minotavros Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Μολις περασα ντορι κερνελ.ειναι φοβερος με πολλες παραμετροποιησεις Εχω μονο μια απορια σχετικα με τ hack fast charge ...αξιζει? Στα ποσα ν το ρυθμισω?μηπως προκαλει ζημια στην μπαταρια καταστρεφοντας την ζωη της? Άστο στο default,εκτός αν είναι βιαστικος το βάζεις στο fast charge και αλλάζεις τις τιμές(mAh) προς τα πάνω αλλά θα ζορισεις λίγο την μπαταρία. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Στις ρυθμισεις ειχε ηδη ενεργω τ φαστ απλα εγω απο 1600 π τ ειχε τ εβαλα 1200 κ ρε φιλε φορτιζει πραγματικα γρηγορα.θα τ αφησω ν φουλαρει κ μετα το απενεργοποιω γ ν δω αν οντως φορτιζει πραγματικα. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) κάποιος βοήθεια; σκέφτηκα και μήπως περάσω την stock kitkat και rootάρω, βάλω recovery και flashάρω cm 12. αλλά από lollipop δεν μπορώ να τα καταφέρω με τίποτα. καλησπέρα .Από ξένο site σου μεταφέρω αυτό που πρέπει να κάνεις .Δεν έχω προσωπική εμπειρία .Λοιπόν αφού είσαι ροοτ και έχεις και custom recovery κατεβάζεις και φλασάρεις με την TWRP τον bootloader Jellybean http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip κάνεις όλα τα wipe και φλασάρεις την cyano 12 και τα gapps επειδή το λινκ δεν ανοίγει βάλε αυτό http://www.androidworld.it/forum/lg-g2-585/da-lollipop-stock-cyanogen-12-a-165730/ και πήγαινε εκεί που λέει una volta fatto questo,scarica il bootloader Jellybean:http://www.dorimanx.com/LG/default-k...OOT-LOADER.zip προσοχή από στοκ όταν πας σε aosp πρέπει να αλλάξεις bootloader γιατί μπορεί να πάθει ζημιά η οθόνη Edited June 27, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Στις ρυθμισεις ειχε ηδη ενεργω τ φαστ απλα εγω απο 1600 π τ ειχε τ εβαλα 1200 κ ρε φιλε φορτιζει πραγματικα γρηγορα.θα τ αφησω ν φουλαρει κ μετα το απενεργοποιω γ ν δω αν οντως φορτιζει πραγματικα. Κανονικά θα έπρεπε να είναι fast charge :manual. Αν θες να φορτιζει πιο αργά δοκιμασε να το βάλεις fast charge :off Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το μονο που μ απασχολει ειναι να μην μ κατασταφει η μπαταρια .βρηκα κινητο μετα απο καιρο τερας σε αυτο το θεμα Κανα λινκ για στοκ κερνελ? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δεν καταστρεφεται άστο στο manual και είσαι οκ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Οκ σε ευχαριστω.καμια αλλη καλη ρυθμιση για ν κανω απο το ντορι ? Πχ γ θερμοκρασιες για τους πυρηνες?ειμαι ασχετος απο custom kernels Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Οκ σε ευχαριστω.καμια αλλη καλη ρυθμιση για ν κανω απο το ντορι ? Πχ γ θερμοκρασιες για τους πυρηνες?ειμαι ασχετος απο custom kernels thermal controls /cpu max heat, μπορεις να το χαμηλωσεις λίγο. Το έχω στο 74° προσωπικά και είναι οκ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τελικα παιδια, οσοι βαλατε την cloudyG2 3.2 και πριν ειχατε την 3.1 καταλαβατε να εχει βελτιωσεις σε ταχυτητα και smoothness; 'Η η εμπειρια χρησης ειναι ακριβως το ιδιο και εχουν εξαληφθει μονο καποια bug's; Βλεπω παιδια δεν εχει κανεις αποψη ε; :p Την περασα λοιπον και 'γω την cloudyG2 3.2 για να αποκτησω τη δικη μου!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JEIQ Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Περασα και εγω την 3,2 αλλα βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει παλι γρηογορα ....μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ? βλεπω εχει μεγαλη καταναλωση ενα lgsmartcover.... ξερετε τι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Η διαδικασία u root και το φλασαρισμα εγινε τέλεια στο κινητο μετα τις οδηγίες εδω των φίλων του φόρουμ, εχει τωρα την. 5.0.2 και θελω να ρωτήσω για τον καιρο μπορώ να βρω το παλιό θεμα? επίσης θέματα δωρεαν που θα βρω? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Περασα και εγω την 3,2 αλλα βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει παλι γρηογορα ....μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο ? βλεπω εχει μεγαλη καταναλωση ενα lgsmartcover.... ξερετε τι ειναι ? περιμενε να περασουν 5-6 μερες μεχρι να στρωσει η νεα ρομ ! καθε φορα που περναμε νεα ρομ , στην αρχη ετσι θα ειναι ! η μπαταρια θα πεφτει πολυ γρηγορα , μεχρι να στρωσει :D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το animation του καιρου στην lockscreen σας δουλευει? Εμενα παντα μου δειχνει σύννεφα εχω wifi and gps on battery save mode Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Mια χαρα, για καλυτερα αποτελεσματα ρυθμισε το να κανει update καθε μια ωρα Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κάπου στο μενού του cloudy είχα δει την επιλογή να απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις συγκεκριμενων εφαρμογών. Που είναι και δεν τη βρίσκω πάλι; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κάπου στο μενού του cloudy είχα δει την επιλογή να απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις συγκεκριμενων εφαρμογών. Που είναι και δεν τη βρίσκω πάλι; ρυθμισεις --> ηχος --> Ειδοποιησεις --> Εφαρμογες :D Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 ρυθμισεις --> ηχος --> Ειδοποιησεις --> Εφαρμογες :D Σε ευχαριστώ. Μονο εκεί δεν είχα δει γιατί θεώρησα ότι δεν έχει σχέση με τον ήχο :blink: Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλησπερα παιδια..μπωρει καποιος να με βοειθιση πως μπορω να βαλω την resurection rom? Ειμαι με στοκ λολλιποπ και αν αξιζει να την βαλω..ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Όπως ο συνάδελφος από πάνω πήγα να βάλω τη resurrection . Δεν ξέρω τι βλακεία έκανα (πάλι) και κόλλησε στο logo της LG. Έχω backup αλλά πως μπαίνω χωρίς να τα σβήσω όλα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Όπως ο συνάδελφος από πάνω πήγα να βάλω τη resurrection . Δεν ξέρω τι βλακεία έκανα (πάλι) και κόλλησε στο logo της LG. Έχω backup αλλά πως μπαίνω χωρίς να τα σβήσω όλα; LP boot stack πέρασες πρώτα; είναι CAF η RR? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Νομίζω έγραφε για KK boot stack.Γιαβρί άλλο δεν έχω ιδέα. Με power -volume down μου βγαίνει το menu για factory reset αλλά έλεγα μήπως γλυτωσω το σβήσιμο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Aν έχεις custom recovery τότε στο menu που σου βγαίνει για factory reset πάτα yes - yes και θα σε πάει στη recovery Aν την κατέστρεψες και δεν έχει τότε θα σου κάνει factory reset. Αυτά τουλάχιστον έκανε σε μένα παλιά όταν το είχα χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Οκ πατάω και ο Θεός βοηθός.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Οκ πατάω και ο Θεός βοηθός.... Περίμενε μην βιάζεσαι, δες λίγο στο thread της ρομ Μόλις είδα ότι είναι CAF, θέλει το LP bootstack, το έχεις ή να σε το δώσω; Edited June 28, 2015 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Οκ ευτυχώς έκανα κανονικά restore. Πολύ έχω μπερδευτεί με τα bootstack. Εγώ πήγα να τη βάλω νομίζοντας ότι θέλει KK. Οπότε πρέπει να περάσω Lollipop bootstack και μετά τη resurrection. Αν θέλω να γυρίσω στη cloudy πρέπει να περάσω πάλι KK bootstack? Edited June 28, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts