Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω cloydy θελω να βαλω.εχω ομως καποιες απορίες?1.Ειναι 4.4.2? 2.εχει fm radio 3.λειτουργει το stweaks με το οποιο εχω χακαρει τον ήχο?εχει καποιο σπαστικο μπακγ που σε κανει να πεις καλύτερα pardus?:)
Aντώνης

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο μπαταρία με αρκετά φλασαρισματα μπρος πισω ,σεταρισματα κλπ κλπ μου κράτησε μια μέρα..bugs προς το παρών δεν έχω συναντήσει..gps κλείδωσε γρήγορα και η κάμερα..οκ δεν είναι κάτι το τρομερό..

Το τηλ πάντως γρήγορο μαυτην...μια χαρά..

Edited by giorgosth8
Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15

Απο μπαταρία με αρκετά φλασαρισματα μπρος πισω ,σεταρισματα κλπ κλπ μου κράτησε μια μέρα..bugs προς το παρών δεν έχω συναντήσει..gps κλείδωσε γρήγορα και η κάμερα..οκ δεν είναι κάτι το τρομερό..

Το τηλ πάντως γρήγορο μαυτην...μια χαρά..

Kαμερα βαλε απο εδω της Lenovo , αυτη εχω και εγω στη Liquidsmooth.

https://drive.google.com/folderview?id=0B1wXvHiDVM2LflJvLXdWQzgwcWR6ekttWHY0Nlk3QlE0bTZSbUdOeXFEaXQ1eUpod2tJQ1U&usp=sharing

Θα φλασαρω και εγω CM γιατι μου αρεσει που αλλαζω ευκολα θεμα σε ολο το μενου.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Kαμερα βαλε απο εδω της Lenovo , αυτη εχω και εγω στη Liquidsmooth.

https://drive.google.com/folderview?id=0B1wXvHiDVM2LflJvLXdWQzgwcWR6ekttWHY0Nlk3QlE0bTZSbUdOeXFEaXQ1eUpod2tJQ1U&usp=sharing

Θα φλασαρω και εγω CM γιατι μου αρεσει που αλλαζω ευκολα θεμα σε ολο το μενου.

Επειδή θέλω να ασχοληθώ αυτή της lenovo είναι καλύτερη απ ότι σε stock κατάσταση ;

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συνήθως εβαζα την a better camera..αρκετά καλυτερο αποτέλεσμα απο τις stock..

Αυτήν που την βρίσκουμε; κάνει για όλες τις rom ;

Παιδια πως μπορω να κανω ροοτ το g2 χωρις υπολογιστή? Δοκιμασα το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηρίζεται. Ξερετε καποιο αλλο πρόγραμμα?

Για το ράδιο πρέπει να το υποστηρίζει ο κέρνελ, είχε βγάλει ο render μια έκδοση Που το υποστήριζε.Για blackbird το ξεχνάτε Προς το παρόν
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδια πως μπορω να κανω ροοτ το g2 χωρις υπολογιστή? Δοκιμασα το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηρίζεται. Ξερετε καποιο αλλο πρόγραμμα?

Νομιζω stump root.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη ειμαι και αρρωστος και βαριεμαι και κλεισμενος στο σπιτι λεω να παιξω λιγο με την CM12, καρφωνω κατευθειαν την ρομ οπως ειμαι (ηρθα απο root της 20Η και μετα φλασαρισμα twrp me to autorec του cloudyfa. Καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβω σε jellybean baseband για να παιξω με Cm12, ισχυει? μην παρουμε κανενα τουβλο στο χερι, αν και αμφιβαλλω

επισης εχω παρει efs backups

All it takes is a swipe...

Επειδή θέλω να ασχοληθώ αυτή της lenovo είναι καλύτερη απ ότι σε stock κατάσταση ;

Καλα μην φανταστείς οτι κανει θαυματα, ειναι απλα οκ αλλα εχει ευκολα εφε.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

επειδη ειμαι και αρρωστος και βαριεμαι και κλεισμενος στο σπιτι λεω να παιξω λιγο με την CM12, καρφωνω κατευθειαν την ρομ οπως ειμαι (ηρθα απο root της 20Η και μετα φλασαρισμα twrp me to autorec του cloudyfa. Καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβω σε jellybean baseband για να παιξω με Cm12, ισχυει? μην παρουμε κανενα τουβλο στο χερι, αν και αμφιβαλλω

επισης εχω παρει efs backups

Ακριβως την ίδια διαδικασία εκανα..κατευθείαν φλασαρισμα εκανα και τέλος..όλα οκ..

δεν ισχυει το κατεβασμα σε jellybean baseband ετσι? περναμε την ρομ στον εσωτερικο χωρο και γεια σας?
All it takes is a swipe...

Ναι δεν εκανα κάτι άλλο..τα κλασσικά wipes και φλασαρισμα κατευθείαν..με D802 int @ 20H ήμουν κι εγώ..

Εχω κανει ρουτ με το ioroot και ολα πηγαν καλα, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με κανεναν τροπο να εγκαταστησω το twrp, οταν παω να μπω μου βγαζει error με κοκκινα γραμματα πανω αριστερα σε μια λιστα. Εχει καμια σχεση ο bootloader;

[ATTACH]58161[/ATTACH]

Να μαι κ εγώ παιδιά με την resurrection remix 5.3.7 lollipop 5.0.2

Το μονο μείον το ραδιο

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Εχω κανει ρουτ με το ioroot και ολα πηγαν καλα, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με κανεναν τροπο να εγκαταστησω το twrp, οταν παω να μπω μου βγαζει error με κοκκινα γραμματα πανω αριστερα σε μια λιστα. Εχει καμια σχεση ο bootloader;

root μπορεις ευκολα και με αυτο εδω https://towelroot.com/

το εχω δοκιμασει

διπλο post ..συγνωμη ξεχαστηκα

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

root μπορεις ευκολα και με αυτο εδω https://towelroot.com/

το εχω δοκιμασει

διπλο post ..συγνωμη ξεχαστηκα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5998426#post5998426

Lollipop χωρίς ράδιο..

Αν δεν έχει ραδιο τσαμπα το ρουταρισμα. Δεν εχει κανα νοημα να περαστει.

Aντώνης