giogian60 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!!! Πάλι όμως τα πράγματα είναι αντιφατικά. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να κάνεις root για να ξεμπερδέψεις με προβλήματα. Και αν δε θέλεις να κάνεις root;;; Κρίμα... Η άλλη μου επιλογή είναι το LG L90 που έχει μανίσια 4.4.2 περίπου στα ίδια χρήματα από σκρουτζομάγαζο. Δυστυχώς το LG G2 δεν το σηκώνει η τσέπη μου. Ίσως περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του. κ γω κατα του root ειμαι μιας και διαβασα οτι γινεσαι πιο ευαλωτος σε ιους!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) κ γω κατα του root ειμαι μιας και διαβασα οτι γινεσαι πιο ευαλωτος σε ιους!! :X Πιο ευαλωτο σε ιους το κινητο δεν ειναι σε καμια περιπτωση...Δηλαδη αμα μπενει καποιος σε περιεργα market και μου κατεβαζει απο που να ναι .apk αρχεια, ειναι ευαλωτος ειται ειναι root ειται οχι... Edited June 16, 2014 by drakak1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konenas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παύλο για την άμεση απάντησή σου αν και δεν την είδα χτες παραμένουν οι παρακάτω απορίες μου: 1. πώς είναι η κάμερα - είναι ισάξια του Huawei IDEOSX5 που είχα; 2. η μπαταρία πόσο κρατάει με wifi ενεργό συνέχεια; Παράθεση “If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X” ― Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παύλο για την άμεση απάντησή σου αν και δεν την είδα χτες παραμένουν οι παρακάτω απορίες μου: 1. πώς είναι η κάμερα - είναι ισάξια του Huawei IDEOSX5 που είχα; 2. η μπαταρία πόσο κρατάει με wifi ενεργό συνέχεια; Η μπαταρια χωρις αναβαθμιση κραταει περισοτερο με την κιτκατ και αρκετη χρηση wifi, δεν βγαζεις μια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konenas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ. Έχει άλλα προβλήματα χωρίς την kitkat? Ακούω για χάλια μεγάφωνο, για χάλια κάμερα για κολλήματα ... ισχύουν; Παράθεση “If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X” ― Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παύλο για την άμεση απάντησή σου αν και δεν την είδα χτες παραμένουν οι παρακάτω απορίες μου: 1. πώς είναι η κάμερα - είναι ισάξια του Huawei IDEOSX5 που είχα; 2. η μπαταρία πόσο κρατάει με wifi ενεργό συνέχεια; 1. Η καμερα ειναι πολυ ανωτερη απο του X5 στα παντα (το εχω) 2. Αν αφησεις το wifi ενεργο συνεχεια και δεν ασχοληθεις καθολου με το κινητο, βγαζει τουλαχιστον 3-4 μερες. Αναλογα με τη χρηση του κινητου οι μερες πεφτουν. Απο τη δικη μου εμπειρια η μπαταρια με ολα ανοιχτα δε θα σε προβληματισει μεσα στη μερα. Ο,τι και να εχω κανει (εκτος απο παιχνιδια που δεν παιζω) ποτε δε γυρισα σπιτι το βραδυ με κατω απο 30-40% (το x5 για να σου δωσω μια συγκριση, μπορει να το φορτιζα και δυο φορες σε μια μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konenas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Από αυτά θέλω να γλιτώσω. Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου, θα το πάρω Η χρήση του είναι με kitkat? Σ εσένα έχει προβλήματα το μικρόφωνο; Παράθεση “If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X” ― Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Από αυτά θέλω να γλιτώσω. Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου, θα το πάρω Η χρήση του είναι με kitkat? Σ εσένα έχει προβλήματα το μικρόφωνο; Ναι, με kitkat. Με JB ηταν λιγο καλυτερη η μπαταρια, αλλα οκ κανενα φοβερο προβλημα. Δυο φορες μου εχει τυχει να με παρουν και να μην ακουω ουτε να με ακουνε. Με επανεκκινηση εφτιαξε. Νομιζω ειναι το μονο που με εχει εκνευρισει στο τηλεφωνο. Αυτο μετα την αναβαθμιση σε kitkat. Ουτε μηνυματα εχω χασει ουτε το ξυπνητηρι ειχε καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterprise_psi Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Θεωρώ οτι η κάμερα του είναι εξαιρετική για κινητό 170 ευρώ. Χωρίς φως έχει μερικά θεματα, όπως σχεδόν όλα τα κινητά, άλλα βγάζει εξαιρετικές φώτο, και full HD βίντεο. Μιλάμε για 1080i @30fps . Παράθεση Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παντως και εμενα με κιτ κατ δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.Γενικα παντως μια ρομ ειναι οπως κατσει και βλεπεις απο κινητο σε κινητο διαφορα προβληματα.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konenas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σας ευχαριστώ ξανά όλους καλή βδομάδα Παράθεση “If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut :X” ― Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterprise_psi Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αλήθεια αν βάλω την μαμά κιτ κατ, κάνω πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά install ή ανάποδα; Ή για καλό και για κακό , επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων > Install KitKat > ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ! :) Παράθεση Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αλήθεια αν βάλω την μαμά κιτ κατ, κάνω πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά install ή ανάποδα; Ή για καλό και για κακό , επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων > Install KitKat > ξανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ! :) Τα δεδομένα θα τα χασεις έτσι κι αλλιώς οπότε κάνε το και πριν και μετά να σαι σίγουρος. Αυτό έκανα εγώ. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Βοήθεια χριστιανοί.... Έχω κάνει downloaded, Root και Kitkat εδώκκαι καμιά εικοσαριά μέρες και όλα καλά. Σήμερα κατέβασα αυτό το font editor από το play store και μολις άλλαξα γραμματοσειρά κολλησε το κκινητό. Βγάζωτη μμπαταρία τη ξαναβάζω και φόρτωνε συνέχεια το σήμα της LG. Πατάω το volume down και το power με ρωτάει επαναφορά, λέω ναι και με βγάζει στο cmw που έκανα factory reset (μέχρι και system format). Στο τέλος μου λέει κάτι για fix root, δεν θυμάμαι καλά και ότι και ναππατήσω το τηλέφωνο μένει κολλημένο στο σήμα της LG....... Help...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αφού έκανες system format φυσικά δε θα μπουταρει... Κάνε ξανά install την κιτκατ απο cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αφού έκανες system format φυσικά δε θα μπουταρει... Κάνε ξανά install την κιτκατ απο cwm. Ούτε πριν μπουταρε. Την έχω σβήσει την Kitkat από τη μνήμη δυστυχώς. Μπορώ να την περάσω κάπως τώρα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ούτε πριν μπουταρε. Την έχω σβήσει την Kitkat από τη μνήμη δυστυχώς. Μπορώ να την περάσω κάπως τώρα; Aπο εδω δεν την ειχες κατεβασει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728320... Κατεβασε το ζιπακι και καντο install apo cwm λογικα θα σαι εντα3ει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Ερώτηση πανικού ήταν. Έβαλα την sd στον υπολογιστή και το αντεγραψα. Άνοιξε το κινητό και τώρα κάνω επαναφορά από το back up που είχα της LG. Θέλω να δω αν είναι εντάξει το root.... Δεν είναι root. Πρέπει μάλλον να flashάρω τα δύο αρχεία στο τέλος του οδηγού. Πως μπαίνω όμως στο recovery ? Edited June 16, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αν δεν είναι root και εχεις kitkat δεν γίνεται root ξανά. Έπρεπε να επανεγκαταστησεις τη kitkat μέσω cwm (όχι το backup της lg). Στο cwm μπαινεις με power+volUp (πρεπει να αφήσεις τα πλήκτρα μόλις φανούν τα άσπρα γραμματα - δύσκολο είναι). Σίγουρος τροπος είναι: βγάλε και βαλε μπαταρία - power+volDown - επιβεβαίωσε 2 φορες (φυσικά χάνεις τα δεδομένα). Αν σε βγάλει σε cwm, εγκαθιστας κιτκατ, αν όχι τοτε downgrade και ξανά απο την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αν δεν είναι root και εχεις kitkat δεν γίνεται root ξανά. Έπρεπε να επανεγκαταστησεις τη kitkat μέσω cwm (όχι το backup της lg). Στο cwm μπαινεις με power+volUp (πρεπει να αφήσεις τα πλήκτρα μόλις φανούν τα άσπρα γραμματα - δύσκολο είναι). Σίγουρος τροπος είναι: βγάλε και βαλε μπαταρία - power+volDown - επιβεβαίωσε 2 φορες (φυσικά χάνεις τα δεδομένα). Αν σε βγάλει σε cwm, εγκαθιστας κιτκατ, αν όχι τοτε downgrade και ξανά απο την αρχή... Ενταξει νομιζω. Τα εχασα ολα παλι αλλα τουλαχιστον εφτιαξε. Σας ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Θελει καποιος να μοιραστει την γνωση του μαζι μας σχετικα με τα ωφέλει του ροοτ. Τη μπορουμε να κανουμε με root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 τραβηξα σημερα ενα βιντεάκι διάρκειας μισού λεπτού και το εχω βάλει να αποθηκεύτε στην sd card και μου γράφει δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην sd card...Αφου έχω ελεύθερο χώρο 14gb πως γίνεται...και κάθε φορά που παω να τραβήξω video μου λεει να το αποθηκευσω εσωτερικά και όχι στην sd...:mad::mad: Tι να κάνω καμιά ιδέα???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Θελει καποιος να μοιραστει την γνωση του μαζι μας σχετικα με τα ωφέλει του ροοτ. Τη μπορουμε να κανουμε με root? Πληρης ελευθερια του κινητου, περνας ευκολα οποιες ROM θες, απεγκαθιστας εφαρμογες του συστηματος που δεν γινεται με αλλο τροπο, της freezαρεις ευκολα ωστε να μην τρεχουν στο παρασκηνιο και να τρωνε μπαταρια-ram, μπορεις να πειραξεις αρκετα πραγματα που για να το κανεις αυτο προυποθετει το root. Γενικα για καποιους ειναι αχρηστο το root ενω για αλλους οπως εμενα υπερ-απαραιτητο. Μιας και αναφερεται συνεχεια, τσεκαρε το greenify ( google it ) ωστε να δεις τι κανει μιας και ειναι μια εφαρμογη που για auto-hibernate εφαρμογων απαιτει root και κανει πολυ καλη δουλεια οσον αφορα τα της μπαταριας και της ram. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά, με root, το κινητό είναι "δικο" σου. Αλλαζω τα εικονίδια στη status bar, σβηνω "άχρηστες" εφαρμογες, εγκαθιστω app που δουλεύουν/βοηθούν μονο με root. Βάζεις αλλες rom (cm11-κλασεις ανώτερη, δεν παιζει χάσιμο μην, έχει βέβαια περιορισμους). Και τέλος, με root, δεν μπορείς να "χαλασεις" το κινητό. Με root μπορείς να το "φτιαξεις" ο,τι και να γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έχει περάσει κανείς άλλη rom? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts