Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εκεί τον πήρα για κακή μου τύχη.........και τώρα δεν μπουτάρει:wacko::wacko::wacko:

Υπάρχει καμια λύση?????

Δεν μπουτάρει γιατί θέλει τον αντίστοιχο κέρνελ για τον kk bootloader.Αν μπορούσες να μπείς recovery και να φλασάρεις τον κατάλληλο κέρνελ τότε το σώζεις.Στη σελίδα του λέει πως μπαίνεις σε recovery.

If you have installed KK bootloader and bumped recovery! to enter recovery from LG logo now have different button combo!!!

With the Kitkat update the process has changed:

Power OFF by holding long the power button till black screen!

Press and hold power and volume down until you see the LG logo then release and press and hold the volume up and volume down buttons until reset screen appears.

it's will ask SCARY QUESTIONS!!!! if you want to hard reset your device!!!

SAY YES/YES!!!! 2 times, then its will show LG logo and boot your custom recovery! in this case the bumped TWRP.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από εκεί τον πήρα για κακή μου τύχη.........και τώρα δεν μπουτάρει:wacko::wacko::wacko:

Υπάρχει καμια λύση?????

Κλεισε το τηλέφωνο και μόλις κλείσει κρατα power button και volume down μολις δεις lg logo αστα και πατα αμέσως volume down και volume up ταυτόχρονα και θα σε παει σε ενα ασπρο φοντο και θα λεει κατι για factory resett πατα σε ολα ναι και θα μπεις στο recovery !!μολις μπεις κανε ενα wipe cache kai davlic και φλασαρε τον τελευταιο κερνελ του dori και μετα απο πανω ξανα τον kk bootloader και πιστευω θα εισαι ενταξει

Δεν μπουτάρει γιατί θέλει τον αντίστοιχο κέρνελ για τον kk bootloader.Αν μπορούσες να μπείς recovery και να φλασάρεις τον κατάλληλο κέρνελ τότε το σώζεις.Στη σελίδα του λέει πως μπαίνεις σε recovery.

If you have installed KK bootloader and bumped recovery! to enter recovery from LG logo now have different button combo!!!

With the Kitkat update the process has changed:

Power OFF by holding long the power button till black screen!

Press and hold power and volume down until you see the LG logo then release and press and hold the volume up and volume down buttons until reset screen appears.

it's will ask SCARY QUESTIONS!!!! if you want to hard reset your device!!!

SAY YES/YES!!!! 2 times, then its will show LG logo and boot your custom recovery! in this case the bumped TWRP.

Το έκανα και εμου έβγαλε τις 2 ερωτησεις και χαρηκα προς το παρον

Μετα μου έβγαλε μηνυμα secure boot error και σβηνει......:wacko::wacko::wacko:

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

να ρωτησω το ενημερωση λογισμικιυ μπορω να το σβησω αφοβα;και ποιες αλλες σαβουρες μπορω;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το έκανα και εμου έβγαλε τις 2 ερωτησεις και χαρηκα προς το παρον

Μετα μου έβγαλε μηνυμα secure boot error και σβηνει......:wacko::wacko::wacko:

Φίλε μου οταν φλασαρες το kk bootloader τι recovery ειχες??ειχες TWRP bumpet??αν δεν τα ειχες αυτα σε βλεπω για flash tool φλασαρισμα απο την αρχη την επίσημη ρομ!!!!

Περασα την 20h baseband και μια χαρα.Μετα έβαλα 20h bootloader το φλασαρα και απο τότε δεν κάνει boot.Μου βγάζει το σημα της LG και μετα πανω αριστερα με μικρα γράμματα boot error και κλείνει.

δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη,δεν το βλέπει το κινητο ωστε να το επαναφερω:wacko::wacko::wacko:

Είχα πάθη ακριβώς το ίδιο ...... δεν έβλεπε το laptop το τηλέφωνο, και έβαλα τους LG United Mobile Driver στο PC και πέρασα με LG Flash Tool 2014 την μαμά rom και επανήλθε...!!!!!;) μην φρικάρεις, θα το επαναφέρεις...!!!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κάτι κινείται :)

Ωραια πραγματι νεα γιατι με διαφορα ο dev με τις καλυτερες ported roms

Οσο για τα παιδια που βαζουν kk bootloader μια διαδικασια 4 απλων βηματων την εχουν κανει να φαινεται αλυτο μαθηματικο προβλημα μεταπτυχιακου επιπεδου με συνεπεια να αγχωνουν τον εαυτο τους αλλα και εμας με την αγωνια τους και να απογοητευονται τζαμπα και βερεσε. Τουλαχιστον αφου βαριουνται να ψαξουν και να διαβασουν (μεχρι ενος σημειου κατανοητο γιατι οι σελιδες εχουν γινει πολλες) ας ζητησουν βοηθεια την ωρα που φλασαρουν, καποιος χριστιανος θα βρεθει να τους βοηθησει

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα πάθη ακριβώς το ίδιο ...... δεν έβλεπε το laptop το τηλέφωνο, και έβαλα τους LG United Mobile Driver στο PC και πέρασα με LG Flash Tool 2014 την μαμά rom και επανήλθε...!!!!!;) μην φρικάρεις, θα το επαναφέρεις...!!!:D

Το κάνω αυτό και μου φτάνει στο 60 % και λεει ότι το τηλεφωνο δεν είναι συνδεδεμενο......

Δεν ανοιγει η οθόνη μου

Βγάζει μόνο Boot error και κλείνει

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Το κάνω αυτό και μου φτάνει στο 60 % και λεει ότι το τηλεφωνο δεν είναι συνδεδεμενο......

Δεν ανοιγει η οθόνη μου

Βγάζει μόνο Boot error και κλείνει

Ακολοθεις κατα γραμμα αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

ετσι δεν ειναι?

LINKS

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακολοθεις κατα γραμμα αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

ετσι δεν ειναι?

Αυτό έχω κάνει αλλά πως θα μπει σε download mode αφού δεν ανοίγει;

Με κλειστο κινητο φιλε μου μπαινεις σε download mode......

Με κλειστο κινητο φιλε μου μπαινεις σε download mode......

Βρε παίδες το ξέρω αλλά όταν μπαίνεις σε download mode κάτι δεν βγάζει στην οθόνη;

Εμένα δεν βγάζει τίποτα ,,,,,,:wacko:

Με κλειστό το τηλεφωνώ, και με συνδυασμό των πίσω πλήκτρων θα μπεις σε download mode;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Με κλειστό το τηλεφωνώ, και με συνδυασμό των πίσω πλήκτρων θα μπεις σε download mode;)

Νομίζω με κλειστό τηλέφωνο σύνδεση στο pc και παρατεταμένο πάτημα του volume up μπαίνει σε download mode στην κιτ κατ

Νομίζω με κλειστό τηλέφωνο σύνδεση στο pc και παρατεταμένο πάτημα του volume up μπαίνει σε download mode στην κιτ κατ

Όταν το τηλέφωνο είναι σε download mode η οθόνη δείχνει κάτι;;;

Εμένα δεν ανοίγει η οθόνη δεν μπουκάρει

Ο υπολογιστής το βλέπει ;

Edited by vaterle

Κατέβασε και εγκατέστησε τους drivers της lg στο pc απο το link του flash tool 2014 που σου έδωσαν πιο πάνω και μετά μπες σε download mode .

επισης κανε και κανενα restart to pc μετα που θα κανεις Install τους drivers βοηθαει μερικες φορες

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

παιδια sorry gia to off topic θεμα..αλλα οποιος γνωριζει ας απαντησει στα γρηγορα..!!

παιδευομαι 2 μερες με ενα ταμπλετακι F&u . το οποιο δεν εχει πληκτρα volume up -down..!καταφερα μπηκα σε recovery με το reset κουμπακι αλλα δεν εχω πληκτρα volume up down για να κατεβω κατω κατω να κανω τα wipes..!! ξερει κανεις πως μπορω να μετακινηθω??

αν πατησω το power ειναι ηδη επιλεγμενο το ρεββοτ και κανει επανεκινηση το tablet..!!προς τα κατω δεν μπορω να παω με τπτ..

παρακαλω τα φωτα σας..!!! και συγνωμη για την αναστατωση""

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Κατέβασε και εγκατέστησε τους drivers της lg στο pc απο το link του flash tool 2014 που σου έδωσαν πιο πάνω και μετά μπες σε download mode .

Όλα καλά μέχρι στιγμής :):):)

Μπηκα σε download mode αλλα κολάω παρακάτω

ποιο αρχείο .kdz θα βάλω μεσα στο flash tool?????

open europe 20d, 20h ή 10a????

παιδια sorry gia to off topic θεμα..αλλα οποιος γνωριζει ας απαντησει στα γρηγορα..!!

παιδευομαι 2 μερες με ενα ταμπλετακι F&u . το οποιο δεν εχει πληκτρα volume up -down..!καταφερα μπηκα σε recovery με το reset κουμπακι αλλα δεν εχω πληκτρα volume up down για να κατεβω κατω κατω να κανω τα wipes..!! ξερει κανεις πως μπορω να μετακινηθω??

αν πατησω το power ειναι ηδη επιλεγμενο το ρεββοτ και κανει επανεκινηση το tablet..!!προς τα κατω δεν μπορω να παω με τπτ..

δοκιμασε με otg cable+mouse Μηπως και κατεφερεις τπτ :/ δν ξερω αν θα βοηθησει

Φλασαρε με το flashify μια καινουργια εκδοση των custom recovery πχ twrp που λειτουργουν μεσω touch screen

LINKS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη παιδιά..ξέχασα απο την ταραχή μου να αναφέρω πως το tablet έχει κλειδωμένο μοτιβο.το κλειδωσε η ανηψιά μου..κ προσπαθώ απο το Σάββατο να βγάλω ακρη.δεν μπορω να βρω πως ανεβοκατεβαινω χωρίς τα πλήκτρα volume up- down αφου το συγκεκριμένο δεν τα έχει....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Βάλε το 20Η

Συγνώμη παιδιά..ξέχασα απο την ταραχή μου να αναφέρω πως το tablet έχει κλειδωμένο μοτιβο.το κλειδωσε η ανηψιά μου..κ προσπαθώ απο το Σάββατο να βγάλω ακρη.δεν μπορω να βρω πως ανεβοκατεβαινω χωρίς τα πλήκτρα volume up- down αφου το συγκεκριμένο δεν τα έχει....

και θελεις να το ξεκλειδωσεις?

Βαλε την 20Η ή την 20D. Αν βρεις και την 20G ειναι καλη!

Η 10a ειναι jelly bean, οχι kit kat ;)