kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Με την 6.5 πάει σφαίρα αλλά έχει κατά 2-3 βαθμούς πιο μεγάλη θερμοκρασία, την 6.6 την δοκίμασες; οχι ακομα..προσπαθω να βρω που χανω μπαταρια help το ειχα με cloudy το εχω και με τν rom power v30f απο 100 το βραδυ το πρωι το βρισκω 60με 70...δλδ μεσα σε ενα 9ωρο χανει 30% μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω καθολου...κατεβασα το wakelock αλλα δεν βλεπω κατι και οποτε το ξερω τοσο κλα για να καταλαβω...θα ξανα φλασαρω την ρομ μηπως δεν εκατσε καλα αλλα θα κανω φουλ wipe ακομα κ σε internal...δεν βγαζω ακρη Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 οχι ακομα..προσπαθω να βρω που χανω μπαταρια help το ειχα με cloudy το εχω και με τν rom power v30f απο 100 το βραδυ το πρωι το βρισκω 60με 70...δλδ μεσα σε ενα 9ωρο χανει 30% μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω καθολου...κατεβασα το wakelock αλλα δεν βλεπω κατι και οποτε το ξερω τοσο κλα για να καταλαβω...θα ξανα φλασαρω την ρομ μηπως δεν εκατσε καλα αλλα θα κανω φουλ wipe ακομα κ σε internal...δεν βγαζω ακρη Είναι σαν να λες μου καίει το αμάξι πολύ βενζίνη. Πάω να του καθαρίσω μπεκ μπας και γίνει οικονομικό. Λάθος αυτό που πας να κάνεις. Φλασάρεις ΑΛΛΗ ρομ για να δεις αν είναι θέμα rom η θέμα εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Είναι σαν να λες μου καίει το αμάξι πολύ βενζίνη. Πάω να του καθαρίσω μπεκ μπας και γίνει οικονομικό. Λάθος αυτό που πας να κάνεις. Φλασάρεις ΑΛΛΗ ρομ για να δεις αν είναι θέμα rom η θέμα εφαρμογών και με cloudy και με αυτην που εχω τωρα τα ιδια ακριβως..οταν το χρησιμοιποιω βλεπω κομπλε συμπεριφορα αλλα οταν το αφηνω και περνανε ωρες (χαχαχ μονο το βραδυ συμαβινει ) χανει 30%...θα ανεβασω αυριο πρωι screenshots απο το wakelock για να δειτε και ν μ πειτε τι παζει συγγνωμη επρεπε να τα εγραφα στο καταλληλο τοπικ Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 και με cloudy και με αυτην που εχω τωρα τα ιδια ακριβως..οταν το χρησιμοιποιω βλεπω κομπλε συμπεριφορα αλλα οταν το αφηνω και περνανε ωρες (χαχαχ μονο το βραδυ συμαβινει ) χανει 30%...θα ανεβασω αυριο πρωι screenshots απο το wakelock για να δειτε και ν μ πειτε τι παζει συγγνωμη επρεπε να τα εγραφα στο καταλληλο τοπικ Καποια εφαρμογη στη κανει τη δουλεια... τι ΠΕΡΙΕΡΓΗ εφαρμογη εχεις ? οπως για παραδειγμα ΚΑΙΡΟΥ LOCK SCREEN η τιποτα τετοιο ? Επισης Greenify Εχεις ? αν οχι βαλτο αν ναι κοιμησε καμια παραπανω εφαρμογη να δεις τι στην τρωει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καποια εφαρμογη στη κανει τη δουλεια... τι ΠΕΡΙΕΡΓΗ εφαρμογη εχεις ? οπως για παραδειγμα ΚΑΙΡΟΥ LOCK SCREEN η τιποτα τετοιο ? Επισης Greenify Εχεις ? αν οχι βαλτο αν ναι κοιμησε καμια παραπανω εφαρμογη να δεις τι στην τρωει greenify εχω αλλα λεω να βαλω την prenium...εφαρμογες εχω..fb insta chrome viber kana game es file mesenger καιτα κλασκα που εχει η cloudy .μηπως φταει που εχω φλασαρει αρχεια για να δυναμωση ο ηχος? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 greenify εχω αλλα λεω να βαλω την prenium...εφαρμογες εχω..fb insta chrome viber kana game es file mesenger καιτα κλασκα που εχει η cloudy .μηπως φταει που εχω φλασαρει αρχεια για να δυναμωση ο ηχος? Δεν ξερω για το Mod... με το Greenify εχεις παγωσει Facebook κλπ ? γιατι αν χτυπανε καθε 2 λεπτα link comment share κλπ στο Facebook οι ειδοποιησεις τρωνε ΠΟΛΥ μπαταρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν ξερω για το Mod... με το Greenify εχεις παγωσει Facebook κλπ ? γιατι αν χτυπανε καθε 2 λεπτα link comment share κλπ στο Facebook οι ειδοποιησεις τρωνε ΠΟΛΥ μπαταρια.... τα εχω ολα κανει αυτα..και εξαλου το βραδυ κλεινω και το ιντερνετ Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 τα εχω ολα κανει αυτα..