sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Οταν γραφω απο την αρχη οτι δεν ξερεις τι κανεις και χρειαζεσαι καποιον ποιο εμπειρο.. Πουθενα δεν εχεις αναφερει οτι εχασες το ΙΜΕΙ. Οτι ρομ και να βαλεις προβλημα θα εχεις. Κατι μου λεει οτι πρεπει να ψαξεις πολυ στο google με θεμα How to get lost imei back .. Πιθανων να υπαρχει καποια λυση αλλα μαλον θα ειναι πολυπλοκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Κάτσε δλδ έχασες και το imei??????εμ γι'αυτό δεν έχεις σήμα κινητής....δύσκολα να σου το επαναφέρει πάντως φίλε μου,μακάρι αλλά δε νομίζω...είσαι πάντως περίπτωση μοναδική! Το IMEI στο CyanogenMod που δουλευω τωρα το εχω χασει αλλα το εχω στο κουτι του. Μπορω με καποιο τροπο να το περασω η να το παραμετροποιησω μονος μου αν υπαρχει καποιο προκατ? Λετε να υπαρχει σωτηρια πλεον? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν γραφω απο την αρχη οτι δεν ξερεις τι κανεις και χρειαζεσαι καποιον ποιο εμπειρο.. Πουθενα δεν εχεις αναφερει οτι εχασες το ΙΜΕΙ. Οτι ρομ και να βαλεις προβλημα θα εχεις. Κατι μου λεει οτι πρεπει να ψαξεις πολυ στο google με θεμα How to get lost imei back .. Πιθανων να υπαρχει καποια λυση αλλα μαλον θα ειναι πολυπλοκη.. Φιλε μου αμα ηξερα τα παντα δεν νομιζα να εστελνα εδω. Δεν υπαρχει λογος να σου πω οτι εχω ρουταρει αρκετα κινητα και ολα τα δικα μου. Η παρουσα κατασταση πρωτη φορα μου συμβαινει. Σιγουρα θα υπαρχει λυση και θα την βρω, τωρα να λεμε δεν ξερεις και ξερεις ο αλλος νομιζω δεν εχει νοημα. Ολοι μαθαινοντας παμε δεν γεννηθηκε καποιος με εμπειρια. Ευχαριστω για το σχολιο σου και παλι παντως. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια το imei backup δημιουργει αυτο το αρχειο με ονομα sphinxvn και μεσα εχει το backup ετσι? Αυτο αν χαθει το περνας καπως μεσα? Δηλαδη εγω το εχω αποθηκευμενο και στην sd και στο pc για ασφαλεια.Μετα τι κανεις? Ευχαριστω Σιγουρα θα περνιεται καπως μεσα μη σου πω οτι θα υπαρχουν και προγραμματα που θα σου το αλλαζουν on the fly το IMEI. Αλλα σιγουρα θα παραμετροποιειτε κιολας, πραγμα που θα το δω για μενα που το εχω χαμενο στη συσκευη αλλα το εχω στο κουτι του. :p Αν βρω κατι θα σας το στειλω το σημαντικο ειναι οτι με βοηθησατε να ζωντανεψω τη συσκευη. Ολα βρισκονται αν υπαρχει καλη διαθεση απο ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σιγουρα θα περνιεται καπως μεσα μη σου πω οτι θα υπαρχουν και προγραμματα που θα σου το αλλαζουν on the fly το IMEI. Αλλα σιγουρα θα παραμετροποιειτε κιολας, πραγμα που θα το δω για μενα που το εχω χαμενο στη συσκευη αλλα το εχω στο κουτι του. :p Αν βρω κατι θα σας το στειλω το σημαντικο ειναι οτι με βοηθησατε να ζωντανεψω τη συσκευη. Ολα βρισκονται αν υπαρχει καλη διαθεση απο ολους. Φανταζομαι οτι δεν εχεις κρατησει backup το ΙΜΕΙ. Ως αρχειο εννοω, οχι το νουμερο. Αν ξερεις καλα αγγλικα καλυτερα να κανεις ενα threat στο xda. Εκει διαβαζουν πολυ περισσοτεροι και ειναι πολυ ποιο πιθανο να βρεις λυση, γιατι η επαναφορα ΙΜΕΙ χωρις backup ειναι κατι πολυ ζωρικο. Για samsung εχω δει καποια στο παρελθον, αλλα για lg δεν εχω δει κατι. Προσωπικα δεν εχω γνωσεις σε αυτο σιγουρες. Και σορυ αμα σου εχουμε πριξει τα @@ μπορει να ακουστηκα καπως πριν. :lol: Μη ανχωνεσαι και μη βιαζεσαι. Οταν θολωνεις καπου αστω για αργοτερα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Φανταζομαι οτι δεν εχεις κρατησει backup το ΙΜΕΙ. Ως αρχειο εννοω, οχι το νουμερο. Αν ξερεις καλα αγγλικα καλυτερα να κανεις ενα threat στο xda. Εκει διαβαζουν πολυ περισσοτεροι και ειναι πολυ ποιο πιθανο να βρεις λυση, γιατι η επαναφορα ΙΜΕΙ χωρις backup ειναι κατι πολυ ζωρικο. Για samsung εχω δει καποια στο παρελθον, αλλα για lg δεν εχω δει κατι. Προσωπικα δεν εχω γνωσεις σε αυτο σιγουρες. Και σορυ αμα σου εχουμε πριξει τα @@ μπορει να ακουστηκα καπως πριν. :lol: Μη ανχωνεσαι και μη βιαζεσαι. Οταν θολωνεις καπου αστω για αργοτερα καλυτερα.. Εγω συγνωμη απο μενα που σας επριξα με τα μηνυματα. Δεν εχω κρατησει καποιο backup του imei μου εκτος αν βρισκεται σε καποιο φακελο που δεν ξερω απο υπαρχοντα παλια μου backup που δεν εχω σβησει. Τα ανεβαζω πιο πολυ για να παιρνω ιδεες (λογω καθαρου μυαλου οπως ειπες) και για να γλυτωσω παραπανω βηματα αν ξερει καποιοσ κατι πιο γρηγορο. Καθε βοηθεια και κριτικη ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω υ.γ. Ηδη το ανεβασα στο xda. Υπαρχουν ηδη βιντεο που το κανουν το θεμα ειναι να το βρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εάν είχες πάρει κανένα backup με twrp και το έχεις ακόμα μπορεί να μπορέσεις να πάρεις από εκείνο με το titanium backup τον φάκελο efs.Τον έχει από προεπιλογή να τον κάνει backup Η twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εάν είχες πάρει κανένα backup με twrp και το έχεις ακόμα μπορεί να μπορέσεις να πάρεις από εκείνο με το titanium backup τον φάκελο efs.Τον έχει από προεπιλογή να τον κάνει backup Η twrp. Γνωριζουμε πως λεγεται αυτο το αρχειο η ο φακελος? Γιατι νομιζω εχω κρατημενο ενα πολυ παλιο backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικα η 4.4 δεν εχει root-αριστει ακομα? Εστω καποια prerooted official rom υπαρχει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικα η 4.4 δεν εχει root-αριστει ακομα? Εστω καποια prerooted official rom υπαρχει? Υπάρχει custom stock rooted με recovery. Η cloudystock 1.2 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δοκιμασα την Cloudy Pro II 1.1 και ξαναγυρισα στην CloudyStock 1.2. Απο ταχυτητα ειναι ιδιες αλλα εχει καποια μικρα ενοχλητικα bugs οπως την καθυστερηση στο να ανοιξει η οθονη οταν καποιος σε καλει,το ART τρωει την μπαταρια οπως η Bugatti Veyron την βενζινη και επισης αργει να bootαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά ποιον κερνελ δουλεύετε ;υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratdevel Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δοκιμασα την Cloudy Pro II 1.1 και ξαναγυρισα στην CloudyStock 1.2. Απο ταχυτητα ειναι ιδιες αλλα εχει καποια μικρα ενοχλητικα bugs οπως την καθυστερηση στο να ανοιξει η οθονη οταν καποιος σε καλει,το ART τρωει την μπαταρια οπως η Bugatti Veyron την βενζινη και επισης αργει να bootαρει. Σωστός για το πρώτο Παίζει ART στην Cloudystock; Εμένα με το bootmanager ανοίγει ταχύτατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παίζει ART στην Cloudystock; Oχι δεν παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratdevel Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βγήκε το xposed framework 2.5 τελική έκδοση αλλά δεν βρίσκω το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σ' ευχαριστω πολυ Θοδωρη :) Μηπως ξερουμε πως μπορουμε να μικρυνουμε και τα συμβολα της nav bar (οπως φαινοταν με το τροποποιημενο framework-res που βαζαμε στην Jelly Bean) Την μικρυνα σε υψος με xposed αλλα τα συμβολα ειναι το μεγαλα. Εχω ξενερωσει με αυτο. Τα συμβολα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ασχημαινουν το κινητο. Πρεπει καποιος να τροποποιησει το framework-res της CloudyStock 1.2. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βγήκε το xposed framework 2.5 τελική έκδοση αλλά δεν βρίσκω το link κανα νέο για G2 settings και G2 exposed έχουμε για 4.4.2? μόνο το gravity βλέπω προς το παρών. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βγήκε το xposed framework 2.5 τελική έκδοση αλλά δεν βρίσκω το link Εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51306764&postcount=9883 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γιατί βρε παιδιά αργεί τόσο να βγεί το root για την 4.4.2??? Υπάρχει κανένα περίεργο κλέιδωμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βγηκε και αυτο που ελεγα για κιτκατ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549923 Το 2ο καλυτερο μετα το g2 xposed (που ομως δυστυχως θα αργησει). Ειναι σε paid εκδοση τα περισσοτερα που εχει βεβαια.. Το δοκιμαζω τωρα μιας και το ειχα αγορασει παλαια (αν και δεν το χρησιμοποιουσα γιατι το g2 xposed ηταν καλυτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Βγηκε και αυτο που ελεγα για κιτκατ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549923 Το 2ο καλυτερο μετα το g2 xposed (που ομως δυστυχως θα αργησει). Ειναι σε paid εκδοση τα περισσοτερα που εχει βεβαια.. Το δοκιμαζω τωρα μιας και το ειχα αγορασει παλαια (αν και δεν το χρησιμοποιουσα γιατι το g2 xposed ηταν καλυτερο). μπα εγω βρηκα καλυτερο αυτο εδω,tweaksbox,και η nav bar εγινε μικροσκοπικη,το μονο που ειδα ειναι οτι δεν μου κανει εγγραφη στις κλησεις στη cloudypro ενω στη cloudyflex μου εκανε κανονικα,ελπιζω να ειναι bug και να διορθωθει.ασχετο...το ART απο που το ενεργοποιεις στη cloudypro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 μπα εγω βρηκα καλυτερο αυτο εδω,tweaksbox,και η nav bar εγινε μικροσκοπικη,το μονο που ειδα ειναι οτι δεν μου κανει εγγραφη στις κλησεις στη cloudypro ενω στη cloudyflex μου εκανε κανονικα,ελπιζω να ειναι bug και να διορθωθει.ασχετο...το ART απο που το ενεργοποιεις στη cloudypro? Γιατι νομιζω οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γιατι νομιζω οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα? απλα εγω ειπα οτι προτιμω το tweaksbox απο το g2 xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 απλα εγω ειπα οτι προτιμω το tweaksbox απο το g2 xposed αα Οκ. Βασικα το μονο που μου λειπει απο το g2 xposed ειναι το bleed immersive mode.. το οποιο ειναι ολα τα λεφτα για οποιον το εχει δοκιμασει. Ολα τα αλλα ειναι ιδια.. Anyway, δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Απ'οτι ειδα η CloudyStock 1.2 βγαζει και 6ωρο οθονης... Λεω να την δοκιμασω αποψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Απ'οτι ειδα η CloudyStock 1.2 βγαζει και 6ωρο οθονης... Λεω να την δοκιμασω αποψε Ναι? Που το ειδες αυτο? Εγω δεν ειδα καμια διαφορα σε μπαταρια σε σχεση με την 1.1 Παντως ειναι σφαιρα.. Και με λιγο mod εγινε σκετος πυραυλος.. Οταν κατι γινεται γρηγοροτερο σχεδον παντα καταναλωνει παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts