kostas_kanal0011 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια ανεβηκε οντως πολυ με αυτο τον τροπο το voice earpiece.Απλως δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση μεταξυ τους γιατι φαινεται να επηρεαζει το ενα το αλλο..μπορει καποιος να μου πει και για το bluetooth?δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια ανεβηκε οντως πολυ με αυτο τον τροπο το voice earpiece.Απλως δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση μεταξυ τους γιατι φαινεται να επηρεαζει το ενα το αλλο..μπορει καποιος να μου πει και για το bluetooth?δεν το βρισκω.. Το ανέβασες όπως ο delpaolo? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Το ανέβασες όπως ο delpaolo? ναι αυτη την τιμη με το total commander.Λογικα callBT θα ειναι το bluetooth.. Μπα....δεν μπορω να το βρω γμτ... Edited February 25, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ναι αυτη την τιμη με το total commander.Λογικα callBT θα ειναι το bluetooth.. Μπα....δεν μπορω να το βρω γμτ... Ειναι δυσκολο να το βρεις πρεπει να ξερεις ακριβως την ονομασια του.Εχει παρα πολλα.Παντως το speaker ειναι για τον ηχο κλησης,τα τραγουδια και γενικα ποσο δυνατος θα ειναι ο ηχος της συσκευης.Το voice speaker ειναι αποκλειστικα για τον ηχο στην ανοιχτη ακροαση δλδ ποσο δυνατα θα ακους τον συνομιλιτη σου οταν θα εχεις ανοιχτη ακροαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ωραιος. Και παντα με προσοχη γιατι μπορει να καει ηχειο.Παντως αν μπορει καποιος ας τα βαλει ολα αναλυτικα και handsfree και bluetooth και μικροφωνα και ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλημερα οποιος δοκιμασε την cm12 ας ανεβασει τπτ screenshots να δουμε πως ειναι λιγο ,το ξερω πως δεν ειναι λειτουργικη αλλα αν καποιος εχει χρονο ας τα ανεβασει .Εννοειτε να κανει back up πρωτα την δικια του και μετα να βαλει την cm12.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ξερει κανεις αν αυτες οι ρυθμισεις για το ηχειο δουλευουν και για stock jelly bean γιατι βρηκα το αρχειο στο κομματι speaker ειχε αλλα πραγματα...Το εχει κανει κανεις σε jelly bean ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αυτο που ζητας για ασυρματη συνδεση λεγεται miracast. Ψαξε πρωτα αν η τηλεοραση σου το υποστηριζει (συνηθως γινεται αφου ενεργοποιηθει το wifi direct στην τηλεοραση) και πας στο κινητο στις ρυθμισεις-οθονη-wireless display-on για να ψαξει να βρει την τηλεοραση ωστε να κανεις συνδεση. Θελει ομως αναβαθμιση σε kitkat (το miracast προστεθηκε στην εκδοση android 4.2). Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι το LG L9 II υποστηριζει miracast ; Περα απο την software υποστηριξη, απαιτει και hardware υποστηριξη. Στο δικο μου παντως LG L9 II 9αναβαθμισμενο) δεν μπορω να το κανω screen mirroring σε miracast στικακι hdmi, το site του κατασκευαστη δινει συγκεκριμενη λιστα συσκευων που υποστηριζουν miracast και το LG L9 II δεν ειναι στην λιστα. Και επιπλεον στο μενου του LG L9 II δεν υπαρχει η παραπανω ρυθμιση που περιγραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros97 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλησπέρα σας, κάτι με την νέα επίσημη αναβάθμιση έχουμε ακουσει; είμαι με jelly bean και περιμένω κάτι καλύτερο από κιτκατ που είχα τα προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα σας, κάτι με την νέα επίσημη αναβάθμιση έχουμε ακουσει; είμαι με jelly bean και περιμένω κάτι καλύτερο από κιτκατ που είχα τα προβλήματα.. Καλημέρα. Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ....... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 μαρεσει που οι απατεωνες της lg μου λεγανε και επεμεναν οτι θα βγει η διορθωτικη αναβαθμιση το πολυ μεχρι τελος του 2014! εχουμε ηδη μαρτιο 2015 και καμια αναβαθμιση! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα, έχω δυο κινητα και τα δύο έχει τύχει να χανουν το σήμα και να κόβεται η κλήση και επίσης έχουν χαθεί και μερικα μηνήματα και στα δυο. Το ενα επίσης μερικές φορές κανει και επανακίνηση μόνο του..σπανια αλλα το κάνει. και τα δυο έχουν την 4.4.2. Δώστε μου σας παρακαλω τα φώτα σας, αν γυρίσω σε προηγ έκδοση ή με custom ρομ διορθώνονται? Να τα πάω για service?