαντας στο παιδι τεσπα ο καθενας εχει τ γνωμη του

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

αναλογα τ καρτα πχ αυτη στη φωτο ειναι 64αρα

http://img.4travel.jp/img/thumbnails/1015/5100/tipspict/9/2a7541879381b409005c3bd3d9a13a80f3adeb8c.jpg

δεν γραφει καν ταχυτητα !!!!πρεπει να ναι αρκετα παλια!!!

σε ευχαριστς παντως!!

παιδια αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει με οδηγιες ν βαλω καποια rom γιατι με τ αγγλικα δεν τα παω καλα....

Καμια βοηθεια αν μπορειτε παιδια....

Σου απαντησαν στην ερωτηση σου. Μπορεις να τις διαγραψεις και απο οσες ανεφερες εγω προσωπικα τις εχω διαγραψει ολες χωρις δευτερη σκεψη. Αν σου λειψει καποια την ξανακατεβαζεις. Αν θες μπορεις να κανεις μια λιστα με οσες εχεις στο μυαλο σου να διαγραψεις, να την ανεβασεις εδω να σου πουμε αν ειναι οκ να το κανεις ή να αφαιρεσεις καποια σημαντικη για το κινητο.

Οσον αφορα την κιτκατ, εγω προσωπικα την βρηκα αψογη και δεν αντιμετωπισα bugs.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Έγινα και εγώ κάτοχος του L9 II.

Έχω όμως αμφιβολίες, εαν με κορόιδεψε.

Θα ήθελα, αν γίνεται, να μου πει πως θα δω εαν:

α) η RΟM είναι όντως 8 GB και

β) η RΑM είναι όντως 1 GB και όχι 768 ΜΒ.

Το ρωτάω γιατί στο "ρυθμίσεις -> αποθήκευση" γράφει συνολικός χώρος 3.94 GB και διαθέσιμος 3.44 GB. Δεν θα έπρεπε να γράφει 8 ?

Επίσης στο 'διαχείριση εργασιών' γράφει 536 ΜΒ RAM σε χρήση και 228 ΜΒ διαθέσιμη. Αν τα προσθέσω βγαίνει 764 ΜΒ.

Στα specs του site που το αγόρασα έγραφε καθαρά 8 GB, που είναι αυτό εδώ

http://www.mytel.gr/mobile-phones/lg-mobiles/lg-optimus-l9-ii-d605-8gb-white-eu-detail.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων (αλλά καταλαβαίνετε πως είναι αν όντως είναι υποδεέστερο από ότι έπρεπε).

Συγγνώμη, που επιμένω αλλά θα μπορούσε κάποιος, που έχει το L9 II, να πάει στα συγκεκριμένα μενού και να μου πει τι νούμερα βλέπει, ώστε να μου φύγει το άγχος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ευχαριστώ όποιος μπορέσει να με βοηθήσει (και ουσιαστικά ξε-αγχώσει).

Εγκατεστησα την εφαρμογή applock για να κλειδωνω καποιες εφαρμογες.παρατηρησα ομως απο τοτε και μετα οτι μπαταρια αδειαζει ποιο γρηγορα.στα σχολια της εφαρμογής το λεει οτι υπαρχει τετοιο θεμα.υπαρχει καποια αξιοπιστη; η τετοια ρυθμιση μεσα απο το τηλεφωνο;εχω την εκδοση κιτκατ.δεν με ενδιαφέρει η αποκρυψη αλλα το κλειδωμα των εφαρμογών.

Συγγνώμη, που επιμένω αλλά θα μπορούσε κάποιος, που έχει το L9 II, να πάει στα συγκεκριμένα μενού και να μου πει τι νούμερα βλέπει, ώστε να μου φύγει το άγχος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ευχαριστώ όποιος μπορέσει να με βοηθήσει (και ουσιαστικά ξε-αγχώσει).

Αυτά γράφει και εμένα. Κάπου τα είχαν εξηγήσει τα παιδιά τι γίνεται ακριβώς αλλά δεν ξέρω και εγώ να στα εξηγήσω.....

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)