Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανερχομαι και σας λεω για την Power rom....θα την ξηλωσω 1ον η μπαταρια πεφτει σαν τρελη....2ον η καμερα εχει πολυ θορυβο....κατα τ αλλα τρεχει πολυ καλα

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επανερχομαι και σας λεω για την Power rom....θα την ξηλωσω 1ον η μπαταρια πεφτει σαν τρελη....2ον η καμερα εχει πολυ θορυβο....κατα τ αλλα τρεχει πολυ καλα

Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος από το ηχείο.... Θα ξαναγυρισω σε αυτή με το thai food name.... Ποτέ δεν θυμάμαι πως τη λένε

Φιλικά, Κατερίνα

Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος από το ηχείο.... Θα ξαναγυρισω σε αυτή με το thai food name.... Ποτέ δεν θυμάμαι πως τη λένε

Εγω γυρισα στ backup της cloudy που ειχα

υπαρχει κανεις που εχει και g2 και g3 ? εδω και 2 μερες εχω φαει κολλημα με το κινητο μου φαινεται ωραιο αλλα λεει απο g3 σε g2 ?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Παιδια ακομα το dorimanx δεν εχει φτασει σε επιπεδο να συναγωνιστει με το xceed, ουτε ακομα και η v6.6 αναμενω πολυ ακομα διαφορες για να εχουμε μετρο συγκρισης. Χαμηλη αποδοση, ζεσταμα αρκετο (δεν προλαβα να δω μπαταρια διοτι εκνευριστηκα και το εκλεισα)

καλησπέρα ,επειδή σου αρέσει το παιχνίδι , σου προτείνω αυτήν εδώ https://drive.google.com/file/d/0B_aw125AORWAUDd3N3dhVkJzWkU/view?pli=1 .Eίναι η NDM-G2-LOLLIPOP 2.1 (25/10/2015) ,απο Βιετνάμ μεριά είναι stock 5.0.2 v30f D802 και UX 4.0 ported

ρίξε μια ματιά αν δεν βαριέσαι ,αξίζει (αν θέλεις βάλε και τον xceed)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Yπ'όψιν ότι δοκίμασα και έβαλα π.χ Plug & Pop (επειδή δεν τόχει) ,όπως και αλλαγές στο status bar κ.λ.π.

καλησπερα παιδια...

εχω cloudy g2 3.3 με dori kernel.

ψαχνω το remote control απο kit kat stock. μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?

Redmi Note 12 Pro+ 5G

καλησπερα παιδια...

εχω cloudy g2 3.3 με dori kernel.

ψαχνω το remote control απο kit kat stock. μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?

Για δες μια σελίδα ποιο πριν αν σου κάνει αυτό... ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

καλησπέρα ,επειδή σου αρέσει το παιχνίδι , σου προτείνω αυτήν εδώ https://drive.google.com/file/d/0B_aw125AORWAUDd3N3dhVkJzWkU/view?pli=1 .Eίναι η NDM-G2-LOLLIPOP 2.1 (25/10/2015) ,απο Βιετνάμ μεριά είναι stock 5.0.2 v30f D802 και UX 4.0 ported

ρίξε μια ματιά αν δεν βαριέσαι ,αξίζει (αν θέλεις βάλε και τον xceed)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Yπ'όψιν ότι δοκίμασα και έβαλα π.χ Plug & Pop (επειδή δεν τόχει) ,όπως και αλλαγές στο status bar κ.λ.π.

Σε ευχαριστώ Ανεστη θα τη βάλω. Πάντα με xceed. Απλά δεν κατάλαβα το τελευταίο σχόλιο σου.

Φιλικά, Κατερίνα

Σε ευχαριστώ Ανεστη θα τη βάλω. Πάντα με xceed. Απλά δεν κατάλαβα το τελευταίο σχόλιο σου.

η ρομ δεν έχει το plug & pop (όταν βάζεις ακουστικά ή φλασάκι ανοίγει κάτω στην οθόνη για να επιλέξεις εφαρμογή) ,λέω λοιπόν ότι υπάρχει σε zip και μπαίνει μέσω recovery ,το δέχεται η ρομ ,όπως επίσης και διάφορα zip που κυκλοφορούν για να αλλάξεις την μπάρα επάνω ,εικόνα μπαταρίας ,wifi κ.λ.π (θέλω δηλ. να πω ότι δέχεται και κάποιες αλλαγές που υπάρχουν και στους xda και όχι μόνο και αφορούν π.χ την ρομ του cloudy ή κάποια άλλη stock based)

η ρομ δεν έχει το plug & pop (όταν βάζεις ακουστικά ή φλασάκι ανοίγει κάτω στην οθόνη για να επιλέξεις εφαρμογή) ,λέω λοιπόν ότι υπάρχει σε zip και μπαίνει μέσω recovery ,το δέχεται η ρομ ,όπως επίσης και διάφορα zip που κυκλοφορούν για να αλλάξεις την μπάρα επάνω ,εικόνα μπαταρίας ,wifi κ.λ.π (θέλω δηλ. να πω ότι δέχεται και κάποιες αλλαγές που υπάρχουν και στους xda και όχι μόνο και αφορούν π.χ την ρομ του cloudy ή κάποια άλλη stock based)

Υπάρχει εύκαιρο το plug n pop φίλε μου??

Link για xceed για kit kat παιδιά; μόνο για LP βρίσκω

κάτω-κάτω μετά τις παλιές LP

http://sourceforge.net/projects/xceedxcelerate/files/Galbi/

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δώσμου λίγο χρόνο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κλασσικό

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507

αν μπορέσω θα σου δώσω κι ένα πιο μοντέρνο ,καλό

Link για xceed για kit kat παιδιά; μόνο για LP βρίσκω

Δεν είναι τόσο καλός ο Xceed για την kit kat! Αν θες δοκίμασε τον, αλλά εγώ και άλλα παιδιά που δοκιμάσαμε είχαμε παγώματα που έστρωναν μόνο με restart απ' το power button!

το κλασσικό

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507

αν μπορέσω θα σου δώσω κι ένα πιο μοντέρνο ,καλό

http://www.mediafire.com/download/9cc3r7zbyus5crw/LGTangible_Plug_Pop%26Setting.zip

Δεν είναι τόσο καλός ο Xceed για την kit kat! Αν θες δοκίμασε τον, αλλά εγώ και άλλα παιδιά που δοκιμάσαμε είχαμε παγώματα που έστρωναν μόνο με restart απ' το power button!

Επειδή όντως βλέπω κάτι περίεργα τι έχεις να προτείνεις φίλε μου;

Για δες μια σελίδα ποιο πριν αν σου κάνει αυτό... ;)

το δοκίμασα zerv το εβαλα στο priv app με τα σωστα permissions.Μετα απο το reboot πατωντας στην εφαρμογη ειχα forced closed. Τελικα απο τον cloudy σε zip πηρα την εφαρμογη και την εβαλα στο system-permissions και ολα οκ μετα απο reboot.

Σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου. :)

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Επειδή όντως βλέπω κάτι περίεργα τι έχεις να προτείνεις φίλε μου;

Βασικά η εξέλιξη σε kernel's στην kit kat λίγο-πολύ έχει σταματήσει!

Οι kernels που είχα δοκιμάσει εγώ, όσο είχα kit kat ήταν, οι stock του cloudyfa στις δικές του rom, τον Bruce kernel (σε rom του cloudy και μου είχε αρέσει πολύ) και τους τελευταίους μήνες που είχα Blitz είχα τον δικό της kernel (optimus) που ήταν πολύ καλός!

Με τους dorimanx είμαι "μαλωμένος"!! Σε όσες rom's και να τους έβαλα δε μου 'έκατσαν ποτέ καλά! Ή ανεβασμένες θερμοκρασίες είχα ή τρελή κατανάλωση μπαταρίας ή sod!

Για LP μεχρι στιγμης αξιζει μονο ο xceed μεχρι στιγμης. Για KitKat ο dori ειναι ο καλυτερος.

http://dorimanx.shine.sk/

Βασικά η εξέλιξη σε kernel's στην kit kat λίγο-πολύ έχει σταματήσει!

Οι kernels που είχα δοκιμάσει εγώ, όσο είχα kit kat ήταν, οι stock του cloudyfa στις δικές του rom, τον Bruce kernel (σε rom του cloudy και μου είχε αρέσει πολύ) και τους τελευταίους μήνες που είχα Blitz είχα τον δικό της kernel (optimus) που ήταν πολύ καλός!

Με τους dorimanx είμαι "μαλωμένος"!! Σε όσες rom's και να τους έβαλα δε μου 'έκατσαν ποτέ καλά! Ή ανεβασμένες θερμοκρασίες είχα ή τρελή κατανάλωση μπαταρίας ή sod!

Link για optimus ή Bruce έχουμε; βασικά Link για blitz θέλω επειδή ακούω τόσα πολλά να την περάσω

Έβαλα την NDM που είπε ο Ανέστης αλλά δεν έχει καλή διαχείριση ram. Με τον καινούριο xceed.... Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Εχω ενα θεμα εδω και λιγο καιρο, στην αρχη δεν το εδωσα σημασια αλλα τωρα που η εγγυηση τελειωνει (01/2016) λεω να το ψαξω.

συγκεκριμενα, οταν συνδεω στο κινητοι καποιο φλασακι (ΟΤG), αλλες φορες δεν βρισκει καθολου και αλλες το βρισκει αλλα μολις κουνηθει λιγο το καλωδιο το χανει.

αν ειναι ακινητο και το βρει δεν το χανει και μπορω να μεταφερω αρχεια, αν ομως το κουνησω, τοτε το χανει αμεσως.

χθες συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη και 2 φορες εχασε την συνδεση για λιγο....

εχει κανεις κανενα παρομοιο προβλημα? λετε να εχει χαλασει η θυρα φορτισης?

υποθετω οτι ειναι στην εγγυηση και δεν θα εχω προβλημα...

Εχω ενα θεμα εδω και λιγο καιρο, στην αρχη δεν το εδωσα σημασια αλλα τωρα που η εγγυηση τελειωνει (01/2016) λεω να το ψαξω.

συγκεκριμενα, οταν συνδεω στο κινητοι καποιο φλασακι (ΟΤG), αλλες φορες δεν βρισκει καθολου και αλλες το βρισκει αλλα μολις κουνηθει λιγο το καλωδιο το χανει.

αν ειναι ακινητο και το βρει δεν το χανει και μπορω να μεταφερω αρχεια, αν ομως το κουνησω, τοτε το χανει αμεσως.

χθες συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη και 2 φορες εχασε την συνδεση για λιγο....

εχει κανεις κανενα παρομοιο προβλημα? λετε να εχει χαλασει η θυρα φορτισης?

υποθετω οτι ειναι στην εγγυηση και δεν θα εχω προβλημα...

Για να στο κανει και με το OTG και με το καλωδιο υποθετω οτι ειναι θεμα της θυρας microUSB υποδοχης.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να στο κανει και με το OTG και με το καλωδιο υποθετω οτι ειναι θεμα της θυρας microUSB υποδοχης.

και εγω αυτο φανταζομαι, αλλα με το καλωδιο USB δεν το εκανε .... μονο οταν εβαλα ενα αλλο no name το εκανε 2 φορες, αλλα με το OTG το κανει σνεχεια...

Τωρα το συνδεσα στο λαπτοπ και εκανα αντιγραφη 1,5 γιγα... δεν εβγαλε προβλημα

Edited by alfa