kostis8 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καταρχας πρεπει να εισαι root για να μπορεις να κανεις κατι τετοιο. Ειτε απο recovery φλασαρεις ενα απο αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799 Θεωρω το 65 μια χαρα χωρις να παραμορφωνει αλλα θελει οπωσδηποτε TWRP recovery ή το κανεις με dorimanx kernel και το ρυθμιζεις μεσα απο το stweaks ειτε αν ξερεις αλλαζεις τις τιμες μονος σου απο το mixer path με εναν root explorer Ευχαριστω το εκανααα Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα .Για όσους χρησιμοποιούν τη TWRP ο blastagator έβγαλε καινούργια την 2.8.5.1 και την προ 2 ημερων 2.8.5.0 την διέγραψε .Φαίνεται οτι υπήρχε πρόβλημα .Εμένα μου είχε κολήσει και είχα επανέλθει με hard reset .Γι αυτό όσοι την είχατε βάλει αλλάξτε την.http://blastagator.ddns.net/twrp.html Thanks !!:) Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικά μετα απο διήμερη δοκιμή με blitz και το πρόβλημα με την υπερθέρμανση έβαλα liquid 5.0.1 και είμαι κατά ευχαριστημένος...έχει δυο τρια bug αλλά οκ είναι αναιπεσθητα.προτείνω σε ολους.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 -Η liquid είναι 264 MB ή κάτι δε βλέπω καλά? -Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το φλασαρισμα? -Μπορώ να γυρίσω πίσω στo backup που έχω αν δε μου αρέσει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 -Η liquid είναι 264 MB ή κάτι δε βλέπω καλά? -Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το φλασαρισμα? -Μπορώ να γυρίσω πίσω στo backup που έχω αν δε μου αρέσει? Ναι τόσο είναι γύρω στα 255 και μετα πρεπει να φλασαρεις και τα gapps που είναι αλλά 150..ναι μέσω recovery μπορείς να γυρίσεις πίσω..δεν το ξέρω 100% αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος πιο ειδικός.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια οσοι εχετε liquid 5.0.2 πως τα πατε απο μπαταρια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια οσοι εχετε liquid 5.0.2 πως τα πατε απο μπαταρια;; η liquid για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης, δυστυχως ειχα θεμα με την μπαταρια, δε φορτιζε γρηγορα και μου την επινε σαν νερακι, κριμα για μενα, δε ξερω σε αλλους πως συμπεριφερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ναι τόσο είναι γύρω στα 255 και μετα πρεπει να φλασαρεις και τα gapps που είναι αλλά 150..ναι μέσω recovery μπορείς να γυρίσεις πίσω..δεν το ξέρω 100% αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος πιο ειδικός.. Ευχαριστώ θα τη δοκιμάσω αν και βλέπω οτι λείπει το quick memo που το χρειάζομαι και κανένα δυο άλλες στοκ εφαρμογές :( Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 η liquid για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης, δυστυχως ειχα θεμα με την μπαταρια, δε φορτιζε γρηγορα και μου την επινε σαν νερακι, κριμα για μενα, δε ξερω σε αλλους πως συμπεριφερετε Εγώ απο μια φόρτιση βλέπω πολύ καλη μπαταρία.. Ενω αντίθετα με blitz εξαφανιζόταν ..τι να πω σε κάθε κινητό καθονται διαφορετικά τελικά η κάθε ρομ Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Εγώ απο μια φόρτιση βλέπω πολύ καλη μπαταρία.. Ενω αντίθετα με blitz εξαφανιζόταν ..τι να πω σε κάθε κινητό καθονται διαφορετικά τελικά η κάθε ρομ Καλημέρα.Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.Ιδια χρήση,ίδιες εφαρμογές και την blitz την άδειαζε σε μισή μέρα (την προηγούμενη έκδοση νομίζω 3,2) τεστ μιας εβδομάδας .Τώρα φοράω cloudy 2,2 όπως είναι το δικό της κέρνελ ,μετα μια βδομάδα αλλάζω τον κέρνελ ,βάζω dori 9,9 (default),] και βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία .Παλιότερα με τον dori δεν ήμουν ευχαριστημένος ,κάθε μέρα καινούργια έκδοση ,άπειρες ρυθμίσεις κ.λ.π.Τώρα μού κατσε ,έχεις δίκιο λοιπόν PS. Πάντως η cloudy 2,2 για μένα σαφώς καλύτερη απο blitz σε όλα .Eίναι όπως τα λες ,τι θα σου κάτσει Edited February 16, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Όσοι είστε σε αοσπ, δοκιμάστε τον blackbird kernel, και μην περάσετε το xposed σε LP.Προσωπικά δουλεύω saber sunset για τα layers, μπαταρία εξαιρετική Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχω cloudy g2 την τελευταία έκδοση με cloudy kernel. Έχει δοκιμάσει κανείς τον τελευταίο του dori? Να τον δοκιμάσω? Απλά τον φλασάρω από πάνω? Κάνω κάτι wipe πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχω cloudy g2 την τελευταία έκδοση με cloudy kernel. Έχει δοκιμάσει κανείς τον τελευταίο του dori? Να τον δοκιμάσω? Απλά τον φλασάρω από πάνω? Κάνω κάτι wipe πριν? Wipe cache και dalvik cache Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Βρε παιδια,υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην εμφανιζεται στην μαμα"lockscreen το παρακατω κυλιομενο μηνυμα: "Πατηστε τον κωδικο knock code για να ξεκλειδωστε"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Βρε παιδια,υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην εμφανιζεται στην μαμα"lockscreen το παρακατω κυλιομενο μηνυμα: "Πατηστε τον κωδικο knock code για να ξεκλειδωστε"? System settings/display/lock screen/select screen lock/διαλεξε Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Wipe cache και dalvik cache Για την ιστορια ο iδιος ο Ντορι εχει γραψει οτι επειδη προκειται για κερνελ και οχι app να μην κανουμε κανενα wipe απλως φλασαρουμε. Οντως ο 9.9 εχει κατσει πολυ καλα οπως επισης και ο ηχος ειναι πολυ βελτιωμενος Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Για την ιστορια ο iδιος ο Ντορι εχει γραψει οτι επειδη προκειται για κερνελ και οχι app να μην κανουμε κανενα wipe απλως φλασαρουμε. Οντως ο 9.9 εχει κατσει πολυ καλα οπως επισης και ο ηχος ειναι πολυ βελτιωμενος φίλε με cloudy είσαι? οι default ρυθμίσεις του dori δίνουν καλύτερη μπαταρία? και ακόμα υπάρχει υπερθέρμανση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Όσοι είστε σε αοσπ, δοκιμάστε τον blackbird kernel, και μην περάσετε το xposed σε LP.Προσωπικά δουλεύω saber sunset για τα layers, μπαταρία εξαιρετική Απλα τον φλασαρω και είναι οκ?έχει ρυθμίσεις?κανει για όλες τις aosp?εχεις link? Edited February 16, 2015 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Για την ιστορια ο iδιος ο Ντορι εχει γραψει οτι επειδη προκειται για κερνελ και οχι app να μην κανουμε κανενα wipe απλως φλασαρουμε. Οντως ο 9.9 εχει κατσει πολυ καλα οπως επισης και ο ηχος ειναι πολυ βελτιωμενος Ααα δεν το ξερα. Εγω παντα οταν αλλαζα κερνελ εκανα αυτα τα δυο βηματα και μετα φλασαρα.Αυτο που λες ισχυει μονο για του dori το κερνελ; Ας πουμε αμα θελω να βαλω τον επομενο που θα βγει απλα φλασαρω; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Όσοι είστε σε αοσπ, δοκιμάστε τον blackbird kernel, και μην περάσετε το xposed σε LP.Προσωπικά δουλεύω saber sunset για τα layers, μπαταρία εξαιρετική Φιλε ποια ρομ εχεις?liquid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Φιλε ποια ρομ εχεις?liquid? Το γράφω SaberSunset, εάν την περάσεις να βάλεις τα gapps της slim Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 System settings/display/lock screen/select screen lock/διαλεξε Thanks Tupac! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το γράφω SaberSunset, εάν την περάσεις να βάλεις τα gapps της slim εχεις αλλαξεις και baseband? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Thanks Tupac! Έγινε φιλε μου αυτο που θέλεις; Εγώ κατάλαβα οτι δε θες να φαίνονται στη lock screen οι "οδηγίες" για το knock code! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έγινε φιλε μου αυτο που θέλεις; Εγώ κατάλαβα οτι δε θες να φαίνονται στη lock screen οι "οδηγίες" για το knock code! Το καταλαβες μεχρι κεραιας! Μου ειχε σπασει τα νευρα αυτη η "οδηγια" καθως μου καλυπτε τα lockscreen notifications. Να μπορουσε και η ενδειξη της ωρας να γινει μικροτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts