Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος καλος ανθρωπος να με δωσει το λινκ που δεινει ο DOri για να πειραξω τα χρωματα?

Σε αυτην την σελιδα ειναι, λιγο πιο πανω στην παραθεση και στην προηγουμενη ειναι το ποστ με το λινκ.... λιγο ψαξιμο δεν κανει κακο....;)

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε cloudy μπορούμε να έχουμε στην οθόνη κλειδώματος το στρογγυλό ρολόι της stock?

Sorry για το διπλό ποστ. Τώρα το είδα....

Φιλικά, Κατερίνα

ευχαριστω πολυ @flandra ,δηλαδης εχει πειραξει το μπλε και το πρασινο μονο?ολα τα αλλα οπως ειναι?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ευχαριστω πολυ @flandra ,δηλαδης εχει πειραξει το μπλε και το πρασινο μονο?ολα τα αλλα οπως ειναι?

Αυτα που σου έβαλα είναι όλα default. Τελικά εμένα μου αρέσει όπως είναι απλά δεν έχω κάνει ακόμα απεγκατασταση

Φιλικά, Κατερίνα

Λοιπον ,οντως με xceed μετα απο δυο μερες χρηση εχω ξεχασει τι σημαινει lag και το deep sleep που φοβομουν περισσοτερο ,ειναι εφαμιλλο του Ντορι

Θελω να συγκρινω το TCP control , westwood o xceed - cubic o Dori (εχει να κανει με τις επιδοσεις του WiFi), επισης το Synapse το μετετρεψα σε system app (το μετακινησα απο το data/app στο system/app προσεχοντας παντα τα permissions)

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον ,οντως με xceed μετα απο δυο μερες χρηση εχω ξεχασει τι σημαινει lag και το deep sleep που φοβομουν περισσοτερο ,ειναι εφαμιλλο του Ντορι

Θελω να συγκρινω το TCP control , westwood o xceed - cubic o Dori (εχει να κανει με τις επιδοσεις του WiFi), επισης το Synapse το μετετρεψα σε system app (το μετακινησα απο το data/app στο system/app προσεχοντας παντα τα permissions)

Εχεις αλλαξει το TCP στον xceed; εγω το εχω οπως το εχει...westwood.....και εγω εδω και μερες χωρις λαγκς και αριστη μπαταρια.....διαβασα επισης στο xda οτι δοκιμαζουν και μια νεα εκδοση και λογικα θα βγει σε λιγες μερες.....οχι οπως ο ντορι καθε 2 μερες αναβαθμιση και το ιδια χαλια με πριν

Εχεις αλλαξει το TCP στον xceed; εγω το εχω οπως το εχει...westwood.....και εγω εδω και μερες χωρις λαγκς και αριστη μπαταρια.....διαβασα επισης στο xda οτι δοκιμαζουν και μια νεα εκδοση και λογικα θα βγει σε λιγες μερες.....οχι οπως ο ντορι καθε 2 μερες αναβαθμιση και το ιδια χαλια με πριν

For speed:

- Westwood - Best

- Highspeed

- LP

For stability:

- Cubic - Best

- Reno

For high latency (χρονος αποκρισης) networks:

- Westwood - Best

- BIC

For general usage:

- Cubic - Best

- Westwood - Best

- Reno

Βεβαια βρισκεις και ιστοσελιδες που ισχυριζονται οτι ο Cubic ειναι ο καλυτερος, εν παση περιπτωσει ,πιστευω οτι ο καθενας μονος του μπορει να δοκιμασει και να δει τη διαφορα (ισως τελικα να ειναι αμελητεα)

LINKS

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την πληρωμενη έκδοση του g3 tweaks box μπορώ να αλλάξω το φόντο του notification?
Φιλικά, Κατερίνα

Με την πληρωμενη έκδοση του g3 tweaks box μπορώ να αλλάξω το φόντο του notification?

Πως εκανες και το συγκεκριμεο τμημα blur?

Πως εκανες και το συγκεκριμεο τμημα blur?

Themes-notifications panel Έχω βάλει αυτές τις ρυθμίσεις

Τη μικρινα αρκετά γιατί δεν ανέβαινε

Φιλικά, Κατερίνα

παιδια ειναι ευκολο να κανουμε downgrade σε 4.4? πως γινεται?

ευχαριστω!!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Themes-notifications panel Έχω βάλει αυτές τις ρυθμίσεις

Τη μικρινα αρκετά γιατί δεν ανέβαινε

Eπισης τα χρωματα στα κυκλακια (εσυ τα εχεις κανει μωβ) τα εχεις αλλαξει μεσω του g3tweaksbox... Γιατι εψαχνα πως να τα αλλαξω και ειχα βρει μονο για τη μπαρα της φωτεινοτητας και της φωνης....

Eπισης τα χρωματα στα κυκλακια (εσυ τα εχεις κανει μωβ) τα εχεις αλλαξει μεσω του g3tweaksbox... Γιατι εψαχνα πως να τα αλλαξω και ειχα βρει μονο για τη μπαρα της φωτεινοτητας και της φωνης....

Quick settings panel - toggle icon color

Φιλικά, Κατερίνα

Αν εχεις xposed...κατεβασε το LP themer

Η μπαταρία με xceed είναι υποδειγματικη χωρίς καμία παραχώρηση στην άνεση.
No root->No problem

παιδια ειναι ευκολο να κανουμε downgrade σε 4.4? πως γινεται?

ευχαριστω!!!

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-srkg2-1-00-20150516-t3109906

και κοιτας το κομματι που λεει How to Go back to KK (Install ROM or Restore KK image)

LINKS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ο xceed Είναι όπως τα λέτε αλλά μην ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε περάσει από ντορι ειδικά στην ΚΚ που υπήρχαν εκδόσεις στις οποίες με τις κατάλληλες ρυθμίσεις κάνανε παπάδες .Απλά εγώ πιστεύω πως ο ντορι άμα κάτσει και "φτιαξει" Ένα καλό σύνολο από ρυθμίσεις και όχι 5 profile Που έχει θα ήταν εξίσου σταθερός όσο ο xceed. Φιλικά πάντα και εγώ xceed Έχω τώρα.

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Αν εχεις xposed...κατεβασε το LP themer

Έχω Xposed. . Αλλά δεν το βρίσκω στα modules

Φιλικά, Κατερίνα

Έχω Xposed. . Αλλά δεν το βρίσκω στα modules

Κανε αναζητηση ετσι

LPThemer

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μπαταρία με xceed είναι υποδειγματικη χωρίς καμία παραχώρηση στην άνεση.

Ακριβως!!!

Ο ντορι ειδα εβγαλε παλι πριν update εχω βαρεθει να βλεπω καθε μερα και καινουρια....και το αποτελεσμα το ιδιο

Έβαλα xceed. Κατέβασα και το synapse αλλά μου βγάζει το μήνυμα no UCI support detected. Γιατί;