vasilimertzani Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Βασικά γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει video-κλήση και πώς πραγματοποιείται; Μεχρι προσφατα,ολα τα κινητα υποστηριζουν βιντεοκληση αλλα δεν υποστηριζεται απο το λειτουργικο android.Στο skype κανεις κανονικα βιντεοκλησεις,σε gsm ξεχνα το . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 παιδια εχω τ kitkat εκανα root εσβησα ολη την σαβουρα αλλα μετα απο επανεκινηση του κινητου δεν ειναι πλεον root το εκανα με τ towelroot....ξερει κανεις αμα γινεται να τ κανουμε μονιμο το root? :happy: Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Έβαλα χτες τη cm11 του varcain. Πραγματικά καμία σχέση σε ταχύτητα και απόκριση. Εντελώς άλλο τηλέφωνο, smooth χωρίς κανένα lag! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Έβαλα χτες τη cm11 του varcain. Πραγματικά καμία σχέση σε ταχύτητα και απόκριση. Εντελώς άλλο τηλέφωνο, smooth χωρίς κανένα lag! φιλε μπορεις να βαλεις ενα link με την σελιδα να βαλω και εγω την cm11? Edited July 25, 2014 by kostis8 Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Έβαλα χτες τη cm11 του varcain. Πραγματικά καμία σχέση σε ταχύτητα και απόκριση. Εντελώς άλλο τηλέφωνο, smooth χωρίς κανένα lag! Έτρεξες το antutu να δεις τι σκορ βγάζει? Το cm11 έχει ota για updates? Edited July 25, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula92 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 κανενα ευχρηστο προγραμμα ωσρε να λυθει το προβλημα με τισ κλησεισ ξερετε?λυνεται ή ουτε καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Έτρεξες το antutu να δεις τι σκορ βγάζει? Το cm11 έχει ota για updates? Το έτρεξα και μου έβγαλε 15.700, το ίδιο σκορ με τη στοκ της LG (αφού είχα αφαιρέσει διάφορες εφαρμογές), αλλά η εμπειρία χρήσης είναι πολύ ανώτερη. Μην εμπιστεύεστε μόνο τα νούμερα. Δε νομίζω να γίνεται OTA update, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη. φιλε μπορεις να βαλεις ενα link με την σελιδα να βαλω και εγω την cm11? Από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2752715 Edited July 25, 2014 by dimkord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εδώ screenshot από το δικό μου σκορ σε σύγκριση με το νέξους 4 φαινεται ότι με παρανοιντ είναι καλύτερο σε πολλά σημεία ας έχει και χαμηλότερη συνολική βαθμολογία. http://s6.postimg.org/y2dox572p/Screenshot_2014_07_24_17_16_04.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το δικο μου σκορ με Κιτκατ χωρις ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 παιδια εχω τ kitkat εκανα root εσβησα ολη την σαβουρα αλλα μετα απο επανεκινηση του κινητου δεν ειναι πλεον root το εκανα με τ towelroot....ξερει κανεις αμα γινεται να τ κανουμε μονιμο το root? :happy: δες εδω για root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδια εχω τ kitkat εκανα root εσβησα ολη την σαβουρα αλλα μετα απο επανεκινηση του κινητου δεν ειναι πλεον root το εκανα με τ towelroot....ξερει κανεις αμα γινεται να τ κανουμε μονιμο το root? :happy: Ξανάκανε ροοτ με το towelroot δε θέλει πολύ για να σκεφτείς.... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 κανενα ευχρηστο προγραμμα ωσρε να λυθει το προβλημα με τισ κλησεισ ξερετε?λυνεται ή ουτε καν? ποιο προβλημα? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula92 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 ποιο προβλημα? με τισ κλησεις που ενω καλει στον αλλο,δεν χτυπαει ποτε το κινητο μου ή λεει σε αυτον που με καλει οτι ειναι κατειλειμμενο ενω μπορει να μην χρησιμοποιω καν το κινητο εκεινη την ωρα..και προφανως επειδη δεν ειναι θεμα την εταιρειασ που χω δεν μου ρχεται ποτε ειδοποιηση κλησεων! ειχα δει εδω οτι το χανε κι αλλοι το προβλημα αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) με τισ κλησεις που ενω καλει στον αλλο,δεν χτυπαει ποτε το κινητο μου ή λεει σε αυτον που με καλει οτι ειναι κατειλειμμενο ενω μπορει να μην χρησιμοποιω καν το κινητο εκεινη την ωρα..και προφανως επειδη δεν ειναι θεμα την εταιρειασ που χω δεν μου ρχεται ποτε ειδοποιηση κλησεων! ειχα δει εδω οτι το χανε κι αλλοι το προβλημα αυτο! update σε kit kat εκανες αν ναι εχεις κανει hard reset μετα?? κανε ενα reset, καλου κακου μετα δοκιμασε αλλη καρτα. το χει παθει η γυναικα μου ακριβως το ιδιο που περιγραφεις αλλα με iphone 5 κ τις αλλαξαν συσκευη (respect στην μηλοεταιρεια) τοτε. κατα 99% αν δε γινει τπτ με τ επαναφορα ειναι θεμα hardwere Edited July 26, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 μολις βγηκε ενημερωση του paranoid απο 4.42 σε 4.44 στο ota οσοι ειχαν προβλημα με τ μαυρη οθονη ισως το φτιαξαν Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν το εχω ξαναδει σε αυτο το κινητο αυτο το προβλημα.Οντως το εχουνε και αλλοι? Θα προτεινα και μια αλλαγη της καρτας sim μιας και αυτο ειναι το προβλημα στις περισσοτερες περιπτωσεις. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula92 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) γενικα ναι διαβασα και αλλους που ειχανε τα ιδια με κλησεισ!! ναι ναι σε kit kat εκανα δυστυχωσ την αναβαθμιση.επικοινωνησα με lg και μου απαντησαν οτι φταινε λεει τα εισαγωγησ κινητα και καλα επεισδη ειναι φορμαρισμενα για δικτυα ξενησ χωρασ και οχι εδω..και οτι η εκδοση kit kat δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!! εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων και ολα!!ακρη δεν βγαζω βεβαια!!! λετε να και οτι φταιει οτι η sim ειναι χροονια?!! :/ Edited July 26, 2014 by vasoula92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) γενικα ναι διαβασα και αλλους που ειχανε τα ιδια με κλησεισ!! ναι ναι σε kit kat εκανα δυστυχωσ την αναβαθμιση.επικοινωνησα με lg και μου απαντησαν οτι φταινε λεει τα εισαγωγησ κινητα και καλα επεισδη ειναι φορμαρισμενα για δικτυα ξενησ χωρασ και οχι εδω..και οτι η εκδοση kit kat δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!! εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων και ολα!!ακρη δεν βγαζω βεβαια!!! λετε να και οτι φταιει οτι η sim ειναι χροονια?!! :/ Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Το έκανε και το δικό μου που το αγόρασα από public και είχε κανονικά την ελληνική ρομ. Νομίζω είναι ξεκάθαρα bug της αναβάθμισης σε KitKat. Πριν δεν υπήρχε. Edited July 26, 2014 by dimkord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula92 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Το έκανε και το δικό μου που το αγόρασα από public και είχε κανονικά την ελληνική ρομ. Νομίζω είναι ξεκάθαρα bug της αναβάθμισης σε KitKat. Πριν δεν υπήρχε. σου το αλλαξαν?εβγαλεσ καποια ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 σου το αλλαξαν?εβγαλεσ καποια ακρη? Δεν ασχολήθηκα να το πάω σε κάποιο service γιατί πιστεύω δεν τίθεται θέμα αλλαγής. Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν μάλλον, είναι downgrade σε 4.1, πράγμα που έκανα μόνος μου. [Τελικά του πέρασα και τη CM11 (όπως έγραψα και πιο πάνω) και όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι. ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 γενικα ναι διαβασα και αλλους που ειχανε τα ιδια με κλησεισ!! ναι ναι σε kit kat εκανα δυστυχωσ την αναβαθμιση.επικοινωνησα με lg και μου απαντησαν οτι φταινε λεει τα εισαγωγησ κινητα και καλα επεισδη ειναι φορμαρισμενα για δικτυα ξενησ χωρασ και οχι εδω..και οτι η εκδοση kit kat δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα!!! εχω κανει και επαναφορα ρυθμισεων και ολα!!ακρη δεν βγαζω βεβαια!!! λετε να και οτι φταιει οτι η sim ειναι χροονια?!! :/ μπορει ποσα bit ειναι η sim??? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το κινητο θελω να ρωτησω: 1. Με την 4.4.2 παει καλα το κινητο? Υπαρχει κανα χοντρο bug? 2. Γινεται ευκολα ρουτ? Εχει κλειδωμενο boatloader? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω το κινητο θελω να ρωτησω: 1. Με την 4.4.2 παει καλα το κινητο? Υπαρχει κανα χοντρο bug? 2. Γινεται ευκολα ρουτ? Εχει κλειδωμενο boatloader? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Το κινητό είναι μια χαρά δεν κσταλαβαινω γιατί θέλεις να το ρουταρεις αμέσως κσι να χάσεις την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το κινητό είναι μια χαρά δεν κσταλαβαινω γιατί θέλεις να το ρουταρεις αμέσως κσι να χάσεις την εγγυηση Φιλε μου δεν ειπα ποτε οτι θα το κανω αμεσα. Αλλα αν δεν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ειναι μεγαλο συν για μελλοντικη ανεπισημη υποστηριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το κινητό είναι μια χαρά δεν κσταλαβαινω γιατί θέλεις να το ρουταρεις αμέσως κσι να χάσεις την εγγυηση Γιατι θελω να το κανω οτι θελω. Ειναι δικο μου. Το αγορασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts