Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις περασα ντορι κερνελ.ειναι φοβερος με πολλες παραμετροποιησεις

Εχω μονο μια απορια σχετικα με τ hack fast charge ...αξιζει? Στα ποσα ν το ρυθμισω?μηπως προκαλει ζημια στην μπαταρια καταστρεφοντας την ζωη της?

Άστο στο default,εκτός αν είναι βιαστικος το βάζεις στο fast charge και αλλάζεις τις τιμές(mAh) προς τα πάνω αλλά θα ζορισεις λίγο την μπαταρία.

No root->No problem

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις ρυθμισεις ειχε ηδη ενεργω τ φαστ απλα εγω απο 1600 π τ ειχε τ εβαλα 1200 κ ρε φιλε φορτιζει πραγματικα γρηγορα.θα τ αφησω ν φουλαρει κ μετα το απενεργοποιω γ ν δω αν οντως φορτιζει πραγματικα.

κάποιος βοήθεια; σκέφτηκα και μήπως περάσω την stock kitkat και rootάρω, βάλω recovery και flashάρω cm 12. αλλά από lollipop δεν μπορώ να τα καταφέρω με τίποτα.

καλησπέρα .Από ξένο site σου μεταφέρω αυτό που πρέπει να κάνεις .Δεν έχω προσωπική εμπειρία .Λοιπόν

αφού είσαι ροοτ και έχεις και custom recovery κατεβάζεις και φλασάρεις με την TWRP τον bootloader Jellybean

http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip

κάνεις όλα τα wipe και

φλασάρεις την cyano 12 και τα gapps

επειδή το λινκ δεν ανοίγει βάλε αυτό http://www.androidworld.it/forum/lg-g2-585/da-lollipop-stock-cyanogen-12-a-165730/

και πήγαινε εκεί που λέει

una volta fatto questo,scarica il bootloader Jellybean:http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip

προσοχή από στοκ όταν πας σε aosp πρέπει να αλλάξεις bootloader γιατί μπορεί να πάθει ζημιά η οθόνη

Edited by anestis1

Στις ρυθμισεις ειχε ηδη ενεργω τ φαστ απλα εγω απο 1600 π τ ειχε τ εβαλα 1200 κ ρε φιλε φορτιζει πραγματικα γρηγορα.θα τ αφησω ν φουλαρει κ μετα το απενεργοποιω γ ν δω αν οντως φορτιζει πραγματικα.

Κανονικά θα έπρεπε να είναι fast charge :manual.

Αν θες να φορτιζει πιο αργά δοκιμασε να το βάλεις fast charge :off

No root->No problem

Το μονο που μ απασχολει ειναι να μην μ κατασταφει η μπαταρια .βρηκα κινητο μετα απο καιρο τερας σε αυτο το θεμα

Κανα λινκ για στοκ κερνελ?

Οκ σε ευχαριστω.καμια αλλη καλη ρυθμιση για ν κανω απο το ντορι ? Πχ γ θερμοκρασιες για τους πυρηνες?ειμαι ασχετος απο custom kernels

Οκ σε ευχαριστω.καμια αλλη καλη ρυθμιση για ν κανω απο το ντορι ? Πχ γ θερμοκρασιες για τους πυρηνες?ειμαι ασχετος απο custom kernels

thermal controls /cpu max heat, μπορεις να το χαμηλωσεις λίγο. Το έχω στο 74° προσωπικά και είναι οκ

No root->No problem

Τελικα παιδια, οσοι βαλατε την cloudyG2 3.2 και πριν ειχατε την 3.1 καταλαβατε να εχει βελτιωσεις σε ταχυτητα και smoothness; 'Η η εμπειρια χρησης ειναι ακριβως το ιδιο και εχουν εξαληφθει μονο καποια bug's;

Βλεπω παιδια δεν εχει κανεις αποψη ε; :p

Την περασα λοιπον και 'γω την cloudyG2 3.2 για να αποκτησω τη δικη μου!! ;)

Περασα και εγω την 3,2 αλλα βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει παλι γρηογορα ....μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ?

βλεπω εχει μεγαλη καταναλωση ενα lgsmartcover.... ξερετε τι ειναι ?

Η διαδικασία u root και το φλασαρισμα εγινε τέλεια στο κινητο μετα τις οδηγίες εδω των φίλων του φόρουμ, εχει τωρα την. 5.0.2 και θελω να ρωτήσω για τον καιρο μπορώ να βρω το παλιό θεμα? επίσης θέματα δωρεαν που θα βρω?

Περασα και εγω την 3,2 αλλα βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει παλι γρηογορα ....μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ?

βλεπω εχει μεγαλη καταναλωση ενα lgsmartcover.... ξερετε τι ειναι ?

περιμενε να περασουν 5-6 μερες μεχρι να στρωσει η νεα ρομ !

καθε φορα που περναμε νεα ρομ , στην αρχη ετσι θα ειναι !

η μπαταρια θα πεφτει πολυ γρηγορα , μεχρι να στρωσει :D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Το animation του καιρου στην lockscreen σας δουλευει? Εμενα παντα μου δειχνει σύννεφα εχω wifi and gps on battery save mode

Mια χαρα, για καλυτερα αποτελεσματα ρυθμισε το να κανει update καθε μια ωρα

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάπου στο μενού του cloudy είχα δει την επιλογή να απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις συγκεκριμενων εφαρμογών. Που είναι και δεν τη βρίσκω πάλι;
Φιλικά, Κατερίνα

Κάπου στο μενού του cloudy είχα δει την επιλογή να απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις συγκεκριμενων εφαρμογών. Που είναι και δεν τη βρίσκω πάλι;

ρυθμισεις --> ηχος --> Ειδοποιησεις --> Εφαρμογες

:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ρυθμισεις --> ηχος --> Ειδοποιησεις --> Εφαρμογες

:D

Σε ευχαριστώ. Μονο εκεί δεν είχα δει γιατί θεώρησα ότι δεν έχει σχέση με τον ήχο :blink:

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπερα παιδια..μπωρει καποιος να με βοειθιση πως μπορω να βαλω την resurection rom? Ειμαι με στοκ λολλιποπ και αν αξιζει να την βαλω..ευχαριστώ πολυ

Όπως ο συνάδελφος από πάνω πήγα να βάλω τη resurrection . Δεν ξέρω τι βλακεία έκανα (πάλι) και κόλλησε στο logo της LG. Έχω backup αλλά πως μπαίνω χωρίς να τα σβήσω όλα;
Φιλικά, Κατερίνα

Όπως ο συνάδελφος από πάνω πήγα να βάλω τη resurrection . Δεν ξέρω τι βλακεία έκανα (πάλι) και κόλλησε στο logo της LG. Έχω backup αλλά πως μπαίνω χωρίς να τα σβήσω όλα;

LP boot stack πέρασες πρώτα; είναι CAF η RR?

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Νομίζω έγραφε για KK boot stack.Γιαβρί άλλο δεν έχω ιδέα. Με power -volume down μου βγαίνει το menu για factory reset αλλά έλεγα μήπως γλυτωσω το σβήσιμο.
Φιλικά, Κατερίνα

Aν έχεις custom recovery τότε στο menu που σου βγαίνει για factory reset πάτα yes - yes και θα σε πάει στη recovery

Aν την κατέστρεψες και δεν έχει τότε θα σου κάνει factory reset.

Αυτά τουλάχιστον έκανε σε μένα παλιά όταν το είχα χρειαστεί.

Οκ πατάω και ο Θεός βοηθός....

Περίμενε μην βιάζεσαι, δες λίγο στο thread της ρομ

Μόλις είδα ότι είναι CAF, θέλει το LP bootstack, το έχεις ή να σε το δώσω;

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Οκ ευτυχώς έκανα κανονικά restore.

Πολύ έχω μπερδευτεί με τα bootstack. Εγώ πήγα να τη βάλω νομίζοντας ότι θέλει KK. Οπότε πρέπει να περάσω Lollipop bootstack και μετά τη resurrection. Αν θέλω να γυρίσω στη cloudy πρέπει να περάσω πάλι KK bootstack?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα