Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το widget της accuweather πως το χεις αδιαφανο;απο οτι είχα ψάξει δεν το βρισκα

http://d-h.st/nvU

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θεμα ειναι στο google πληκτρολογιο..ενω στην 1.1 που το ειχα δεν ειχα κανενα θεμα...μολις το εβγαλα εξαφανιστηκε το μηνυμα..οταν το ξαναπερασα τσουπ το ξσναβγαλε....

Μπορω να το διορθωσω???

αυτο το πληκτορλογιο.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin&hl=el

οχι οταν το κανω εγκατασταση... οταν το ενεργοποιω .. μονο μου βγαζει το μηνυμα ....

διορθωνεται αυτο..?? γνωριζετε??

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Φιλε να σε ρωτησω μιας και φορας την aosp(cm-11-20140708-SNAPSHOT-M8-d802).Απο καμερα βαζω κατι αλλο;Κανα mod και εαν χρειαζεται κατι αλλο να βαλω εκτος τις εφαρμογες μου;

Mod δεν έχω βάλει κάτι. Κάμερα δοκίμασε την lenovo ,αρκετά καλη μαζί με της google που εχεις.

Thanks

Δημήτρης

καλημερα παιδια εχς ενα θεμα ,εβαλα το μοντακι για τη καμερα και μετα την εγκατασταση το quickmemo πλεον δεν δουλευει.ξερει κανεις τι μπορει να γινετε? ειμαι ροοτ με μαμα ρομ, Edited by Manolovas

¨Δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει''.....τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό;... Μου το βγάζει κάθε φορά που ανοίγει το κινητό....

Πατα οκ και μην δινεις σημασια.

Το ειχα και εγω με στοκ 4.4.2 και Shiftkey αλλα δεν με ενοχλουσε πουθενα περα απο το πρωτο boot.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πατα οκ και μην δινεις σημασια.

Το ειχα και εγω με στοκ 4.4.2 και Shiftkey αλλα δεν με ενοχλουσε πουθενα περα απο το πρωτο boot.

το εφτιαξα τελικα φιλος μου.. κατεβασα μια προηγουμενη εκδοση του πληκτρολογιου και μου δουλευει μια χαρα... και πλεον δεν μου βγαζει μηνυμα..!!

αλλα το θεμα με την καμερα στο ζουμ πανω απο 1,7 υπαρχεικ σε αυτην την ρομ.. μου κλεινει η καμερα κ δνε τραβαει φωτογραφια.. χωρις να κανω ζουμ τραβαει μια χαρααα

Mod δεν έχω βάλει κάτι. Κάμερα δοκίμασε την lenovo ,αρκετά καλη μαζί με της google που εχεις.

Ευχαριστω αλλα πως την αναζηταω της lenovo;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

xaxaxaxaxaxaaa... σωστος!!!

Με πρόχειρη αναζήτηση στο xda βρήκα αυτήν.

Τώρα δεν ξέρω αν λέει αυτή π prioxxx αλλά ρε παιδιά όλα αυτά είναι στο xda. Ότι είναι να βρείτε, ε εκεί θα είναι!

Εδώ stock LG

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Τώρα δεν ξέρω αν λέει αυτή π prioxxx αλλά ρε παιδιά όλα αυτά είναι στο xda. Ότι είναι να βρείτε, ε εκεί θα είναι!

Εδώ stock LG

ευχαριστω πολυ φιλαρακι..!!!

Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει με το μοντακι της καμερας και το quick memo που εχει μπλοκαρει?

Στο thread της κάμερας στο xda ρώτησες? Εγώ δεν θυμάμαι να μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αν και δεν το χρησιμοποιώ κιόλας.

Google Pixel 9 Pro XL

xaxaxaxaxaxaaa... σωστος!!!

Εδώ stock LG

Ναι παιδιά αυτή είναι. Είναι όλα στο xda ;)

Δημήτρης

Να κάνω πάντως και εγώ ένα σχόλιο σχετικά με την cloudyG3. Όταν πήρα το κινητό το είχα με στοκ 20d rooted μόνο, πήγα σε pardus 7.5 με dorimanx 5.8 και τώρα είμαι σε cloydyG3 1.2 όπως την δίνει ο dev.

1) Θα συμφωήσω ότι γενικά το UI του G3 είναι πολύ πιο όμορφο καθώς και ο launcher πολύ καλός. Πρώτη φορά που δεν χρησιμοποιώ Nova κερδίζοντας έτσι και το knock off με double tap.

2) Το κινητό είναι πιο γρήγορο τόσο από στοκ, όσο και από pardus 7.5. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον ART που έχω επιλέξει στην cloudyG3 αλλά είναι πολύ πιο smooth ακόμα και από cold restart.

3) Έβλεπα όλους να λένε ότι τσιμπάει σε μπαταρία σε σχέση με άλλες custom stock based όπως η pardus ή και σε σχέση με στοκ τελείως.

Εγώ δεν το είδα αυτό σε καμία περίπτωση(άντε ίσως λίγο με την στοκ να έχει διαφορά). Δεν ξέρω πάλι αν βοηθάει σε αυτό το ART. Και να εξηγηθώ.

Αποτελέσματα με στοκ: ~40h on battery , 6h Screen on time(wifi 80% του χρόνου), 45-60m κλήσεις και υπόλοιπο 20%. Με λιγότερη χρήση wifi και περισσότερο δίκτυο 3g(50-50) ~4,5-5 ώρες στις 38 ώρες αφόρτιστος και ίδιο υπόλοιπο μπαταρίας. Πάντα μιλάμε για data,sync on και ποτέ Airplaine mode

Αποτελέσματα με pardus 7.5: ~ 35h on battery, 5h Screen on time(wifi 80%), 45-50m κλήσεις και υπόλοιπο 25%. Με λιγότερη χρήση wifi και περισσότερο 3g(50-50) τότε πάλι πτώση κοντά στις 32 ώρες με 4 και κάτι ώρες οθόνης και υπόλοιπο πάλι κοντά στο 25%.

Αποτελέσματα με cloudyG3:

1ος κύκλος: 40h on battery, 5h SoT(wifi 60%), 55m κλήσεις και υπόλοιπο 33%!!!!

2ος κύκλος(τώρα που γράφω) : 39,5h on battery, 2h 55m SoT(wifi 70%), 32m κλήσεις και ακόμα είμαι στο 52%!!!!

Τώρα τι να πω. Ίσα ίσα εγώ βλέπω καλύτερη αυτονομία από πριν. Και συνήθως όσο στρώνει γίνεται καλύτερη παρά χειρότερη. Ειδικά σε deep sleep το κινητό καίει περί το 2-3% στο 8ωρο.

Για το setup του κινητού. 80 εφαρμογές από play store + LMT + BBS. Όλες οι εφαρμογές greenified εκτό αυτών που έχουν άμεσα μηνύματα ειδοποιήσεις. Δηλαδή Gmail, hangouts, viber, fb messenger(fb σκέτο το έχω greenified). Και runtime επιλεγμένο το ART

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδιά την γραμματοσειρά roboto πως μπορώ να την βάλω στην optimus g3. Κάπου είχα δει παλιότερα ένα link εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρω. Edited by tsagod123

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792355

Διαγράφει πολυ bloatware. Φλασαρα αυτο που γράφει lge edition no sound. Με το no sound εννοεί οτι δεν διαγραφει τους ηχους.

Πρεπει να κρατησεις με titanium backup το ραδιόφωνο και τα μυνηματα για να τα επαναφερεις μετα, γιατι αγνωστο γιατι το εκανε να διαγραφει ακομα και αυτα.. Στην τελευταία σελιδα γραφω τι επαθα, μιας και δεν το ηξερα, και πως το έφτιαξα..

Σβηνει πολυ πράγμα.. Εννοείται cwm recovery πριν ωστε αν δε σας αρεσει το αποτέλεσμα να το ξανα επαναφερετε.

Παντως η ρομ εγινε light τωρα.. :lol:

Μπορούμε να προσθέσουμε γραμματοσειρά.στην cloudy g3.. Και πως γινετε αυτο???

Εκτός απο αυτές που έχει μέσα η Ρομ...

Να κάνω πάντως και εγώ ένα σχόλιο σχετικά με την cloudyG3. Όταν πήρα το κινητό το είχα με στοκ 20d rooted μόνο, πήγα σε pardus 7.5 με dorimanx 5.8 και τώρα είμαι σε cloydyG3 1.2 όπως την δίνει ο dev.

1) Θα συμφωήσω ότι γενικά το UI του G3 είναι πολύ πιο όμορφο καθώς και ο launcher πολύ καλός. Πρώτη φορά που δεν χρησιμοποιώ Nova κερδίζοντας έτσι και το knock off με double tap.

2) Το κινητό είναι πιο γρήγορο τόσο από στοκ, όσο και από pardus 7.5. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον ART που έχω επιλέξει στην cloudyG3 αλλά είναι πολύ πιο smooth ακόμα και από cold restart.

3) Έβλεπα όλους να λένε ότι τσιμπάει σε μπαταρία σε σχέση με άλλες custom stock based όπως η pardus ή και σε σχέση με στοκ τελείως.

Εγώ δεν το είδα αυτό σε καμία περίπτωση(άντε ίσως λίγο με την στοκ να έχει διαφορά). Δεν ξέρω πάλι αν βοηθάει σε αυτό το ART. Και να εξηγηθώ.

Αποτελέσματα με στοκ: ~40h on battery , 6h Screen on time(wifi 80% του χρόνου), 45-60m κλήσεις και υπόλοιπο 20%. Με λιγότερη χρήση wifi και περισσότερο δίκτυο 3g(50-50) ~4,5-5 ώρες στις 38 ώρες αφόρτιστος και ίδιο υπόλοιπο μπαταρίας. Πάντα μιλάμε για data,sync on και ποτέ Airplaine mode

Αποτελέσματα με pardus 7.5: ~ 35h on battery, 5h Screen on time(wifi 80%), 45-50m κλήσεις και υπόλοιπο 25%. Με λιγότερη χρήση wifi και περισσότερο 3g(50-50) τότε πάλι πτώση κοντά στις 32 ώρες με 4 και κάτι ώρες οθόνης και υπόλοιπο πάλι κοντά στο 25%.

Αποτελέσματα με cloudyG3:

1ος κύκλος: 40h on battery, 5h SoT(wifi 60%), 55m κλήσεις και υπόλοιπο 33%!!!!

2ος κύκλος(τώρα που γράφω) : 39,5h on battery, 2h 55m SoT(wifi 70%), 32m κλήσεις και ακόμα είμαι στο 52%!!!!

Τώρα τι να πω. Ίσα ίσα εγώ βλέπω καλύτερη αυτονομία από πριν. Και συνήθως όσο στρώνει γίνεται καλύτερη παρά χειρότερη. Ειδικά σε deep sleep το κινητό καίει περί το 2-3% στο 8ωρο.

Για το setup του κινητού. 80 εφαρμογές από play store + LMT + BBS. Όλες οι εφαρμογές greenified εκτό αυτών που έχουν άμεσα μηνύματα ειδοποιήσεις. Δηλαδή Gmail, hangouts, viber, fb messenger(fb σκέτο το έχω greenified). Και runtime επιλεγμένο το ART

Όσον αφορά το knpck off σε custom launcher, κατεβάζεις αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el και επιλέγεις μέσω των gestures του launcher να ενεργοποιείται. (π.χ μέσω double tap)

Επίσης (αυτό αφορά άλλες συσκευές) υπάρχει mod στο xposed για να έχει double tap to sleep στη status bar.

Στο Note ii π.χ. έχω όλο το knock off όπως στο g2.

Μπορεί κάποιος να αναφέρει πάλι ποιο modaki είναι εκείνο που επιτρέπει την Εμφάνιση μεγάλης εικόνας όταν σε καλουν? Για g3 Rom αναφέρομαι που βγάζει πολύ μικρή την Εικόνα του καλουντος

Edit: το βρήκα τελικά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-caller-picture-g3-roms-t2804363

Στα 400 dpi δουλεύει άψογα! Cloudy g3 1.2

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Όσον αφορά το knpck off σε custom launcher, κατεβάζεις αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el και επιλέγεις μέσω των gestures του launcher να ενεργοποιείται. (π.χ μέσω double tap)

Επίσης (αυτό αφορά άλλες συσκευές) υπάρχει mod στο xposed για να έχει double tap to sleep στη status bar.

Στο Note ii π.χ. έχω όλο το knock off όπως στο g2.

Την εφαρμογή δεν την ήξερα. Όσο για το xposed το απεχθάνομαι. Αποδεδειγμένα σε 3 κινητά και σε διάφορες ρομ(επιβεβαιωμένο και στα θέματα των διαφορων ρομ στο xda) που μειώνει 30% την διάρκεια οπότε δεν βάζω ποτέ και για κανέναν λόγο.

Google Pixel 9 Pro XL

Το παρεθεσα και στο νημα με τη μπαταρια του G2.....

Το κινητο μας "τσαλακωνει" τον ανταγωνισμο......:happy:

Greenify σχεδον τα παντα, xposed, rom cloudystock 2.1, stock kernel,

σχεδον ολη την ωρα με WiFi ανοιχτο και browising...

Edited by Titarasaudi

Το παρεθεσα και στο νημα με τη μπαταρια του G2.....

Το κινητο μας "τσαλακωνει" τον ανταγωνισμο......:happy:

Greenify σχεδον τα παντα, xposed, rom cloudystock 2.1, stock kernel,

σχεδον ολη ολη με WiFi ανοιχτο και browising...

Φίλε να σου πω και εγώ την γνώμη μου. Θεωρώ πολύ μπροστά το g2 αλλά η χρήση που λες δεν είναι για όλους.

Δεν θα βάλουν όλοι greenify τα πάντα και δεν θα βγάζουν τους χρόνους που έχεις. Οι περισσότεροι βγάζουν 5 ώρες σε μια ολόκληρη Ημέρα που είναι πολύ καλά Αλλά επειδή πρόλαβα την 4.2.2 θα σου πω πως έβγαζα άνετα παραπάνω με χρήση 33 ωρών και όχι 16...

Επίσης επειδή είμαι ψυχακιας με την μπαταρία θα σου πω ότι ο ανταγωνισμός την φτάνει σιγά σιγά την LG και φοβάμαι γιατί μου αρέσει και εμένα.

Θοδωρής

Παιδιά προσπαθώ να κάνω με το app setting κάποιες εφαρμογές να μένουν μόνιμα portrait και δεν με δουλεύει σε cloudy g3 1.2 ,έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ?

edit Με μία επανεκκίνηση έστρωσε :)

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Φίλε να σου πω και εγώ την γνώμη μου. Θεωρώ πολύ μπροστά το g2 αλλά η χρήση που λες δεν είναι για όλους.

Δεν θα βάλουν όλοι greenify τα πάντα και δεν θα βγάζουν τους χρόνους που έχεις. Οι περισσότεροι βγάζουν 5 ώρες σε μια ολόκληρη Ημέρα που είναι πολύ καλά Αλλά επειδή πρόλαβα την 4.2.2 θα σου πω πως έβγαζα άνετα παραπάνω με χρήση 33 ωρών και όχι 16...

Επίσης επειδή είμαι ψυχακιας με την μπαταρία θα σου πω ότι ο ανταγωνισμός την φτάνει σιγά σιγά την LG και φοβάμαι γιατί μου αρέσει και εμένα.

Sorry πριν δεν εβαλα τις φωτο....

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47318&d=1405340677

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47319&d=1405340677

Και 'γω την προλαβα την 4.2.2 (εχω το κινητο απο αρχες Νοεμβρη) οντως οι χρονοι με Jelly Bean ηταν σε αλλο επιπεδο....αλλα συμφωνα με τον ανταγωνισμο, ειμαστε καλα. Και το οτι ο ανταγωνισμος μας φτανει... σαν καταναλωτες μονο καλο μπορει να ειναι!

Edited by Titarasaudi

Μπορεί κάποιος να αναφέρει πάλι ποιο modaki είναι εκείνο που επιτρέπει την Εμφάνιση μεγάλης εικόνας όταν σε καλουν? Για g3 Rom αναφέρομαι που βγάζει πολύ μικρή την Εικόνα του καλουντος

Edit: το βρήκα τελικά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-caller-picture-g3-roms-t2804363

Στα 400 dpi δουλεύει άψογα! Cloudy g3 1.2

Το τελευταίο ποστ με την φωτο είναι δικό μου,με 400dpi δεν σου βγάζει εσένα αυτά τα μαύρα κενά ανάμεσα στις καρτέλες ;