prioxxx Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μικραίνοντας τα DPI ανεβαινει η καταναλωση ? Για ποιο λόγο;ούτε καν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ωραια!πετυχε,ποια ρομ-κερνελ να βαλω,για μπαταρια περισσοτερο. cloudyflex 1.4 ,ειναι ομως 4.2.2 ,μαζι με το dorimanx kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ερωτηση πως γινεται να χανεται η κατω μπαρα με τα 3 σηματακια? (βελακι,επιλογες και αρχικη οθονη ) ! η τουλαχιστον να ειναι αχνες οταν ειμαι μεσα σε μια εφαρμογη ! δεν ειμαι ρουτ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 cloudyflex 1.4 ,ειναι ομως 4.2.2 ,μαζι με το dorimanx kernel o kernel θελει καποια εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 o kernel θελει καποια εφαρμογη? Τον φλασάρεις μεσω Recovery, αν εννοεις εφαρμογή για να κάνεις ρυθμίσεις ναι θελει το Stweaks το οποιο μπαινει μονο του μολις το φλασάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τον φλασάρεις μεσω Recovery, αν εννοεις εφαρμογή για να κάνεις ρυθμίσεις ναι θελει το Stweaks το οποιο μπαινει μονο του μολις το φλασάρεις! ok,το βαζω,την ρομ την εχω βαλει ηδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ok,το βαζω,την ρομ την εχω βαλει ηδη. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! Ερώτηση: Ξερει κανεις αν λειτουργει το texdroider dpi σε ΚΚ roms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! Ερώτηση: Ξερει κανεις αν λειτουργει το texdroider dpi σε ΚΚ roms ? ok,κομπλε,αν ειχε και uv,θα ηταν super. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν εχει δοκιμασει καποιος θα ηθελα να μας πει αν εχει η Stock KK καλυτερη μπαταρια απο τις Custom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! Ερώτηση: Ξερει κανεις αν λειτουργει το texdroider dpi σε ΚΚ roms ? Μονο αυτο δουλευει.. Μη χρησιμοποιησεις αλλο, γιατι θα δεις οτι οταν εχεις αναπαντητες δε θα σβηνει το πισω led.. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μικραίνοντας τα DPI ανεβαινει η καταναλωση ? Εγω παλι, δεν ξερω, αλλα το θεωρω πολυ πιθανο. Αυτο που ξερω ειναι οτι ριχνει τα νουμερα στα benchmark Παντως ελαφρως αυτα, και δεν πρεπει να σε απασχολει ιδιαιτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 cloudyflex 1.4 ,ειναι ομως 4.2.2 ,μαζι με το dorimanx kernel Δηλαδη φιλε εκει που λες ...ειναι ομως...τι ενοεις;Δεν ειναι καλη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πριν αρκετές σελίδες είχα δει ένα fix 4G, μήπως το έχεις sosimple?? Στην pro κάθε reboot χάνει την επιλογή LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πριν αρκετές σελίδες είχα δει ένα fix 4G, μήπως το έχεις sosimple?? Στην pro κάθε reboot χάνει την επιλογή LTE Εγω οχι.. καποιος αλλος θα ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν εχει δοκιμασει καποιος θα ηθελα να μας πει αν εχει η Stock KK καλυτερη μπαταρια απο τις Custom... εγω ιδιο το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 εγω ιδιο το βλεπω Ειμαι με CloudyPro & σε 8 ωρες δεν εχω χασει ουτε 1% ειμαι ακομα 100% θα το αφησω και αλλο να δω πως θα παει... φαινεται κομπλε σε idle η μπαταρια.... & ειναι πολυ σημαντικο για εμενα το Idle... ενα θεμα εχω μονο με το LTE που αλλαζει σε 3G καθε φορα που κανω rr, εχω γραψει στο thread στο xda να δω τι θα μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Kαλημερα.Εχω την CloudyStock 1.3 αλλα λεω να δοκιμασω την Pardus HD RoM™ Classic V.Απ΄οτι διαβαζω λενε οτι ειναι καλυτερη και στα συν οτι εχει καλυτερη μπαταρια...Την εχει βαλει κανεις απο εσας;Για την cloudyflex της 4.4.2 βλεπω οτι αργει.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δηλαδη φιλε εκει που λες ...ειναι ομως...τι ενοεις;Δεν ειναι καλη; ενοω οτι δεν ειναι kit kat αλλα jelly bean,οποτε ειναι λιγοτερο smooth αλλα εχει καλυτερη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ειμαι με CloudyPro & σε 8 ωρες δεν εχω χασει ουτε 1% ειμαι ακομα 100% θα το αφησω και αλλο να δω πως θα παει... φαινεται κομπλε σε idle η μπαταρια.... & ειναι πολυ σημαντικο για εμενα το Idle... ενα θεμα εχω μονο με το LTE που αλλαζει σε 3G καθε φορα που κανω rr, εχω γραψει στο thread στο xda να δω τι θα μου πουν Χρονια πολλα φιλε! Μην ξεχνας οτι αλλο ειναι να παει απο 100% σε 99% και αλλο απο οποιαδηποτε αλλη τιμη στην αμεσως μικροτερη, πχ. απο 99% σε 98% ή απο 87% σε 86%. Γι' αυτο λεμε να φορτιζουμε παραπανω ωρα απο τη στιγμη που εχει φτασει στο 100% γιατι γεμιζει κι αλλο. Νομιζω στο τοπικ για την μπαταρια εχω βαλει το link που εξηγει επιστημονικα γιατι συμβαινει αυτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Μην ξεχνας οτι αλλο ειναι να παει απο 100% σε 99% και αλλο απο οποιαδηποτε αλλη τιμη στην αμεσως μικροτερη, πχ. απο 99% σε 98% ή απο 87% σε 86%. Γι' αυτο λεμε να φορτιζουμε παραπανω ωρα απο τη στιγμη που εχει φτασει στο 100% γιατι γεμιζει κι αλλο. Νομιζω στο τοπικ για την μπαταρια εχω βαλει το link που εξηγει επιστημονικα γιατι συμβαινει αυτο. Υπαρχουν ομως ΠΟΛΛΟΙ που αχνουν μεχρι και 4% τα βραδια ΕΙΔΙΚΑ σε KK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Υπαρχουν ομως ΠΟΛΛΟΙ που αχνουν μεχρι και 4% τα βραδια ΕΙΔΙΚΑ σε KK Οντως, κι εγω εχω παρατηρησει παραπανω χασιμο σε αναμονη με kk. Χρονια πολλα φιλε! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Οντως, κι εγω εχω παρατηρησει παραπανω χασιμο σε αναμονη με kk. Χρονια πολλα φιλε! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Και με κιτ κατ(Cloudy Pro ii 1.2 και simple kernel) και με jb(Cloudy Flex 1.4) παλι 2 μερες βγαζω περιπου αλλα με jb τις εβγζα λιγο πιο ανετα.Ο simple kernel παντως κανει δουλεια.Μονο καλα εχω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εγώ με simple kernel v1 Δεν είδα καμία διαφορά στην αυτονομία τελικά. Ίδια χρήση έβγαζα κ βγάζω 5.30 ώρες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εγώ με simple kernel v1 Δεν είδα καμία διαφορά στην αυτονομία τελικά. Ίδια χρήση έβγαζα κ βγάζω 5.30 ώρες Μια χαρα... Ερωτηση, ενα αρχειακι ειχε δωσει ενας φιλος πριν καιρο εδω για να δυναμωσει το ηχειο της ΚΚ ομως... ενα .xml αρχειο... Βρισκεται προχειρο σε κανεναν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Βγήκε κερνελ με υποστήριξη dual boot? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts