Stavrosl Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Έχοντας χάσει κάποια επεισόδια, η ff ποια rom είναι??? :stupid: ok μαλλον είναι η Fast&Furious. Υπάρχει κανένα link γιατί στο XDA δεν βρίσκω κάτι? https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view ff 1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view ff stock 1.0 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νεος kernel απο τον dorimanx V9.7 για την συσκευη μας. Edited April 1, 2016 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view ff 1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view ff stock 1.0 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νεος kernel απο τον dorimanx V9.7 για την συσκευη μας. Σ ευχαριστούμε. Χρειαζόμουν κι εγω το link Να ρωτήσω παιδια; Η stock μήπως ειναι ταχύτερη και με καλύτερη αυτονομία γιατι δεν μ ενδιαφέρουν οι εφαρμογές απο v10 και τέτοια πράγματα. Εχει βάλει κανεις και τις δυο για να μου πει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Σ ευχαριστούμε. Χρειαζόμουν κι εγω το link Να ρωτήσω παιδια; Η stock μήπως ειναι ταχύτερη και με καλύτερη αυτονομία γιατι δεν μ ενδιαφέρουν οι εφαρμογές απο v10 και τέτοια πράγματα. Εχει βάλει κανεις και τις δυο για να μου πει; Εχω βαλει και της δυο, προτιμω την ff stock 1.0 Edited April 1, 2016 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδια εχει κανεις flashable stock lg music app? Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Παιδια εχει κανεις flashable stock lg music app? Flashable δεν εχω. Εχω το apk. Να σου βαλω;;; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Flashable δεν εχω. Εχω το apk. Να σου βαλω;;; Ναι Ευχαριστώ. :) Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι Ευχαριστώ. :) https://www.dropbox.com/s/a7p4i6nv4n4l4aa/LG%20Music.zip?dl=0 Παρτο, δικο σου. Να το αφησω;;; Ξερεις να το βαζεις ε; /system/priv-app και τα σωστα permissions. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πήγα να αλλάξω kernel μες τη βιασύνη μου κάτι έκανα λάθος και 2ο brick ( το προηγουμενο ήταν το καλοκαίρι ) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 με αυτό εδώ προσπάθησα αλλά δεν βλέπουν τα windows το κινητο Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Πήγα να αλλάξω kernel μες τη βιασύνη μου κάτι έκανα λάθος και 2ο brick ( το προηγουμενο ήταν το καλοκαίρι ) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 με αυτό εδώ προσπάθησα αλλά δεν βλέπουν τα windows το κινητο Να φανταστω recovery δεν μπαινεις... Το USB debugging ειναι ενεργοποιημενο; Drivers εχεις περασμενους; Δοκιμασες αλλη θυρα; Δοκιμασες σε αλλον υπολογιστη; Edited April 1, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Να φανταστω recovery δεν μπαινεις... Το USB debugging ειναι ενεργοποιημενο; Drivers εχεις περασμενους; Δοκιμασες αλλη θυρα; Δοκιμασες σε αλλον υπολογιστη; Δε μπορώ να κάνω τίποτα μένει ανοιχτό σε μαύρη οθόνη και στην οθόνη αναγράφεται fastboot started fix Drivers. Κατέβασα έναν από το site της LG αλλά πάλι δεν το βλέπει. Δοκίμασα τόσο σε usb 3 όσο και 2 σε pc με windows 7. Αλλον υπολογιστή δεν έχω. Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δε μπορώ να κάνω τίποτα μένει ανοιχτό σε μαύρη οθόνη και στην οθόνη αναγράφεται fastboot started fix Drivers. Κατέβασα έναν από το site της LG αλλά πάλι δεν το βλέπει. Δοκίμασα τόσο σε usb 3 όσο και 2 σε pc με windows 7. Αλλον υπολογιστή δεν έχω. Το προβλημα με το fastboot mode started διορθωνεται με το SRK tool. Aφου ομως ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο τοτε δοκιμασε και αλλους drivers. Μετα απο αλλαγη των drivers κανε reboot το pc. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μήπως έχεις link με τους drivers? ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μήπως έχεις link με τους drivers? ευχαριστώ προκαταβολικά Ειναι πικρη αυτη η ιστορια για μενα. Αφου δοκιμασα 5-6 διαφορετικους drivers στα XP μου, ειδα φως μονο στα windows 8 στη δουλεια. Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις με πολλους διαφορετικους drivers κι αν χρειαστει και σε αλλον υπολογιστη. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ειναι πικρη αυτη η ιστορια για μενα. Αφου δοκιμασα 5-6 διαφορετικους drivers στα XP μου, ειδα φως μονο στα windows 8 στη δουλεια. Από ότι θυμάμαι τότε win 8 είχα :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπερα,πηρα ενα κορεατικο g2 και ενω ανοιγω την καμερα,μετα απο λιγα δευτερολεπτα δεν ξαναανοιγει... Unable to connect to camera...Μονο μετα απο factory reset απο το recovery την φτιαχνει για λιγα δευτερολεπτα και παλι τα ιδια. η μπροστινη δουλευει κανονικα,εχω δοκιμασει και third party εφαρμογη.... Το θεμα ειναι οτι ακουγεται σε ασχετες στιγμες να προσπαθει να ζουμαρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Καλησπερα,πηρα ενα κορεατικο g2 και ενω ανοιγω την καμερα,μετα απο λιγα δευτερολεπτα δεν ξαναανοιγει... Unable to connect to camera...Μονο μετα απο factory reset απο το recovery την φτιαχνει για λιγα δευτερολεπτα και παλι τα ιδια. η μπροστινη δουλευει κανονικα,εχω δοκιμασει και third party εφαρμογη.... Το θεμα ειναι οτι ακουγεται σε ασχετες στιγμες να προσπαθει να ζουμαρει... Ωχ! Ακουγεται σαν hardware προβλημα. Εισαι με τη "μαμα" ROM και kernel; Δοκιμασες μετα την επαναφορα να πρωτοανοιξεις την καμερα με third party εφαρμογη; Επομενη δοκιμη ειναι να περασεις καποια αλλη ROM να δεις αν το προβλημα θα συνεχισει. Απο πού το πηρες; Μεταχειρισμενο; Edited April 1, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ωχ! Ακουγεται σαν hardware προβλημα. Εισαι με τη "μαμα" ROM και kernel; Δοκιμασες μετα την επαναφορα να πρωτοανοιξεις την καμερα με third party εφαρμογη; Επομενη δοκιμη ειναι να περασεις καποια αλλη ROM να δεις αν το προβλημα θα συνεχισει. Ναι μαμα...δεν θελω να το ρουταρω να το στειλω πισω...ναι το εκανα με αλλη εφαρμογη,τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι μαμα...δεν θελω να το ρουταρω να το στειλω πισω...ναι το εκανα με αλλη εφαρμογη,τα ιδια Μεταχειρισμενο ηταν; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δε μπορώ να κάνω τίποτα μένει ανοιχτό σε μαύρη οθόνη και στην οθόνη αναγράφεται fastboot started fix Drivers. Κατέβασα έναν από το site της LG αλλά πάλι δεν το βλέπει. Δοκίμασα τόσο σε usb 3 όσο και 2 σε pc με windows 7. Αλλον υπολογιστή δεν έχω. Φίλε μου σε νιώθω. Πριν μια εβδομάδα ήμουν στη θέση σου. Το κακό είναι ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου. Το καλό είναι ότι το G2 δεν brickαρει με τίποτα. Όσον αφορά το πρόβλημα σου με τους drivers είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Δες αυτό το βίντεο, θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 καινουργιο....απο fastcard...refurbished Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 καινουργιο....απο fastcard...refurbished Πρωταπριλια, ετσι; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 xaxaxaxa καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Φίλε μου σε νιώθω. Πριν μια εβδομάδα ήμουν στη θέση σου. Το κακό είναι ότι θα χάσεις όλα τα αρχεία σου. Το καλό είναι ότι το G2 δεν brickαρει με τίποτα. Όσον αφορά το πρόβλημα σου με τους drivers είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Δες αυτό το βίντεο, θα σε βοηθήσει Δεν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος ; , είχε ξαναμπρικάρει το καλοκαίρι και δεν τα είχα χάσει. Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος ; , είχε ξαναμπρικάρει το καλοκαίρι και δεν τα είχα χάσει. Νομιζω οτι αν καταφερεις να κανεις το pc να το δει με τους σωστους drivers και χρησιμοποιησεις το fix του SRK tool δε θα χασεις τιποτα. xaxaxaxa καθολου Προσεχε ρε συ. Το fastcardtech δεν ειναι και τοσο εμπιστο. Ειναι και refurbished... Να λες καλα που ολα τα αλλα δουλευουν. Τωρα, αν θελεις να το κυνηγησεις δεν ξερω πως θα καταληξει η υποθεση γιατι το fastcardtech θα επικαλεσθει τη λεξη "refurbished" στο description. Εγω παντως πριν απευθυνθω στο paypal θα μιλουσα με το καταστημα για να δω τη σταση τους και να κοψω συμπεριφορα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Νομιζω οτι αν καταφερεις να κανεις το pc να το δει με τους σωστους drivers και χρησιμοποιησεις το fix του SRK tool δε θα χασεις τιποτα. Προσεχε ρε συ. Το fastcardtech δεν ειναι και τοσο εμπιστο. Ειναι και refurbished... Να λες καλα που ολα τα αλλα δουλευουν. Τωρα, αν θελεις να το κυνηγησεις δεν ξερω πως θα καταληξει η υποθεση γιατι το fastcardtech θα επικαλεσθει τη λεξη "refurbished" στο description. Εγω παντως πριν απευθυνθω στο paypal θα μιλουσα με το καταστημα για να δω τη σταση τους και να κοψω συμπεριφορα. Με τους drivers που βρήκα μόνο εδώ φαίνεται και πουθενά αλλού. http://postimg.org/image/dvnd08u1h/ Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts