Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσυ καλα εκανες και δεν το σκεφτηκες .....Αυτη επρεπε να το σκεφτει:lol::lol::lol:

την ειπα αμα εχει κανενα προβλημα να μου το φερει να το φτιαξω...το κακο ειναι οτι ξεχασα να την πω να μην κανει αναβαθμηση στην 4.4.2 ;);) τεσπα

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρεπει να κανεις και στα δυο επαναφορα,να φορτωσεις τα ιδια προγραμματα και να κανεις σωστη συγκριση.Αν το ενα το εκανες επαναφορα προχτες και το αλλο τον σεπτεμβριο λογικο ειναι να ειναι πιο αργο.

πρωτα εγινε downgrade στην LG το ενα,2-3 μηνες πριν,και πριν 10 μερες το αλλο απο εμενα.

αυτο που εγινε στην LG δεν κολαει πουθενα.........

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την ειπα αμα εχει κανενα προβλημα να μου το φερει να το φτιαξω...το κακο ειναι οτι ξεχασα να την πω να μην κανει αναβαθμηση στην 4.4.2 ;);) τεσπα

Με την 4.1.2 μια χαρα δουλευει το κινητο.μηνες τωρα της κοπελας μου μετα απο υποβαθμιση στην LG και μπαταρια εχει,και αρμονικη λειτουργεια.Δεν ειναι G3,ειναι απο τα "μικρα" της LG.

Eδω ζητανε 100-120 ευρω για το σαμσουνγκ S2 του 2011 εκτος εγγυσης..........

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εμένα με την 4.4.2 είναι οκ

μηπως δεν εχεις το viber η καποια αλλη εφαρμογη σαν το viber?

μηπως δεν εχεις το viber η καποια αλλη εφαρμογη σαν το viber?

Το viber πηγε στα σκουπιδια οπως και σχεδον ολες οι εφαρμογες της google εχουν απενεργοποιηθει.

Σημερα ηρθε λογισμικο αναβαθμισης 581mb V20a-APR-07-2014.

Eιναι σωστο,η ειναι η 4.4.2 η προβληματικη?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Σημερα ηρθε λογισμικο αναβαθμισης 581mb V20a-APR-07-2014.

Eιναι σωστο,η ειναι η 4.4.2 η προβληματικη?:worry:

7 Απριλίου 2014 μάλλον η προβληματική είναι.

Φιλικά, Κατερίνα

Παιδια επιασα το G2 στα χερια μου ειχει το ιδιο ιντερφασε του l9 ii αλλα πεταει το κινητο δεν κολωνει πουθενα

Παιδια επιασα το G2 στα χερια μου ειχει το ιδιο ιντερφασε του l9 ii αλλα πεταει το κινητο δεν κολωνει πουθενα

Αφου ειναι αλλη κατηγορια!!! Καλοριζικο και μην το παιδεψεις και αυτο :lol::lol::lol::lol:

Αφου ειναι αλλη κατηγορια!!! Καλοριζικο και μην το παιδεψεις και αυτο :lol::lol::lol::lol:

Δεν υπαρχει λογος.....οτι με πειραζει το πειραζω εγω 2 φορες περισσοτερο χαχαχα

Καλημερα.εχω την PARANOID και επιδη την ψιλοβαρεθηκα σκεφτομαι να γυρησω στη 4.1.2! Ειχα την 10Α και βρηκα καποιες αλλες την 10Β και την 20Β.καποιος που τις δοκιμασε μπορει να μου πει ποια ειναι η καλητερη?ειναι ολλες jelly beam της Lg.

Μόλις έβαλε ο Varcain screenshoots από cm12....

Κριμα δεν προλαβα να την φλασαρω....περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις οταν βγει κι αν την φλασαρει κανεις

Εχεις λινκ να τις δουμε;;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2752715&page=98

Κάτω κάτω....

Φιλικά, Κατερίνα

εχω ενα προβληματακι με την εγκατασταση εφαρμογων που δεν προερχονται απο το playstore

αρχικα , επιλεγω το αρχειο apk που θελω να εγκαστασω και μετα αφου επιλεξω την επιλογη "προγραμμα εγκαταστασης πακετου" , παταω "εγκατασταση".Στην επιλογη του κομπιου "εγκατασταση" δημιουργειται ομως το προβλημα καθως πολες φορες(6 στις 10 φορες) το κουμπι αυτο απλα δεν πατιεται....παρατηρησα οτι μετα απο μερικες ωρες βεβαια το προβλημα λυνεται μονο του

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει και ισως καποια λυση?

εχω stock rom 4.1.2 , αν και εκριβως το ιδιο προβλημα που περιεγραψα πιο πανω το ειχα και στην κιτκατ

Καλημερα.εχω την PARANOID και επιδη την ψιλοβαρεθηκα σκεφτομαι να γυρησω στη 4.1.2! Ειχα την 10Α και βρηκα καποιες αλλες την 10Β και την 20Β.καποιος που τις δοκιμασε μπορει να μου πει ποια ειναι η καλητερη?ειναι ολλες jelly beam της Lg.

H 4.1.2 με root και αφαιρεση της σαβουρας δουλευει μια χαρα,εχει και ραδιο και υπερυθρες και μπαταρια 1,5 μερα και antutu 16.800

Oποιος θελει επιδοσεις 4πυρινου με 2gb ram να τις εχει στο l9ii,δεν θα τα καταφερει.......:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

φιλε τελικα εχω βλαλει την 4.1.2 με root κανωνικα και εχω ξεφορτωθει ολλα τα περιτα..και κοιτα λιγο το antutu της δικης μου συσκευης..εκτος τα 300+mb ελευθερης μνημης!

φιλε τελικα εχω βλαλει την 4.1.2 με root κανωνικα και εχω ξεφορτωθει ολλα τα περιτα..και κοιτα λιγο το antutu της δικης μου συσκευης..εκτος τα 300+mb ελευθερης μνημης!
τελικα εβαλα την 10a γιατι οι αλλες δεν ειναι ευρωπαικες.τωρα βεβαια περιμενω και εγω με αγωνια την cm12...

Eτσι ειναι το καλυτερο.καθαρισμα της επισημης ρομ.........

Δεω αφαιρεσα οοοοολη την σαβουρα,μερικα τα χρειαζομαι............

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Καμιά πληροφορία για το πότε παίρνουμε το νέο διορθωτικό update;

Είμαστε σίγουροι ότι θα βγει ή είναι απλά μια πιθανότητα;

Θα είναι lolipop ή μπα;

εχω ενα προβληματακι με την εγκατασταση εφαρμογων που δεν προερχονται απο το playstore

αρχικα , επιλεγω το αρχειο apk που θελω να εγκαστασω και μετα αφου επιλεξω την επιλογη "προγραμμα εγκαταστασης πακετου" , παταω "εγκατασταση".Στην επιλογη του κομπιου "εγκατασταση" δημιουργειται ομως το προβλημα καθως πολες φορες(6 στις 10 φορες) το κουμπι αυτο απλα δεν πατιεται....παρατηρησα οτι μετα απο μερικες ωρες βεβαια το προβλημα λυνεται μονο του

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει και ισως καποια λυση?

εχω stock rom 4.1.2 , αν και εκριβως το ιδιο προβλημα που περιεγραψα πιο πανω το ειχα και στην κιτκατ

Σε μένα το πρόβλημα ήταν η εφαρμογή Lux (auto brightness). Μετά από αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, το πρόβλημα λύθηκε.

[guide]Package Installer will not install apk's - Cancel works but not Install button

Σε μένα το πρόβλημα ήταν η εφαρμογή Lux (auto brightness). Μετά από αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, το πρόβλημα λύθηκε.

[guide]Package Installer will not install apk's - Cancel works but not Install button

να σαι καλα , το προβλημα δημιουργουνταν τελικα απο την εφαρμογη "screen filter" (παρομοια με το lux δηλαδη)

ΚΑλημερα να ξερετε οτι ο Varcain εβγαλε καινουργιο recovery cwm για την καινουργια ρομ που θα βγαλει καντε update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2652201 το update για να πετυχει καντε με τον δευτερο τροπο και αντιγραψτε την διαδικασια σε notepad και καντε copy paste μια-μια σειρα για να σας δουλεψει μεσα στο emulator του κινητου

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)