Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να φλασαρω xceed kernel πάνω από παλιό xceed (στην ουσία αναβάθμιση θέλω να κάνω) πρέπει να γίνουν κάποια wipes πρώτα? Και αν ναι ποια?
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό έκανα και εγώ, απενεργοποιησα οτι μπορώ, απλά μου κάνει εντύπωση που το Disable services δεν έχει ή δεν βρήκα τις άλλες τρεις κατηγορίες.... μήπως τα έχει όλα σε ένα?

Δεν ξέρω..και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με disable services. Αν έχεις και τα 2 προγράμματα εγκατεστημένα μπορείς να το τσεκάρεις απενεργοποιωντας από disable services και βλέποντας στο myandroid tools τι εκλεισε

Για να φλασαρω xceed kernel πάνω από παλιό xceed (στην ουσία αναβάθμιση θέλω να κάνω) πρέπει να γίνουν κάποια wipes πρώτα? Και αν ναι ποια?

Wipe cache and dalvik. Τουλάχιστον εγώ αυτά κάνω μέχρι τώρα.

Φιλικά, Κατερίνα

Ακριβως αυτα, δεν θελει τιποτα αλλο, εκτος και αν θελεις να αλλαξεις καποιες ρυθμισεις οποτε καλο ειναι να διαγραψεις και τον φακελο data απο synapse

Καλυτερα να ακολουθουμε τις οδηγιες του dev, συνηθως σε καθε νεα εκδοση γραφει τι πρεπει να γινει για να εγκατασταθει σωστα

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα κι εγώ το synapse 1η φορά μαζί με τον τελευταίο xceed και έβαλα την cpu 1957 mhz καπου εκει. Στην μπαταρία τι κάνω για να κρατάει καλύτερα; κάνω κάτι άλλο μεσα από αυτό το πρόγραμμα;

Αυτό έκανα και εγώ, απενεργοποιησα οτι μπορώ, απλά μου κάνει εντύπωση που το Disable services δεν έχει ή δεν βρήκα τις άλλες τρεις κατηγορίες.... μήπως τα έχει όλα σε ένα?

Το Disable Services τα εχει ολα μαζι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω με cloudy 3.3 xceed 11a disable services και με καποια bildprop δικα μου και μερικα απο την ρομ srk3.0 η μπαταρια και γενικα το κινητο ρολαρει πολυ ωραια

Εγω με cloudy 3.3 xceed 11a disable services και με καποια bildprop δικα μου και μερικα απο την ρομ srk3.0 η μπαταρια και γενικα το κινητο ρολαρει πολυ ωραια

Ωραιος.

Γενικα δεν υπαρχει κατι απολυτο και τελείως αντικειμενικο. Ο καθενας, μεσα απο δοκιμες, πρεπει να βρει τον δικο του συνδιασμο που θα ειναι πιο αποτελεσματικος και θα του "κατσει" καλα και στην εμπειρια χρησης και στην αυτονομια.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιος.

Γενικα δεν υπαρχει κατι απολυτο και τελείως αντικειμενικο. Ο καθενας, μεσα απο δοκιμες, πρεπει να βρει τον δικο του συνδιασμο που θα ειναι πιο αποτελεσματικος και θα του "κατσει" καλα και στην εμπειρια χρησης και στην αυτονομια.

Με τη μικρή μου εμπειρία, συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι το greenify τρώει μπαταρία. Προχθές το βράδυ που το είχα βγάλει, σε airplane mode μου έφαγε 4%. Χθες που έβαλε πάλι greenify η κατανάλωση ήταν 0%......

Θα σας πω τέλος της μέρας πόση οθόνη μου έβγαλε.

Φιλικά, Κατερίνα

Ωραιος.

Και με srk πιυ ειχα ηταν παρα πολυ καλη αλλα μου εκανε πολλα κουλα και τν ξηλωσα....η cloudy παντα μου καθεται πολυ καλα

Επισης εχω κανει rebuilt ολη την cloudy ξηλωσα οτι δεν ηθελα προσθεσα τα buildprop και με exceed ειναι οτι πρεπει

Edited by kostis8

Αν αλλάξω ρομ (που θα αλλάξω) το backup του myandroidtools θα δουλέψει να μην κάνω ξανά όλη τη διαδικασία με τα services? Με titanium.....
Φιλικά, Κατερίνα

Αν αλλάξω ρομ (που θα αλλάξω) το backup του myandroidtools θα δουλέψει να μην κάνω ξανά όλη τη διαδικασία με τα services? Με titanium.....

Το back του my android tools απλά βγάζει ένα αρχείο κειμένου με ότι έχεις απενεργοποιήσει νομίζω... back up titanium θα είναι κομπλέ

Κάνοντας backup σου βγάζει μετα την επιλογή restore οπότε μπορείς να κάνεις επαναφορά.... Το θέμα είναι ότι για να σου βγάλει το restore Πρέπει να κάνεις πρώτα backup άρα είναι λίγο μπέρδεμα γιατί αν κάνεις νέα εγκατάσταση σε νεα ρομ πρέπει να πάρεις backup πρώτα όποτε δεν ξέρω αν σου δίνει επιλογή τι να κάνεις restore.

Το back του my android tools απλά βγάζει ένα αρχείο κειμένου με ότι έχεις απενεργοποιήσει νομίζω... back up titanium θα είναι κομπλέ

Κάνοντας backup σου βγάζει μετα την επιλογή restore οπότε μπορείς να κάνεις επαναφορά.... Το θέμα είναι ότι για να σου βγάλει το restore Πρέπει να κάνεις πρώτα backup άρα είναι λίγο μπέρδεμα γιατί αν κάνεις νέα εγκατάσταση σε νεα ρομ πρέπει να πάρεις backup πρώτα όποτε δεν ξέρω αν σου δίνει επιλογή τι να κάνεις restore.

Σας ευχαριστώ. Με titanium θα γίνει οπότε λογικά θα είναι εντάξει

Φιλικά, Κατερίνα

Όποιος μπορεί και θέλει ας ανεβάσει ένα backup του disable devices για να τα απενεργοποίηση και γω

Εξακολουθεί να χάνει 30 με 40 % μπαταρία το βράδυ σε idle...την μέρα που το χρησιμοποιώ βγαζω4 ώρες οθονη

Ψάχνω την εφαρμογή lifesquare που υπήρχε στο κινητό στην κιτκατ. Με βόλευε πολύ και την χρησιμοποιούσα αλλά Τώρα που έβαλα λολιποπ χάθηκε. Που μπορώ να την βρω να τη βάλω ξανα;;;; Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρισκω !!! Από ότι ξέρω μόνο το g2 Την είχε την εφαρμογή. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δεν είμαι root αν έχει σημασία αυτό.

Ψάχνω την εφαρμογή lifesquare που υπήρχε στο κινητό στην κιτκατ. Με βόλευε πολύ και την χρησιμοποιούσα αλλά Τώρα που έβαλα λολιποπ χάθηκε. Που μπορώ να την βρω να τη βάλω ξανα;;;; Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρισκω !!! Από ότι ξέρω μόνο το g2 Την είχε την εφαρμογή. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δεν είμαι root αν έχει σημασία αυτό.

εδω εισαι https://www.dropbox.com/sh/ql3nukvcxuooo5o/jlWpUWtk_d# τα βαζεις στο system/app

εδω εισαι https://www.dropbox.com/sh/ql3nukvcxuooo5o/jlWpUWtk_d# τα βαζεις στο system/app

Η κοπέλα όμως είπε δεν είναι root ;)

Δοκίμασε κανείς να τα βάλει σε lollipop; Εγώ δοκίμασα πριν καιρό αλλά δε μου τα κάνει εγκατάσταση!

Έχει 4 αρχεία μέσα στο dropbox. Πιο κατεβάζω;;;

Όταν λες system app;;