και εξαλου το βραδυ κλεινω και το ιντερνετ Πόσες μέρες την έχεις τη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πόσες μέρες την έχεις τη ρομ? την cloudy καμια βδομαδα και την power χτες(το ξερω νωρις αλλα κανει τα ιδια με την προηγουμενη) Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Γι' αυτό το ''νωρίς'' σε ρώτησα αλλά αν λες ότι κάνει τα ίδια με όλες... Αν έχεις xposed βάλε το AppOps και κοίτα τα δικαιώματα της κάθε εφαρμογής. Ίσως βγάλεις άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Γι' αυτό το ''νωρίς'' σε ρώτησα αλλά αν λες ότι κάνει τα ίδια με όλες... Αν έχεις xposed βάλε το AppOps και κοίτα τα δικαιώματα της κάθε εφαρμογής. Ίσως βγάλεις άκρη... με ολες cloudy και power εχω περασει μονο ..τωρα να βαλω aosp η stock ταλαιπωρια θα το ψαξω κι αλλο και θα σας πω..το καλοκαιρι το αγορασα το κινητο.δεν παιζει να τ τιναξε η μπαταρια Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 το καλοκαιρι το αγορασα το κινητο.δεν παιζει να τ τιναξε η μπαταρια Όλα παίζουν... Κοίτα πρώτα το software και μετά κοιτάς το hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 με ολες cloudy και power εχω περασει μονο ..τωρα να βαλω aosp η stock ταλαιπωρια θα το ψαξω κι αλλο και θα σας πω..το καλοκαιρι το αγορασα το κινητο.δεν παιζει να τ τιναξε η μπαταρια Αν τα ειχε τιναξει η μπαταρια και εχανε σε deep sleep 30% σε 8 ωρες σε normal χρηση σε 3 ωρες επρεπε να χανει 100% Ενω εσυ λες οτι σε κανονικη χρηση συμπεριφερεται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έβαλα την Power. Και μου κάνει το ίδιο κουλό με την cloudy. Μόλις την έβαλα αρχή αρχή, ρυθμισα το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Μετά από κάποια ώρα, ούτε λειτουργεί (πατάω το on και δεν κάνει τίποτα) και ούτε μπορώ να ρυθμίσω καινούργιο (δεν ανοίγει η λίστα με τους κατασκευαστες) . Τι κουλό είναι αυτό;;;;; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Αν τα ειχε τιναξει η μπαταρια και εχανε σε deep sleep 30% σε 8 ωρες σε normal χρηση σε 3 ωρες επρεπε να χανει 100% Ενω εσυ λες οτι σε κανονικη χρηση συμπεριφερεται κανονικα Ακριβως...τεσπα θα τ ψαξω κι αλλο Έβαλα την Power. Και μου κάνει το ίδιο κουλό με την cloudy. Μόλις την έβαλα αρχή αρχή, ρυθμισα το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Μετά από κάποια ώρα, ούτε λειτουργεί (πατάω το on και δεν κάνει τίποτα) και ούτε μπορώ να ρυθμίσω καινούργιο (δεν ανοίγει η λίστα με τους κατασκευαστες) . Τι κουλό είναι αυτό;;;;; Τα ιδια κουλα κανει κ μενα...θα ανεβασω το qremote. Απο την cloudy 3.2 που για καποιο λογο παιζει κομπλε..γυρναω σπιτι σ λιγο κ τ ανεβαζω Edit Για δοκιμασε αυτο...διεγραψε πρωτα το παλιο remote.κανε reboot κ μετα μ ενα root browser τραβα system priv app επικολησετο και δωστου τ καυαλληλα δικαιωματα...κοιτα πρωτα ν μν υπαρχει τπτ απο την παλια εφαρμογη..reboot ..done.δεν τ χω δοκιμασει ακομα μ την power rom αλλα μονο μ την cloydy 3.3. https://www.dropbox.com/s/8skm6xbpg36ia9l/LGQRemote.apk?dl=0 Edited October 28, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Oσοι <<φορουν>> τον Xceed κερνελ μπορουν να πειραξουν την ενταση του μεγαφωνου μεσω terminal emulator (αν δεν εχουν κατεβαζουν καποιον απο το playstore) γραφοντας echo value> /sys/kernel/tapan/speaker/spkr_digigain Στη θεση του value βαζουν το πολυ 10 εως 12 γιατι μετα μπορει να παθουν και καμια ζημια. Δεν σας κρυβω οτι τα ψιλολεμε με τον zeroblade (Xceed) στο hangouts και ενω οι mod των xda τον πιεζουν να <<μετακομισει>> απο G2 Android development του 802 στο γενικο G2 Android development μια και τωρα υποστηριζει και το VS980 , ο ανθρωπος δισταζει λογω της κακης συμπεριφορας του DorimanX Στα δικα μας η εκδοση 11 παραμενει με τρομερο deep sleep, μου φαινεται με καλυτερο wifi και καλυτερη μπαταρια απο την 10 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ακριβως...τεσπα θα τ ψαξω κι αλλο Τα ιδια κουλα κανει κ μενα...θα ανεβασω το qremote. Απο την cloudy 3.2 που για καποιο λογο παιζει κομπλε..γυρναω σπιτι σ λιγο κ τ ανεβαζω Edit Για δοκιμασε αυτο...διεγραψε πρωτα το παλιο remote.κανε reboot κ μετα μ ενα root browser τραβα system priv app επικολησετο και δωστου τ καυαλληλα δικαιωματα...κοιτα πρωτα ν μν υπαρχει τπτ απο την παλια εφαρμογη..reboot ..done.δεν τ χω δοκιμασει ακομα μ την power rom αλλα μονο μ την cloydy 3.3. https://www.dropbox.com/s/8skm6xbpg36ia9l/LGQRemote.apk?dl=0 Αν μπορείς λίγη βοήθεια. Το κατέβασα, έκανα επικόλληση αλλά δεν ξέρω μετά τι να κάνω. Πως δίνω δικαιώματα; αν πατήσω εγκατάσταση λέει πρόβλημα στην ανάλυση πακέτου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αν μπορείς λίγη βοήθεια. Το κατέβασα, έκανα επικόλληση αλλά δεν ξέρω μετά τι να κάνω. Πως δίνω δικαιώματα; αν πατήσω εγκατάσταση λέει πρόβλημα στην ανάλυση πακέτου. Υπάρχει ένα άλλο τηλεχειριστήριο, εκείνο δουλεύω εγώ, το οποίο το φλασάρεις και τέλος.Τώρα αφού θέλεις να το δοκιμάσεις, με τον file manager που χρησιμοποιούμε πηγαίνεις στο root/system, κανονικά θα πρέπει να κάνεις φάκελο, αλλά εφόσον είναι apk το αρχείο του φίλου, θα το βάλεις εκεί.πατάς επιλογές να σε βγάλει δικαιώματα, θα του δώσεις 644 , είναι rw-r-r, μετά επανεκκίνηση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Υπάρχει ένα άλλο τηλεχειριστήριο, εκείνο δουλεύω εγώ, το οποίο το φλασάρεις και τέλος.Τώρα αφού θέλεις να το δοκιμάσεις, με τον file manager που χρησιμοποιούμε πηγαίνεις στο root/system, κανονικά θα πρέπει να κάνεις φάκελο, αλλά εφόσον είναι apk το αρχείο του φίλου, θα το βάλεις εκεί.πατάς επιλογές να σε βγάλει δικαιώματα, θα του δώσεις 644 , είναι rw-r-r, μετά επανεκκίνηση Οκ το έκανα σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Και τον Kwsta193 εννοείται!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έβαλα το 5.1.1 UK και κλασσικά έχει ένα σωρό προγράμματα της lg που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ. Υπάρχει πουθενά καμία λίστα που να λέει ποια προγράμματα μπορώ να κάνω uninstall χωρίς να μου παρουσιαστούν προβλήματα; Βρήκα αυτό αλλά είναι για kitkat και τα περισσότερα δεν τα βρίσκω στο λολιποπ. http://www.droidviews.com/how-to-remove-bloatware-apps-on-lg-g2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έβαλα το 5.1.1 UK και κλασσικά έχει ένα σωρό προγράμματα της lg που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ. Υπάρχει πουθενά καμία λίστα που να λέει ποια προγράμματα μπορώ να κάνω uninstall χωρίς να μου παρουσιαστούν προβλήματα; Βρήκα αυτό αλλά είναι για kitkat και τα περισσότερα δεν τα βρίσκω στο λολιποπ. http://www.droidviews.com/how-to-remove-bloatware-apps-on-lg-g2/ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/extra-stock-lp-debloater-d802-t3110347 5.1.1 για ποιο μοντελο; Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έφυγα από cloudy 3.3 Και έβαλα official 4.4.2 με root. Μέρα με την νύχτα η διαφορά σε ταχύτητα. Φυσικά καλύτερη η 4.4.2 Συν κάποια άλλα που μου αρέσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/extra-stock-lp-debloater-d802-t3110347 5.1.1 για ποιο μοντελο; Από εδώ κατέβασα το UK 16GB D80230b_00.kdz http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FLollipop%2F16GB%2F Το βρήκα μέσω xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Από εδώ κατέβασα το UK 16GB D80230b_00.kdz http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FLollipop%2F16GB%2F Το βρήκα μέσω xda. Δεν έχει βγει official 5.1.1 για το D802, μάλλον έχεις 5.0.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι δικό μου λάθος :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts