Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, εχω παρα πολυ μεγαλο προβλημα αυτην την στιγμη και θα ηθελα τα φωτα σας. Λοιπον εχω περασμενη την Lollipop και θελοντας να του βαλω CyanogenMod 12 του εκανα Root και μπηκε μαζι και ο TWRP, ωραια μεχρι εδω, μπηκα στον TWRP και εκανα Wipe τα παντα εκτος της Internal Storage, παω να βαλω την CyanogenMod 12 και μου λεει Unable to mount storage, παω και την βαζω μετα στο USB μπας και μπει αλλα τιποτα παλι, μου βγαζει Unable to mount Storage.......μετα παω να του βακω το Backup που ειχα παρει για ωρα αναγκης και μολις το βαζω να το μου λεει Successful, ωραια, παταω Reboot System και με παταει στο σημα της LG και περιμενο πανο απο 10 λεπτα και δεν γινεται τιποτα. ΤΙΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??????? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Edited by KILLER146

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, εχω παρα πολυ μεγαλο προβλημα αυτην την στιγμη και θα ηθελα τα φωτα σας. Λοιπον εχω περασμενη την Lollipop και θελοντας να του βαλω CyanogenMod 12 του εκανα Root και μπηκε μαζι και ο TWRP, ωραια μεχρι εδω, μπηκα στον TWRP και εκανα Wipe τα παντα εκτος της Internal Storage, παω να βαλω την CyanogenMod 12 και μου λεει Unable to mount storage, παω και την βαζω μετα στο USB μπας και μπει αλλα τιποτα παλι, μου βγαζει Unable to mount Storage.......ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??????? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

σε τι μορφη ειναι το φλασακι? δοκιμασε σε fat32 , αν παλι δε βγαλεις ακρη πρπει να γυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν, ειτε με restore (αν ειχες παρει backup στη μνημη του τηλεφωνου) ειτε με flashtool , κανονικα επρεπε να ειχες την rom στη μνημη τηλεφωνου και οχι σε φλασακι γιατι σε πολλες περιπτωσεις δε το αναγνωριζει

Edited by dimtz

σε τι μορφη ειναι το φλασακι? δοκιμασε σε fat32 , αν παλι δε βγαλεις ακρη πρπει να γυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν, ειτε με restore (αν ειχες παρει backup στη μνημη του τηλεφωνου) ειτε με flashtool , κανονικα επρεπε να ειχες την rom στη μνημη τηλεφωνου και οχι σε φλασακι γιατι σε πολλες περιπτωσεις δε το αναγνωριζει

Το Backup το εχω παρει σε USB λογου το οτι δεν χωραγε στην συσκευη, μολις παω να κανω Restore μου λεει Successful αλλα μολις κανω Reboot System μου πεταει το σημα της LG και μου μενει εκει και δεν προχωραει

Δημήτρης

Καλησπέρα, εχω παρα πολυ μεγαλο προβλημα αυτην την στιγμη και θα ηθελα τα φωτα σας. Λοιπον εχω περασμενη την Lollipop και θελοντας να του βαλω CyanogenMod 12 του εκανα Root και μπηκε μαζι και ο TWRP, ωραια μεχρι εδω, μπηκα στον TWRP και εκανα Wipe τα παντα εκτος της Internal Storage, παω να βαλω την CyanogenMod 12 και μου λεει Unable to mount storage, παω και την βαζω μετα στο USB μπας και μπει αλλα τιποτα παλι, μου βγαζει Unable to mount Storage.......μετα παω να του βακω το Backup που ειχα παρει για ωρα αναγκης και μολις το βαζω να το μου λεει Successful, ωραια, παταω Reboot System και με παταει στο σημα της LG και περιμενο πανο απο 10 λεπτα και δεν γινεται τιποτα. ΤΙΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??????? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

καλησπέρα

First time installing CyanogenMod 12 to your LG G2 (D802), or coming from another ROM:

- Read the official wiki

- Copy GApps and CM12 ZIPs to your SDCard

- Boot into Recovery

- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET

- Flash CM12 zip from SDCard

- Flash GApps zip from SDCard

- Reboot

ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-cyanogenmod-official-nightlies-5-0-t2994910

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Backup το εχω παρει σε USB λογου το οτι δεν χωραγε στην συσκευη, μολις παω να κανω Restore μου λεει Successful αλλα μολις κανω Reboot System μου πεταει το σημα της LG και μου μενει εκει και δεν προχωραει

Μπες στην recovery>wipes>format data γράφεις yes και φλασάρεις ,μόλις τελειώσει 3-4'' συνδέεις το φλασάκι και επιλέγεις restore στο αρχικό μενού της recovery φλασάρεις και όταν τελειώσει reboot

καλησπέρα

First time installing CyanogenMod 12 to your LG G2 (D802), or coming from another ROM:

- Read the official wiki

- Copy GApps and CM12 ZIPs to your SDCard

- Boot into Recovery

- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET

- Flash CM12 zip from SDCard

- Flash GApps zip from SDCard

- Reboot

ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/rom-cyanogenmod-official-nightlies-5-0-t2994910

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπες στην recovery>wipes>format data γράφεις yes και φλασάρεις ,μόλις τελειώσει 3-4'' συνδέεις το φλασάκι και επιλέγεις restore στο αρχικό μενού της recovery φλασάρεις και όταν τελειώσει reboot

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την βοηθεια, με εσωσες :)

Δημήτρης

Mια συμβουλη για οσους φορουν Ντορι εαν θελουν η ζυγαρια να γερνει πιο πολυ προς την επιδοση και οχι στη μπαταρια καλο ειναι να μη χρησιμοποιουν τον Interactive gov και μαλιστα στους δυο πρωτους πυρηνες ( C0,1)διοτι δεν ειναι ο κλασικος Interactive που συνανταμε σε tablets ή αλλα smartphones αλλα τροποποιημενος απο τον DorimanX.

Aς δοκιμασουν καλυτερα Darkness ,Nightmare , Ondemand, Intelliactive, , Hyper, Impulse ( τελευταιος ειναι πιο οικονομικος)

Γινεται να κανω τους 2 πρωτους πυρήνες να ξεκινανε πριν τους 3,4 ωστε να τους βαλω για οικονομια της μπαταριας;;

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 με αυτό δοκίμασες ?

Ναι δοκιμασα και με αυτο..μενει στο download και δεν συνεχιζει.εκανα νεα εγκατασταση των drivers αλλα τιποτα.

Κανονικο μουλαρωμα!!:mad:

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ναι δοκιμασα και με αυτο..μενει στο download και δεν συνεχιζει.εκανα νεα εγκατασταση των drivers αλλα τιποτα.

Κανονικο μουλαρωμα!!:mad:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Δεν μπορούσα με τίποτα να rootαρω την 30b μόνο με αυτό ...μέχρι το 90% πήγε το άφησα για 1-2 λεπτά δεν έκανε τίποτα ...αποσύνδεσα και μόλις άνοιξε το τηλ είχε rootριστει

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Όταν σταματά στο 90% χωρίς να βγάλετε το USB από το κινητό κάντε δύο φορές reboot και θα γίνει root, έτσι τουλάχιστον έγινε το δικό μου

Όταν σταματά στο 90% χωρίς να βγάλετε το USB από το κινητό κάντε δύο φορές reboot και θα γίνει root, έτσι τουλάχιστον έγινε το δικό μου

τελικα τα καταφερα και εγω...με το που τραβηξα το καλωδιο μετα ειδα οτι ειχε γινει root..τι να πω?

περασα και τον kernel dori και θα δουμε αντιδραση..μηπως εχει κανεις τον stock kernel για παν ενδεχομενο?να τον εχουμε καβατζα..

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Έφτασε η ώρα που μπρίκαρα και εγώ το κινητό μου!!

Ήθελα να περάσω μία AOSP lollipop και κάπου στο νήμα του xda έλεγε να φτασάρω JB bootloader. Έκανα τα wipe μου και φλασαρα τον bootloader. Έκανα reboot και από τότε δεν ξεκινάει το κινητό.

Αν παω να το ανοίξω κανονικά μου δείχνει το λόγκο της LG για ένα δευτερόλεπτο και μετά μαύρη οθόνη

Αν πάω να μπω χειροκίνητα σε recovery μου βγάζει proccessing factory reset και μένει εκεί

Αν το συνδέσω με το pc κανονικά μου εμφανίζει όλο το δίσκο σαν προστατευμένο GPT και βγάζει μία συσκευή QHSUSB_BULK

Αν πάω να το συνδέσω σε download mode μου πατόντας το volume+ μου εμφανίζει για μισό δευτερόλεπτο το λογκο της LG και μετά βγάζει download mode στην οθόνη αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τίποτα.

Τι επιλογές έχω;;;

Xiaomi Mi4

κατι άλλο που παρατήρησα είναι ότι αν πάω να μπω σε download mode δεν προχωράει για να μπει όντως σε download mode. Βγάζει το μαυρο μακρόστενο σήμα που λέει με μπλε γράμματα Download mode και παραμένει εκεί!!
Xiaomi Mi4

Πολυ lag το κινητο με τον κερνελ του dori!!εχετε καποιον αλλον να προτεινετε??η ν περιμενω κανα δυο μερες μπας και κκατσει.ο stock κερνελ υπαρχει σε καποιο λινκ?

🆒

Ήθελα να περάσω μία AOSP lollipop και κάπου στο νήμα του xda έλεγε να φτασάρω JB bootloader. Έκανα τα wipe μου και φλασαρα τον bootloader. Έκανα reboot και από τότε δεν ξεκινάει το κινητό.

Αν παω να το ανοίξω κανονικά μου δείχνει το λόγκο της LG για ένα δευτερόλεπτο και μετά μαύρη οθόνη

Αν πάω να μπω χειροκίνητα σε recovery μου βγάζει proccessing factory reset και μένει εκεί

Αν το συνδέσω με το pc κανονικά μου εμφανίζει όλο το δίσκο σαν προστατευμένο GPT και βγάζει μία συσκευή QHSUSB_BULK

Αν πάω να το συνδέσω σε download mode μου πατόντας το volume+ μου εμφανίζει για μισό δευτερόλεπτο το λογκο της LG και μετά βγάζει download mode στην οθόνη αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει τίποτα.

Τι επιλογές έχω;;;

Δες εδώ αυτο το ποστ ελπίζω να σε βοηθήσει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60579007&postcount=118

No root->No problem

Πολυ lag το κινητο με τον κερνελ του dori!!εχετε καποιον αλλον να προτεινετε??η ν περιμενω κανα δυο μερες μπας και κκατσει.ο stock κερνελ υπαρχει σε καποιο λινκ?

http://www.dorimanx.com/LG-LP/

Αμα πας τερμα κατω θα τν βρεις

Αυτόν τον έχεις δοκιμάσει ? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kernel-bluecyclonkernel1-0-t3085508

Τι επιλογές έχω;;;

Εδω εισαι φιλε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48765620

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γινεται να κανω τους 2 πρωτους πυρήνες να ξεκινανε πριν τους 3,4 ωστε να τους βαλω για οικονομια της μπαταριας;;

Eαν εισαι σε default profile τοτε οντως δινει προταιρεοτητα στους 2 πρωτους πυρήνες ,εαν εισαι σε αλλο profile τοτε φροντισε το hotplug cpu booster να ειναι στο dual

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα απο τα καλα του Ντορι ειναι η μεγαλη παραμετροποιηση, αλλο προφιλ δοκιμασες ? το perfomance πχ? αν ναι αλλους govs? αυξησες ΚHz των CPU? Αυξησες το Touch boost frequency? Ειδικα το τελευταιο μειωνει δραματικα τα lags

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες βάζοντας τους drivers που έδωσε ο φίλος Minotavros κατάφερα και μπήκα σε download mode. Τωρα όμως δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής. Μου βγάζει unknown devices cdc emc / cdc serial Και lge android phone. Έχω βάλει τους drivers αλλά συνεχίζει να μην το αναγνωρίζει. Πως θα κάνω το pc να το δει;;
Xiaomi Mi4

Παίδες βάζοντας τους drivers που έδωσε ο φίλος Minotavros κατάφερα και μπήκα σε download mode. Τωρα όμως δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής. Μου βγάζει unknown devices cdc emc / cdc serial Και lge android phone. Έχω βάλει τους drivers αλλά συνεχίζει να μην το αναγνωρίζει. Πως θα κάνω το pc να το δει;;

Εσύ πρέπει να το μπρικαρες για τα καλά. Μην αγχώνεσαι όμως.

Έκανες αυτό που δείχνει ο sonboons στο δεύτερο λινκ?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60579007&postcount=118

No root->No problem

Τώρα πλέον το τηλέφωνο μπαίνει σε download mode, όταν το πατάς να ανοίξει παραμένει στο λογκο της lg και όταν το συνδέεις στον υπολογιστη σου εμφανίζει αυτό. Αυτά που κάνει αυτός είναι για την φάση που αναγνωρίζει το τηλέφωνο σαν qualcomm HS-USB κτλ κτλ
Xiaomi Mi4

Τώρα πλέον το τηλέφωνο μπαίνει σε download mode, όταν το πατάς να ανοίξει παραμένει στο λογκο της lg και όταν το συνδέεις στον υπολογιστη σου εμφανίζει αυτό. Αυτά που κάνει αυτός είναι για την φάση που αναγνωρίζει το τηλέφωνο σαν qualcomm HS-USB κτλ κτλ

Ωραία, αφού μπαίνει σε Download mode δοκίμασες να φλασαρεις μια official rom?

No root->No problem

Καλησπέρα από προχθές είμαι με την prov5 η οποίο έως τώρα χωρίς να την έχω πειράξει είναι πολύ καλή...Αλαγκαριστη και με πολύ καλή απόδοση μπαταρίας έως τωρα...Αλλά μου εμφάνισε ένα πρόβλημα σε ένα παιχνίδι που παίζω το clash of clans...Ενώ όποια ρομ και να είχα φλασαρει έως τώρα τα Ελληνικά γράμματα μέσα στο παιχνίδι μου τα έδειχνε μια χαρά τώρα με αυτη τη ρομ μου τρώει γράμματα κενά και γενικά τα δείχνει χαλια...Μήπως ξξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω κάτι για να τα δείχνει όπως πριν? Λογικά έχει άλλη κωδικοποίηση στα Ελληνικά και τα δείχνει έτσι φαντάζομαι...