Tasos19s Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Παιδια βρηκα χρονο και ξαναγυρισα απο cloudy 3.3 σε stock kitkat...Ενταξει η συσκευη απο πλευρας θερμοκρασιας πλεον ειναι πενα...Εβαλα και dorimanx.Εχει δοκιμασει κανεις το xceed kernel?Ο dorimanx σταματησε το update για το δικο του kitkat kernel ενω το xceed προχωραει κανονικα...εντυπωσεις κανεις? Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά το νόημα έχει να πειράξεις τόσο πολύ την συγκεκριμένη συσκευή? Εγώ το έχω official kit Kat και δουλεύει άψογα. Σήμα καλό μπαταρία καλή θερμοκρασία πολύ χαμηλή όλα κανονικά τι άλλο να θέλεις. Και κάτι ακόμα. Τελικα έσβησα greenify και όλα τα λοιπά γιατί παρατήρησα αμέσως χειρότερη αυτονομία. Τώρα που το αφήνω να κάνει την δουλειά μόνο του νομίζω είναι καλύτερα βλέπω και πάλι την μπαταρία στα κανονικά Edited September 2, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasad Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά το νόημα έχει να πειράξεις τόσο πολύ την συγκεκριμένη συσκευή? Εγώ το έχω official kit Kat και δουλεύει άψογα. Σήμα καλό μπαταρία καλή θερμοκρασία πολύ χαμηλή όλα κανονικά τι άλλο να θέλεις. Καλυτερη διαχειριση της ram,η φωτεινοτητα στο αυτοματο και στο σκοταδι ειναι πολυ χαμηλη(το προσαρμοζεις με dorimanx),ενσωματωμένος ad blocker...αυτα ειναι τα προφανη για μενα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Καλυτερη διαχειριση της ram,η φωτεινοτητα στο αυτοματο και στο σκοταδι ειναι πολυ χαμηλη(το προσαρμοζεις με dorimanx),ενσωματωμένος ad blocker...αυτα ειναι τα προφανη για μενα.. :) Η φωτεινότητα στο δικό μου είναι υπέρ αρκετή το έχω στο 20% αυτόματο και είναι αρκετά πάλι. Ram μόνιμα έχω ελεύθερη 600-700mb και δεν μασάει πουθενά δουλεύει πολύ γρήγορα. Ad Block εντάξει το καταλαβαίνω Για το ad away έχει κανείς άποψη? Το έβαλα πιο πριν Edited September 2, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά το νόημα έχει να πειράξεις τόσο πολύ την συγκεκριμένη συσκευή? Εγώ το έχω official kit Kat και δουλεύει άψογα. Σήμα καλό μπαταρία καλή θερμοκρασία πολύ χαμηλή όλα κανονικά τι άλλο να θέλεις. Και κάτι ακόμα. Τελικα έσβησα greenify και όλα τα λοιπά γιατί παρατήρησα αμέσως χειρότερη αυτονομία. Τώρα που το αφήνω να κάνει την δουλειά μόνο του νομίζω είναι καλύτερα βλέπω και πάλι την μπαταρία στα κανονικά Μια από τα ίδια και απο έμενα ..... εφαρμογές τύπου ''greenify'' δεν πέρασα ποτέ, και άφηνα την διαχείριση στην συσκευή, μιας που είναι τέλεια ''κουρδισμένη.'' Kernal είχα βάλει άλλη στην άρχει, όταν είχε πρώτο βγει η CloudyG2_2.2 kitkat. Μετά ποτέ ξανά ξένη Kernal..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Προσπαθώ να γυρίσω σε ΚΚ όμως το κινητό αρνείται πεισματικά. Πέρασα τους τελευταίους drivers στο pc (windows 10 x64). Μπαινω σε download mode και κολλάω στο 2%. Δοκίμασα την λύση με το θέμα που έβαλε ο mariodj όμως μάλλον δεν την έκανα σωστά γιατί ξανά κολλάει στο 2%. Αν μπορείτε βοηθήστε με. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Προσπαθώ να γυρίσω σε ΚΚ όμως το κινητό αρνείται πεισματικά. Πέρασα τους τελευταίους drivers στο pc (windows 10 x64). Μπαινω σε download mode και κολλάω στο 2%. Δοκίμασα την λύση με το θέμα που έβαλε ο mariodj όμως μάλλον δεν την έκανα σωστά γιατί ξανά κολλάει στο 2%. Αν μπορείτε βοηθήστε με. Τι "φοράς" τώρα από rom; Αν έχεις custom recovery, αυτό το είδες; http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Τι "φοράς" τώρα από rom; Αν έχεις custom recovery, αυτό το είδες; http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112 Cloudy 3.3 έχω. Με αυτή τη λύση παλεύω τόση ώρα αλλά τίποτα. Μπαίνω twrp, ακούγεται και συνδέεται το κινητό στο Pc ξεκινάω το .bat και στην κονσόλα γράφει στην τελευταία σειρά "daemon started successfully". Και μένει εκεί.. Είναι φυσιολογικό; Το έκανε άλλη μια περίμενα ώρα και τελικά το έκανα reboot το τηλέφωνο, δίχως να σταματήσει το κόλλημα στο 2%. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μετά από πάρα πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως δεν βλέπει το κινητό λόγω ADB drivers. Που μπορώ να τους περάσω για windows 10; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Μετά από πάρα πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως δεν βλέπει το κινητό λόγω ADB drivers. Που μπορώ να τους περάσω για windows 10; Μετά απο πολλές δοκιμές.......δεν φταίνε τα W10 που δεν μπορούμε να φλασαρουμε με LGFlashTool2014, αλλά η CloudyG2_3.3 Lollipop. και κατέβηκα στην CloudyG2_3.0 Lollipop και μετά απο πολλές προσπάθειες (κατά λάθος στο βάλε βγάλε) μπήκα στο LG Flash Tool 2014 και πέρασα την kitkat stock;) Τώρα με την stock (χωρείς να περάσω άλλους drivers) διαβάζει μια χαρά το LG Flash Tool...! άρα έφταιγε η Rom..! anyway, δεν έχω περάσει τίποτα απο τα παρακάτω. ADB drivers Windows10 ADB drivers ADB drivers Edited September 2, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Παιδιά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Πέρασα τους ADB DRIVERS που μου έδωσε ο mariodj, φλάσαρα κανονικά το .bat για το 2% και τώρα το κινητό δεν ανοίγει καν. Δείχνει για 1-2 δευτερόλεπτα το logo της LG και σβήνει και κάνει πάλι το ίδιο. Δεν μπαίνει σε download mode καθώς μένει εκεί που είναι οι μπλε τελείες και αν πατήσω το κουμπί από πίσω τότε ξεκινάει πάλι αυτό που είπα πριν. Τι έγινε ρε σεις πάει το κινητό; Υπάρχει λύση; EDIT: Κατάφερα να μπώ σε recovery twrp. Τι μπορώ να κάνω από εδώ; Κατεβάζω τώρα την cloudy 3.0 από εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=95916177934534992&mid=90&download_id=8iormmkg1jolrp8echafnpgpk6&tid=1441262274&hc=b5db1dc464d33eacd6b6bb4f2b69d11549df2b75b0043f3d6a5e3ffc8112a280 και θα προσπαθήσω να την περάσω μετά από wipe Κλπ. έχω και ένα backup μέσω twrp αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Edited September 3, 2015 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavridisparts Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλημέρα και απο εμένα.... μόλις απέκτησα ένα G2 και έχω ένα πρόβλημα με την καμερα.. Η μπροστα δεν κανει καλο focus και κολλαει και η πισω(selfie) δεν δουλευει καθολου. To κινητο έχει android 5.0.2 είναι φυσιολογικο???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Μετά από προσπάθειες φλάσαρα την cloudy 3.0 και προχώρησε κανονικά στο σύστημα. Άνοιξε το κινητό. Το πρόβλημα τώρα όμως είναι ότι δεν μπαίνει σε download mode. Συνδέεται το βλέπει το Pc και μένει εκεί που λέει download mode με τις μπλε βούλες. Φαίνεται πως με αυτά που φλάσαρα για το 2% χάλασε το download mode. Πως διορθώνεται; Edited September 3, 2015 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δεν κατάλαβες τι έχω κάνει μάλλον. Έσβησα κάποιες εφαρμογές γιατί το greenify δεν τις βλέπει για να τις παγώσει. Αν τις σβήσεις με το titanium backup και μετά τις βάλεις πάλι από Google play τότε μόνο τις βλέπει για να τις παγώσει. Το greenify αν δεν εχεις την εκδοση donation και xposed δεν σε αφηνει να το κανεις σε εφαρμογες συστηματος.Αν δεις στα πειραματικα χαρακτηριστικα , εχει τετοια επιλογη.Το οτι τις κατεβαζεις και τις παγωνεις μετα ειναι επειδη τις εγκαθιστας σαν user app και οχι system πραγμα που σημαινει πως σου δεσμευει χωρο απο την μνημη του τηλεφωνου , για αυτο και εγω απο την αλλη , οτι μπορω το κανω system app , οπως facebook & messenger που απο μονα τους πιανουν 250ΜΒ για να ναι στην system partition και οχι data. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και απο εμένα.... μόλις απέκτησα ένα G2 και έχω ένα πρόβλημα με την καμερα.. Η μπροστα δεν κανει καλο focus και κολλαει και η πισω(selfie) δεν δουλευει καθολου. To κινητο έχει android 5.0.2 είναι φυσιολογικο???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Φυσικα δεν ειναι φυσιολογικο, λογικα εχει γινει επαναφορα ρυθμισεων ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Όποιος μπορεί παιδιά ας βοηθήσει σας παρακαλώ! Πείτε μου έναν τρόπο για να διορθώσω το download mode. Είδα το SRK Tool έχει την επιλογή Nuke Download Mode αλλά λέει όταν δεν μπορώ να μπω στο recovery. Εγώ αυτή τη στιγμή μπαίνω. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το greenify αν δεν εχεις την εκδοση donation και xposed δεν σε αφηνει να το κανεις σε εφαρμογες συστηματος.Αν δεις στα πειραματικα χαρακτηριστικα , εχει τετοια επιλογη.Το οτι τις κατεβαζεις και τις παγωνεις μετα ειναι επειδη τις εγκαθιστας σαν user app και οχι system πραγμα που σημαινει πως σου δεσμευει χωρο απο την μνημη του τηλεφωνου , για αυτο και εγω απο την αλλη , οτι μπορω το κανω system app , οπως facebook & messenger που απο μονα τους πιανουν 250ΜΒ για να ναι στην system partition και οχι data. ;) Δεν πολυ καταλαβαινω αυτο που λες οτι τα κανεις system apps αλλα εγω εσβησα πασης φυσεως μαγειρεματα και η συσκευη παει καλυτερα και σε αυτονομια και σε διαχειριση και ταχυτητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Θα το πω πιο αναλυτικα και θα με καταλαβεις. Το greenify αν δεν το εχεις αγορασει δε σε αφηνει να παγωσεις τις εφαρμογες συστηματος (ειναι εγκατεστημενες στο system partition, που και επαναφορα ρυθμισεων να κανεις δεν φευγουν. αντιθετα απο τις κατεβασμενες απο Playstore πχ) , εσυ αφου τις εσβησες εντελως απο εκει και τις κατεβασες εκ νεου , πλεον τις εχεις εγκατεστημενες στην data partition της συσκευης η οποια φιλοξενειται στην internal sd, η οποια σε factory reset διαγραφεται.Επειδη πλεον ειναι User apps μπορεις να τις παγωσεις απο το greenify. Θυμισου οτι το 16αρι G2 , μας αφηνει διαθεσιμο χωρο γυρω στα 9GB και αυτο συμβαινει επειδη δεσμευει τον υπολοιπο χωρο σε αλλα διαμερισματα (bootloader , recovery ,cache...).Εχει λοιπον και διαμερισμα system που εκει μεσα αποθηκευεται η rom. Εγω που το εχω αγορασει και μπορω να παγωσω ολες ανεξαιρετως τις εφαρμογες , σε αντιθεση με εσενα πηγαινω με τον root uninstaller pro και κανω convert to system app οσες μπορουν να λειτουργησουν ως εφαρμογες συστηματος .Πχ εχω μετατρεψει το facebook , messenger ,google drive , onedrive ,my vodafone ,google play games και μερικα themes για τον nova σε εφαρμογες συστηματος με αποτελεσμα να γλιτωνω χωρο περιπου 400mb απο τον διαθεσιμο και επισης μετα απο επαναφορα ρυθμισεων να μην χρειαζεται να τις επανεγκαθιστω, μονο οτι αναβαθμισεις τυχον εχουν. Ελπιζω να ημουν πιο κατανοητος. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavridisparts Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι εχω κανει εργοστασιακες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Θα το πω πιο αναλυτικα και θα με καταλαβεις. Το greenify αν δεν το εχεις αγορασει δε σε αφηνει να παγωσεις τις εφαρμογες συστηματος (ειναι εγκατεστημενες στο system partition, που και επαναφορα ρυθμισεων να κανεις δεν φευγουν. αντιθετα απο τις κατεβασμενες απο Playstore πχ) , εσυ αφου τις εσβησες εντελως απο εκει και τις κατεβασες εκ νεου , πλεον τις εχεις εγκατεστημενες στην data partition της συσκευης η οποια φιλοξενειται στην internal sd, η οποια σε factory reset διαγραφεται.Επειδη πλεον ειναι User apps μπορεις να τις παγωσεις απο το greenify. Θυμισου οτι το 16αρι G2 , μας αφηνει διαθεσιμο χωρο γυρω στα 9GB και αυτο συμβαινει επειδη δεσμευει τον υπολοιπο χωρο σε αλλα διαμερισματα (bootloader , recovery ,cache...).Εχει λοιπον και διαμερισμα system που εκει μεσα αποθηκευεται η rom. Εγω που το εχω αγορασει και μπορω να παγωσω ολες ανεξαιρετως τις εφαρμογες , σε αντιθεση με εσενα πηγαινω με τον root uninstaller pro και κανω convert to system app οσες μπορουν να λειτουργησουν ως εφαρμογες συστηματος .Πχ εχω μετατρεψει το facebook , messenger ,google drive , onedrive ,my vodafone ,google play games και μερικα themes για τον nova σε εφαρμογες συστηματος με αποτελεσμα να γλιτωνω χωρο περιπου 400mb απο τον διαθεσιμο και επισης μετα απο επαναφορα ρυθμισεων να μην χρειαζεται να τις επανεγκαθιστω, μονο οτι αναβαθμισεις τυχον εχουν. Ελπιζω να ημουν πιο κατανοητος. :D Ναι το κατάλαβα αλλά πηγαίνοντας τις εφαρμογές στο system πάλι τον ίδιο χώρο κατά λαμβάνουν. Έτσι δεν είναι? Αλλά και πάλι να κάνω όλο αυτό να πληρώσω το greenify για να βάλω το Facebook ακόμα στα πιο ενδωτερα της συσκευής είναι εντελώς κουφό. Εδώ δεν θέλω να το βλέπω ούτε σε διαφημίσεις εσύ το έβαλες μέσα στην Rom? Χαχαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι εχω κανει εργοστασιακες.....Toτε με περασμενους drivers μεσα , κατεβασε το lg support tool https://docs.google.com/file/d/0B9OBwxkfvUVEZWxnb0Z5NDFKck0/edit κανε συνδεσε το κινητο σε λογισμικο lg Mode και απο τα μενου επιλεξε "Σφαλμα επαναφορας αναβαθμισης" να σου ξαναπερασει την επισημη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι το κατάλαβα αλλά πηγαίνοντας τις εφαρμογές στο system πάλι τον ίδιο χώρο κατά λαμβάνουν. Έτσι δεν είναι? Αλλά και πάλι να κάνω όλο αυτό να πληρώσω το greenify για να βάλω το Facebook ακόμα στα πιο ενδωτερα της συσκευής είναι εντελώς κουφό. Εδώ δεν θέλω να το βλέπω ούτε σε διαφημίσεις εσύ το έβαλες μέσα στην Rom? Χαχαχα +1000 Έλεος με τη φατσοχαζομάρα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Αν κατάλαβες ο φίλος μιλάει για τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να κάνει διάφορες εφαρμογές, σφαγείς συστήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά μερικές που κάνει αυτός..... Έλεος με τον κάθε ενα που ΔΕΝ διαβάζει τα μνμτ, παρά μόνο μόλις πέσει το μάτι του στην λέξη Facebook αρχίζει να το παίζει υπεράνω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι το κατάλαβα αλλά πηγαίνοντας τις εφαρμογές στο system πάλι τον ίδιο χώρο κατά λαμβάνουν. Έτσι δεν είναι? Kαταλαμβανει τον ιδιο χωρο αλλα σε μνημη που δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε εμεις αλλα μονο το συστημα , ετσι γλιτωνω χωρο απο τη μνημη που μπορω να χρησιμοποιησω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έλεος με τον κάθε ενα που ΔΕΝ διαβάζει τα μνμτ, παρά μόνο μόλις πέσει το μάτι του στην λέξη Facebook αρχίζει να το παίζει υπεράνω...... Πολύ καλά κατάλαβα και πάααααρα πολύ καλά διαβάζω όλα τα ποστ... Εσένα τι σε χάλασε δεν μπορώ να καταλάβω...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Με χαλασε το οτι μια εφαρμογη που μπορει να αποδειχθει χρησιμη, υποβαθμιζεται απο σχολια για το FB, που ειναι και ασχετα. αν δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω κατι. το να μην σου αρεσει το FB ειναι δικαιωμα σου, το να ψαχνουμε αφορμες να το κραζουμε, ειδικα οταν μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο και να αποπροσανατολιζουμε την κουβεντα, ειναι το λιγοτερο κακο. τελος το οφ τοπικ. ερωτηση: εκανα πατατα με την μεταφορα εφαρμογων στο συστημα, μετεφερα και τον NOVA και το τηλεφωνο δεν ανοιγε, κολουσε, αναγκαστηκα να κανω νεα εγκατασταση αφου το μπακ απ μου ηταν παλιο, απο τον μαρτιο.... με την ευκαιρια ειπα να δοκιμασω την cloudy3.3 εχω ομως μια απορια. στην αρχη απ'οσο διαβαζα, xposed και quickwindow δεν δουλευαν μαζι, επρεπε να επιλεξεις ή το ενα ή το αλλο, εχει αλλαξει κατι σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratdevel Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Παιδιά τα φώτα σας... Είχα στο D802 την cloudystock 2.5 με το touch philz recovery 6. Πήγα να βάλω τη cloudyG2 3.3 αλλά στο πρώτο boot μετα το logo της LG δεν εμφανίζει τίποτα και όταν το συνδέω στα Windows μου εμφανίζει 7-8 drives που δεν μπορεί να τα διαβάσει και προτείνει να τα κάνει format. Εβαλα το TWRP 2.8.6.3 ξαναδοκίμασα αλλά το ίδιο. Η clockworkmod CM11-12 εγκαθίσταται κανονικά Καμία ιδέα?? Edited September 3, 2015 by stratdevel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts