dimtz Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 γιατι δε θελω wifi ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για το θέμα του G2 που στο σκοτάδι η κάμερα αργεί πάρα πολυ να εστιάσει μέχρι να βγάλει φώτο και μας έχει τρελάνει με το φλας έχει βρεθεί λύση? Με καμια custom, κανα mod κτλ? Δοκιμασες με τη XCam LG v6.0.0 και να τη βαλεις σε mode "αθληματα" ? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι δε θελω wifi ;) Εδω γραφει αυτο http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17880 Σημείωση : Αυτός ο προσαρμοστής δεν θα λειτουργήσει αν οι κατασκευαστές Tablet / τηλεφώνου σας δεν έχουν συμπεριλάβει μια ικανότητα για σύνδεση Ethernet ( ενσύρματη σύνδεση στο internet ) στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Για το λόγο αυτό, τα ακόλουθα ANDROID tablets δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον προσαρμογέα : Google Nexus 10 , Nexus 7 - II , tablet Samsung , ACER , Lenovo , Sony , Coby - Kyros . Toshiba μοντέλα " Thrive7 " , AT200 " ( ExciteLE ) δεν θα λειτουργήσουν με αυτόν τον προσαρμογέα . Αυτός ο προσαρμογέας δεν θα λειτουργήσει με την Windows 8 " RT " έκδοση . Αυτός ο προσαρμογέας δεν θα γίνει " Enable " σε ένα tablet που δεν έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί με Ethernet. Συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή ή ρωτήστε στο φόρουμ σας αν δεν είστε βέβαιοι. Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δοκιμασες με τη XCam LG v6.0.0 και να τη βαλεις σε mode "αθληματα" ? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω γραφει αυτο http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17880 Σημείωση : Αυτός ο προσαρμοστής δεν θα λειτουργήσει αν οι κατασκευαστές Tablet / τηλεφώνου σας δεν έχουν συμπεριλάβει μια ικανότητα για σύνδεση Ethernet ( ενσύρματη σύνδεση στο internet ) στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος. ευχαριστω πολυ για το link , ειμαι με cloudy g3 και δε μου βγαζει αυτην την επιλογη για ethernet στο μενου οπως δειχνει στην φωτο,αρα δε δουλευει με αυτην την rom, οποιος εχει lolli μπορει να δει αν του το εμφανιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 ευχαριστω πολυ για το link , ειμαι με cloudy g3 και δε μου βγαζει αυτην την επιλογη για ethernet στο μενου οπως δειχνει στην φωτο,αρα δε δουλευει με αυτην την rom, οποιος εχει lolli μπορει να δει αν του το εμφανιζει? Πάντως και σε μένα που εχω rom Blitz 3.3 δε μου βγάζει ethernet! Μόλις κοίταξα στα tablet των παιδιών μου, τα οποία είναι φθηνά, των 60€, με android 4.2.2 και έχει την επιλογή ethernet!! Μήπως είναι μόνο για tablet τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Πάντως και σε μένα που εχω rom Blitz 3.3 δε μου βγάζει ethernet! Μόλις κοίταξα στα tablet των παιδιών μου, τα οποία είναι φθηνά, των 60€, με android 4.2.2 και έχει την επιλογή ethernet!! Μήπως είναι μόνο για tablet τελικά; δε ξερω φιλε μου , αφου δεν εχει και σε lolli την πατησαμε :lol: , δε πειραζει λιγο το κακο , καπου ειχα διαβασει σε καποιες εκδοσεις android 4.1 δουλευε κανονικα, μου φαινετε περιεργο που δεν εχει η 5 :( edit1 μαλλον εχει να κανει με την εκδοση λειτουργικου android edit2 και στο tablet που εχω με win 8 και εκει δεν υπαρχει η επιλογη, 350 ευρω tablet και να μην εχει............. τελικα εχει κατι αλλα με usb που δουλευουν κανονικα σε win Edited March 10, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 δε ξερω φιλε μου , αφου δεν εχει και σε lolli την πατησαμε :lol: , δε πειραζει λιγο το κακο , καπου ειχα διαβασει σε καποιες εκδοσεις android 4.1 δουλευε κανονικα, μου φαινετε περιεργο που δεν εχει η 5 :( edit1 μαλλον εχει να κανει με την εκδοση λειτουργικου android edit2 και στο tablet που εχω με win 8 και εκει δεν υπαρχει η επιλογη, 350 ευρω tablet και να μην εχει............. τελικα εχει κατι αλλα με usb που δουλευουν κανονικα σε win Η δική μου rom είναι kit kat, οχι lollipop! Αν και δε νομίζω να το έχει και η lollipop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Η δική μου rom είναι kit kat, οχι lollipop! Αν και δε νομίζω να το έχει και η lollipop! ουπς ,σωστα ,νομιζα ανεφερες την iquid :) ,σ ευχαριστω πολυ φιλε, ας μας πει καποιος αλλος που φοραει την 5 τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Λοιπον παιδια, ειμαι κατοχος του lg2 16gb εδω και λιγες μερες.Θελω να ρωτησω, αν κανω root και του περασω μια αλλη ρομ απο το xda πχ.Lollipop, χανω την εγγυηση οκ??Πως μπορει ομως να επανελθει στην εργοστασιακη του κατασταση προκειμενου να εχει και παλι εγγυηση??Αν γινεται βεβαια.Εριξα μια ματια εδω για το τροπο κλπ.αλλα καπου εχω χαθει!!Μπορει καποιος με απλα λογια να μου πει??Το κιν.ειναι Ευρωπαικο,απο Πολωνια,αγορασμενο απο ιντερνομαγαζο Ελληνικο και φοραει τη τελευταια Πολωνεζικη ρομ κιτ κατ 4.4.2... Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Λοιπον παιδια, ειμαι κατοχος του lg2 16gb εδω και λιγες μερες.Θελω να ρωτησω, αν κανω root και του περασω μια αλλη ρομ απο το xda πχ.Lollipop, χανω την εγγυηση οκ??Πως μπορει ομως να επανελθει στην εργοστασιακη του κατασταση προκειμενου να εχει και παλι εγγυηση??Αν γινεται βεβαια.Εριξα μια ματια εδω για το τροπο κλπ.αλλα καπου εχω χαθει!!Μπορει καποιος με απλα λογια να μου πει??Το κιν.ειναι Ευρωπαικο,απο Πολωνια,αγορασμενο απο ιντερνομαγαζο Ελληνικο και φοραει τη τελευταια Πολωνεζικη ρομ κιτ κατ 4.4.2... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Λοιπον παιδια, ειμαι κατοχος του lg2 16gb εδω και λιγες μερες.Θελω να ρωτησω, αν κανω root και του περασω μια αλλη ρομ απο το xda πχ.Lollipop, χανω την εγγυηση οκ??Πως μπορει ομως να επανελθει στην εργοστασιακη του κατασταση προκειμενου να εχει και παλι εγγυηση??Αν γινεται βεβαια.Εριξα μια ματια εδω για το τροπο κλπ.αλλα καπου εχω χαθει!!Μπορει καποιος με απλα λογια να μου πει??Το κιν.ειναι Ευρωπαικο,απο Πολωνια,αγορασμενο απο ιντερνομαγαζο Ελληνικο και φοραει τη τελευταια Πολωνεζικη ρομ κιτ κατ 4.4.2... Περνάς τη rom που θέλεις και με το εργαλείο που σου έστειλε ο φίλος πάνω επανέρχεσαι σε stock κατάσταση. Πρέπει να έχεις κατεβάσει και την official rom για να μπορέσει το εργαλείο να στη φλασάρει. Γενικά να προσέχεις να περνάς rom οι οποίες έχουν δοκιμαστεί και ότι χρησιμοποιείς να είναι για το δικό σου μοντέλο για να μη μπρικάρεις το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Τελικά με τη ρομ αυτή http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-fr-v1-1-d80220h-t3035708 είχα τραβηγματα Όχι ότι δε δούλευε αλλά ήθελα να γυρίσω πίσω στην cloudy 2.2 από το backup που είχα πάρει. Έκανα αυτό που λέει αλλά έπεσα σε boot loop. Πάω να φλασαρω με flashtool και κολαει στο 2%. Ευτυχώς βρήκα αυτό στο xda http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112 και το ανεστησα Edited March 11, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 αφου βρηκες την λυση μια χαρα εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα περάσω twrp recovery σε G2 802? thanks. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα περάσω twrp recovery σε G2 802? thanks. Με Autorec..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Και ένα βίντεο: Edited March 11, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καλησπερα παιδια,μετα απο εναμιση χρονο σχεδον με το g2,αποφασισα να του βαλω καποια rom,επειδη δεν εχω την απολυτη γνωση σχετικα με τροποποιησεις κτλπ θα ηθελα να μου πειτε κατα την γνωμη σας ποια ρομ συνισταται,να ειναι σταθερη χωρις θεματα να εχει καποια καλουδια απο το g3 οπως καμερα αναλυση κτλπ καλουδια,θελω να του δωσω αλλη μια ευκαιρια πριν το δωσω,απλα να αλλαξω λιγο απο το μονοτονο στοκ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καλησπερα παιδια,μετα απο εναμιση χρονο σχεδον με το g2,αποφασισα να του βαλω καποια rom,επειδη δεν εχω την απολυτη γνωση σχετικα με τροποποιησεις κτλπ θα ηθελα να μου πειτε κατα την γνωμη σας ποια ρομ συνισταται,να ειναι σταθερη χωρις θεματα να εχει καποια καλουδια απο το g3 οπως καμερα αναλυση κτλπ καλουδια,θελω να του δωσω αλλη μια ευκαιρια πριν το δωσω,απλα να αλλαξω λιγο απο το μονοτονο στοκ,ευχαριστω Εγώ θα σου προτείνω CloudyG2 2.2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Μπορεί να μην έχω εγω τη συγκεκριμένη rom τώρα αλλά είχα όλες τις προηγούμενες του συγκεκριμένου dev (clοudyfa). Έχει όλο το UI του G3 και της κάμερας, όλες οι οι rom's του cloudy είναι πολύ σταθερές και σε γενικές γραμμές bug free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 μου εφερε μια φιλη το g2 της,της το πειραξαν και κλειδωσε δεν θυμαται τον εφεδρικο κωδικο , ουτε με το mail δεν ξεκλειδωνει , καμια λυση? σκεφτηκα για hard reset αλλα θα χαθουν οι φωτογραφιες , λεω να δοκιμασω με normal flash με το lg flash tool λετε να δουλεψει? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή δεν μπορείς να τα σώσεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Περνάς τη rom που θέλεις και με το εργαλείο που σου έστειλε ο φίλος πάνω επανέρχεσαι σε stock κατάσταση. Πρέπει να έχεις κατεβάσει και την official rom για να μπορέσει το εργαλείο να στη φλασάρει. Γενικά να προσέχεις να περνάς rom οι οποίες έχουν δοκιμαστεί και ότι χρησιμοποιείς να είναι για το δικό σου μοντέλο για να μη μπρικάρεις το τηλέφωνο. Οκ παιδιά,ευχαριστώ!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Με Autorec..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Και ένα βίντεο: Σε ευχαριστώ :) Θα το κατεβάσω να το περάσω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τρεχω την cloudy G3 2.1 με Dorimanx kernel 8.9 και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα στα καλα καθούμενα και όποτε γουσταρει δεν κλείνει το display της οθόνης (με restart επανερχεται στο κανονικο) υπαρχει κανεις που να εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και εχει την λύση ? Οχι τίποτα αλλο αλλα βαριεμαι να περναω την τελευταία G2 και ψαχνομαι με τον kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή δεν μπορείς να τα σώσεις? Το αναγνωρίζει αλλά δεν ανοίγει τα αρχεία γιατί είναι κλειδωμένη η lock screen λογικα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Λόγω περιορισμένου χώρου στην sd του g2, πήρα backup της ρομ μέσω twrp σε usb φλασάκι με otg καλώδιο.Eχει κάνει κανείς το ίδιο και στη συνέχεια επαναφορά απο εκεί; Για να ξέρω μήπως τύχει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση επαναφοράς απο εκεί (λόγω του backup στο φλασάκι δηλαδή) στην "κακιά στιγμή". Edited March 12, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τρεχω την cloudy G3 2.1 με Dorimanx kernel 8.9 και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα στα καλα καθούμενα και όποτε γουσταρει δεν κλείνει το display της οθόνης (με restart επανερχεται στο κανονικο) υπαρχει κανεις που να εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και εχει την λύση ? Οχι τίποτα αλλο αλλα βαριεμαι να περναω την τελευταία G2 και ψαχνομαι με τον kernel... Μη μενεις με την 2.1 ασκοπα ,με dirty flash ειναι υποθεση 5 λεπτων χωρις να χασεις τιποτα. Παρε πρωτα ενα nandroind packup μετα κανε wipe dalvic / cache μονο ετσι ωστε να κατσουν οι εφαρμογες σε καθαρο περιβαλλον και φλασαρε καπακι τη 2.2 και αυτο ηταν. Οσο για κερνελ ο 9.9.9 του Ντορι ειδικα στον ηχο δεν παιζεται, να σκεφτεις εκατσε και περασε την εφαρμογη fauxsound στον κερνελ του και τωρα μεσω του Stweaks εχεις τα παντα ολα! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι το είδα και εγώ αυτό. Πραγματικά ο άνθρωπος δεν παίζετα. Αφού μου έρχεται να του κάνω άλλο ένα donate Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts