sosimple2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ από κει το βρήκα. Πάτα στο search mlt και θα στο βρει αμέσως. Με custom είμαι κ γω Ακριβως. Και δεν επηρεαζει απολυτως τιποτα. Αποκλειστικα για κλοπη ειναι.. Πληρωνεις ομως το κοστος να τρεχει μονιμα απο κατω με οτι αρνητικο αυτο σημαινει σε μπαταρια, smooth, για την πιθανοτητα να στο κλεψουν καποτε.. Καλυτερα να το κλεψουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Επιτελους τα καταφερα και το γυρισα στην 4.2.2! Χρειαζετε κατι αλλο να κανω παιδια η να προχωρησω στο root k μετα να επαναφερω το backup που ειχα κανει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αυτό το mlt γιατί δεν το βρίσκω? Δεν υπάρχει στην cloudyflex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ από κει το βρήκα. Πάτα στο search mlt και θα στο βρει αμέσως. Με custom είμαι κ γω Εγω ποτε δεν μπορεσα να το βρω. Ουτε απο το /system/app, ουτε απο το titanium και απο το κρυφο μενου οταν το επιλεγω εχω fc. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγω ποτε δεν μπορεσα να το βρω. Ουτε απο το /system/app, ουτε απο το titanium και απο το κρυφο μενου οταν το επιλεγω εχω fc. Εγω το βρηκα παντως... πας στις εφαρμογες στο TB εκει που τις βλεπεις ολες δηλαδη και γραφεις στο search πανω σκετο το mlt και γραφει LG MLT, ειναι κοκκινο, δηλαδή εφαρμογή συστήματος... το παγώνεις και όντως ειδα 200MB παραπανω free ram.... Καλη φαση παιδια! Οσο ζεις μαθαινεις τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγω το βρηκα παντως... πας στις εφαρμογες στο TB εκει που τις βλεπεις ολες δηλαδη και γραφεις στο search πανω σκετο το mlt και γραφει LG MLT, ειναι κοκκινο, δηλαδή εφαρμογή συστήματος... το παγώνεις και όντως ειδα 200MB παραπανω free ram.... Καλη φαση παιδια! Οσο ζεις μαθαινεις τελικα! 200Mb;;Δεν νομίζω φίλε. Τότε θα έφτανα τα 900 Εγώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αυτό το mlt γιατί δεν το βρίσκω? Δεν υπάρχει στην cloudyflex? Αν θυμαμαι καλα το εχει αφαιρεσει. Ο ενας απο τους 2 λογους που εχει καλυτερη μπαταρια αυτη η ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 200Mb;;Δεν νομίζω φίλε. Τότε θα έφτανα τα 900 Εγώ! Νομιζω μεχρι 100 max κερδιζεις. ( στο boot, λιγοτερο βλεπεις αλλα στη συνεχεια ανεβαινει) ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ποτε δεν μπορεσα να το βρω. Ουτε απο το /system/app, ουτε απο το titanium και απο το κρυφο μενου οταν το επιλεγω εχω fc. Ποια ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κανενα widget της lg δε δουλευει στο nova.. Αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα. Υπαρχει ενα θεμα flex weather αντιγραφη του flex της lg, που δουλευει με το zooper widget. Αυτο εχω και εγω, μαλλον απο εμενα το ειδες.. λες ενα που ειναι στο play store και εχει 0,73? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ποια ρομ εχεις? Τωρα ειμαι με 4.2.2 stock. Πρεπει να το εχω αφαιρεσει. Δεν εξηγειται αλλιως. Γι' αυτο δεν το βλεπω ουτε στο titanium, ουτε στα system apps και μου δεινει fc το hidden menu. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) λες ενα που ειναι στο play store και εχει 0,73? Οχι. Εγω απο αλλου το εχω κατεβασει, αλλα με μια γρηγορη αναζητηση στο google πρεπει να ειναι το ιδιο http://www.jagwar.de/en/zooper-lg-flex-clock-and-weather/ Εχει download αν δεις Το flex.zw ειναι το θεμα. Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το zooper widget premium Edited March 20, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Οχι. Εγω απο αλλου το εχω κατεβασει, αλλα με μια γρηγορη αναζητηση στο google πρεπει να ειναι το ιδιο http://www.jagwar.de/en/zooper-lg-flex-clock-and-weather/ Εχει download αν δεις Το flex.zw ειναι το θεμα. Πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το zooper widget premium ωραια σ ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Ετοιμη και η CloudyStock 1.2. Προσοχη στις οδηγιες και στα requirements. Περναμε πρωτα philz recovery 6.19.3 μετα reboot στο recovery μετα το philz 6.19.7 ξανα reboot στο recovery και φλασαρουμε το ΚΚ baseband και μετα την ROM. Εννοειται με wipes κτλ. Edited March 21, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ετοιμη και η CloudyStock 1.2. Προσοχη στις οδηγιες και στα requirements. Περναμε πρωτα philz recovery 6.19.3 μετα reboot στο recovery μετα το philz 6.19.7 ξανα reboot στο recovery και φλασαρουμε το ΚΚ baseband και μετα την ROM. Όσοι έχουν 1.1 λογικά φλασαρουν κανονικά? Εγώ τη 1.1 την έβαλα με philz 6.19.3 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Όσοι έχουν 1.1 λογικά φλασαρουν κανονικά? Εγώ τη 1.1 την έβαλα με philz 6.19.3 Οπως γραφει κατεβαζεις και φλασαρεις αν και προτεινει μια εκκαθαριση δεδομενων καθως στηριζεται σε αλλη 4.4.2 στοκ ρομ. Βαλε την τελευταια εκδοση philz καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημερα παιδια, με ποιον τροπο κανουμε root το G2 με στοκ 4.4.2 ; Ελπιζω να μην επρεπε να το εχω κρατησει απο την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ετοιμη και η CloudyStock 1.2. Προσοχη στις οδηγιες και στα requirements. Περναμε πρωτα philz recovery 6.19.3 μετα reboot στο recovery μετα το philz 6.19.7 ξανα reboot στο recovery και φλασαρουμε το ΚΚ baseband και μετα την ROM. Εννοειται με wipes κτλ. Αυτό το πράγμα του cloudy να θέλει wipe όλο το κινητό κάθε φορά καταντάει κουραστικό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Οπως γραφει κατεβαζεις και φλασαρεις αν και προτεινει μια εκκαθαριση δεδομενων καθως στηριζεται σε αλλη 4.4.2 στοκ ρομ. Βαλε την τελευταια εκδοση philz καλυτερα. Η τελευταία του Philz δεν δουλεύει σωστά σε όλους. Όλοι προτείνουν την προτελευταία για σίγουρα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αυτό το πράγμα του cloudy να θέλει wipe όλο το κινητό κάθε φορά καταντάει κουραστικό. Οντως, αλλα δυστυχως αμα δε θες προβληματα πχ μεγαλη καταναλωση, ειναι μονοδρομος. Εχω διαβασει σχετικη συζητηση με συμπερασμα οτι αυτο που κανουν οι εταιριες επισημα που εχεις update χωρις να χασεις τιποτα, ειναι εντελως λαθος.. Γι αυτο πολοι κλαιγονται για κοληματακια, καταναλωση, στον ενα δε δουλευει η χ εφαρμογη κλπ. Και εγω περναω απο πανω συχνα γιατι βαριεμαι. Αμα βλεπω μεγαλη καταναλωση, την ξαναβαζω crear και 9 στις 10 φορες φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αυτό το πράγμα του cloudy να θέλει wipe όλο το κινητό κάθε φορά καταντάει κουραστικό. Στο προτείνει γιατί έχει ως βάση διαφορετική ρομ από την προηγούμενη οπότε για να αποφύγει τις δυσλειτουργίες σου λέει κάνε full wipe από την αρχή για να μην το χρειαστείς μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Οντως, αλλα δυστυχως αμα δε θες προβληματα πχ μεγαλη καταναλωση, ειναι μονοδρομος. Εχω διαβασει σχετικη συζητηση με συμπερασμα οτι αυτο που κανουν οι εταιριες επισημα που εχεις update χωρις να χασεις τιποτα, ειναι εντελως λαθος.. Γι αυτο πολοι κλαιγονται για κοληματακια, καταναλωση, στον ενα δε δουλευει η χ εφαρμογη κλπ. Και εγω περναω απο πανω συχνα γιατι βαριεμαι. Αμα βλεπω μεγαλη καταναλωση, την ξαναβαζω crear και 9 στις 10 φορες φτιαχνει. Συμφωνώ και εγώ. Απλά εμείς που είμαστε ρουτ και με Titanium, είναι δουλειά μίας ώρας το πολύ. Το πρόβλημα είναι στα απείραχτα τηλέφωνα που με το φορματ χάνουν τα πάντα. Πάντως σε κάθε περίπτωση με τις αναβαθμίσεις χρειάζεται φορματ το τηλέφωνο για να λειτουργήσει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Επειδή το λέει ο dev για να έχει το κεφάλι του ήσυχο δεν σημαίνει ότι είναι κ το πιο ορθολογικό. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις στην ίδια έκδοση περνάνε με dirty flash χρόνια τώρα κ χωρίς προβλήματα! Αυτός χρησιμοποιεί προφανώς άλλη ρομ όπως λέει κάθε φορά γι'αυτό θέλει από την αρχή σεταρισμα. Ελπίζω να χρησιμοποιεί από δω κ πέρα αυτήν που έβγαλε σαν βαση αλλιώς θα βάλω άλλη ρομ πάνω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπερα, Εχω το LG G2 D802 απο Hong Kong το οποιο το εκανα: 1) root 2) του περασα το recovery ClockWorkMod (CWM) 3) του περασα την CyanogenMod Nightly για KitKat και αφου εκανα αναβαθμιση σε 4) CyanogenMod Snapshot το κινητο κανει loop στο CWM οτι και να κανω. Του εκανα factory reset μηπως φταιει κατι και προσπαθω να κανω restore την παλιες εκδοσεις που ειχα ειτε σε CyanogenMod Nightly ειτε σε official LG rom αλλα με γυριζει συνεχως στο CWM. Ακολουθω το ακολουθο λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 αλλα με σταματαει στην ακολουθη φωτο. Προσπαθω να δω το κινητο μου απο ADB αλλα δεν τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης. υ.γ.: Το κινητο αναγνωριζεται απο το PC μου ομως με ερωτηματικο (!) εχω κανει install τους drivers αλλα τπτ. υ.γ.2: Φαινεται οτι ειναι bricked αλλα δεν μπορω να το κανω να παει σε download mode ( down + power ή down + καλωδιο usb) Μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Κοιτα ποιες παγωνω εγω αν θες https://www.dropbox.com/sh/tjfmoapzcgriuhm/UiTWFfcnx4 Υποψιν, χρησιμοποιω nova launcher οποτε παγωνω και τα περισσ widget της lg, και τον launcher της lg. Ακομα και την εφαρμογη μουσικης μιας και εχω poweramp. Οποτε αν παγωσεις ολα πρεπει ηδη να εχεις εγκατεστημενο αλλο launcher. Αν δεν εχεις, μη παγωσεις Αρχικη , επιλογη αρχικης, Μουσικη χ2, Home theme, και οτι αλλο widget θες, ή οτι χρησιμοποιεις. Οι φωτο ειναι απο jb οποτε μερικα αρχεια εχουν ελαφρως διαφ ονομα στα νουμερα, αλλα ευκολα φαινονται ποια ειναι. Τα εχω αφαιρεσει και σε κιτκατ οσα υπαρχουν χωρις προβλημα. Η ευθυνη δικη σου.. :lol: Φιλε τώρα το είδα. Σε ευχαριστώ παρα πολυ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημερα παιδια, με ποιον τροπο κανουμε root το G2 με στοκ 4.4.2 ; Ελπιζω να μην επρεπε να το εχω κρατησει απο την 4.2.2 Για την ώρα δεν υπάρχει τρόπος, περιμένουμε Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 για να μου φυγει η καψα περασα και τις 2 rom του g pro 2 και τη cloudystock 1.2 και επεστρεψα πισω παλι στη cloudyflex αφου ειναι η καλυτερη σε μπαταρια και εμφανιση με τα μαυρα μενου...ξερουμε ποτε θα παρει το flex τη 4.4.2 για να ερθει και στη cloudyflex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts