minotavros Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 φοραω gloudyg2 3.1 και σημερα ειπα για πρωτη φορα να μπουταρω σε recovery απο τ κουμπια.επειτα απο πολλες προσπαθειες τ καταφερα αλλα μο pwr +vol down και επειτα repressed αρα εχω jb bootloader 1ον γινεται αυτο? 2ον πως περναω κιτκατ? KitKat έχεις. Αν είχες JB ο συνδυασμός θα ήταν: power +volume down, τα αφήνεις και μετά power button Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Παιδια το μπρικαρα.μπαινω σε download mode και ανοιγω το lg flash tool αλλα δν μου το αναγνωριζει.εχω τ drivers.μπαινω σε recovery παταω μουντ αλλα τπτ απαλι.εχασα καταλαθος τ ζζιπ και μπακ απ Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Παιδια το μπρικαρα.μπαινω σε download mode και ανοιγω το lg flash tool αλλα δν μου το αναγνωριζει.εχω τ drivers.μπαινω σε recovery παταω μουντ αλλα τπτ απαλι.εχασα καταλαθος τ ζζιπ και μπακ απ Μπαινεις σε download mode για το flash tool οχι recovery......κλεισε το κινητο.....μολις κλεισει πατα το volume up συνεχομενα και συνδεσαι το καλωδιο usb Σορρυ τωρα ειδα οτι το εφτιαξες Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Μολις το εφτιαξα ολα κομπλε ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα windows τελικα ειχαν το θεμα!!! Χρησιμοποιω WINDOWS 10...Το θεμα ηταν τελικα τα DRIVERS. Δυστυχως τα καινουργια windows εχουν θεμα σχετικα με αυτο.για κανενα λογο δεν αναγνωριζε το κινητο απο την στιγμη που εμπαινα ειτε σε recovery ειτε σε download mode ειτε χρησιμοποιωντας sideload η adb shell μη εχωντας OS στο κινητο..κανοντας install τα drivers του lg g2 μου εβγαζε οτι δεν εγκαθιστοντσι σωστα στο device manager δτο pc.Προτιμηστε LINUX ειναι αξιοποιστα σε αυτο τον τομεα διαβαζει παντα το κινητο σας χωρις να μπαινετε στην διαδικασια τον drivers.θα στειλω feedback στη microsoft για το bug ωστε οταν κυκλοφορησουν και γ εσας τα windows 10 να μην σας τυχει. Κρατατε παντα ενα backup μεσα στο κινητο σας η βεβαιοθειται οτι σγρ το pc σας αναγνωριζει το κινητο σε οποιαδηποτε κατασταση.!!! ΜΟΝΟ LINUX !!!! Ψαξτε τα σντιστοιχσ προγραμμα windows για linux ελπιζω να υπαρχουν Μπαινεις σε download mode για το flash tool οχι recovery......κλεισε το κινητο.....μολις κλεισει πατα το volume up συνεχομενα και συνδεσαι το καλωδιο usb Εκανα σωστα ολες τις διαδικαδιες και τα βηματα Για fladh tool εμπαινα download mode απο το recovery προσπαθουσα για mount storage η sideload για να περασω ζιπ η backup Συγγνωμη αν ειναι λογο οφ τοπικ η αν σας κουρασα Edited June 29, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μολις το εφτιαξα ολα κομπλε ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα windows τελικα ειχαν το θεμα!!! Χρησιμοποιω WINDOWS 10...Το θεμα ηταν τελικα τα DRIVERS. Δυστυχως τα καινουργια windows εχουν θεμα σχετικα με αυτο.για κανενα λογο δεν αναγνωριζε το κινητο απο την στις μη που εμπαινα ειτε σε recovery ειτε σε download mode ειτε χρησιμοποιωντας sideload η adb shell μη εχωντας OS στο κινητο..κανοντας install τα drivers του lg g2 μου εβγαζε οτι δεν εγκαθιστοντσι σωστα στο device manager δτο pc.Προτιμηστε LINUX ειναι αξιοποιστα σε αυτο τον τομεα διαβαζει παντα το κινητο σας χωρις να μπαινετε στην διαδικασια τον drivers.θα στειλω feedback στη microsoft για το bug ωστε οταν κυκλοφορησουν και γ εσας τα windows 10 να μην σας τυχει. Κρατατε παντα ενα backup μεσα στο κινητο σας η βεβαιοθειται οτι σγρ το pc σας αναγνωριζει το κινητο σε οποιαδηποτε κατασταση.!!! ΜΟΝΟ LINUX !!!! Ψαξτε τα σντιστοιχσ προγραμμα windows για linux ελπιζω να υπαρχουν Συγγνωμη αν ειναι λογο οφ τοπικ η αν σας κουρασα Το ευχάριστο είναι ότι το επανεφερες! Πες μας αν θέλεις τι έκανες και μπρικαρε ώστε να το αποφύγουμε. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Το ευχάριστο είναι ότι το επανεφερες! Πες μας αν θέλεις τι έκανες και μπρικαρε ώστε να το αποφύγουμε. Εκανα πατατα και ας την γνωριζα χαχα ημουν 90% οτι θα Brickare αλλα εχω brickarei απριρα κινητα οποτε δεν εχω θεμα χαχα Οπως ελεγα πιο πανω οταν προσπαθησα μα μπω σε recovery με τα πισω κουμπια μπηκα με power και volume down πατωντας τα 2 φορες.καπου διαβασα οτι με αυτον το τροπο καταλαβαινω οτι εχω jb bootloader ενω μ vol up και volum down εχω κιτ κατ οποτε εψαχνα τροπο για τ πως το αλλαχω Ετσι κατεβασα το autorec lolipop χαχα ( να η χαζομαρα χαχ) και τ ετρεξα.οπως ηταν φυσικο μου πεταξε ερορ. Security error κατω απο της lg το logo.μπηκα σε recovery και λεω ευκερια για clean clean install οποτε παταω format all ξερωντας οτι το mount θα δουλευε.ε απο κει κ περα τα windows εκανα κλασικα τα δικα τους Δεν υπηρχε λογος για ολα αυτα.απλα αγχωθηκα στην αρχη για μου σπαει τα νευρα τετοια σκαλωματα ασυμβατοτητας. Αν δεν ειχα linux με ενα otg usb θα το ελυνα απλα αργησα να κτλβ τι ειχε παιχτει και αργησα να σκεφτω τα linux οποτε ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ανουσιο προβλημα. Απλα προσεχτε με τα windows ειναι μονο για games χαχα Edited June 29, 2015 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) καλησπέρα .Από ξένο site σου μεταφέρω αυτό που πρέπει να κάνεις .Δεν έχω προσωπική εμπειρία .Λοιπόν αφού είσαι ροοτ και έχεις και custom recovery κατεβάζεις και φλασάρεις με την TWRP τον bootloader Jellybean http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip κάνεις όλα τα wipe και φλασάρεις την cyano 12 και τα gapps επειδή το λινκ δεν ανοίγει βάλε αυτό http://www.androidworld.it/forum/lg-g2-585/da-lollipop-stock-cyanogen-12-a-165730/ και πήγαινε εκεί που λέει una volta fatto questo,scarica il bootloader Jellybean:http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip προσοχή από στοκ όταν πας σε aosp πρέπει να αλλάξεις bootloader γιατί μπορεί να πάθει ζημιά η οθόνη το πέρασα αυτό και κατάφερα να βάλω την cyanogen, αλλά τώρα θέλω να γυρίσω σε stock. μπαίνω σε download mode, πάω με το lg flash tool να περάσω stock lollipop αλλά μου λέει όταν ξεκινάει η διαδικασία ότι το device είναι disconnected. Τι κάνω; edit: μήπως φταίει ο bootloaderλ γιατί πέρασα και την cloudy 3.2 αλλά μετά το install μου έβγαλε το σήμα της lg για 2 δευτερόλεπτα και μετά τίποτα. ξαναπέρασα την cyanogen και παίζει κανονικά. ρίξτε μία βοήθεια να ξαναπάω stock lollipop. Edited June 29, 2015 by JamesMoore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 το πέρασα αυτό και κατάφερα να βάλω την cyanogen, αλλά τώρα θέλω να γυρίσω σε stock. μπαίνω σε download mode, πάω με το lg flash tool να περάσω stock lollipop αλλά μου λέει όταν ξεκινάει η διαδικασία ότι το device είναι disconnected. Τι κάνω; Τα ιδια ειχα εγω...αυτα π γραφω πιο πανω .προβλημα με τα dtivers ειναι λογικα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Τα ιδια ειχα εγω...αυτα π γραφω πιο πανω .προβλημα με τα dtivers ειναι λογικα μα έχω περάσει τους drivers από το site της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Cloudyg2 3.1 δεν εχω καταλάβει τι παιζει δίνει δυνατότητεςβπχ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας; μπενει ευκολα χωρις πολλα πολλα; ρωτάω γτ ειμαι λίγο άσχετος με τα αγγλικά και την μετάφραση δε την πλ εμπιστεύομαι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Έχει παιδιά κανείς άλλος θεματάκια με τον ήχος κλήσης στην cloudyG2 3.2; Δηλαδή, βαζω σαν γενικό ήχο κλήσης ενα MP3 δικό μου και μετά απο reboot (αλλά και χωρίς reboot κάποιες φορές) μου τον γυρνάει στον default!! Να σημειώσω ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση, με όλα τα wipe's, εκτός internal storage, και κατέβασμα εκ' νέου όλων των εφαρμογών! Ξαναπέρασα πάλι τώρα από πάνω τη rom (dirty flash) να δω τι θα μου κάνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 μα έχω περάσει τους drivers από το site της lg. παιδιά, πείτε τι να κάνω δεν μου έρχεται καμία ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Έχει παιδιά κανείς άλλος θεματάκια με τον ήχος κλήσης στην cloudyG2 3.2; Δηλαδή, βαζω σαν γενικό ήχο κλήσης ενα MP3 δικό μου και μετά απο reboot (αλλά και χωρίς reboot κάποιες φορές) μου τον γυρνάει στον default!! Να σημειώσω ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση, με όλα τα wipe's, εκτός internal storage, και κατέβασμα εκ' νέου όλων των εφαρμογών! Ξαναπέρασα πάλι τώρα από πάνω τη rom (dirty flash) να δω τι θα μου κάνει!! Όχι δεν έχω τέτοιο θέμα. παιδιά, πείτε τι να κάνω δεν μου έρχεται καμία ιδέα. 1)Δοκιμασε να αλλάξεις καλώδιο. 2)Δοκιμασε να αλλάξεις θύρα usb 3)Δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers 4)Δοκιμασε σε άλλο PC. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Όχι δεν έχω τέτοιο θέμα. 1)Δοκιμασε να αλλάξεις καλώδιο. 2)Δοκιμασε να αλλάξεις θύρα usb 3)Δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers 4)Δοκιμασε σε άλλο PC. τα έκανα όλα και πάλι τα ίδια. είναι σίγουρο ότι δεν φταίει ο bootloader της kitkat που πέρασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δεν ξέρω, ποιο πιθανό βλέπω το αιώνιο πρόβλημα με τους drivers της lg. Δεν έχω πάντως αυτό το πρόβλημα με kk bootloader Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Δεν ξέρω, ποιο πιθανό βλέπω το αιώνιο πρόβλημα με τους drivers της lg. Δεν έχω πάντως αυτό το πρόβλημα με kk bootloader προς το παρόν η μόνη ιδέα που έχω είναι να flashάρω αυτό. flashαρα αυτό πιο πάνω, flashαρα και cloudy 3.2 και κολλάνε και οι 2 στο σήμα της LG στο πρώτο boot. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τώρα καταλαβαίνει το κινητό το pc και όταν ξεκινάω με το flashtool στο 2% σταματάει. Τόσο δύσκολο είναι να γυρίσω σε stock; Τι σκατά έπαθε; Edited June 29, 2015 by JamesMoore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Cloudyg2 3.1 δεν εχω καταλάβει τι παιζει δίνει δυνατότητεςβπχ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας; μπενει ευκολα χωρις πολλα πολλα; ρωτάω γτ ειμαι λίγο άσχετος με τα αγγλικά και την μετάφραση δε την πλ εμπιστεύομαι ευχαριστώΚαταρχας αν ειναι να περασεις custom ROM περνα την Cloudy 3.2 κι οχι την 3.1. Για τις δυνατοτητες που λες οντως δινει παραπανω(δες παρακατω) απο μια stock συν του οτι θα εισαι root και θα κανεις παπαδες. FEATURES: Full UX 4.0 ported Aroma installer SuperSU Busybox + runparts init.d support Debloated AdAway host file Latest GApps G4 power menu G4 keyboard Full weather animations Calendar with Event Pocket Multi-User Split view / Mini view Advanced camera driver Calling recorder Patched LGSmartWorld ViPER4Android Θα με συγχωρεσεις αλλα δεν μπορω να σου αναλυσω ενα ενα τι σημαινει. Θελεις διαβασμα. Έχει παιδιά κανείς άλλος θεματάκια με τον ήχος κλήσης στην cloudyG2 3.2; Δηλαδή, βαζω σαν γενικό ήχο κλήσης ενα MP3 δικό μου και μετά απο reboot (αλλά και χωρίς reboot κάποιες φορές) μου τον γυρνάει στον default!! Να σημειώσω ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση, με όλα τα wipe's, εκτός internal storage, και κατέβασμα εκ' νέου όλων των εφαρμογών! Ξαναπέρασα πάλι τώρα από πάνω τη rom (dirty flash) να δω τι θα μου κάνει!!Δοκιμασε να βαλεις το mp3 σου στο /system/media/audio/ringtones με τα σωστα permissions και μετα διάλεξέ το μεσα απο τις ρυθμισεις του ηχου. προς το παρόν η μόνη ιδέα που έχω είναι να flashάρω αυτό. flashαρα αυτό πιο πάνω, flashαρα και cloudy 3.2 και κολλάνε και οι 2 στο σήμα της LG στο πρώτο boot. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τώρα καταλαβαίνει το κινητό το pc και όταν ξεκινάω με το flashtool στο 2% σταματάει. Τόσο δύσκολο είναι να γυρίσω σε stock; Τι σκατά έπαθε;Για να ξεκολλησεις απο το 2%: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58854118 Edited June 30, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Έχει παιδιά κανείς άλλος θεματάκια με τον ήχος κλήσης στην cloudyG2 3.2; Δηλαδή, βαζω σαν γενικό ήχο κλήσης ενα MP3 δικό μου και μετά απο reboot (αλλά και χωρίς reboot κάποιες φορές) μου τον γυρνάει στον default!! Να σημειώσω ότι έκανα καθαρή εγκατάσταση, με όλα τα wipe's, εκτός internal storage, και κατέβασμα εκ' νέου όλων των εφαρμογών! Ξαναπέρασα πάλι τώρα από πάνω τη rom (dirty flash) να δω τι θα μου κάνει!! Κάνει ότι σου λέει ο TUPAC και θα είσαι οκ ;) Δοκιμασε να βαλεις το mp3 σου στο /system/media/audio/ringtones με τα σωστα permissions και μετα διάλεξέ το μεσα απο τις ρυθμισεις του ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Για να ξεκολλησεις απο το 2%: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58854118 Ξεκόλλησε επιτέλους! Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Είναι ευκολο να την βάλω δλδ την κατέβαζω και μπενει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 πήγα σε cloudyg2 3.0 από cloudyg2 2.* σήμερα θέλησα να περάσω την 3.1 και διαπίστωσα ότι δε μπορώ να μπω recovery. επίσης αν πάω να φλασάρω stock rom με flash tool ενώ μπαίνω σε download mode, η διαδικασία δε ξεκινάει. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδιά γίνεται να έχουμε την κάμερα του g4 και να εχει και το manual mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για αποδοση -μπαταρια με dori? (Cpu governors thermal cpu hz gpu etc) Λεω βαλω alucard για cpu governor Alucard για hotplug Triple core cpu online 2Ghz cpu max 300 min Hotplug enable Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Δοκιμασε να βαλεις το mp3 σου στο /system/media/audio/ringtones με τα σωστα permissions και μετα διάλεξέ το μεσα απο τις ρυθμισεις του ηχου. Το έκανα από χθες, αλλά πάλι τιποτα!! Επιλέγω το δικό μου mp3 (αυτή τη φορά μέσα απ' τα ringtone συστήματος), αλλά μετά από reboot ξαναγυρίσει στο default :p Δοκίμασα να σβήσω τελείως τον default αυτόν ήχο. Επέλεξα τον δικό μου, αλλά μετά το reboot δεν είχε καθόλου ήχο........ χτυπούσε αθόρυβο!!! Άβυσσος η ψυχή του G2 μου :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για αποδοση -μπαταρια με dori? (Cpu governors thermal cpu hz gpu etc) Λεω βαλω alucard για cpu governor Alucard για hotplug Triple core cpu online 2Ghz cpu max 300 min Hotplug enable Δοκιμασε και πες μας. Πάντως αν το βάλεις στο profile battery κατεβάζει αυτόματα το cpu frequency στο 1900 και το gpu στο 300 κάτι... Από εκεί και πέρα αρχίζεις δοκιμές με τα govermors και τα touch boost. Απενεργοποιεις και το sweep to sleep αν δεν το δουλεύεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts