Tasos19s Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εχεις δικιο αυτο ειναι και το σωστο αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το τηλεφωνο, δυσκολα στην ηλικια μου να κανεις κατι τετοιο...χαχα Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.!!! Πολύ εύκολο. Πατάς επάνω σου λέει να βάλεις τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σου τον κωδικό του Gmail και τέλος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλησπέρα παιδιά υπαρχει και καλή ρομ για το g2 που να εχει το ui του g4?αυτο που με ενδιαφέρει ειναι ν παίρνει τις μανουαλ ρυθμίσεις στη κάμερα που εχει το g4.σορρυ αν εχει απαντηθεί αλλα έμεινα πολυ καιρό χωρίς g2 και έμεινα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά υπαρχει και καλή ρομ για το g2 που να εχει το ui του g4?αυτο που με ενδιαφέρει ειναι ν παίρνει τις μανουαλ ρυθμίσεις στη κάμερα που εχει το g4.σορρυ αν εχει απαντηθεί αλλα έμεινα πολυ καιρό χωρίς g2 και έμεινα πίσω. Όσο και να χτυπιόμαστε.....photo σαν του G4 δεν επρόκειτο να δεις στο G2. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι, να περάσεις την CloudyG2_3.3 Lollipop και θα έχεις μια αξιοπρεπές camera για το G2;) Για περισσότερα ΕΔΩ Edited August 31, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δοκίμασε για αρχή towelroot: https://drive.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_yUmYxZkJRWUxpQnc/edit?usp=docslist_api Στις τελευταίες εκδόσεις της Kit Kat νομίζω ομως δεν δούλευε!! Αν δε δουλέψει, δοκίμασε και αυτό: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/root-stump-root-lg-g3-sprint-verizon-t2850906 Αν δε σου κάνουν........ θα βρούμε κι' αλλα ;) Κατεβασα το 2ο και μου λεει οτι μπορει να προχωρησει αν θελω με bruteforce. Να το κανω η οχι? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Κατεβασα το 2ο και μου λεει οτι μπορει να προχωρησει αν θελω με bruteforce. Να το κανω η οχι? Εγώ έτσι το έκανα. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Εγώ έτσι το έκανα. Δουλευει κανονικά δηλαδή ο τρόπος για root? Εντάξει το έκανα τελικά. Έσβησα και λίγο σαβούρα κάτι βιβλία play ταινίες play και λοιπά. Έβαλα και το Greenify να δούμε θα έχει κάποια διαφορά στην μπαταρία? Edited September 1, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Φίλε μου πολλοί από εδώ μέσα θα συμφωνήσουν ότι με το greenify είδαμε αντίθετα αποτελέσματα..Εγώ σκέψου το είχα και αγορασμένο και πρόσεχα τι έκανα greenify..κανε κάποιες δοκιμές και αν δεν έχεις σημαντική διαφορά σε μπαταρία σβηστό εντελώς. Αυτό που κατάλαβα εν τελει ειναι: άσε το Android να δουλεύει σαν Android. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δουλευει κανονικά δηλαδή ο τρόπος για root? Εντάξει το έκανα τελικά. Έσβησα και λίγο σαβούρα κάτι βιβλία play ταινίες play και λοιπά. Έβαλα και το Greenify να δούμε θα έχει κάποια διαφορά στην μπαταρία? Θα εχει αν το χρησιμοποιεις εστιασμενα πχ να παγωσεις google maps η οτι αλλο παραμενει ενεργο.Αλλιως καλυστερει το multitasking σε σημειο να θυμιζει Galaxy S6 :p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πολύ εύκολο. Πατάς επάνω σου λέει να βάλεις τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σου τον κωδικό του Gmail και τέλος Ευχαριστω πολυ φιλε το εκανα χθες εχεις δικιο ειναι πολυ απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Φίλε μου πολλοί από εδώ μέσα θα συμφωνήσουν ότι με το greenify είδαμε αντίθετα αποτελέσματα..Εγώ σκέψου το είχα και αγορασμένο και πρόσεχα τι έκανα greenify..κανε κάποιες δοκιμές και αν δεν έχεις σημαντική διαφορά σε μπαταρία σβηστό εντελώς. Αυτό που κατάλαβα εν τελει ειναι: άσε το Android να δουλεύει σαν Android. Έσβησα Gmail maps chrome YouTube και μερικά άλλα. Τα κατέβασα από Google play και τώρα τα παγωσα ενώ πριν δεν γινόταν. Εχω αφήσει 4-5 χωρίς πάγωμα. Για να δούμε. Αν δω κατανάλωση παραπάνω θα το σβήσω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έσβησα Gmail maps chrome YouTube και μερικά άλλα. Τα κατέβασα από Google play και τώρα τα παγωσα ενώ πριν δεν γινόταν. Εχω αφήσει 4-5 χωρίς πάγωμα. Για να δούμε. Αν δω κατανάλωση παραπάνω θα το σβήσω. Βγάλε την μια εφαρμογή, βγάλε την άλλη......εσύ δεν θες smartphones ! δεν πας να πάρεις ένα NOKIA, να το φορτίζεις δυο φορές την εβδομάδα....:lol: ελπίζω να έχεις χιούμορ...!!!;) Έχω τα πάντα επάνω απο μαμά + 63 εφαρμογές, και το φορτίζω 2 ώρες κάθε βράδυ, η αν ξεχάσω, την άλλη μέρα το μεσημέρι. Έχω γυρίσει στην μαμά KitKat + Rot και τρέχει μια χαρά, και το πιο σπουδαίο είναι οτι το τηλ. δεν ζεσταίνετε με τίποτα.....2 ώρες internet και είναι δροσερό...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Βγάλε την μια εφαρμογή, βγάλε την άλλη......εσύ δεν θες smartphones ! δεν πας να πάρεις ένα NOKIA, να το φορτίζεις δυο φορές την εβδομάδα....:lol: ελπίζω να έχεις χιούμορ...!!!;) Έχω τα πάντα επάνω απο μαμά + 63 εφαρμογές, και το φορτίζω 2 ώρες κάθε βράδυ, η αν ξεχάσω, την άλλη μέρα το μεσημέρι. Έχω γυρίσει στην μαμά KitKat + Rot και τρέχει μια χαρά, και το πιο σπουδαίο είναι οτι το τηλ. δεν ζεσταίνετε με τίποτα.....2 ώρες internet και είναι δροσερό...!!! Δεν κατάλαβες τι έχω κάνει μάλλον. Έσβησα κάποιες εφαρμογές γιατί το greenify δεν τις βλέπει για να τις παγώσει. Αν τις σβήσεις με το titanium backup και μετά τις βάλεις πάλι από Google play τότε μόνο τις βλέπει για να τις παγώσει. Κατά πόσο θα κερδίσω σε αυτονομία μάλλον κι εγώ αν και νωρίς βλέπω ότι χειροτερευει η αυτονομία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Δεν κατάλαβες τι έχω κάνει μάλλον. Έσβησα κάποιες εφαρμογές γιατί το greenify δεν τις βλέπει για να τις παγώσει. Αν τις σβήσεις με το titanium backup και μετά τις βάλεις πάλι από Google play τότε μόνο τις βλέπει για να τις παγώσει. Κατά πόσο θα κερδίσω σε αυτονομία μάλλον κι εγώ αν και νωρίς βλέπω ότι χειροτερευει η αυτονομία Μην το σκαλίζεις, απλά το τρελαίνεις...! ποια Rom έχεις..? Edited September 1, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μην το σκαλίζεις, απλά το τρελαίνεις...! ποια Rom έχεις..? Official 4.4.2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια μπορουμε στην cloudy g2 v3.3 να κανουμε καμια ρυθμιση με dori kernel για να μην ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες; Οταν παιζω παιχνιδια φτανει κοντα στους 70 βαθμους. Επισης οταν χρησιμοποιω χαρτες ανεβαζει θερμοκρασια. Γενικα οταν το χρησιμοποιω τωρα το καλοκαιρι. Ειναι ενοχλητικο μπορω να πω. Αμα γυρισω σε kitkat θα ανεβαζει τοσο θερμοκρασια με την χρηση που κανω; Για να γυρισω απο cloudy g2 v3.3 σε v2.2 απλα φλασαρω κιτκατ 20H baseband και μετα τη ρομ; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια μπορουμε στην cloudy g2 v3.3 να κανουμε καμια ρυθμιση με dori kernel για να μην ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες; Οταν παιζω παιχνιδια φτανει κοντα στους 70 βαθμους. Επισης οταν χρησιμοποιω χαρτες ανεβαζει θερμοκρασια. Γενικα οταν το χρησιμοποιω τωρα το καλοκαιρι. Ειναι ενοχλητικο μπορω να πω. Αμα γυρισω σε kitkat θα ανεβαζει τοσο θερμοκρασια με την χρηση που κανω; Για να γυρισω απο cloudy g2 v3.3 σε v2.2 απλα φλασαρω κιτκατ 20H baseband και μετα τη ρομ; Με kitkat 4.4.2 η θερμοκρασία πέφτει αισθητά....!!!:heat: τώρα για να γυρίσεις σε Kitkat υπάρχουν αρκετοί τρόποι (διάβασε λίγο παραπίσω) γνώμη μου και έτσι κάνω πάντα εγώ, είναι η καθαρή εγκατάσταση με LG Flash Tool 2014. Προφανώς χάνεις τα πάντα απο μέσα, αλλά με TitaniumBackup επανέρχονταν όλα σε λιγότερο χρόνο, απο οτι να το στίσεις απο την αρχή...! Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν φυσικά ROOT.;) Οτι αποφασίσεις είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Με kitkat 4.4.2 η θερμοκρασία πέφτει αισθητά....!!!:heat: τώρα για να γυρίσεις σε Kitkat υπάρχουν αρκετοί τρόποι (διάβασε λίγο παραπίσω) γνώμη μου και έτσι κάνω πάντα εγώ, είναι η καθαρή εγκατάσταση με LG Flash Tool 2014. Προφανώς χάνεις τα πάντα απο μέσα, αλλά με TitaniumBackup επανέρχονταν όλα σε λιγότερο χρόνο, απο οτι να το στίσεις απο την αρχή...! Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν φυσικά ROOT.;) Οτι αποφασίσεις είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια...!:) Αρα θα γυρισω με lg flash tool σε στοκ lollipop και αμεσως μετα σε στοκ κιτκατ και τελος φλασαρω του cloudy. Ετσι; Εγω επαναφερω τις εφατρμογες και τα δεδομενα τους με lg backup. Το τιτανιουμ δεν το εχω χρησιμοποιησει για επαναφορα αρα δεν ξερω πως γινεται. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια μπορουμε στην cloudy g2 v3.3 να κανουμε καμια ρυθμιση με dori kernel για να μην ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες; Οταν παιζω παιχνιδια φτανει κοντα στους 70 βαθμους. Επισης οταν χρησιμοποιω χαρτες ανεβαζει θερμοκρασια. Γενικα οταν το χρησιμοποιω τωρα το καλοκαιρι. Ειναι ενοχλητικο μπορω να πω. Αμα γυρισω σε kitkat θα ανεβαζει τοσο θερμοκρασια με την χρηση που κανω; Για να γυρισω απο cloudy g2 v3.3 σε v2.2 απλα φλασαρω κιτκατ 20H baseband και μετα τη ρομ; Έχει ρύθμιση ο Kernel του dorimanx Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αρα θα γυρισω με lg flash tool σε στοκ lollipop και αμεσως μετα σε στοκ κιτκατ και τελος φλασαρω του cloudy. Ετσι; Εγω επαναφερω τις εφατρμογες και τα δεδομενα τους με lg backup. Το τιτανιουμ δεν το εχω χρησιμοποιησει για επαναφορα αρα δεν ξερω πως γινεται. Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6257348 Όταν φλασάρεις το zipακι κάνεις τα απαραίτητα wipe's και φλασάρεις τη rom (kit kat) ή επαναφέρεις nandroid backup της custom kit kat (αν έχεις)! Το titanium backup είναι must για root συσκευές......... μεγάλη ευκολία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έχει ρύθμιση ο Kernel του dorimanx Μπορεις φιλε μου να μου τις πεις αναλυτικα; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μπορεις φιλε μου να μου τις πεις αναλυτικα; Εγω με το ντορι και cloudy 3.3 πλεον ειμαι κομπλε(χωρις να ξερω τι γινεται με κιτ κατ δεν την κρατησα πανω απο 2 μερε χαχα) Στις ρυθμισεις του ντορι τραβα thrmals controls εγω εχω βαλει στ cpu max heat 72. Παλεοτερα 69..για τα αλλα δεν ξερω (Μπορεις να ενεργοπoιησεις και το hotplug που εχει καπου προς το τελος και νομιζω πως θα δεις διαφορα αλλα χανεις λιγο την δυναμη απο την cpu ) Παντως πριν τον ντορι με με παλεοτερο ντορι μπορει να τηγανιζα και κανα αυγο..τωρα κομπλε...περασαν και οι τρελοι καυσωνες του καλοκαιριου Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Αρα θα γυρισω με lg flash tool σε στοκ lollipop και αμεσως μετα σε στοκ κιτκατ και τελος φλασαρω του cloudy. Ετσι; Εγω επαναφερω τις εφατρμογες και τα δεδομενα τους με lg backup. Το τιτανιουμ δεν το εχω χρησιμοποιησει για επαναφορα αρα δεν ξερω πως γινεται. Με Lg Flash Tool βάζεις κατευθείαν την kitkat. και αφού κάνεις Root και περάσεις Recovery τότε περνά την cloudy που θες..!!!! Όταν περάσεις την cloudy και πριν το στίσεις, να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Και μετά :superman:...! Δεν νομίζω όταν αλλάζεις Rom να μπορείς να το επαναφέρει με lg backup....!!! Με το titanium παίρνεις backup της εφαρμογές με τα δεδομένα τους και τα μεταφέρεις σε όποια Rom θέλεις αρκεί να είσαι Root ......Αξίζει, είναι απο της πρώτες εφαρμογές που έχω αγοράσει.....!!!! Όσο για το πως δουλεύει, είναι πανεύκολο.........κοίτα και στο youtube Edited September 2, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ευχαριστω παντως παιδια για ολα ;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasad Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια βρηκα χρονο και ξαναγυρισα απο cloudy 3.3 σε stock kitkat...Ενταξει η συσκευη απο πλευρας θερμοκρασιας πλεον ειναι πενα...Εβαλα και dorimanx.Εχει δοκιμασει κανεις το xceed kernel?Ο dorimanx σταματησε το update για το δικο του kitkat kernel ενω το xceed προχωραει κανονικα...εντυπωσεις κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts