DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κερνελ εχετε αλλαξει παιδια η μενετε με τον στοκ της G3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδια στην cloudy g3 v2.1 θυμαστε ποσο ειναι η ενταση του ηχειου μεσα στο mixer_paths.xml ; Εννοω πρωτου να υποστει καποια τροποποιηση απο εμας. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ετσι το εχω εγω, και μπορω να πω οτι δε μου τρωει πολυ μπαταρια! Επιπλεον μπορω να πω οτι το XWidget ειναι αρκετα "οικονομικο" στη μπαταρια..... σχετικα με αλλα widget καιρου που εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους! EDIT: Εγω το εχω στην εξοικονομιση, δηλαδη μονο location απο δικτυο..... οχι ενεργο GPS (δορυφορους) Καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα και ας ελπισουμε το κινητο μας να παραμεινει μεσα στα 10 πρωτα και το 15 (χλωμο λογω οκταπυρηνων αλλα ευχη ειναι αυτη). Προτεινω εφαρμογη τυπου green power ,2 Battery Pro - Battery Saver ή Deep Sleep Battery Saver (καλυτερα σε pro) οπου ενω τα εχεις ολα ανοικτα οταν εισαι screen off ή τα κλεινει ολα οπως το εχω εγω και τα ανοιγει οταν εισαι screen on ειτε οταν εισαι screen off τα αφηνει για καποια δευτερα ή λεπτα ανοικτα για ενημερωση και μετα τα ξανακλεινει (τη διαρκεια ανοιγματος και τη συχνοτητα τη καθοριζεις εσυ ή επιλεγεις καποιο απο τα προκαθορισμενα προφιλ) Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αν κάνω ροοτ θα παίρνω τα update μετά? Αν όχι πως θα τα παίρνω? Υπάρχει οδηγός για το τι μπορώ να κάνω απεγκατάσταση στο κινητό για να κερδίσω χώρο? Καμία εφαρμογή για τις διαφημίσεις που μπορώ να βρω? Με εγγύηση τι γίνεται? Κι κανένας οδηγός με χρήσιμες εφαρμογές για ροοτ υπάρχει ? Ευχαριστώ παιδιά καλή χρονιά, χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Αν κάνω ροοτ θα παίρνω τα update μετά? Αν όχι πως θα τα παίρνω? Υπάρχει οδηγός για το τι μπορώ να κάνω απεγκατάσταση στο κινητό για να κερδίσω χώρο? Καμία εφαρμογή για τις διαφημίσεις που μπορώ να βρω? Με εγγύηση τι γίνεται? Κι κανένας οδηγός με χρήσιμες εφαρμογές για ροοτ υπάρχει ? Ευχαριστώ παιδιά καλή χρονιά, χρόνια πολλά Αν το ρουταρεις, για να εχεις πληρη root δικαιωματα, θα εχεις την εφαρμογη superSU. Μεσα απ' αυτη μπορεις να κανεις πληρη καταργηση root δικαιωματων. Κανεις και απεγκατασταση τις εφαρμογες που ζητουν root και λογικα κανεις αναβαθμιση χωρις προβλημα, αρκει να μην εχει custom recovery!! Αν δεν ερχεται ειδοποιηση θα την κανεις χειροκινητα! Την ιδια διαδικασια θα κανεις και σε περιπτωση που χρειαστεις service (εννοειται ρουταρισμενος δεν εχεις εγγυηση). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Απεγκατασταση μπορεις να κανεις οτι δεν χρειαζεσαι..... δεν υπαρχει στανταρ οδηγος, καθενας μπορει να κρινει αναλογα τα θελω του. Δε χρειαζεται να βγαλεις πολλα, γιατι καποια στιγμη θα βγαλεις και πραγματα που δεν πρεπει και θα παιδευεσαι ;) Για διαφημισεις, ψαξε για το AdAway. Root δοκιμασε με towelroot ή με της οδηγιες τις πρωτης σελιδος εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 με iroot25. Καποιες καλες root εφαρμογες ειναι το AdAway, το greenify (αν και δουλευει μερικως και χωρις root), το Titaniun backup, το Xposed framework και πολλες αλλες εννοειται....... Edited January 1, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 φιλε μου κανω τον οδηγο της πρωτης σελιδας και ειμαι στο τελευταιο βημα που λεει copy paste το adb sideload kk_root.zip παταω εντερ και μου βγαζει cannot read kk_root.zip τι να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου κανω τον οδηγο της πρωτης σελιδας και ειμαι στο τελευταιο βημα που λεει copy paste το adb sideload kk_root.zip παταω εντερ και μου βγαζει cannot read kk_root.zip τι να κανω στο κινητο εχω μαυρη οθονη με το ρομποτοκι και λεει now send the package you want to apply to the device with adb sideload <filename>... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανεις ρε παιδια μια βοηθεια το κινητο εχει κολησει δεν μπορω ουτε να το κλεισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 φιλε μου κανω τον οδηγο της πρωτης σελιδας και ειμαι στο τελευταιο βημα που λεει copy paste το adb sideload kk_root.zip παταω εντερ και μου βγαζει cannot read kk_root.zip τι να κανω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο κινητο εχω μαυρη οθονη με το ρομποτοκι και λεει now send the package you want to apply to the device with adb sideload <filename>... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανεις ρε παιδια μια βοηθεια το κινητο εχει κολησει δεν μπορω ουτε να το κλεισω Φανταζομαι εχεις kit kat (4.4.2); Οταν ξεκινησες ειχες ενεργοποιημενη την επιλογη "Εντοπισμος σφαλματων USB", απ' τις "Επιλογες προγραμματιστη"; Αν κρατησεις παρατεταμενο το power button περιπου 8 με 10 δευτερα λογικα πρεπει να σβησει, μετα δοκιμασε να το ξανανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ναι ενεργοποιημενο το εχω αλλα δε μπορω να κανω ροοτ τι φταει ?καμια ιδεα η κανενς αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Παιδιά κάπου είχα διαβάσει για κάτι κίτρινιλες στις οθόνες. Ότι μερικές οθόνες είναι πιο κίτρινες... Έπεσα σε τέτοια περίπτωση. Χάρισα το G2 μου στη κοπέλα μου και πήρα ένα άλλο. Τυχαία τα βάζω δίπλα δίπλα και βλέπω ότι το δικό μου μόλις 20 ημερών έχει ΑΙΣΘΗΤΑ πιο κίτρινη οθόνη.... Κατέβασα και το screen test και σε λευκό φόντο εμένα κιτρινίζει πολύ... Τι κάνω; πάω αύριο στην procordia για αλλαγή οθόνης; εννοείται βγάζω root κλπ... Το γνωρίζω αυτό... Με flashtool επιστρέφω σε μαμά ρομ... Θα μου την αλλάξουν όμως; θα το δουν; γιατί δε θα μπορώ να έχω και το G2 της κοπέλας μου μαζί. Εκεί θα ήταν αισθητή η διαφορά.. Αν μου πουν τίποτα και καλά είναι μια χαρά η οθόνη τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ναι ενεργοποιημενο το εχω αλλα δε μπορω να κανω ροοτ τι φταει ?καμια ιδεα η κανενς αλλος τροπος? Σορρυ φευγω για επισκεψη και δεν εχω χρονο στα γρηγορα κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-d80220h-flashable-root-t2940789 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2520419 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ναι ενεργοποιημενο το εχω αλλα δε μπορω να κανω ροοτ τι φταει ?καμια ιδεα η κανενς αλλος τροπος? Ανοιξε τελικα το κινητο; Τους driver's τους εχεις εγκαταστησει στο pc; Δοκιμασε αν θες και το towelroot (αν και σε καποιους δε δουλεψε) http://youtu.be/huTLIjLxTog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ανοιξε τελικα το κινητο; Τους driver's τους εχεις εγκαταστησει στο pc; Δοκιμασε αν θες και το towelroot (αν και σε καποιους δε δουλεψε) http://youtu.be/huTLIjLxTog ναι τους εχω αλλα ουτε με αυτο το βιντεακι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 τλκ το εκανα με αυτο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλη χρονια παιδια.Ειχα κανει ενα backup μεσω twrp σε ενα usb-otg.Mετα τα περασα στον υπολογιστη μου.Τωρα που θελω να τα παρω rom κτλ να τα ξαναπερασω παλι μεσω usb-otg κ twrp,εκει στο restore ενω μου βγαινει το usb δεν φαινονται τα αρχεια...Τι να εχει γινει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλη χρονια παιδια.Ειχα κανει ενα backup μεσω twrp σε ενα usb-otg.Mετα τα περασα στον υπολογιστη μου.Τωρα που θελω να τα παρω rom κτλ να τα ξαναπερασω παλι μεσω usb-otg κ twrp,εκει στο restore ενω μου βγαινει το usb δεν φαινονται τα αρχεια...Τι να εχει γινει; περασες το backup στο στικακι και δεν το βλεπει οταν πας να κανεις restore??εχεις επιλεξει στο twrp να βλεπει το το usb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 περασες το backup στο στικακι και δεν το βλεπει οταν πας να κανεις restore??εχεις επιλεξει στο twrp να βλεπει το το usb?? Nαι μηπως επειδη εχω αλλαξει ονομασια στον φακκελο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Nαι μηπως επειδη εχω αλλαξει ονομασια στον φακκελο; τι εβαλες δηλαδη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 τι εβαλες δηλαδη?? Αυτο εδω << 066a9b4959953636 >> ειναι κανονικα οπως το εβγαλα και σε αυτο 2014-12-11^01.lbf to αρχειο ειναι σκετες εφαρμογες οπου το εβαλα σε φακελο με ονομασια apps Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αυτο εδω << 066a9b4959953636 >> ειναι κανονικα οπως το εβγαλα και σε αυτο 2014-12-11^01.lbf to αρχειο ειναι σκετες εφαρμογες οπου το εβαλα σε φακελο με ονομασια apps η σωστη διαδρομή ειναι ετσι TWRP-->BACKUPS--> 066cc2bbce944ad1-->latest backup(το εχω ονομασι εγω ετσι !!) για δες ειναι ολα σωστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 η σωστη διαδρομή ειναι ετσι TWRP-->BACKUPS--> 066cc2bbce944ad1-->latest backup(το εχω ονομασι εγω ετσι !!) για δες ειναι ολα σωστα!!! Eλα φιλε αυτο ηταν...Οπως το εγραψες.Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το αρχειο 2014-12-11^01.lbf αυτο πως θα το ξαναφλασαρω;Ειναι αρχεια εφαρμογων και δεν θυμαμαι πως τα εβγαλα ξεχωριστα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 παιδια η εφαρμογη που εχει το κινητο remotecall service γιατι δε μπορω να την απεγκαταστησω? επισης μια αλλα που λεει εκπομπη κυψελης τι κανει? τωρα οσο αφορα τα permisions των εφαρμογων εχει μια εφαρμογη στο xposed που λεγεται appopsxposed την χρησιμοποιει κανεις κανει δουλεια να την κατεβασω? η ειναι καλυτερο το xprivacy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα παιδιά. Cloudy G3 2.1 Δεν έχει MLT η rom? Στο Hidden Menu όταν πάω να μπω για να την απενεργοποιήσω (όπως έκανα και στην στοκ) μου γράφει το γνωστό... Δυστυχώς, com.lge.hiddenmenu έχει σταματήσει Άλλες επιλογές στο hiddenmenu δουλεύουν (δεν τις δοκίμασα όλες) αλλά το MLT όχι... :mad: Καμμιά ιδέα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα παιδιά. Cloudy G3 2.1 Δεν έχει MLT η rom? Στο Hidden Menu όταν πάω να μπω για να την απενεργοποιήσω (όπως έκανα και στην στοκ) μου γράφει το γνωστό... Δυστυχώς, com.lge.hiddenmenu έχει σταματήσει Άλλες επιλογές στο hiddenmenu δουλεύουν (δεν τις δοκίμασα όλες) αλλά το MLT όχι... :mad: Καμμιά ιδέα? :confused: Its FCing because cloudy didn't include it in the ROM. He doesn't like LG watching us. Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα παιδιά. Cloudy G3 2.1 Δεν έχει MLT η rom? Στο Hidden Menu όταν πάω να μπω για να την απενεργοποιήσω (όπως έκανα και στην στοκ) μου γράφει το γνωστό... Δυστυχώς, com.lge.hiddenmenu έχει σταματήσει Άλλες επιλογές στο hiddenmenu δουλεύουν (δεν τις δοκίμασα όλες) αλλά το MLT όχι... :mad: Καμμιά ιδέα? :confused: Τι ιδιο κανει και σε μενα με cloudyG3 2.0..... τα υπολοιπα πιστευω δουλευουν (ουτε και 'γω εχει χρειαστει να δοκιμασω κατι). Οσο για το MLT, επειδη ειναι custom rom, φανταζομαι οτι κατα καποιο τροπο ενδεχωμενος ειναι προ-απενεργοποιημενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts