androidaddict Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Για να φλασαρω xceed kernel πάνω από παλιό xceed (στην ουσία αναβάθμιση θέλω να κάνω) πρέπει να γίνουν κάποια wipes πρώτα? Και αν ναι ποια? Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό έκανα και εγώ, απενεργοποιησα οτι μπορώ, απλά μου κάνει εντύπωση που το Disable services δεν έχει ή δεν βρήκα τις άλλες τρεις κατηγορίες.... μήπως τα έχει όλα σε ένα? Δεν ξέρω..και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με disable services. Αν έχεις και τα 2 προγράμματα εγκατεστημένα μπορείς να το τσεκάρεις απενεργοποιωντας από disable services και βλέποντας στο myandroid tools τι εκλεισε Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Για να φλασαρω xceed kernel πάνω από παλιό xceed (στην ουσία αναβάθμιση θέλω να κάνω) πρέπει να γίνουν κάποια wipes πρώτα? Και αν ναι ποια? Wipe cache and dalvik. Τουλάχιστον εγώ αυτά κάνω μέχρι τώρα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Για να φλασαρω xceed kernel πάνω από παλιό xceed (στην ουσία αναβάθμιση θέλω να κάνω) πρέπει να γίνουν κάποια wipes πρώτα? Και αν ναι ποια? Wipe cache and dalvik. Τουλάχιστον εγώ αυτά κάνω μέχρι τώρα. Ακριβως αυτα, δεν θελει τιποτα αλλο, εκτος και αν θελεις να αλλαξεις καποιες ρυθμισεις οποτε καλο ειναι να διαγραψεις και τον φακελο data απο synapse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Wipe cache and dalvik. Τουλάχιστον εγώ αυτά κάνω μέχρι τώρα. Καλυτερα να ακολουθουμε τις οδηγιες του dev, συνηθως σε καθε νεα εκδοση γραφει τι πρεπει να γινει για να εγκατασταθει σωστα Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Επειδή με το my android tools βλέπω drain από Google services. Πως μπορώ να ανοίξω ξανά ότι έκλεισα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εμ το έχουμε πει, backup first μετά πειράξουμε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Έβαλα κι εγώ το synapse 1η φορά μαζί με τον τελευταίο xceed και έβαλα την cpu 1957 mhz καπου εκει. Στην μπαταρία τι κάνω για να κρατάει καλύτερα; κάνω κάτι άλλο μεσα από αυτό το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Θα βάλεις ότι προτείνει ο dev του κέρνελ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν παρατηρώ το φόρουμ του xda καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό έκανα και εγώ, απενεργοποιησα οτι μπορώ, απλά μου κάνει εντύπωση που το Disable services δεν έχει ή δεν βρήκα τις άλλες τρεις κατηγορίες.... μήπως τα έχει όλα σε ένα? Το Disable Services τα εχει ολα μαζι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγω με cloudy 3.3 xceed 11a disable services και με καποια bildprop δικα μου και μερικα απο την ρομ srk3.0 η μπαταρια και γενικα το κινητο ρολαρει πολυ ωραια Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Εγω με cloudy 3.3 xceed 11a disable services και με καποια bildprop δικα μου και μερικα απο την ρομ srk3.0 η μπαταρια και γενικα το κινητο ρολαρει πολυ ωραια Ωραιος. Γενικα δεν υπαρχει κατι απολυτο και τελείως αντικειμενικο. Ο καθενας, μεσα απο δοκιμες, πρεπει να βρει τον δικο του συνδιασμο που θα ειναι πιο αποτελεσματικος και θα του "κατσει" καλα και στην εμπειρια χρησης και στην αυτονομια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ωραιος. Γενικα δεν υπαρχει κατι απολυτο και τελείως αντικειμενικο. Ο καθενας, μεσα απο δοκιμες, πρεπει να βρει τον δικο του συνδιασμο που θα ειναι πιο αποτελεσματικος και θα του "κατσει" καλα και στην εμπειρια χρησης και στην αυτονομια. Με τη μικρή μου εμπειρία, συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι το greenify τρώει μπαταρία. Προχθές το βράδυ που το είχα βγάλει, σε airplane mode μου έφαγε 4%. Χθες που έβαλε πάλι greenify η κατανάλωση ήταν 0%...... Θα σας πω τέλος της μέρας πόση οθόνη μου έβγαλε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Ωραιος. Γενικα δεν υπαρχει κατι απολυτο και τελείως αντικειμενικο. Ο καθενας, μεσα απο δοκιμες, πρεπει να βρει τον δικο του συνδιασμο που θα ειναι πιο αποτελεσματικος και θα του "κατσει" καλα και στην εμπειρια χρησης και στην αυτονομια. Και με srk πιυ ειχα ηταν παρα πολυ καλη αλλα μου εκανε πολλα κουλα και τν ξηλωσα....η cloudy παντα μου καθεται πολυ καλα Επισης εχω κανει rebuilt ολη την cloudy ξηλωσα οτι δεν ηθελα προσθεσα τα buildprop και με exceed ειναι οτι πρεπει Edited November 6, 2015 by kostis8 Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αν αλλάξω ρομ (που θα αλλάξω) το backup του myandroidtools θα δουλέψει να μην κάνω ξανά όλη τη διαδικασία με τα services? Με titanium..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ναι, πάρε ένα και μετά επαναφορά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αν αλλάξω ρομ (που θα αλλάξω) το backup του myandroidtools θα δουλέψει να μην κάνω ξανά όλη τη διαδικασία με τα services? Με titanium..... Το back του my android tools απλά βγάζει ένα αρχείο κειμένου με ότι έχεις απενεργοποιήσει νομίζω... back up titanium θα είναι κομπλέ Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κάνοντας backup σου βγάζει μετα την επιλογή restore οπότε μπορείς να κάνεις επαναφορά.... Το θέμα είναι ότι για να σου βγάλει το restore Πρέπει να κάνεις πρώτα backup άρα είναι λίγο μπέρδεμα γιατί αν κάνεις νέα εγκατάσταση σε νεα ρομ πρέπει να πάρεις backup πρώτα όποτε δεν ξέρω αν σου δίνει επιλογή τι να κάνεις restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το back του my android tools απλά βγάζει ένα αρχείο κειμένου με ότι έχεις απενεργοποιήσει νομίζω... back up titanium θα είναι κομπλέ Κάνοντας backup σου βγάζει μετα την επιλογή restore οπότε μπορείς να κάνεις επαναφορά.... Το θέμα είναι ότι για να σου βγάλει το restore Πρέπει να κάνεις πρώτα backup άρα είναι λίγο μπέρδεμα γιατί αν κάνεις νέα εγκατάσταση σε νεα ρομ πρέπει να πάρεις backup πρώτα όποτε δεν ξέρω αν σου δίνει επιλογή τι να κάνεις restore. Σας ευχαριστώ. Με titanium θα γίνει οπότε λογικά θα είναι εντάξει Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Όποιος μπορεί και θέλει ας ανεβάσει ένα backup του disable devices για να τα απενεργοποίηση και γω Εξακολουθεί να χάνει 30 με 40 % μπαταρία το βράδυ σε idle...την μέρα που το χρησιμοποιώ βγαζω4 ώρες οθονη Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ψάχνω την εφαρμογή lifesquare που υπήρχε στο κινητό στην κιτκατ. Με βόλευε πολύ και την χρησιμοποιούσα αλλά Τώρα που έβαλα λολιποπ χάθηκε. Που μπορώ να την βρω να τη βάλω ξανα;;;; Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρισκω !!! Από ότι ξέρω μόνο το g2 Την είχε την εφαρμογή. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είμαι root αν έχει σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ψάχνω την εφαρμογή lifesquare που υπήρχε στο κινητό στην κιτκατ. Με βόλευε πολύ και την χρησιμοποιούσα αλλά Τώρα που έβαλα λολιποπ χάθηκε. Που μπορώ να την βρω να τη βάλω ξανα;;;; Έχω φάει τον τόπο και δεν την βρισκω !!! Από ότι ξέρω μόνο το g2 Την είχε την εφαρμογή. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είμαι root αν έχει σημασία αυτό. εδω εισαι https://www.dropbox.com/sh/ql3nukvcxuooo5o/jlWpUWtk_d# τα βαζεις στο system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 εδω εισαι https://www.dropbox.com/sh/ql3nukvcxuooo5o/jlWpUWtk_d# τα βαζεις στο system/app Η κοπέλα όμως είπε δεν είναι root ;) Δοκίμασε κανείς να τα βάλει σε lollipop; Εγώ δοκίμασα πριν καιρό αλλά δε μου τα κάνει εγκατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 εδω εισαι https://www.dropbox.com/sh/ql3nukvcxuooo5o/jlWpUWtk_d# τα βαζεις στο system/app Έχει 4 αρχεία μέσα στο dropbox. Πιο κατεβάζω;;; Όταν λες system app;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts