Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχας πρεπει να εισαι root για να μπορεις να κανεις κατι τετοιο.

Ειτε απο recovery φλασαρεις ενα απο αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799

Θεωρω το 65 μια χαρα χωρις να παραμορφωνει αλλα θελει οπωσδηποτε TWRP recovery

ή το κανεις με dorimanx kernel και το ρυθμιζεις μεσα απο το stweaks

ειτε αν ξερεις αλλαζεις τις τιμες μονος σου απο το mixer path με εναν root explorer

Ευχαριστω το εκανααα

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα .Για όσους χρησιμοποιούν τη TWRP ο blastagator έβγαλε καινούργια την 2.8.5.1 και την προ 2 ημερων 2.8.5.0 την διέγραψε .Φαίνεται οτι υπήρχε πρόβλημα .Εμένα μου είχε κολήσει και είχα επανέλθει με hard reset .Γι αυτό όσοι την είχατε βάλει αλλάξτε την.http://blastagator.ddns.net/twrp.html

Thanks !!:)

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά μετα απο διήμερη δοκιμή με blitz και το πρόβλημα με την υπερθέρμανση έβαλα liquid 5.0.1 και είμαι κατά ευχαριστημένος...έχει δυο τρια bug αλλά οκ είναι αναιπεσθητα.προτείνω σε ολους..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

-Η liquid είναι 264 MB ή κάτι δε βλέπω καλά?

-Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το φλασαρισμα?

-Μπορώ να γυρίσω πίσω στo backup που έχω αν δε μου αρέσει?

No root->No problem

-Η liquid είναι 264 MB ή κάτι δε βλέπω καλά?

-Πρέπει να προσέξω κάτι κατά το φλασαρισμα?

-Μπορώ να γυρίσω πίσω στo backup που έχω αν δε μου αρέσει?

Ναι τόσο είναι γύρω στα 255 και μετα πρεπει να φλασαρεις και τα gapps που είναι αλλά 150..ναι μέσω recovery μπορείς να γυρίσεις πίσω..δεν το ξέρω 100% αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος πιο ειδικός..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Παιδια οσοι εχετε liquid 5.0.2 πως τα πατε απο μπαταρια;;

η liquid για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης, δυστυχως ειχα θεμα με την μπαταρια, δε φορτιζε γρηγορα και μου την επινε σαν νερακι, κριμα για μενα, δε ξερω σε αλλους πως συμπεριφερετε

Ναι τόσο είναι γύρω στα 255 και μετα πρεπει να φλασαρεις και τα gapps που είναι αλλά 150..ναι μέσω recovery μπορείς να γυρίσεις πίσω..δεν το ξέρω 100% αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος πιο ειδικός..

Ευχαριστώ θα τη δοκιμάσω αν και βλέπω οτι λείπει το quick memo που το χρειάζομαι και κανένα δυο άλλες στοκ εφαρμογές :(

No root->No problem

η liquid για μενα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης, δυστυχως ειχα θεμα με την μπαταρια, δε φορτιζε γρηγορα και μου την επινε σαν νερακι, κριμα για μενα, δε ξερω σε αλλους πως συμπεριφερετε

Εγώ απο μια φόρτιση βλέπω πολύ καλη μπαταρία.. Ενω αντίθετα με blitz εξαφανιζόταν ..τι να πω σε κάθε κινητό καθονται διαφορετικά τελικά η κάθε ρομ

🆒

Εγώ απο μια φόρτιση βλέπω πολύ καλη μπαταρία.. Ενω αντίθετα με blitz εξαφανιζόταν ..τι να πω σε κάθε κινητό καθονται διαφορετικά τελικά η κάθε ρομ

Καλημέρα.Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.Ιδια χρήση,ίδιες εφαρμογές και την blitz την άδειαζε σε μισή μέρα (την προηγούμενη έκδοση νομίζω 3,2) τεστ μιας εβδομάδας .Τώρα φοράω cloudy 2,2 όπως είναι το δικό της κέρνελ ,μετα μια βδομάδα αλλάζω τον κέρνελ ,βάζω dori 9,9 (default),] και βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία .Παλιότερα με τον dori δεν ήμουν ευχαριστημένος ,κάθε μέρα καινούργια έκδοση ,άπειρες ρυθμίσεις κ.λ.π.Τώρα μού κατσε ,έχεις δίκιο λοιπόν

PS. Πάντως η cloudy 2,2 για μένα σαφώς καλύτερη απο blitz σε όλα .Eίναι όπως τα λες ,τι θα σου κάτσει

Edited by anestis1

Όσοι είστε σε αοσπ, δοκιμάστε τον blackbird kernel, και μην περάσετε το xposed σε LP.Προσωπικά δουλεύω saber sunset για τα layers, μπαταρία εξαιρετική
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω cloudy g2 την τελευταία έκδοση με cloudy kernel. Έχει δοκιμάσει κανείς τον τελευταίο του dori? Να τον δοκιμάσω? Απλά τον φλασάρω από πάνω? Κάνω κάτι wipe πριν?

Έχω cloudy g2 την τελευταία έκδοση με cloudy kernel. Έχει δοκιμάσει κανείς τον τελευταίο του dori? Να τον δοκιμάσω? Απλά τον φλασάρω από πάνω? Κάνω κάτι wipe πριν?

Wipe cache και dalvik cache

Lineage os 15.1

Νίκος...

Βρε παιδια,υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην εμφανιζεται στην μαμα"lockscreen το παρακατω κυλιομενο μηνυμα:

"Πατηστε τον κωδικο knock code για να ξεκλειδωστε"?

Βρε παιδια,υπαρχει κανενας τροπος ωστε να μην εμφανιζεται στην μαμα"lockscreen το παρακατω κυλιομενο μηνυμα:

"Πατηστε τον κωδικο knock code για να ξεκλειδωστε"?

System settings/display/lock screen/select screen lock/διαλεξε

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wipe cache και dalvik cache

Για την ιστορια ο iδιος ο Ντορι εχει γραψει οτι επειδη προκειται για κερνελ και οχι app να μην κανουμε κανενα wipe απλως φλασαρουμε.

Οντως ο 9.9 εχει κατσει πολυ καλα οπως επισης και ο ηχος ειναι πολυ βελτιωμενος

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την ιστορια ο iδιος ο Ντορι εχει γραψει οτι επειδη προκειται για κερνελ και οχι app να μην κανουμε κανενα wipe απλως φλασαρουμε.

φίλε με cloudy είσαι? οι default ρυθμίσεις του dori δίνουν καλύτερη μπαταρία? και ακόμα υπάρχει υπερθέρμανση?

Όσοι είστε σε αοσπ, δοκιμάστε τον blackbird kernel, και μην περάσετε το xposed σε LP.Προσωπικά δουλεύω saber sunset για τα layers, μπαταρία εξαιρετική

Απλα τον φλασαρω και είναι οκ?έχει ρυθμίσεις?κανει για όλες τις aosp?εχεις link?

Edited by kommatias_3

🆒

Ααα δεν το ξερα. Εγω παντα οταν αλλαζα κερνελ εκανα αυτα τα δυο βηματα και μετα φλασαρα.Αυτο που λες ισχυει μονο για του dori το κερνελ; Ας πουμε αμα θελω να βαλω τον επομενο που θα βγει απλα φλασαρω;

Lineage os 15.1

Νίκος...

Φιλε ποια ρομ εχεις?liquid?

Φιλε ποια ρομ εχεις?liquid?

Το γράφω SaberSunset, εάν την περάσεις να βάλεις τα gapps της slim

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Thanks Tupac!

Έγινε φιλε μου αυτο που θέλεις; Εγώ κατάλαβα οτι δε θες να φαίνονται στη lock screen οι "οδηγίες" για το knock code!

Έγινε φιλε μου αυτο που θέλεις; Εγώ κατάλαβα οτι δε θες να φαίνονται στη lock screen οι "οδηγίες" για το knock code!

Το καταλαβες μεχρι κεραιας!

Μου ειχε σπασει τα νευρα αυτη η "οδηγια" καθως μου καλυπτε τα lockscreen notifications.

Να μπορουσε και η ενδειξη της ωρας να γινει μικροτερη...