flandra Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κάτι παίζει με την μπαταρία μου τις τελευταίες μέρες. Ξεφλουδίζει γρήγορα και αργεί πολύ να φορτίσει. Έκανε περίπου δύο ώρες παλιά και σήμερα μετά από δύο ώρες ήθελε άλλη μιάμιση. Κλειστά δεδομένα, συγχρονισμός, WiFi. Υπάρχει περίπτωση να κάνει εφαρμογή τη ζημιά? Καλά για τη χρήση της μπαταρίας αλλά και για την αργή φόρτιση? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κάτι παίζει με την μπαταρία μου τις τελευταίες μέρες. Ξεφλουδίζει γρήγορα και αργεί πολύ να φορτίσει. Έκανε περίπου δύο ώρες παλιά και σήμερα μετά από δύο ώρες ήθελε άλλη μιάμιση. Κλειστά δεδομένα, συγχρονισμός, WiFi. Υπάρχει περίπτωση να κάνει εφαρμογή τη ζημιά? Καλά για τη χρήση της μπαταρίας αλλά και για την αργή φόρτιση? Αν το προβλημα προκυπτει απο εφαρμογη που τρεχει τοτε αυτη παιζει ρολο και στην αργη φορτιση αφου σκεψου οτι κατα τη διαρκεια της φορτισης ταυτοχρονα υπαρχει μια (μεγαλη μαλλον) καταναλωση μπαταριας λογω της εφαρμογης. Ειναι παρομοιο με το να σερφαρεις πχ ή να παιζεις παιχνιδια οσο το φορτιζεις. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 13631 Αλλά τα νούμερα δεν μου λένε και πολλά. Το πόσο smooth δουλεύει το βλέπω και χωρίς νούμερα γιατι τοσο λιγα θα πρεπε να δεις τουλαχ ενα 15αρι με αυτα που χεις κανει :!: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδιά.....έχουμε βρει καμιά λύση με τα χαμένα μηνύματα;Γίνεται έντονα στο κινητό της κοπέλας μου και όχι μόνο!!!!Έχω κάνει την αναβάθμιση εδώ και καιρό και το έχω γυρισμένο σε art!Αν ξαναγυρίσω σε dalvik θα στρώσει το θέμα ή μόνο με downgrade; Hard reset δεν έκανα αν και απ'ότι διάβασα δεν παίζει (μάλλον) για το συγκεκριμένο θέμα ρόλο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδιά.....έχουμε βρει καμιά λύση με τα χαμένα μηνύματα;Γίνεται έντονα στο κινητό της κοπέλας μου και όχι μόνο!!!!Έχω κάνει την αναβάθμιση εδώ και καιρό και το έχω γυρισμένο σε art!Αν ξαναγυρίσω σε dalvik θα στρώσει το θέμα ή μόνο με downgrade; Hard reset δεν έκανα αν και απ'ότι διάβασα δεν παίζει (μάλλον) για το συγκεκριμένο θέμα ρόλο! Βάλε άλλη εφαρμογή. Έχω βάλει τη textra και δεν έχω παρατηρήσει άλλο χαμένο μήνυμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 γιατι τοσο λιγα θα πρεπε να δεις τουλαχ ενα 15αρι με αυτα που χεις κανει :!: Δεν γνωρίζω, και η rom που έβαλα, υποτίθεται ότι θα το έκανε να πιάσει κάνα 16άρι. Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου, μια χαρά τα πάει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Βάλε άλλη εφαρμογή. Έχω βάλει τη textra και δεν έχω παρατηρήσει άλλο χαμένο μήνυμα. Ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω να δω πώς πάει το όλο θέμα!!! :);) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Κάτι παίζει με την μπαταρία μου τις τελευταίες μέρες. Ξεφλουδίζει γρήγορα και αργεί πολύ να φορτίσει. Έκανε περίπου δύο ώρες παλιά και σήμερα μετά από δύο ώρες ήθελε άλλη μιάμιση. Κλειστά δεδομένα, συγχρονισμός, WiFi. Υπάρχει περίπτωση να κάνει εφαρμογή τη ζημιά? Καλά για τη χρήση της μπαταρίας αλλά και για την αργή φόρτιση? Στις ρυθμισεις στην μπαταρια φαινεται τι ειχε την μεγαλυτερη καταναλωση.δες και πες μας. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Υπαρχει επιλογη μαζικης αποθηκευσης για προβολη του περιεχομενου της καρτας sd σε τηλεοραση με συνδεση usb.η εαν γίνεται με καποιον αλλο τροπο.υπαρχει περιπτωση να προβληθεί με καλωδιο ανταπτορα hdmi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν γνωρίζω, και η rom που έβαλα, υποτίθεται ότι θα το έκανε να πιάσει κάνα 16άρι. Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου, μια χαρά τα πάει το κινητό. αν δε σ ενοχλει τοτε οκ. παντως το δικο μου με το τελευταιο firmware χωρις ρουτ στοκ τελειως εβγαλε 16384 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ξαφνικά δεν συνδέεται σε WiFi που έμπαινε μέχρι το μεσημέρι. Δεν έχει αλλάξει κωδικό γιατί αλλη συσκευή συνδέεται κανονικά. Εμένα μένει στο ανάκτηση διεύθυνσης IP Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ξαφνικά δεν συνδέεται σε WiFi που έμπαινε μέχρι το μεσημέρι. Δεν έχει αλλάξει κωδικό γιατί αλλη συσκευή συνδέεται κανονικά. Εμένα μένει στο ανάκτηση διεύθυνσης IP Επανεκκινηση τηλεφωνου. Αν δεν συνδεθει μετα την επανεκκινηση, πατα να μην θυμαται το κινητο τον κωδικο και να μην συνδεεται αυτοματα, και μετα ξανασυνδεσου και ξαναβαλε τον κωδικο του ρουτερ. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Επανεκκινηση τηλεφωνου. Αν δεν συνδεθει μετα την επανεκκινηση, πατα να μην θυμαται το κινητο τον κωδικο και να μην συνδεεται αυτοματα, και μετα ξανασυνδεσου και ξαναβαλε τον κωδικο του ρουτερ. Τα έκανα αυτά.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τα έκανα αυτά.... Δοκιμασες να συνδεθεις μεσω wifi σε καποιο αλλο ρουτερ; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Δοκιμασες να συνδεθεις μεσω wifi σε καποιο αλλο ρουτερ; Ναι μπαίνει κανονικά. Μου βγάζει το εξής μήνυμα (αλλά όχι πάντα) Αποφυγή αδύναμης σύνδεσης ίντερνετ " στο συγκεκριμένο σουτέρ εννοώ. Edited June 29, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ναι μπαίνει κανονικά. Μου βγάζει το εξής μήνυμα (αλλά όχι πάντα) Αποφυγή αδύναμης σύνδεσης ίντερνετ " στο συγκεκριμένο σουτέρ εννοώ. Κανε και ενα reset στο ρουτερ καλου κακου. Παντως αφου μπαινει στα αλλα ρουτερ κατι παιζει με το συγκεκριμενο και ισως και αυτο να εχει προβλημα και οχι το κινητο. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ναι μπαίνει κανονικά. Μου βγάζει το εξής μήνυμα (αλλά όχι πάντα) Αποφυγή αδύναμης σύνδεσης ίντερνετ " στο συγκεκριμένο σουτέρ εννοώ. not allowed mac address? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παλια συνδεοσουν και τωρα δεν μπορεις; Μπες μεσω υπολογιστη στις ρυθμισεις του ρουτερ και βρες στις ρυθμισεις wifi σε ποιο καναλι εκπεμπει(πιθανων auto) . Αλλαξε το. Σε 3 η 5 και δοκιμασε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Χμμμμμ........ Δυστυχώς το ρουτερ είναι του γειτονικού μαγαζιούοποτε δεν μπορώ να κάνω αυτά που λέτε. Έκανα ένα restore από backup σε WiFi που είχα κρατήσει αν και δεν νομίζω να κάνω τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τελευταία βλέπω το εικονίδιο GPS πάνω αριστερά να ανοιγοκλείνει συνέχεια. Δεν έχω κάποιο πρόγραμμα που να το χρησιμοποιεί ανοιχτό. Επίσης του έκανα επανεκκίνηση για την περίπτωση που ενδεχομένως υπήρχε κάτι. Υπάρχει τρόπος που θα μπορούσα να δω τι το κάνει να ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ξαφνικά δεν συνδέεται σε WiFi που έμπαινε μέχρι το μεσημέρι. Δεν έχει αλλάξει κωδικό γιατί αλλη συσκευή συνδέεται κανονικά. Εμένα μένει στο ανάκτηση διεύθυνσης IP Δοκιμασε να πας ρυθμισεις-wifi-πατα το πληκτρο μενου και πατα εκει που λεει wifi για προχωρημενους και δες εκει που λεει αποφυγη συνδεσεων wifi αν υπαρχει αδυναμο σημα. Αν το εχεις επιλεξει αποεπιλεξε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δοκιμασε να πας ρυθμισεις-wifi-πατα το πληκτρο μενου και πατα εκει που λεει wifi για προχωρημενους και δες εκει που λεει αποφυγη συνδεσεων wifi αν υπαρχει αδυναμο σημα. Αν το εχεις επιλεξει αποεπιλεξε το :) Ευχαριστω. Δεν ξερω αν ηταν αυτο γιατι εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ειχα κανει backup.....Ολα καλα τωρα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demer90 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπερα παιδια!!ειμαι κατοχος του κινητου περιπου μια βδομαδα..γενικα ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα...θα ηθελα να μου πειτε αν κ σε εσας μετα απο απο μικρη χρονικης διαρκειας χρησης(περιπου 20 λεπτο) αρχιζει κ θερμαινετε απο πισω σαν λαποτοπ..ειναι φυσιολογικο να το παθαινει για τοσο συντομο διαστημα ή εχει καποιο προβλημα το κιν. μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπερα παιδια!!ειμαι κατοχος του κινητου περιπου μια βδομαδα..γενικα ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα...θα ηθελα να μου πειτε αν κ σε εσας μετα απο απο μικρη χρονικης διαρκειας χρησης(περιπου 20 λεπτο) αρχιζει κ θερμαινετε απο πισω σαν λαποτοπ..ειναι φυσιολογικο να το παθαινει για τοσο συντομο διαστημα ή εχει καποιο προβλημα το κιν. μου?? Κι εμενα το παθαινει αν παιζω games κυριως, ολα οκ ειναι δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα οσον αφορα αυτο.:) Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πηρα το τηλ απο το εσοπ σε λευκο 162 ευρα και ειμαι τρισευτυχισμενος.....Δεν υπαρχει το κινητο για την τιμη του..Και η καμερα βγαζει καλες φωτο απλα θελει παραπανω προσπαθειες για να βγει μια καλη φωτο...Εβαλα και την 4.4.2 το γυρισα σε art και ολα μια χαρα...untutu 15300 ,μπαταρια σκυλι απο την πρωτη κιολας φορτιση, τελεια οθονη...?εχει παρειε κανενας αυτη την θηκη?αξιζει λετε..... http://www.ebay.com/itm/S-Line-Wave-TPU-Gel-Silicone-Soft-Back-Case-Cover-Skin-For-LG-Optimus-L9-II-D605-/390788879127?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item5afcd51317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts