Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά, έχετε καταλάβει τι παίζει με την οθόνη? Δε βρίσκεις πουθενά για Gorilla Glass, όμως κάτι σχετικό θα υπάρχει για προστασία. Έχει κανείς ιδεά τι παίζει? Καμιά εμπειρία από τέτοιες συσκευες της LG που δε λένε για προστασία στα specs?

Το έχω αναφέρει πάλι στις πρώτες σελίδες του thread, το ιταλικό site της LG αναφέρει πως έχει gorilla glass 2.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Παιζει και να ειναι χαζη. Για να κανεις screenshot γινεται μονο μεσω Qmemo? Δεν εχει με πληκτρα οπως γινεται σε αλλα κινητα; Edited by jeanfookey

Παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Παιζει και να ειναι χαζη. Απ' οτι ειδα σε ενα site οι διαστασεις L9II και L9 ειναι σχεδον ιδιες! Οποτε οι θηκες του L9 δεν σας κανουν δηλαδη;

Σχεδον...

Ιδιες δεν ειναι:p

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4955&idPhone2=5650

Αν και το έδωσα εδώ και μέρες το L9II έχω ανεβάσει μια εφαρμογή για χειρισμό πολλών συσκευών μέσω υπερυθρων την οποία χρησιμοποίησα στο Galaxy Mega αλλά δεν πρόλαβα να δοκιμάσω στο L9II, δοκιμάστε το...;)

http://rapidgator.net/file/09b433af9b74bf1d10901846123fb547/remote.apk.html

Το έχω αναφέρει πάλι στις πρώτες σελίδες του thread, το ιταλικό site της LG αναφέρει πως έχει gorilla glass 2.

Δε νομίζω,η οθόνη του δεν έχει την άψογη υφή του gorilla glass

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Την είδα,lg Italy.κι όμως είναι το μόνο site πού το λέει

Για το "zero shutter lag" που λέει στα specs τι έχετε να πείτε οι χρήστες; Καταφέρνετε να μην βγαίνουν κουνημένες οι φωτογραφίες;

Παρατήρησα οτι ακόμη και με 0% φωτεινότητα είναι πολύ φωτεινή για το βράδυ στο δωμάτιο. Έβαλα λοιπόν το screen filter από το play και το ρυθμίσεις οδό θέλεις και είναι πολύ πιο καλό για τα μάτια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

@nognir , Το zero shutter lag ισχυει σε λογικα πλαισια. Ενταξει αμα εχεις χερι για να βαζεις τυρι στα μακαρονια δενν :P. Παντως με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα η ταχυτητα που τραβαει τη φωτογραφια οταν πατας το κουμπι, δε το εχω δει αλλου τοσο γρηγορο. Συγκρινα επισης φωτογραφια νυχτα με flash με το xperia sp, σαφως ανωτερη του LG!

Έχει κανείς το κινητό του φορτώσει με πολλές εφαρμογές , περί τις 120 και αν ναι πως ανταποκρίνεται ;

Τόσες πολλές όχι.με γύρω στις 80 πού είχα βάλει χωρίς μεγάλα games πάρα μονό με το navigon ως το πιο μεγάλο αρχείο συμπεριφερόταν καλά και χωρίς πολύ lag.

@nognir , Το zero shutter lag ισχυει σε λογικα πλαισια. Ενταξει αμα εχεις χερι για να βαζεις τυρι στα μακαρονια δενν :P. Παντως με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα η ταχυτητα που τραβαει τη φωτογραφια οταν πατας το κουμπι, δε το εχω δει αλλου τοσο γρηγορο. Συγκρινα επισης φωτογραφια νυχτα με flash με το xperia sp, σαφως ανωτερη του LG!

Εννοείς καλύτερο το SP ή το LG? :p

Του LG καλυτερη από του sp εννοώ Νίκο. Παιδια ενα πραγμα επισης που δεν αναφερεται σε αλλα sites παρα μονο στο ιταλικο της LG ειναι η υποστηριξη glonass. Το τσεκαρα και μονος μου με το gps test και οντως χρησιμοποιει και glonass δορυφορους

Απόψε το είχα όλο το βράδυ στην πρίζα και γέμισε μόνο μέχρι το 69%!!!!

Επίσης, τώρα όση ώρα μου πήρε να γράψω αυτό το ποστ, έπεσε 1%...(ενώ δεν έχω αποσυνδεσει το φορτιστή..)wtf????

Παντασουζα

2. Δε χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή, την εφαρμογή την έχει ήδη από τη μάνα του.

... η οποία λέγεται .....?

... η οποία λέγεται .....?

QuickRemote

Καλά αυτοί στην LG τρελοί είναι; Έχει Gorilla Glass2 και Glonass και το κρύβουν;

Θωμάς

QuickRemote

Καλά αυτοί στην LG τρελοί είναι; Έχει Gorilla Glass2 και Glonass και το κρύβουν;

Εμένα μου αρέσουν αυτές οι εκπλήξεις κατόπιν εορτής. Όπως με το Nokia C7 που μάθαμε ότι έχει nfc ένα χρόνο μετά, όταν αναβαθμίστηκε σε Symbian Anna.

Είμαι κι εγώ ένας νέος ευτυχισμένος κάτοχος του L9 II και το πήρα από το Public, το οποίο δίνει αρχικά ένα δώρο, τα ασύρματα στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά LG BTS1 αξίας 79,00€, και όταν πήγα να βάλω την παραγγελία πρότεινε να αγοράσω το φορητό ηχειάκι x-mini Capsule 1.1 μόνο με 17. 90€, το οποίο δεν είχα σκοπό να αγοράσω αλλά του έβαλε μηδενική τιμή (0,01€) όταν το πρόσθεσα στο καλάθι και το πήρα κι αυτό!:D

Το ηχειάκι είναι κορυφαίο και έπαθα την πλάκα μου από τον ήχο που βγάζει!

Στα του κινητού, η μετάβασή μου ήταν από το LG GW 620, με το οποίο "νόμιζα" ότι είχα smartphone(android 1.5:cry: )οπότε νομίζω ότι πέρασα στην εποχή των Star Wars.

Δεν βρήκα κάποια αρνητικά στο κινητό. 2-3 κολληματάκια στην πλοήγηση των αρχικών οθονών, αλλά με πααααρα πολλες εφαρμογές εγκατεστημένες και να τρέχουν παράλληλα και >95% γεμάτη την εσωτερική του μνήμη, την οποία φρόντισα να αδειάσω αφού έβαλα την παλιά μου sd card και φαίνεται να τρέχει απρόσκοπτα πλέον το κινητό.

Η οθόνη είναι καταπληκτική και στα καταστήματα που την είδα νομίζω ότι αδικείται, καθώς φαινόταν κάπως χειρότερη από αυτό που βλέπω τώρα.(π.χ. το Samsung core με χαμηλότερη ανάλυση φαινόταν να έχει πιο φωτεινή και καθαρή οθόνη από του L9 II, πρέπει να πειράζουν τις ρυθμίσεις στα καταστήματα ή οι πελάτες να παίζουν με αυτές).

Παρήγγειλα και ένα screen protector από ebay και συνεχίζω αναζήτηση για θήκη.

Γενικώς πιστεύω στην τιμή του, και σε συνδυασμό με αυτά που πήρα από το public, είναι μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που έχει budget τα 200-250€.

Ποτέ δεν είχε 399! Το έβαλαν για να φανεί ότι τάχα κάνουν μεγάλη έκπτωση αλλά το έχουν 30 ευρώ ακριβότερα από το κάθε μαγαζί της γειτονιάς σας. Αν ήξεραν να κάνουν σωστά τις δουλειές τους θα είχαν αποφύγει την τωρινή τους κατάντια.

Αυτό φαντάστηκα κι εγώ. Είναι τραγικοί οι άνθρωποι.

Αλλος ένας κάτοχος του L9ii....το πήρα προχτές από public με το δωράκι bluetooth (ήταν το τελευταίο σε μαύρο).....

Πρώτες εντυπώσεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ......

Τέλεια οθόνη με απίστευτα χρώματα και ευκρίνεια.........έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία και με την εφαρμογή του τηλεκοντρόλ με υπέρυθρες...

Κατά τα άλλα δεν το φόρτωσα με εφαρμογές,έχω βάλει όσες χρειάζομαι.....λίγες.....Καμία σχέση με άλλα παιδιά που μιλάνε για 70-80 εφαρμογές και κάνουν τεστ σχετικά με την μνήμη του.....Εκει δεν ξέρω τι παίζει αν το φτάσεις στα όρια του.....

Αλλά εάν θέλεις ένα όμορφο κινητό με μεγάλη οθόνη με 5-10 βασικές εφαρμογές......το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ , το ίδιο και η πλοήγηση στο ίντερνετ, όπως επίσης και το γρήγορο (αστραπιαίο) κλείδωμα των δορυφόρων για το GPS.

Τέλος δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι μιλούσαν για όχι καλές φώτο την νύχτα.....Εβγαλα μέσα σε club με φλας και οι φωτογραφίες ήταν καταπληκτικές.....και πολύ δυνατό φλας επίσης.

Να σημειώσω και την λειτουργία επισκέπτη που μ άρεσε σαν εφαρμογή και σε κάποιους θα είναι χρήσιμη......

Αρνητικά ειλικρινά ΔΕΝ βρήκα στο τηλέφωνο....αυτό με τα ΜΗ φωτιζόμενα πλήκτρα ....εντάξει....είναι λίγο κουφό....αλλά δεν με χαλάει.

Τέλος να ρωτήσω κάτι......επειδή τόσες μέρες όλοι περιμένουμε θήκες.......

Για το δικό μας τηλεφωνάκι δεν είναι αυτή η θήκη ρε παιδιά ?

http://www.ebay.com/itm/Vertikal-Tasche-Handytasche-Schutzhulle-Case-Bag-Hulle-fur-LG-D605-Optimus-L9-II-/360784028442?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item540067631a

Edited by pontokeras

Εβγαλα μέσα σε club με φλας και οι φωτογραφίες ήταν καταπληκτικές.....και πολύ δυνατό φλας επίσης

Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάποιες αν σου είναι εύκολο? 'Η κάποιες άλλες βραδυνές?Με απασχολεί ιδιαίτερα η βραδινή φωτογραφία(και η φωτογραφία γενικά) και θα ήθελα να έχω κάποια δείγματα, μιας και δε βρίσκεις πουθενά.

Η θήκη αυτή είναι λίγο universal, είναι για διάφορα μοντέλα των ίδιων διαστάσεων! Αν παρατηρήσεις, το κινητό που έχει πίσω από τη θήκη είναι το 4X. Τέτοιες, όπως και pouches υπάρχουν πολλές και για πολλά μοντέλα που χωράνε και στο L9ii. Τα παιδιά αναφέρονται σε "πλάτες" ή flip θήκες ειδικά για το μοντέλο!

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Δοκίμασε κανείς να δει άν μπορούν να εγκατασταθούν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)