Titarasaudi Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 θυμαμαι το ειχα με ενα πατημα αλλα δυστυχως ξεχασα πως γινετε Σιγουρα γινοταν σε G2 rom; Εχω αρκετο καιρο G3 rom (που το εχει αυτο) και δεν μπορω να δοκιμασω, ουτε και να θυμηθω αν γινοταν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Σιγουρα γινοταν σε G2 rom; Εχω αρκετο καιρο G3 rom (που το εχει αυτο) και δεν μπορω να δοκιμασω, ουτε και να θυμηθω αν γινοταν :( Ναι φίλε σίγουρα, τόσο καιρό το είχα, δύο μήνες περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 λογικα με xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ναι με xposed αλλα δε θυμαμαι πως το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ναι με xposed αλλα δε θυμαμαι πως το εκανα Ποιά rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ποιά rom έχεις; το ειχα σε stock rom 20g και τωρα ειμαι με stock 20H ,αν ξερεις πως και για cloudy g3 πες μου γιατι θα γυρισω εκει καποια στιγμη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδια πως βγαζω ss;σε στοκ ειμαι ,θελω να σας δειξω κατι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) θυμαστε πως βαζαμε στα μπροστινα πληκτρα αφης την επιλογη να μας εμφανιζει τις ανοιχτες εφαρμογες-τις τελευταιες που μπηκαμε? εχω χασει την μπαλα, μετα απο τα πολλα format, ειμαι stocκ rom με root , εχω κανει και εγκατασταση το tweaksbox αλλα δε βλεπω την επιλογη θυμαμαι το ειχα με ενα πατημα αλλα δυστυχως ξεχασα πως γινετε http://s15.postimg.org/qgs3epzcb/Screenshot_2014_12_14_15_29_13.png image upload no limit Edited December 14, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 το ειχα σε stock rom 20g και τωρα ειμαι με stock 20H ,αν ξερεις πως και για cloudy g3 πες μου γιατι θα γυρισω εκει καποια στιγμη :p Με stock rom g2 tweaksbox,με g3 rom g3 tweaksbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Με stock rom g2 tweaksbox,με g3 rom g3 tweaksbox. το ξερω φιλε μου, που ακριβως βρισκετε αυτο? εχω εγκαταστησει xposed και rweaksbox, θυμασαι? @marios μηπως θυμασαι εσυ ? αλλα αν θυμοσουνα θα ελεγες,δε θ ανεβαζες μονο φωτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδια πως βγαζω ss;σε στοκ ειμαι ,θελω να σας δειξω κατι Με το ss εννοεις screenshot; Αν ναι, με 2 τροπους: 1ον ταυτοχρονα volume down και power button 2oν με το Quick memo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 το ξερω φιλε μου, που ακριβως βρισκετε αυτο? εχω εγκαταστησει xposed και rweaksbox, θυμασαι? @marios μηπως θυμασαι εσυ ? αλλα αν θυμοσουνα θα ελεγες,δε θ ανεβαζες μονο φωτο :lol: Ρυθμίσεις>προβολή>μπροστινά πλήκτρα αφής>Συνδυασμός πλήκτρων......αν λες αυτό...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 το ξερω φιλε μου, που ακριβως βρισκετε αυτο? εχω εγκαταστησει xposed και rweaksbox, θυμασαι? @marios μηπως θυμασαι εσυ ? αλλα αν θυμοσουνα θα ελεγες,δε θ ανεβαζες μονο φωτο :lol: Sorry φίλε g2 rom είχα βάλει πριν μήνες στο g2 όλο με g3 roms το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ρυθμίσεις>προβολή>μπροστινά πλήκτρα αφής>Συνδυασμός πλήκτρων......αν λες αυτό...! ;) αυτο το κουμπακι που διχνεις με το βελακι στην φωτο αυτο λεω πως το βαζουμε? μεσα εκει που λες δεν υπαρχει αυτην την στιγμη, κατι κανουμε με το tweaksbox και εμφανιζετε Sorry φίλε g2 rom είχα βάλει πριν μήνες στο g2 όλο με g3 roms το είχα. δε πειραζει φιλε μου, καταλαβαινω, εδω σημερα το κανουμε και αυριο το ξεχναμε, φαντασου τωρα μηνες πριν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Κάτι κινείται :) Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ρυθμίσεις>προβολή>μπροστινά πλήκτρα αφής>Συνδυασμός πλήκτρων......αν λες αυτό...! ;) Sorry φίλε g2 rom είχα βάλει πριν μήνες στο g2 όλο με g3 roms το είχα. ok λεβεντες το βρηκα το σκασμενο, για την ιστορια μηπως και το χρειαστει καποιος βρισκετε στο Tweaksbox , navigation bar ,τερμα κατω εκει που λεει other tweaks επιλεγουμε το Enable button combination , μπορουμε να βαλουμε εως και 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 αυτα τα τουβλακια δεξια απο το gr τι ειναι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Για σήμα δεδομένων μου κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!! SOS!!!! Το κινητό μπρίκαρε και δεν μπάινει σε download mode ουτε σε fastboot ...... Παεί για πέταμα ή υπάρχει μέθοδός??????????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Recovery μπαινει;Το ειχες root;Οπως και να χει αν εχεις εγγυηση το πας procordia και στο φτιαχνουν.Ηρεμησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Recovery μπαινει;Το ειχες root;Οπως και να χει αν εχεις εγγυηση το πας procordia και στο φτιαχνουν.Ηρεμησε Δεν μπαίνει Recovery και το είχα root...... Δεν κάνει boot μου βγάζει error boot γιατι το σκάλιξα με το 20h bootloader και απο τότε εγινε η ζημια;);):wacko::wacko: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν μπαίνει Recovery και το είχα root...... Δεν κάνει boot μου βγάζει error boot γιατι το σκάλιξα με το 20h bootloader και απο τότε εγινε η ζημια;);):wacko::wacko: Τι ακριβώς έκανες δηλαδή και με ποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τι ακριβώς έκανες δηλαδή και με ποιο τρόπο; Περασα την 20h baseband και μια χαρα.Μετα έβαλα 20h bootloader το φλασαρα και απο τότε δεν κάνει boot.Μου βγάζει το σημα της LG και μετα πανω αριστερα με μικρα γράμματα boot error και κλείνει. δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη,δεν το βλέπει το κινητο ωστε να το επαναφερω:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Περασα την 20h baseband και μια χαρα.Μετα έβαλα 20h bootloader το φλασαρα και απο τότε δεν κάνει boot.Μου βγάζει το σημα της LG και μετα πανω αριστερα με μικρα γράμματα boot error και κλείνει. δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη,δεν το βλέπει το κινητο ωστε να το επαναφερω:wacko::wacko::wacko: 20H bootloader?Μήπως θες να πείς kk booloader?Ήθελες να περάσεις τον τελευταίο dorimanx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 20H bootloader?Μήπως θες να πείς kk booloader?Ήθελες να περάσεις τον τελευταίο dorimanx? Από εκεί τον πήρα για κακή μου τύχη.........και τώρα δεν μπουτάρει:wacko::wacko::wacko: Υπάρχει καμια λύση????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts