Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ιδανικες ρυθμισεις για Cloudyg3 2.2 και dorimanx?

Στις προηγουμενες σελιδες θα βρεις πολλες προτεινομενες ρυθμισεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κάθε τηλέφωνο διαφέρει ως προς την χρήση του, δύσκολα θα πετύχετε το ίδιο
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

V30b+dori 2.4 extreme battery με καποιοες ρυθμισεις και καθε μερα παει και καλυτερα....6 ωρες οθονη στο 45%.....τις εχω ανετα τις 11 ωρες...[ATTACH]61213[/ATTACH][ATTACH]61214[/ATTA Edited by kostis8

V30b+dori 2.4 extreme battery με καποιοες ρυθμισεις και καθε μερα παει και καλυτερα....6 ωρες οθονη στο 45%.....τις εχω ανετα τις 11 ωρες...[ATTACH]61213[/ATTACH][ATTACH]61214[/ATTA

Τις 8με 8 30 ίσως Ναι ;) 11 λίγο δύσκολο ...

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Τις 8με 8 30 ίσως Ναι ;) 11 λίγο δύσκολο ...

Εχω πιασει με μεχρι 10 και 12λεπτα....

Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εγώ αν του βάλω ρυθμίσεις να πιάνει πάνω από 6.30 ώρες οθόνη μου φαίνεται ότι λαγγαρει αρκετά.
No root->No problem

Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εγώ αν του βάλω ρυθμίσεις να πιάνει πάνω από 6.30 ώρες οθόνη μου φαίνεται ότι λαγγαρει αρκετά.

Εμενα καθολου πλεον......και με ρυθμισεις που ειχα παραθεσει πριν λιγες μερες.....καθε αναβαθμιση του ντορι και καλυτερα

Παιδια ιδανικες ρυθμισεις για Cloudyg3 2.2 και dorimanx?

Δες και αυτό, ίσως να σε βολεύει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57503695&postcount=2359

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κάθε τηλέφωνο διαφέρει ως προς την χρήση του, δύσκολα θα πετύχετε το ίδιο

πολύ σωστό

No root->No problem

Για οσους χρησιμοποιούν lollipop με xposed και τους λείπει το lg weather εδω g4 weather wigdet θα βρειτε την εφαρμογη του καιρου της lg για το g4 μαζι με τα wigdetakia του...

Για οσους χρησιμοποιούν lollipop με xposed και τους λείπει το lg weather εδω g4 weather wigdet θα βρειτε την εφαρμογη του καιρου της lg για το g4 μαζι με τα wigdetakia του...

Εκανες και dalvic cache wipe;

Εκανες και dalvic cache wipe;

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα απλα ετυχε να χαζευω τι εχουν βγαλει για lollipop

εγω περασα την lollipop στο g2 αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος

μεγαλη δεσμευση ram.... 1,36 και πανω μνημη σε χρηση παντα!! αρκετα πιο αργο το τηλεφωνο συνολικα....χαθηκε το weather animation της lg στην locksreen.,,,,,και απο μπαταρια...δεν ειδα καμια βελτιωση....

πολλα προβληματα...θα πηγενα πισω στην kitkat πολυ ευχαριστως!!!

υπαρχουν λυσεις για τα προβληματα τις lollipop?. εχει ανακοινωθει κανενα patch? γιατι αλλιως δε λεει .....

Εχω ρωτήσει επειδή εχω την 4.4.2 στο κινητο αν αξίζει να μείνω, δεν βλέπω αναβάθμιση με το pic suite και να πω μονο οτι το κινητο ειναι rooted, ωστόσο δεν εχω πουθενά εφαρμογή που να μου δείχνει δυνατότητες που εχω πλέον στο κινητο, τι μπορώ να αλλάξω εκτός απο να βάλω αλλη ρομ?

Εκανα χθες την αναβαθμιση μεσω του pc suite σε 5.02...Να πω οτι περισσοτερο μου αρεσε το interface του προηγουμενου λογισμικου...Μπορουμε να κανουμε downgrade στην προηγουμενη αμα θελουμε??

Να πω και την βασικη μου ερωτηση τωρα...Απο την αναβαθμιση και μετα,στα μηνυματα,οταν βαζω τελεια και ξεκιναω νεα προταση,την λεξη πριν και τη λεξη μετα απο την τελεια,τις εμφανιζει σαν link...

Και ειναι σπαστικο...Μπορει να βοηθησει καποιος,ειναι καποια ρυθμιση??Το προφανες ειναι να αφηνω ενα κενο βεβαια..:)

Φίλε μου δεν τον προλαβαίνουμε

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-3.php

Τετοια αποδοση μπαταριας δε πιανω με lollipop που να κοπανιεμαι...Για μενα ακομα δε με εχει ψησει η lollipop...Εχω δοκιμασες τις τελευταιες εβδομαδες και γω δε ξερω ποσες ρομ αλλα παλι σε cloudy γυρισα

Φίλε μου δεν τον προλαβαίνουμε

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-3.php

Τι κανει αυτο;:O

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εχω ρωτήσει επειδή εχω την 4.4.2 στο κινητο αν αξίζει να μείνω, δεν βλέπω αναβάθμιση με το pic suite και να πω μονο οτι το κινητο ειναι rooted, ωστόσο δεν εχω πουθενά εφαρμογή που να μου δείχνει δυνατότητες που εχω πλέον στο κινητο, τι μπορώ να αλλάξω εκτός απο να βάλω αλλη ρομ?

Ποια ειναι η ερωτηση; Τι θελεις να μαθεις;

Εκανα χθες την αναβαθμιση μεσω του pc suite σε 5.02...Να πω οτι περισσοτερο μου αρεσε το interface του προηγουμενου λογισμικου...Μπορουμε να κανουμε downgrade στην προηγουμενη αμα θελουμε??

Να πω και την βασικη μου ερωτηση τωρα...Απο την αναβαθμιση και μετα,στα μηνυματα,οταν βαζω τελεια και ξεκιναω νεα προταση,την λεξη πριν και τη λεξη μετα απο την τελεια,τις εμφανιζει σαν link...

Και ειναι σπαστικο...Μπορει να βοηθησει καποιος,ειναι καποια ρυθμιση??Το προφανες ειναι να αφηνω ενα κενο βεβαια..:)

Για downgrade εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658

Για το πληκτρολογιο ψαξε μηπως υπαρχει καμια επιλογη δτις ρυθμισεις του πληκτρολογιου.

Τι κανει αυτο;:O

Ειναι custom recovery.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ερωτηςη ειναι απλή. Να μείνω με την 4.4.2 που εχει και πολυ καλή απόδοση μπαταρίας? Το κινητο μου ειναι rooted αλλα δεν εχει πουθενά εργαλεία για προγραμματιστές στο μενού...γιατι?