dimos23 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τελικα το cwm χανεται... το greenify δεν θελει root επισης μπορεις να βαλεις adblock στον firefox χωρις ροοτ για backup νομιζω μεσα απο το pcsuite δεν μπορεις να κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τελικα το cwm χανεται... το greenify δεν θελει root επισης μπορεις να βαλεις adblock στον firefox χωρις ροοτ για backup νομιζω μεσα απο το pcsuite δεν μπορεις να κανεις? Θέλει το greenify επειδή χρειάζεται το Xposed για όλες τις λειτουργίες του. Όσο για τις διαφημίσεις έχουν και άλλες εφαρμογές εκτός από τον browser... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Θέλει το greenify επειδή χρειάζεται το Xposed για όλες τις λειτουργίες του. Όσο για τις διαφημίσεις έχουν και άλλες εφαρμογές εκτός από τον browser... μπορεις να βαλεις adblock στο κινητο και οχι μονο στον browser χωρις root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2726443 με το xposed δεν εχω ασχοληθει αλλα νομιζω δεν θελει ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) μπορεις να βαλεις adblock στο κινητο και οχι μονο στον browser χωρις root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2726443 με το xposed δεν εχω ασχοληθει αλλα νομιζω δεν θελει ροοτ Θα το δω. Σε ευχαριστώ. Λοιπόν.... Είχα βάλει με flash την v20b. Πέρασα με KDZ την ελληνική v20d. Ανοίγοντας το τηλέφωνο δεν είχε χαθεί τίποτα από όσα είχα. Μου έβγαλε κατευθείαν την αναβάθμιση. Την έκανα και δεν έχω ούτε ρουτ ούτε cmw. (τα γράφω για όποιον θέλει να το κάνει) Το towelroot δεν μου δούλεψε. Γράφει ότι δεν υποστηριζεται η συσκευή. Ούτε το adblock κατάφερα. Κάνω τις αλλαγές στο Wifi αλλά δεν με αφήνει να πατήσω αποθήκευση.... Με βλέπω να γυρνάω πίσω..... Edited March 21, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Θα το δω. Σε ευχαριστώ. Λοιπόν.... Είχα βάλει με flash την v20b. Πέρασα με KDZ την ελληνική v20d. Ανοίγοντας το τηλέφωνο δεν είχε χαθεί τίποτα από όσα είχα. Μου έβγαλε κατευθείαν την αναβάθμιση. Την έκανα και δεν έχω ούτε ρουτ ούτε cmw. (τα γράφω για όποιον θέλει να το κάνει) Το towelroot δεν μου δούλεψε. Γράφει ότι δεν υποστηριζεται η συσκευή. Ούτε το adblock κατάφερα. Κάνω τις αλλαγές στο Wifi αλλά δεν με αφήνει να πατήσω αποθήκευση.... Με βλέπω να γυρνάω πίσω..... Για ροοτ προσπαθησε με το stump root Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Για ροοτ προσπαθησε με το stump root Προσπάθησα, δεν το κάνει. Και τώρα καταλαβαίνω πόσο πολυ τελικά το χρειάζομαι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 για to adblock πρεπει να βαλεις τον κωδικο του wifi για να σε αφησει να κανεις αποθηκευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 για to adblock πρεπει να βαλεις τον κωδικο του wifi για να σε αφησει να κανεις αποθηκευση Το έβαλα και χθες το δοκίμασα και σήμερα. Πάλι δεν με αφήνει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχεις κανει hard reset? εγω την εχω 1 μηνα χωρις προβλημα Αν εχεις το viber βγαλτο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έβαλα και χθες το δοκίμασα και σήμερα. Πάλι δεν με αφήνει. Σε εμενα δουλευει... Ξερεις πως βγαζουμε screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και σε μένα ήρθε η τελευταία αναβάθμιση d60520e στις 17-3. Πριν μια ώρα έσβησε μόνο του το τηλέφωνο και μόνο με παρατεταμένη πίεση του power button για 10÷ δευτερόλεπτα άνοιξε και πάλι. Εχω κι εγώ viber και δεν θέλω να το βγάλω γιατί το χρειάζομαι. Ας βρουν επιτέλους τρόπο να το φτιάξουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εμενα παντως απο 4,1,2 rooted μεσω ΟΤΑ δεν κανει αναβαθμιση.Δν υποστηριζει ρουταρισμενες συσκευες γραφει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχεις κανει hard reset? εγω την εχω 1 μηνα χωρις προβλημα Αν εχεις το viber βγαλτο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμενα δουλευει... Ξερεις πως βγαζουμε screenshot? Σε ευχαριστώ αλλά δεν πειράζει. Ειλικρινά χρειάζομαι το ρουτ οπότε ξαναγυρναω σε Jelly Bean.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τελικα η καλυτερη ρομ ειναι η 4.1.2 μονο μ αυτη το τηλ. δουλευει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Τελικα η καλυτερη ρομ ειναι η 4.1.2 μονο μ αυτη το τηλ. δουλευει σωστα. Ναι αν και εχασα μηνυμα και με αυτη. Το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργουν τα αρχεια για κατεβασμα στη σελιδα της lg....Κατεβαζω ενα Ιταλικο.... Edited March 22, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 με την 4.1.2 το viber δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 με την 4.1.2 το viber δουλευει? Θα σε γελάσω. Πότε δεν το είχα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 με την 4.1.2 το viber δουλευει? Το viber το ειχα σε ολες τις rom δουλευε σε ολες...εκτος φυσικα απο την 4.4.2 με τα γνωστα προβληματα Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 απλα ειναι απαραδεκτοι και τιποτα αλλο! κοροιδευουν τον κοσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 απλα ειναι απαραδεκτοι και τιποτα αλλο! κοροιδευουν τον κοσμο! Παντως σε εμενα μεχρι τωρα ολα δουλεύουν καλα και με viber μετα την αναβάθμιση δεν μου ξανάκανε το πρόβλημα στης κλήσης ουτε εχω restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Με την 4.1.2 δουλευουν ολα σωστα, και το viber δεν εχει κανενα θεμα. Με ολες τις αλλες ρομ που το εχω δοκιμαση εχει θεματα, και με την τελευταια την ε της vodafon παλι εχει προβλημα, και ειναι και φορτωμενο με διαφορες σαβουρες την vodafon.. Aκομα η επισημη απο την LG δεν εχει κυκλοφoρηση? δεν την εχω δει ακομα στο επισημο της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Με την 4.1.2 δουλευουν ολα σωστα, και το viber δεν εχει κανενα θεμα. Με ολες τις αλλες ρομ που το εχω δοκιμαση εχει θεματα, και με την τελευταια την ε της vodafon παλι εχει προβλημα, και ειναι και φορτωμενο με διαφορες σαβουρες την vodafon.. Aκομα η επισημη απο την LG δεν εχει κυκλοφoρηση? δεν την εχω δει ακομα στο επισημο της LG. Για την επίσημη γράφουν. Έχει βγει. Έρχεται OTA Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 την εκανα και εγω την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ.Αναγκαστικα να κανω unroot για να μπορεσω να αναβαθμιστω.Οντως παντως πολυ καλη η ΚΙΤ ΚΑΤ .Θα το παρακολουθησω και εγω και βλεπουμε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για την επίσημη γράφουν. Έχει βγει. Έρχεται OTA Εμενα γιατι δεν μου την δινει? μου λεει εχετε την τελευταια εκδοση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ξερει κανεις κανενα lollipop theme για το κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts