Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει video-κλήση και πώς πραγματοποιείται;

Μεχρι προσφατα,ολα τα κινητα υποστηριζουν βιντεοκληση αλλα δεν υποστηριζεται απο το λειτουργικο android.Στο skype κανεις κανονικα βιντεοκλησεις,σε gsm ξεχνα το .

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω τ kitkat εκανα root εσβησα ολη την σαβουρα αλλα μετα απο επανεκινηση του κινητου δεν ειναι πλεον root το εκανα με τ towelroot....ξερει κανεις αμα γινεται να τ κανουμε μονιμο το root? :happy:

Έβαλα χτες τη cm11 του varcain. Πραγματικά καμία σχέση σε ταχύτητα και απόκριση. Εντελώς άλλο τηλέφωνο, smooth χωρίς κανένα lag!

Έβαλα χτες τη cm11 του varcain. Πραγματικά καμία σχέση σε ταχύτητα και απόκριση. Εντελώς άλλο τηλέφωνο, smooth χωρίς κανένα lag!

φιλε μπορεις να βαλεις ενα link με την σελιδα να βαλω και εγω την cm11?

Edited by kostis8

Έτρεξες το antutu να δεις τι σκορ βγάζει?

Το cm11 έχει ota για updates?

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Έτρεξες το antutu να δεις τι σκορ βγάζει?

Το cm11 έχει ota για updates?

Το έτρεξα και μου έβγαλε 15.700, το ίδιο σκορ με τη στοκ της LG (αφού είχα αφαιρέσει διάφορες εφαρμογές), αλλά η εμπειρία χρήσης είναι πολύ ανώτερη. Μην εμπιστεύεστε μόνο τα νούμερα.

Δε νομίζω να γίνεται OTA update, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη.

φιλε μπορεις να βαλεις ενα link με την σελιδα να βαλω και εγω την cm11?

Από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2752715

Edited by dimkord

Εδώ screenshot από το δικό μου σκορ σε σύγκριση με το νέξους 4 φαινεται ότι με παρανοιντ είναι καλύτερο σε πολλά σημεία ας έχει και χαμηλότερη συνολική βαθμολογία.

http://s6.postimg.org/y2dox572p/Screenshot_2014_07_24_17_16_04.png

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

παιδια εχω τ kitkat εκανα root εσβησα ολη την σαβουρα αλλα μετα απο επανεκινηση του κινητου δεν ειναι πλεον root το εκανα με τ towelroot....ξερει κανεις αμα γινεται να τ κανουμε μονιμο το root? :happy:

δες εδω για root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845

Ξανάκανε ροοτ με το towelroot δε θέλει πολύ για να σκεφτείς....

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

κανενα ευχρηστο προγραμμα ωσρε να λυθει το προβλημα με τισ κλησεισ ξερετε?λυνεται ή ουτε καν?

ποιο προβλημα?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

ποιο προβλημα?

με τισ κλησεις που ενω καλει στον αλλο,δεν χτυπαει ποτε το κινητο μου ή λεει σε αυτον που με καλει οτι ειναι κατειλειμμενο ενω μπορει να μην χρησιμοποιω καν το κινητο εκεινη την ωρα..και προφανως επειδη δεν ειναι θεμα την εταιρειασ που χω δεν μου ρχεται ποτε ειδοποιηση κλησεων!

ειχα δει εδω οτι το χανε κι αλλοι το προβλημα αυτο!

με τισ κλησεις που ενω καλει στον αλλο,δεν χτυπαει ποτε το κινητο μου ή λεει σε αυτον που με καλει οτι ειναι κατειλειμμενο ενω μπορει να μην χρησιμοποιω καν το κινητο εκεινη την ωρα..και προφανως επειδη δεν ειναι θεμα την εταιρειασ που χω δεν μου ρχεται ποτε ειδοποιηση κλησεων!

ειχα δει εδω οτι το χανε κι αλλοι το προβλημα αυτο!

update σε kit kat εκανες αν ναι εχεις κανει hard reset μετα??

κανε ενα reset, καλου κακου μετα δοκιμασε αλλη καρτα. το χει παθει η γυναικα μου ακριβως το ιδιο που περιγραφεις αλλα με iphone 5 κ τις αλλαξαν συσκευη (respect στην μηλοεταιρεια) τοτε. κατα 99% αν δε γινει τπτ με τ επαναφορα ειναι θεμα hardwere

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

μολις βγηκε ενημερωση του paranoid απο 4.42 σε 4.44 στο ota οσοι ειχαν προβλημα με τ μαυρη οθονη ισως το φτιαξαν

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Δεν το εχω ξαναδει σε αυτο το κινητο αυτο το προβλημα.Οντως το εχουνε και αλλοι?

Θα προτεινα και μια αλλαγη της καρτας sim μιας και αυτο ειναι το προβλημα στις περισσοτερες περιπτωσεις.

γενικα ναι διαβασα και αλλους που ειχανε τα ιδια με κλησεισ!!

ναι ναι σε kit kat εκανα δυστυχωσ την αναβαθμιση.επικοινωνησα με lg και μου απαντησαν οτι φταινε λεει τα εισαγωγησ κινητα και καλα επεισδη ειναι φορμαρισμενα για δικτυα ξενησ χωρασ και οχι εδω..και οτι η εκδοση kit kat δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!!

εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων και ολα!!ακρη δεν βγαζω βεβαια!!!

λετε να και οτι φταιει οτι η sim ειναι χροονια?!! :/

Edited by vasoula92

ναι ναι σε kit kat εκανα δυστυχωσ την αναβαθμιση.επικοινωνησα με lg και μου απαντησαν οτι φταινε λεει τα εισαγωγησ κινητα και καλα επεισδη ειναι φορμαρισμενα για δικτυα ξενησ χωρασ και οχι εδω..και οτι η εκδοση kit kat δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!!

Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Το έκανε και το δικό μου που το αγόρασα από public και είχε κανονικά την ελληνική ρομ. Νομίζω είναι ξεκάθαρα bug της αναβάθμισης σε KitKat. Πριν δεν υπήρχε.

Edited by dimkord

Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Το έκανε και το δικό μου που το αγόρασα από public και είχε κανονικά την ελληνική ρομ. Νομίζω είναι ξεκάθαρα bug της αναβάθμισης σε KitKat. Πριν δεν υπήρχε.

σου το αλλαξαν?εβγαλεσ καποια ακρη?

σου το αλλαξαν?εβγαλεσ καποια ακρη?

Δεν ασχολήθηκα να το πάω σε κάποιο service γιατί πιστεύω δεν τίθεται θέμα αλλαγής. Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν μάλλον, είναι downgrade σε 4.1, πράγμα που έκανα μόνος μου. [Τελικά του πέρασα και τη CM11 (όπως έγραψα και πιο πάνω) και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. ]

μπορει ποσα bit ειναι η sim???

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το κινητο θελω να ρωτησω:

1. Με την 4.4.2 παει καλα το κινητο? Υπαρχει κανα χοντρο bug?

2. Γινεται ευκολα ρουτ? Εχει κλειδωμενο boatloader?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το κινητο θελω να ρωτησω:

1. Με την 4.4.2 παει καλα το κινητο? Υπαρχει κανα χοντρο bug?

2. Γινεται ευκολα ρουτ? Εχει κλειδωμενο boatloader?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Το κινητό είναι μια χαρά δεν κσταλαβαινω γιατί θέλεις να το ρουταρεις αμέσως κσι να χάσεις την εγγυηση

Το κινητό είναι μια χαρά δεν κσταλαβαινω γιατί θέλεις να το ρουταρεις αμέσως κσι να χάσεις την εγγυηση

Φιλε μου δεν ειπα ποτε οτι θα το κανω αμεσα. Αλλα αν δεν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ειναι μεγαλο συν για μελλοντικη ανεπισημη υποστηριξη.

Γιατι θελω να το κανω οτι θελω. Ειναι δικο μου. Το αγορασα.

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)