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα, έχω δυο κινητα και τα δύο έχει τύχει να χανουν το σήμα και να κόβεται η κλήση και επίσης έχουν χαθεί και μερικα μηνήματα και στα δυο. Το ενα επίσης μερικές φορές κανει και επανακίνηση μόνο του..σπανια αλλα το κάνει. και τα δυο έχουν την 4.4.2. Δώστε μου σας παρακαλω τα φώτα σας, αν γυρίσω σε προηγ έκδοση ή με custom ρομ διορθώνονται? Να τα πάω για service?? Κάνε τον κόπο και διάβασε προς τα πίσω.... Και εγώ δύο κινητά εχω, έκανα downgrade και για ένα μεγάλο διάστημα δεν είχαν θέμα. Ώσπου έχασα εγώ ένα μήνυμα και μόλις χθες κόλλησε του άντρα μου και ήθελε επανεκιννηση...Εγώ έχω βάλει paranoid και δεν έχω θέμα. Στο service θα σου κάνουν downgrade σε jellybean. Πάρε τους τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν..... Θα βγει ποτέ η αναβάθμιση που περιμένουμε ? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από οτι βλέπω όλοι εδω μεσα έχετε paranoid..ειναι καλύτερη σε ΟΛΑ απο την stock η έχει και μειωνεκτήματα? Κατι για χειρότερη καμερα διαβασα.. Με την pa τέρμα τα προβλήματα με κλησεις/σμσ/ξυπνητηρι? σορυ για τις πολλες ερωτησεις.. και κατι τελευταιο ένα λινκ αν είναι ευκολο με την PA και αν πρεπει να προσέξω κατί συγκεκριμένο στο flashαρισμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 tsilakostheone αν έχεις βάλει το viber δοκίμασε να το σβήσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτό η αιτία των κολλημάτων. Το λέω από ιδία εμπειρία σε 2 συσκευές με 4.4.2 που με το που σβήστηκε το viber όλα δούλεψαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από οτι βλέπω όλοι εδω μεσα έχετε paranoid..ειναι καλύτερη σε ΟΛΑ απο την stock η έχει και μειωνεκτήματα? Κατι για χειρότερη καμερα διαβασα.. Με την pa τέρμα τα προβλήματα με κλησεις/σμσ/ξυπνητηρι? σορυ για τις πολλες ερωτησεις.. και κατι τελευταιο ένα λινκ αν είναι ευκολο με την PA και αν πρεπει να προσέξω κατί συγκεκριμένο στο flashαρισμα. :) Ξαναλέω να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις πιο πίσω. Υπάρχει και λινκ και οδηγίες. Δεν έχω πάντως κάποιο πρόβλημα με τη paranoid. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ολα ρολοι με pa παει σφαιρα. viber δεν το εχω.δεν ξερω αν δημιουργει και στην pa κολληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν το έχω το viber σε κανενα απο τα δύο.. η D60520E που είναι η τελευταία έκδοση έχει τα ίδια προβλήματα? EDIT: η pa έχει υπέρυθρες/ράδιο/κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν το έχω το viber σε κανενα απο τα δύο.. η D60520E που είναι η τελευταία έκδοση έχει τα ίδια προβλήματα? EDIT: η pa έχει υπέρυθρες/ράδιο/κτλ? Οχι δεν εχει..... Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σε ποιά απο τις δυο ερωτήσεις μου απαντας? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν το έχω το viber σε κανενα απο τα δύο.. η D60520E που είναι η τελευταία έκδοση έχει τα ίδια προβλήματα? EDIT: η pa έχει υπέρυθρες/ράδιο/κτλ? με D60520E δεν εχω προβλημα αλλα την εχω λιγο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σε ποιά απο τις δυο ερωτήσεις μου απαντας? :D Το δευτερο Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 με D60520E δεν εχω προβλημα αλλα την εχω λιγο καιρο Που μπορώ να βρω την 20e γιατί πάω εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37 και δεν την έχει.. Και μια τελευταια ερώτηση, αυτό που θα κατεβάσω θα είναι σαν ''update'' ή θα είναι ολόκληρη η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Που μπορώ να βρω την 20e γιατί πάω εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37 και δεν την έχει.. Και μια τελευταια ερώτηση, αυτό που θα κατεβάσω θα είναι σαν ''update'' ή θα είναι ολόκληρη η ρομ? https://twitter.com/lg_firmware/status/553036676314828800 είναι ολόκληρη η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδια μολις τεσταρα το LG μου με pa με ενα iphone 6 για μιση ωρα στο σερφαρισμα μονο και ομολογω οτι τις περισσοτερες φορες το LG φορτωνε πρωτο!! Για να μην πω για scroll που με το lg πηγαινει ακαριαια κατω με τη μια ενω με το αιφον θελει 15 φορες να κανεις swype!! !!οποιος δε με πιστευει ας το δοκιμασει!! !Και με 1458 Mhz ουτε καν overclocked! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts