Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου και μετά από 11 μήνες χρήσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: εντονότερα τον τελευταίο καιρό το σβήσιμο από μόνο του. Το είχε κάνει την πρώτη φορά τον Ιoύνιο μετά την αναβάθμιση σε kit kat όταν ήθελα να τραβήξω βίντεο τον μικρό στην καλοκαιρινή παράσταση του σχολείου. Στο τσακ πρόλαβα. Δεν έδωσα πολύ σημασία αλλά τελευταία παραέγινε το κακό. Τη μία έσβησε και δεν χτύπησε το ξυπνητήρι (ευτυχώς ξύπνησα μόνος μου) και τη άλλη έσβησε 2 φορές σε 1 ώρα. Να επισημάνω ότι στην περίπτωσή μου δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγει η μπαταρία. Πατάω 2-3 φορές για 4-5 δευτερόλεπτα το κουμπί για να ανοίξει και παίρνει μπρος. Δοκιμάστε το αν έχετε θήκη όπως εγώ ώστε να μην παιδεύεστε με βγάλσιμο μπαταρίας.

Επίσης το ότι καλώ/με καλούν και δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε. Ο χρόνος γράφει κανονικά. Λύση η επανεκκίνηση. Επίσης πρόβλημα με την εκκίνηση της κάμερας. Αφαίρεσα την Camera 365 και δείχνει να λύθηκε. Χαμένα sms και κλήσεις επίσης δεν έχω παρατηρήσει αλλά έχω κλειστό το 3G από τη μέρα που αγόρασα τη συσκευή.

Θεώρησα ύποπτα κάποια προγράμματα τύπου Battery saver αλλά η αφαίρεσή τους δεν έλυσε το πρόβλημα. Υποψιάζομαι το Viber αλλά το χρειάζομαι. Ελπίζω η αναβάθμιση που έκανα σήμερα σε D60520d-EUR-XX να διορθώσει τα προβλήματα. Ειδικά αυτό με το σβήσιμο είναι απαράδεκτο. Βέβαια θυμάμαι ότι και με την Jelly Bean υπήρχαν προβλήματα με το ακουστικό και το hands free αλλά ποτέ δεν είχε σβήσει. Downgrade δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο να κάνω.

Edited by sputnik77

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και γω ετσι το εβρισκα οταν ειχα CM..Σε μπερδευει ο μετρητης επειδη δεν πεφτει ομοιομορφα..Βαλε ομως μια το betterbattery stats (Υπαρχει ειδικο module στο xposed framework για να δουλεψει σε kitkat) και δες ποσο % σου τρωει την ωρα σε idle. Η αλλιως βαλε τον μετρητη μπαταριας κυκλικο με ποσοστο και θα δεις οτι σου τρωει 1.6 % την ωρα. (0.6 % με 4.1.2 ξαλαφρωμενη stock εχω εγω). Αν το διορθωσουνε αυτο το προβλημα, περναω CM με τη μια!

Εδώ και μερικές μέρες τρέχω CyanogenMod 11 (by Szymel00).

To τηλέφωνο πετάει στην κυριολεξία! (καλύτερα από stock based jb και λοιπά mods)

H μπαταρία μου πέφτει ομοιόμορφα και κρατάει 2 μέρες με κανονική χρήση (δίκτυο 2g).

Εδώ και μερικές μέρες τρέχω CyanogenMod 11 (by Szymel00).

To τηλέφωνο πετάει στην κυριολεξία! (καλύτερα από stock based jb και λοιπά mods)

H μπαταρία μου πέφτει ομοιόμορφα και κρατάει 2 μέρες με κανονική χρήση (δίκτυο 2g).

ποσο % την ωρα το βραδυ δλδ πεφτει;;;

NΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΙΝΗΤΟ;; ΕΧΘΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ..

DOWNGRADE ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΑΛΛΗ ΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σιγουρα το ενεργοποιησες;Αν μπορεις βαλε το circle percent και μετρα ποσο % πεφτει ανα ωρα και πες μου γιατι μου λειψε εδω που τα λεμε ενα φλασαρισμα!! !4.1.2 ειμαι χωρις θεματα αλλα cm γουσταρω με 1000! !!

Άλλο πρόβλημα που βρήκα εγώ αλλά δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα, νομίζω:

Σε Jelly Bean νομίζω δεν υπήρχε, με KitKat πρέπει να πρωτοεμφανίστηκε.

Μερικές φορές και όχι πάντα, όταν πατάω την επιλογή ενεργοποίησης του WiFi στη συρταρωτή μπάρα (στην περιοχή ειδοποιήσεων τέλος πάντων), το κινητό freezάρει, βγάζει κάτι σαν "η διαδικασία android.system.ui τερματίστηκε" και κάνει κάτι σαν όταν στα windows κλείνει η διαδικασία explorer.exe. Μετά από 10 δευτερόλεπτα το κινητό επανερχόταν μόνο του, χωρίς reboot.

Δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά.

Με το τελευταίο update (V-20d) δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Το έχω βέβαια κάτι λιγότερο από 10 μέρες.

Δοκίμασα επίσης να χρησιμοποιήσω τη stock εφαρμογή για sms. Χρησιμοποιούσα textra επειδή και γω έχανα μηνύματα.

Μηνύματα δεν έχασα πάλι από τη μία, από την άλλη αλλά για κάποιο λόγο δεν έκανε ήχο ούτε δόνηση όταν έρχονταν μηνύματα!

Οπότε back to textra.

Με τηλέφωνα μια εποχή μόνο είχα προβλήματα να μην ακούω και να μην με ακούνε, μετά για κάποιο λόγο δεν εμφανίστηκε ξανά, ούτε τώρα με το update.

To knock-on είχα την ελπίδα ότι θα φτιάξει με το update, αλλά μπα.

Κατά τ'άλλα, βλέπω ότι η κατανάλωση μπαταρίας έχει μειωθεί κάπως και είναι πιο ισορροπημένη.

Edited by GiannisMetal

Σιγουρα το ενεργοποιησες;Αν μπορεις βαλε το circle percent και μετρα ποσο % πεφτει ανα ωρα και πες μου γιατι μου λειψε εδω που τα λεμε ενα φλασαρισμα!! !4.1.2 ειμαι χωρις θεματα αλλα cm γουσταρω με 1000! !!

Εμενα τ βραδυ π τ αφησα 1 ωρα ηταν 90% κ τρ τ πρωι που τ κοιταξα ηταν 89%

Εμενα τ βραδυ π τ αφησα 1 ωρα ηταν 90% κ τρ τ πρωι που τ κοιταξα ηταν 89%

Μπορεις να το κανεις ακομα μια επιβεβαιωση και να στειλεις το link με τη συγκεκριμενη εκδοση CM???

Μπορεις να το κανεις ακομα μια επιβεβαιωση και να στειλεις το link με τη συγκεκριμενη εκδοση CM???

Η 1 η 2% πεφτει τ βραδυ δεν εχω δει παρα πανω....τωρα απο τις 9 μιση τ πρωι μεχρι κ τωρα τ σκαλιζω ολη τν ωρα wifi facebook messenger viber σερφαρισμα κατεβασμα εφαρμογων κι αλλα....τ εχω λιωσει δλδ εχω απο 89% τωρα 55%

τωρα διαβασα λιγο και ενας ειπε οτι το ξυπνητηρι καμια φορα δεν χτυπαει το πρωι!! !Μη χασουμε και μεις τη δουλεια μας!! !!

τωρα διαβασα λιγο και ενας ειπε οτι το ξυπνητηρι καμια φορα δεν χτυπαει το πρωι!! !Μη χασουμε και μεις τη δουλεια μας!! !!

Μ ετυχε κ εμενα να μν χτυπησει κ ξυπνησα τυχαια 5 λεπτα μετα απ οτι ηθελα......παντως πολυ καλη η cm11 τ varcain....μακαρι να ασχοληθει κι αλλο κ να μην την παρατησει.....περιμενω για cm12 αλλα δυσκολο

Μ ετυχε κ εμενα να μν χτυπησει κ ξυπνησα τυχαια 5 λεπτα μετα απ οτι ηθελα......παντως πολυ καλη η cm11 τ varcain....μακαρι να ασχοληθει κι αλλο κ να μην την παρατησει.....περιμενω για cm12 αλλα δυσκολο

Παιδια ομως με αυτα δεν παιζουν! Σκεφτειτε οτι εγω ξυπναω 05:10 και δουλευω σε αλλη πολη!!!Γιατι δεν χτυπαει;Ειναι θεμα της rom?Η αν βαλεις αλλο ξυπνητηρι χτυπαει;

Παιδιά αν δεν μπορείτε μόνοιασε το downgrade στείλτε το στο service. Δύο συσκευές έχω και δεν έχω θέμα....
Φιλικά, Κατερίνα

Παιδιά αν δεν μπορείτε μόνοιασε το downgrade στείλτε το στο service. Δύο συσκευές έχω και δεν έχω θέμα....

μονο με downgrade θα σταματησει να σβηνει;

μονο με downgrade θα σταματησει να σβηνει;

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος. Εγώ είχα θέματα και με τις δύο συσκευές και λύθηκαν έτσι. Μου έσβηνε κάποια στιγμή αλλά δεν θυμάμαι σε ποια φάση γιατί είχα δοκιμάσει και cm.. Το θέμα είναι ότι δύο μήνες σχεδόν τώρα δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θέμα.

Edit.....Λοιπόν... Έψαξα όλα τα μηνύματα μου.... Μου έκλεινε με cm......

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Σίγουρα το αναλαμβάνει η lg το downgrade? Στο τηλέφωνο μου είπαν άλλα...

Σίγουρα το αναλαμβάνει η lg το downgrade? Στο τηλέφωνο μου είπαν άλλα...

Εγώ το έκανα μόνη μου. Αν κοιτάξεις πίσω γράφουν παιδιά ότι τους το έκανε η lg και δωρεάν.

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα,

Μου συνέβη το εξής περίεργο:

Σύνδεσα το κινητό μου με το laptop μέσω wifi και άρχισα να χαζεύω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει με την κάμερα του κινητού στην οθόνη του laptop (windows7). Επειδή κάποιες φωτο ήταν ανεστραμένες, έκανα περιστροφή έτσι ώστε να τις βλέπω κανονικά. Όταν πατούσα το κουμπί να πάει στην επόμενη φώτο, διάβαζα "Saving...." καταλαβαίνοντας ότι η φωτογραφία αποθήκευονταν εκ νέου με το νέο orientation.

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι οι φωτογραφίες χάθηκαν! Δεν υπάρχουν στο folder. Έκανα και search αλλά δεν τις βρίσκω.

Σας έχει συμβεί;; Έψαξα στο internet και αναφέρουν κάτι για hidden files και mcafee, αλλά δεν έχω εγκατεστημένο mcafee ούτε είναι hidden. Είναι LOST!!!

Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

OnePlus 6, A6000

Επιβεβαιώνω ότι σβήνει μόνο του και μετά την εγκατάσταση της D60520d-EUR-XX. Από περιέργεια συνέδεσα τον φορτιστή να δω αν θα εμφανίσει σημείο ζωής αλλά τίποτα. Πήρε μπρος όταν πάτησα το κουμπί της ενεργοποίησης 6-7 φορές για 10" περίπου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει κάποια εφαρμογή, δεν μπορεί με την ίδια έκδοση λογισμικού σε κάποιους να σβήνει και σε κάποιους όχι...

Εγώ έχω CM και πολλές φορές σβήνει. Πρέπει να βγάλω μπαταρία για να ξαναπάρει μπροστά...
OnePlus 6, A6000

Εγώ το έκανα μόνη μου. Αν κοιτάξεις πίσω γράφουν παιδιά ότι τους το έκανε η lg και δωρεάν.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά το service, εμένα μου αρνήθηκαν πεισματικά να το κάνουν.... ούτε reinstall κάνει η lg και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί....

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιώνω ότι σβήνει μόνο του και μετά την εγκατάσταση της D60520d-EUR-XX. Από περιέργεια συνέδεσα τον φορτιστή να δω αν θα εμφανίσει σημείο ζωής αλλά τίποτα. Πήρε μπρος όταν πάτησα το κουμπί της ενεργοποίησης 6-7 φορές για 10" περίπου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει κάποια εφαρμογή, δεν μπορεί με την ίδια έκδοση λογισμικού σε κάποιους να σβήνει και σε κάποιους όχι...

Φίλε sputnik77, εαν όσοι έκαναν downgrade στην προηγούμενη έκδοση εγκατέστησαν τις ΙΔΙΕΣ εφαρμογές που είχαν και πρίν (και που η μεγαλύτερη πλειοψηφία κάνει, όπως π.χ. σε format ξαναπερνάς τις εφαρμογές σου-προγράμματα) και συνεχίζουν να ΜΗΝ έχουν πρόβλημα, σημαίνει ότι η μοναδική αιτία - και συνάμα- λύση είναι το downgrade. Και με δεδομένο ότι η lg έχει σε μερικούς από μας δεχθεί να κάνει την υποβάθμιση, αυτό εμένα μου λέει πολλά...

Σήμερα που μου έσβησε 2 φορές, και τις 2 με το που το άνοιξα ξανά κατέβασε ενημερώσεις για εφαρμογές της Google. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι. Προσπαθώ να βρω κάποιο μοτίβο αν υπάρχει...

Σήμερα που μου έσβησε 2 φορές, και τις 2 με το που το άνοιξα ξανά κατέβασε ενημερώσεις για εφαρμογές της Google. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι. Προσπαθώ να βρω κάποιο μοτίβο αν υπάρχει...

Εγω μ cm11 δεν μ εσβησε ποτε....κ εχω πανω απο 20 εφαρμογες

εγω αποφασισα να το αλλαξω το κινητο..καθε μερα μου σβηνει τουλαχιστον μια φορα..και το εχω 4 μηνες..αρχιζω ερευνα για αλλο κινητοο

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)