Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΡΜΑΤ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι αδικαιολογητοι.....τους εστειλα ενα μηνυμα οσο μπορουσα να στειλω κ μονο αυτο μ απαντησαν......ενω τους ειπα οτι. Κ να τ στειλω δεν θα κανετε τπτ.....

Μια τέτοια θα μου στείλουν λογικά και εμένα. Δεν θυμάμαι σε ποια παιδιά είπαν για αναβάθμιση μέχρι τέλος του χρόνου...... Που είναι η αναβάθμιση?
Φιλικά, Κατερίνα

Μια τέτοια θα μου στείλουν λογικά και εμένα. Δεν θυμάμαι σε ποια παιδιά είπαν για αναβάθμιση μέχρι τέλος του χρόνου...... Που είναι η αναβάθμιση?

Εμενα μου ειχαν πει....μαλλν εννοουσαν την v20D...εδω και 2 μερες φλασαρα την 4.4.2 v20d....και τ 2 modslim απο τ xda...και τ 2 zipakia t varcain για root.....εκανα και 2 hard reset αρχικα....εγκατεστησα τν εφαρμογη qksms και εχω κ τ ghostly...και μεσω t file manager απεγκατεστησα την στοκ εφαρμογη μηνυματων apk....και odex...ολα καλα μεχρι τωρα με αμετρητες κλησεις και μνμτα....(μην τ ματιασω) η ραμ φουλ αλλα μια χαρα παει....επισης μεσω xda εγκατεστησα την αρχικη τ G3 τ ημερολογιο και καποιες αλλες εφαρμογες π βρηκα....καλα προς τ παρω....αλλα η LG δεν κανει τπτ οποτε λιγο ακομα με αυτη τ συσκευη κ παω για αλλα...κ πολυ αργησα

Σημερα με το textra δεν πηγε μηνυμα μου ενω ειπε παραδοθηκε. Εγκατεστησα το hangouts και το μετετρεψα σε εφαρμογη συστηματος. Για να δουμε. την καμερα την καθαρισα αλλα παλι υα ιδια. το ταμπλετ με 5MP βγαζει πεντακαθαρες. Ξερει κανεις πως μπορω να στειλω φωτο να τη δειτε με το tapatalk;;;;; Edited by kostas_kanal0011

Τελικα τιποτα δεν εγιβε με το email...μια τρυπα στ νερο..να δουμε αν βγει cm12 κι αμα διορθωθει η μπαταρια..

Μια πρόταση......

Μήπως να ενημερωθεί η μαμά LG και όχι η εδώ αντιπροσωπεία?

Εδώ έχουν έτοιμη την απάντηση και την στέλνουν.

Μια πρόταση......

Μήπως να ενημερωθεί η μαμά LG και όχι η εδώ αντιπροσωπεία?

Εδώ έχουν έτοιμη την απάντηση και την στέλνουν.

Αυτό ακριβώς είχες σκοπό να κάνω μιας και πήρα μια έτοιμη απάντηση (τους ξανά έστειλα βέβαια......)

Που ομως? το ελληνικο σαιτ μου βγαινει συνεχεια....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Και τ θα στειλουμε....καποιος που να ξερει καλα αγγλικα.....και μα βρουμε τ σωστο email

Αν έχουμε βάλει κωδικό κλειδωματος οθόνης και τον ξεχασουμε με ποιο τροπο ανοίγει?

Υποθέτω οτι σε όλα τα μοντελακια θα είναι ο ίδιος τρόπος

Αν έχουμε βάλει κωδικό κλειδωματος οθόνης και τον ξεχασουμε με ποιο τροπο ανοίγει?

Υποθέτω οτι σε όλα τα μοντελακια θα είναι ο ίδιος τρόπος

δεν εχεις βαλει καποιο εφεδρικο?

παιδια το αναλογο forum στους xda το παρακολουθει κανεις μπας και δωσαν καμια λυση;;;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κοιταξτε τι εχει

https://mega.co.nz/#F!Bw4gFAQZ!LKyvwfNBHB9wWyggczGm4g

δεν εχεις βαλει καποιο εφεδρικο?

Δεν προκειτε για μενα, ενας φιλος εβαλε ενα κωδικο και τον ξεχασε.....τι μπορει να γινει?

Υπόψη οτι δεν εχει ενεργοποιησει το κινητο.... οπως το εψαχνε εβαλε κωδικο....

παιδια το αναλογο forum στους xda το παρακολουθει κανεις μπας και δωσαν καμια λυση;;;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κοιταξτε τι εχει

https://mega.co.nz/#F!Bw4gFAQZ!LKyvwfNBHB9wWyggczGm4g

Αυτη ειχα και ολα δουλευαν ρολοι...μεχρι που εχασα ενα μηνυμα...βεβαια ενα ηταν μονο...νομιζω...σιγουρα δεν εχουν προβλημα οι κλησεις και δεν μου εχει κλεισει ποτε...

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν περίμενα οτι η αναζήτηση ενος contact email από τα κεντρικά της lg στην κορέα, θα ήταν τόσο χρονοβόρα και τελικά άκαρπη διαδικασία... Συμφωνώ οτι η αποστολή mail θα πρέπει να γίνει στο ευρωπαικό τμήμα της lg αλλά ψάχνοντας για lg mobile europe κλπ, δεν βρήκα κάτι διότι σε παραπέμπει σε φόρμα επικοινωνίας από την εκάστοτε χώρα... ούτε με lg corp βρήκα κάτι, το μόνο email που βρήκα επικοινωνίας υπάρχει στη εξής σελίδα: http://gethuman.com/contact/LG-Electronics/ . Τουλάχιστον γνωρίζω οτι στο εξωτερικό τυχόν αναρμόδιο αίτημα προωθείται στο σωστό τμήμα, όχι όπως εδώ, και αυτό το λέω διότι το email που περιέχεται στο ανωτέρω link, περιέχει το ''uk'.

Και τ θα στειλουμε....καποιος που να ξερει καλα αγγλικα.....και μα βρουμε τ σωστο email

νομιζω πως πρεπει να γινει ακριβως αυτο

οπως ειπατε και πριν , η ελληνικη αντιπροσωπεια μας γραφει στα...παλια της τα παπουτσια:)

Χμμμ και πάλι ανατρεχω στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος και διαβάζω για την άριστη υποστήριξη της LG.

Αλήθεια πώς άλλαξαν τα πράγματα σε ένα χρόνο!

Στα άλλα κινητά μια χαρά υποστήριξη έχει!

Μόνη λύση το downgrade... Εγώ την έκανα και ηρέμησα... Τώρα πώς έγινε και χάθηκε μνμα και εκεί δεν μπορώ να το καταλάβω ... Τι να πεις...

Αυτη ειχα και ολα δουλευαν ρολοι...μεχρι που εχασα ενα μηνυμα...βεβαια ενα ηταν μονο...νομιζω...σιγουρα δεν εχουν προβλημα οι κλησεις και δεν μου εχει κλεισει ποτε...

πως ξερεις οτι χανεις μυνημα?

ειναι εκτος δικτυου και δεν σου ερχονται τα μυνηματα?η ακομα και εντος δικτυου παρουσιαζεται?

Εμενα πχ μου ηρθε μια μερα μετα μυνημα οτι με πηρανε τηλ..και δεν νομιζω να οφειλεται στο τηλ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ειμαι χιλια της 100 σιγουρη για αυτο το ενα μηνυμα γιατι μου το εστειλε ο αντρας μου και το βλεπω στη συσκευη του κανονικα με αναφορα παραδοσης....(ημουν και ηταν εντος δικτυου)

Με πηραν απο την LG μετα το δευτερο μαιλ και μου ειπαν το κλασικο να το στειλω εκει. Αρνηθηκα λεγοντας οτι δεν θα κανουν τιποτα περισσοτερο απο το να περασουν jellybean, ζητησα να μιλησω με καποιο ανωτερο αλλα δεν...και στο τελος μου ειπε οτι εχουν καταγραφει αναλογα παραπονα και υποτιθεται οτι διερευνουνται για να βγει καποια αναβαθμιση αλλα δεν ξερει ποτε...

Φιλικά, Κατερίνα

Εγω θα σας πω ενα πολυ κουφο.....

Οταν παρω καποιο τηλεφωνο και ειναι κατηλλημενο ή δεν απαντα.....

μου ερχετε μυνημα οτι με καλεσε το νουμερο που πηρα και ημουνα εγω κατηλλημενος :lol::lol::lol::lol:

Παιδια, καμια καλη μεβρανη οθονης εχετε να μου προτεινετε? Αν ειναι απο καταστηματα τυπου public, πλαισιο κτλ ακομα καλυτερα να μην περιμενω κανενα μηνα...

Παιδια, καμια καλη μεβρανη οθονης εχετε να μου προτεινετε? Αν ειναι απο καταστηματα τυπου public, πλαισιο κτλ ακομα καλυτερα να μην περιμενω κανενα μηνα...

Εγω φιλε εχω μια απο τοτε π πγρα τ κινητο και εχω μονο 2 γρατζουνιες.....και πολυ καλη εφαρμογη και αφη.....την πηρα απο καταστημα vodafone 4 ευρω

παντως εμενα ρε παιδια μου κανει εντυπωση η διαφορα μορφης του προβληματος απο ατομο σε ατομο, αλλος εχει προβλημα στα sms, αλλος με το ξυπνητηρι, αλλος με τις κλεισεις, σε αλλον η συσκευη κλεινει απο μονη της, αλλος τα χει ολα μαζι, δεν γνωριζω και πολλα βεβαια απο συσκευες κινητης αλλα μηπως κατα μεγαλο ποσοστο φταιμε κι εμεις η εστω οι διαφορες εφαρμογες που περναμε που αλλες τις αφηνουμε κι αλλες τις σβηνουμε ?

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)