Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να βαλεις miui; :confused:

Ελα ρε συ σιγα την ρομ..

φιλε ετσι ειναι αυτα η θα σου αρεσει η οχι εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!!;)

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγήκε πριν μια ώρα σχεδόν ο νέος dorimanx 8.6 φρέσκος φρέσκος..Τώρα τον κατεβάζω για να δούμε...:D

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Στις φωτο g2 θα βρειτε τις ρυθμισεις μου :)

φιλε μου demon απο την φοτο δεν μπορο να καταλαβω τι ρυθμισεις εχεις κανει !!!δωσε αριθμους να κανουμε ακριβος το ιδιο!!!:p

Edited by manthosffvll

Βγήκε πριν μια ώρα σχεδόν ο νέος dorimanx 8.6 φρέσκος φρέσκος..Τώρα τον κατεβάζω για να δούμε...:D

Kernel 8.5.6 & G3 2.0 ...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

φιλε μου demon απο την φοτο δεν μπορο να καταλαβω τι ρυθμισεις εχεις κανει !!!δωσε αριθμους να κανουμε ακριβος το ιδιο!!!:p

Το εφτιαξα Μανθο. Το noise gate ναι το εχω κλεισει αλλα αν διαβασεις θα δεις και την χρηση του ακριβως.

Το εφτιαξα Μανθο. Το noise gate ναι το εχω κλεισει αλλα αν διαβασεις θα δεις και την χρηση του ακριβως.

εισαι ωραίος Γιώργο ευχαριστω φιλε !!!θα ξεκωλοθούμε στην φωτογραφία!!!!:lol::lol:

φιλε μου πολυ smooth και απο μπαταρια παει μια χαρα εβγαζα 6-6.30 ωρες!!!ναι θα το φλασαρης μονο με philz κι οχι καποιο αλλο recovery για να μην εχεις καποια προβληματα!!!!!απο εδω τα κατεβαζω εγω και ειναι multi http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ :)

βαγγελη δεν μπορω να καταλαβω με την φοτο στο ποσο ειναι βαλμενα!!!!νουμερα ξερεις να μας πεις!!!:happy:

Θα την δοκιμασω αυριο.

Νομιζω οτι στη MIUI δεν δουλευει το xposed αλλα υπαρχει ενα παρομοιο.

Φιλε mantho γιατι δεν μπορω να βρω τη ROM στο link που δεινεις; Για G3 βλεπω μονο. Τοσο στραβος ειμαι;

Πρεπει να ειναι αυτη ομως: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52829351

Αυτο που λετε να περιμενουμε να βγει ενημερωση, για ποιό πραμα μιλατε παιδια;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Μόλις πέρασα την MIUI 5 για πρώτη φορά.....

Όλα μια χαρά αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο αν και είναι καταχωρημενοι οι αριθμοί στις επαφές μου εμφανίζει μόνο το νούμερο κια όχι το όνομα.

Μόλις ανοίγει ο DIALER εμφανίζεται κανονικά το όνομα.

Ξ'ερει κανείς τί παίζει???

Άσε που έχασα και το ρουτ........τί να κάνω???

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

στην cloudyg3 οταν μιλατε σε κληση και βγειτε στην αρχικη σελιδα, στην συντομευση που βγαζει (οπως οταν ερχεται ενα μυνημα και πεταει ενα "συννεφακι" για να δειτε το μυνημα) σας βγαζει με ποιον μιλατε ή μονο το εικονιδιο του τηλεφωνου και την διαρκεια της κλησης? γιατι αν θυμαμαι καλα στην μανισια ρομ βγαζει και με πιον μιλας
All it takes is a swipe...

Φλασαρε απο recovery το superSU και εισαι ενταξει;)

Kernel 8.5.6 & G3 2.0 ...

Lol... Κανείς πλάκα. Κάτι σου κάνει drain απίστευτο. Είμαι με 2,5 ώρες οθόνης και 55 λεπτά κλήσεις με όλη τη χρήση σε δίκτυο κινητής, επιλογή lte/3g/2g και τώρα στο 51% στις 33 ώρες μπαταρίας.

Google Pixel 9 Pro XL

Θα την δοκιμασω αυριο.

Νομιζω οτι στη MIUI δεν δουλευει το xposed αλλα υπαρχει ενα παρομοιο.

Φιλε mantho γιατι δεν μπορω να βρω τη ROM στο link που δεινεις; Για G3 βλεπω μονο. Τοσο στραβος ειμαι;

Πρεπει να ειναι αυτη ομως: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52829351

Αυτο που λετε να περιμενουμε να βγει ενημερωση, για ποιό πραμα μιλατε παιδια;

ελα φιλε μου εδω εισαι http://xiaomi.eu/community/threads/4-10-17.25907/ η πιο καινουργια δεν εχει βγει ακομα η αυριο η μεθαυριο θα βγει!!εχει βγει αλλα δεν ειναι multi ακομα!!! ελα φιλε αυτο ειναι η εφαρμογη για xposed https://www.dropbox.com/s/yaefrux6ven81ml/pro.burgerz.wsm.manager_v233_919202.apk?dl=0

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Καλησπέρα,

Όλα μια χαρά αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο αν και είναι καταχωρημενοι οι αριθμοί στις επαφές μου εμφανίζει μόνο το νούμερο κια όχι το όνομα.

δεν εχασες το ροοτ φιλε μου υπαρχει μια εφαρμογη ασφαλειας απο εκει θα επιλεξεις grand root permision για να εχεις ροοτ!!!!και αυτο με της κλίσεις θα πας στης ρυθμισεις επαφών και καπου θα βρεις να προσθετει αυτοματα σε καθε αριθμο τον κωδικο της χωρας το +30 και θα εισαι οκ!!!

δεν εχασες το ροοτ φιλε μου υπαρχει μια εφαρμογη ασφαλειας απο εκει θα επιλεξεις grand root permision για να εχεις ροοτ!!!!και αυτο με της κλίσεις θα πας στης ρυθμισεις επαφών και καπου θα βρεις να προσθετει αυτοματα σε καθε αριθμο τον κωδικο της χωρας το +30 και θα εισαι οκ!!!

Το έκανα αλλά τίποτα......3 ωρες παιδευομαι:(:(

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Το έκανα αλλά τίποτα......3 ωρες παιδευομαι:(:(

για το ροοτ μου λες τωρα η που δεν σου βγαζει το ονομα την ωρα που σε καλουν??

για το ροοτ μου λες τωρα η που δεν σου βγαζει το ονομα την ωρα που σε καλουν??

Για το οτι δεν βγαζει το ονομα την ωρα που με καλουν:(:(

Για το οτι δεν βγαζει το ονομα την ωρα που με καλουν:(:(

εβαλες την ρυθμιση να βαζει αυτοματ το +30 σε καθε αριθμο??εγω αυτο ειχα κανει και τα εβλεπε κανονικα!!τι να πω αν ειναι βελε τα στην μνημη του τηλεφωνου και δες αν στρωσει!!

εβαλες την ρυθμιση να βαζει αυτοματ το +30 σε καθε αριθμο??εγω αυτο ειχα κανει και τα εβλεπε κανονικα!!τι να πω αν ειναι βελε τα στην μνημη του τηλεφωνου και δες αν στρωσει!!

Το έκανα αλλά τίποτα....θα δοκιμάσω αυτό που λές:mad::mad:

...μα όταν ανοίγω τον dialer μου εμφανίζει το όνομα......

θα σκάσω....

Edited by vaterle

Φαντάζομαι λέτε για την Rom MIUI που φοράει το Xiaomi Mi3...!!!

ναι μαριε για αυτην λεμε!!!!την δοκιμάζεις και λες τη γνωμη σου !!:D

Lol... Κανείς πλάκα. Κάτι σου κάνει drain απίστευτο. Είμαι με 2,5 ώρες οθόνης και 55 λεπτά κλήσεις με όλη τη χρήση σε δίκτυο κινητής, επιλογή lte/3g/2g και τώρα στο 51% στις 33 ώρες μπαταρίας.

Αυτα τα νουμερα δεν τα εχω δει ουτε με κυαλια!παντως εχει κανενα διμηνο αυτη η δουλεια.εφυγα απο στοκ για καλυτερα αλλα τα πραγματα χειροτερευουν.

πως μπορω ν δω τι ρουφαει την μπαταρια??

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

ναι μαριε για αυτην λεμε!!!!την δοκιμάζεις και λες τη γνωμη σου !!:D

Με τίποτα.......αν διαβάσεις το νήμα του Xiaomi Mi3 (ενδιαφερόμουν παλιότερα και το παρακολουθούσα) έχει 100+ προβλήματα...!:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλησπέρα,

Οπως ειπε και ο φιλος manthos φταιει το προθεμα +30 σε καθε επαφη σου. Βαλε απο το Play Store μια εφαρμογη που το αλλαζει χειροκινητα. Ψαξε με τη λεξη "prefix".

ελα φιλε μου εδω εισαι http://xiaomi.eu/community/threads/4-10-17.25907/ η πιο καινουργια δεν εχει βγει ακομα η αυριο η μεθαυριο θα βγει!!εχει βγει αλλα δεν ειναι multi ακομα!!! ελα φιλε αυτο ειναι η εφαρμογη για xposed https://www.dropbox.com/s/yaefrux6ven81ml/pro.burgerz.wsm.manager_v233_919202.apk?dl=0

Σ' ευχαριστω. Δε με νοιαζει η multi. Ποτε δεν ειχα τα αθλια και δυσχρηστα ελληνικα ουτε σε κινητο ουτε σε υπολογιστη. Εχεις προχειρο το link για την τελευταια αγγλοκινεζικη MIUI που λες οτι βγηκε; Ειναι stock based οπως αυτη στο xda; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52829351

Δεν μπορω να καταλαβω τη δομη του site. Πού παω να δω τί υπαρχει για το G2; Εκδοσεις ROM, info, changelog, συζητηση, στυλ xda δηλαδη. Μαλλον δεν ειναι ετσι.

Για το WSM Tools το εχω κατεβασει ηδη απλως δε θυμομουν το όνομά του για να το πω στο φιλο που ρωτησε αν δουλευει το xposed. Σ' ευχαριστω παντως.

Αυτα τα νουμερα δεν τα εχω δει ουτε με κυαλια!παντως εχει κανενα διμηνο αυτη η δουλεια.εφυγα απο στοκ για καλυτερα αλλα τα πραγματα χειροτερευουν.

πως μπορω ν δω τι ρουφαει την μπαταρια??

Εγκατεστησε το wakelock detector να δουμε ποια εφαρμογη σου προκαλει το drain. Εκτος κι αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα και οι 2 ωρες ενεργης οθονης μεσα σε 4 ωρες ηταν απο καποιο βαρυ παιχνιδι που επαιζες και ειναι λογικο να σου παει την μπαταρια στο 50%.

Με τίποτα.......αν διαβάσεις το νήμα του Xiaomi Mi3 (ενδιαφερόμουν παλιότερα και το παρακολουθούσα) έχει 100+ προβλήματα...!:wacko:

Φιλε Μαριε σε καθε κινητο η MIUI ειναι προσαρμοσμενη για το συγκεκριμενο μοντελο. Δε συμαινει οτι αν εχει προβληματα στο ενα θα εχει και στο αλλο. Οπως και να 'χει θα τη δοκιμαζουμε και βλεπουμε. Μπορει οντως να μην ειναι τοσο λειτουργικη στο G2. Ακουω ομως καλα σχολια και θα την περασω καθως για μενα η MIUI ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει το Android, ισως και το ColorOS ή Lewa OS. Οταν η Xiaomi παρουσιαζε τη MIUI ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με το vanilla android απο πολλες αποψεις. Λειτουργικοτητα, ευκολια, παραμετροποιηση, ομορφια....

Παλι καλα που υπαρχει το xposed και τα modules του και μπορουμε να εχουμε και καποιες λειτουργεις που εχει απο μαμα η MIUI.

Βεβαια στον αντιποδα χανουμε καποιες λειτουργειες που εχει η το stock software της καθε εταιριας. Πχ δε θα δουλευει το quick remote της LG (εκτος κι αν εχουν βρει τροπο να το κανουν).

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]