Prastis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ειπαρχει τροπος να βρεθουν τα junk files απο περασμενα rom installation klp για να διαγραφουν? εχο στα misc files ενα system data που ειναι 5.18gb αυτο τορα ειναι του current συστηματος η ειναι junk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ειπαρχει τροπος να βρεθουν τα junk files απο περασμενα rom installation klp για να διαγραφουν? εχο στα misc files ενα system data που ειναι 5.18gb αυτο τορα ειναι του current συστηματος η ειναι junk? Δεν ξερω μηπως σε βοηθησει το SD MAID σε pro edition, βρισκει πολλα σκουπιδια (προσεξε ομως μη σου σβησει κανενα μπακαπ, καλυτερα περνα τα μπακαπ στο pc η σε στικακι) Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Θελω Μανθο, μολις τον φτιαξεις, να μου στειλεις αμεσα τον kernel σου;):cool: Καλυτερα τον δικο σου, παρα του dorimanx:D: Παντως ο dori, εκανε φανατικους οπαδους και φανατικους εχθρους.......... σαν την apple ενα πραμα! δεν ειμαι φανατικός οπαδός του dori φυσικα απλα λεω την γνωμη μου!!!!εχεις δοκιμασει τον καινουργιο του dori??δοκιμασε τον και πες μου αν θα εχεις κανενα sod!!;) οσο για τον bruce kernel δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος να τον περασω βαζω καλυτερα στοκ(το ιδιο ειναι φυσικα!!:p) και τελείωσε υπόθεση!!! θα σου τον στειλω φιλε μου μολις τελειώσω το μαγειρεμα του!!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Καλως λοιπον θα προχωρησω σε cloudy g3 2.1 η lamhoang. Οσο για την καμερα θα το δω και θα σου πω. Μια τελευταια βασικη για μενα ερωτηση: Επειδη εχει γεμισει σκουπιδια η μνημη απο αλλες rom (folders-αρχεια κτλ) θα ηθελα μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση. Σκεφτηκα λοιπον μεσα απο τον philz, να κανω wipe ΚΑΙ ΤΗΝ INTERNAL ΜΕΜΟRY. Φυσικα θα εχω ετοιμο στικακι με την rom για otg. Θα δουλεψει η θα μπρικαρει??? * η Αrt ειναι ενα filesystem οπως και το dalvik. Δεν θα στο αναλυσω τεχνικα μην σε μπερδευω ειναι ενα filesystem το οποιο ειναι ναι μεν πιο γρηγορο σε αναγνωση απο το dalvik αλλα πιανουν τα αρχεια περισσοτερο χωρο στην μνημη. Η lollipop βασιζεται σε art αν δεν απατωμαι. Γιώργο έτσι φλασαρω τις ρομς εδώ και ενα χρόνο περίπου. Βάλε πρώτα το στικακι και αντέγραψε τους φακέλους με τις φωτογραφίες titanium κλπ που θα ξαναχρειαστεις μετά. Μπες recovery και μετά τα wipes πήγαινε Mounts and Storage/Format/data and/data/media(/sdcard) Ξανακανε μια όλα τα wipes και φλασαρε την ρομ από το στικάκι. Edited December 9, 2014 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Γιώργο έτσι φλασαρω τις ρομς εδώ και ενα χρόνο περίπου. Βάλε πρώτα το στικακι και αντέγραψε τους φακέλους με τις φωτογραφίες titanium κλπ που θα ξαναχρειαστεις μετά. Μπες recovery και μετά τα wipes πήγαινε Mounts and Storage/Format/data and/data/media(/sdcard) Ξανακανε μια όλα τα wipes και φλασαρε την ρομ από το στικάκι. Mανθο σε ευχαριστω για την απαντηση! προχωραω σε cloudy g3 2.1 ;) Δηλαδη αν κανω factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου θα τα σβησει ολα? γιατι αν θυμαμαι καλα το εχω κανει και τις φωτογραφιες+folders τα κραταγε μπορει να θυμαμαι και λαθος... Πανο να σαι καλα για την βοηθεια. τα αρχεια που θελω τα εχω παρει στο pc (φωτο κτλ) οποτε δεν χρειαζομαι κατι αλλο απο την κυρια μνημη. Οποτε (2πλοτσεκαρω) για να δω αν καταλαβα καλα, κανω ολα τα wipes συμπεριλαμβανομενου αυτη την φορα ΚΑΙ της internal sdcard? Π.χ ο philz εχει install a new rom που ουσιαστικα κανει ολα τα wipe εκτος απο την εσωτερικη μνημη. Αν κανω wipe και την sdcard δεν χανεται ο bootloader σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Mανθο σε ευχαριστω για την απαντηση! προχωραω σε cloudy g3 2.1 ;) Δηλαδη αν κανω factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου θα τα σβησει ολα? γιατι αν θυμαμαι καλα το εχω κανει και τις φωτογραφιες+folders τα κραταγε μπορει να θυμαμαι και λαθος... Πανο να σαι καλα για την βοηθεια. τα αρχεια που θελω τα εχω παρει στο pc (φωτο κτλ) οποτε δεν χρειαζομαι κατι αλλο απο την κυρια μνημη. Οποτε (2πλοτσεκαρω) για να δω αν καταλαβα καλα, κανω ολα τα wipes συμπεριλαμβανομενου αυτη την φορα ΚΑΙ της internal sdcard? Π.χ ο philz εχει install a new rom που ουσιαστικα κανει ολα τα wipe εκτος απο την εσωτερικη μνημη. Αν κανω wipe και την sdcard δεν χανεται ο bootloader σωστα? Ναι Γιώργο στο install a new rom κάνει μόνο του τα wipes. Απλά εγώ από συνήθεια τα κάνω και ξεχωριστά και από δύο φορές (σε δουλειά να βρίσκομαι) Δεν πειράζει bootloader. Μην φοβάσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Για δεύτερη φορά μου έχει κιτρινισει αριστερά η οθόνη. Ενώ έχει αλλάξει μια φορά η οθόνη από την αντιπροσωπία... Γιατί μου ξανασυμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Για δεύτερη φορά μου έχει κιτρινισει αριστερά η οθόνη. Ενώ έχει αλλάξει μια φορά η οθόνη από την αντιπροσωπία... Γιατί μου ξανασυμβαίνει; Κι άλλοι που έχουν αλλάξει οθόνη λόγω μαύρων γραμμών, ξαναβγήκαν. Ίσως η ζημιά είναι πιο μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Για δεύτερη φορά μου έχει κιτρινισει αριστερά η οθόνη. Ενώ έχει αλλάξει μια φορά η οθόνη από την αντιπροσωπία... Γιατί μου ξανασυμβαίνει; Μη μου λες τετοια, μη μου λες τετοια.....! Εχω κι εγω προβλημα με κιτρινιλα και ολο λεω θα το παω κι ολο το αναβαλω. Αρα, αν συμβαινει και σε αλλους που εχουν αλλαξει οθονη, το προβλημα ειναι κατασκευαστικο. Φανταζομαι οτι καποιο στοιχειο της συσκευης που αναπτυσει υψηλη θερμοκρασια ειναι τοποθετημενο λιγα χιλιοστα πιο κοντα στην οθονη απ' ο,τι θα επρεπε με αποτελεσμα να προκαλει τη βλαβη των εικονοστοιχειων που εμφανιζεται ως κιτρινιλα. Μετα απο πόσο καιρο μετα την αλλαγη της οθονης παρατηρησες την δευτερη αυτη κιτρινιλα; edit: Ειμαστε off topic ομως. Edited December 10, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλημερα παιδια.Ειμαι σε CloudyG3 2.1 και dori 9.2.Eχω παρατηρησει οτι στο lockscreen τα weather animations δε δουλευουν,παρα μονο δειχνει το animation της συννεφιας,ακομα και αν το accuweather δειχνει λιακαδα για παραδειγμα.Υπαρχει καποια λυση?Το χει παρατηρησει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Kai εαν βρε παιδια θελουμε να ξαναγυρισουμε πισω,εμεις που βαλαμε dorimax 9.2 συν τα αλλα αρχεια που εχουν γραφει ποιο πισω,τι κανουμε;:confused: Flash tool 2014 Για σιγουριά ρωτάω. Τι εννοείς με το πίσω? Αν εννοείς σε εντελώς στοκ κατάσταση για να μπορείς να το δώσεις για εγγύηση τότε ο Βαγγέλης έχει απαντήσει σωστά. Αν όμως εννοείς φλασάρισμα άλλης ρομ τότε το μόνο που θέλει προσοχή είναι το bootloader και η ρομ ή ο κέρνελ. Αν έχεις βάλει τον bumped bootloader αυτό απαιτεί να έχεις κέρνελ που είναι και αυτός bumped, ή να είναι ήδη η ρομ έτσι που σημαίνει ότι ο κερνελ της είναι bumped. Διαφορετικά για να περάσεις κοινές ρομ,κερνελ φλασάρεις πάλι τον παλιό BL. djkostas20 aosp cm 12 me lollipop 5.0.1 δευτερη φορτιση 5:30 ωρες SOT σε 35 ωρες λειτουργιας με φωτεινοτητα >80% αλλα χωρις καθολου 3g internet ! 3g σημα ομως συνεχεια μ ειναι η εκδοση 04/12 με τις πρωτες εκδοσεις στην 2η φορτιση εφτανα τις 3 ωρες SOT ,μετα απο μια εβδομαδα εστρωσε η μπαταρια ! θελω να δω τι θα γινει σε μια εβδομαδα με την καινουρια :) :) Τις έχω δοκιμάσει. Για μένα ακόμα θέλουν χρόνο για να είναι πλήρως λειτουργικές και με καλή αυτονομία κάθε φορά. Είναι νωρίς παρότι πραγματικά το τηλέφωνο νομίζεις ότι τους έβαλε κανείς nitro. Χθες φόρτισα το βράδυ μετά από 33h με 3h 10m SOT και 55m κλήσεις στο 57%! Με χρήση όπως την έχω περιγράψει συχνά εδώ μέσα. Μόνο μία διαφορά. 60/40 wifi/3g... (cloudyg3 2.1 + dori 9.2 - bumped) Με τα miscellaneous έγινε fix με την 5.0.1??? Γιατί αναφερόταν ότι μάλλον ήταν θέμα της 5αρας. Σωστος ! Ας πρυτανευσει η λογικη και οχι ο πανικος για την ιστορια ολοι στο xda παραδεχονται οτι δεν εχουν ουτε ενα sod (που αλλες φορες γινοταν το ελα να δεις) με το νεο 9.2 Μαζί και εγώ από κοντά :p Και για μένα παλαιότερες εκδόσεις του με είχαν απογοητεύσει, ξενερώσει και έβαζα μόνο bruce αλλά πλέον ο dori το έχει πάει σε τελείως άλλο level κατά την άποψη μου. Εξάλλου αν θες δραματικές βελτιώσεις σε κάποια πράγματα, τότε θα χρειαστούν μέρες τεσταρίσματος και διορθώσεων μέχρι να εξαλείψεις τα διάφορα bugs. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχετε δει διάφορα στην μπαταριά ως προς χειρότερη σε σχέση με τους παλαιότερους kernels π.χ 8,8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι.... Αυτο που συνεβη στην συσκευη μου λετε να το προκαλεσε ο kernel του dori ή ετσι απλα συνεβη απο μονο του? Παντως ειχα φλασαρει τον καινουργιο kernel του μαζι με τον καινουργιο bumped recovery και ΚΚ bootloader και baseband αλλα οχι φυσικα με αυτην την σειρα που τα εγραψα τωρα αλλα ακριβως οπως τα ειχε γραψει ο συμφορουμητης pdimi70 σε προηγουμενα post του. Δηλαδη τι μπορει να εκανα λαθος κατα το φλασαρισμα? Αφου ακολουθησα πιστα τα βηματα του. Μολις ειχα τελειωσει τα φλασαρισματα το κινητο ειχε ανοιξει κανονικα. Ολα δουλευαν μια χαρα. Ειχαν περασει καμια 6 ωρες που δουλευε κανονικα το κινητο μετα το φλασαρισμα. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε αργοτερα? Παιδια σας ρωταω γιατι καιγομαι τωρα να δω τι εκανα λαθος.... εγω? ή ο dori? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι.... Αυτο που συνεβη στην συσκευη μου λετε να το προκαλεσε ο kernel του dori ή ετσι απλα συνεβη απο μονο του? Παντως ειχα φλασαρει τον καινουργιο kernel του μαζι με τον καινουργιο bumped recovery και ΚΚ bootloader και baseband αλλα οχι φυσικα με αυτην την σειρα που τα εγραψα τωρα αλλα ακριβως οπως τα ειχε γραψει ο συμφορουμητης pdimi70 σε προηγουμενα post του. Δηλαδη τι μπορει να εκανα λαθος κατα το φλασαρισμα? Αφου ακολουθησα πιστα τα βηματα του. Μολις ειχα τελειωσει τα φλασαρισματα το κινητο ειχε ανοιξει κανονικα. Ολα δουλευαν μια χαρα. Ειχαν περασει καμια 6 ωρες που δουλευε κανονικα το κινητο μετα το φλασαρισμα. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε αργοτερα? Παιδια σας ρωταω γιατι καιγομαι τωρα να δω τι εκανα λαθος.... εγω? ή ο dori? Φίλε μου αυτά που έκανες τα έχω κάνει και εγώ και το g2 μου δουλεύει άψογα!!! οπότε κάπου αλλού ηταν το πρόβλημα;) π.χ μπορεί απλά να τα έπαιξε η μπαταρία σου !!! Αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω δει κανεναν με τέτοιο πρόβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχετε δει διάφορα στην μπαταριά ως προς χειρότερη σε σχέση με τους παλαιότερους kernels π.χ 8,8? Όχι. Ίσα ίσα έχω φοβερή αυτονομία! Το δε deep sleep είναι πραγματικά απίστευτο! Ρε παιδια να ρωτησω κατι.... Αυτο που συνεβη στην συσκευη μου λετε να το προκαλεσε ο kernel του dori ή ετσι απλα συνεβη απο μονο του? Παντως ειχα φλασαρει τον καινουργιο kernel του μαζι με τον καινουργιο bumped recovery και ΚΚ bootloader και baseband αλλα οχι φυσικα με αυτην την σειρα που τα εγραψα τωρα αλλα ακριβως οπως τα ειχε γραψει ο συμφορουμητης pdimi70 σε προηγουμενα post του. Δηλαδη τι μπορει να εκανα λαθος κατα το φλασαρισμα? Αφου ακολουθησα πιστα τα βηματα του. Μολις ειχα τελειωσει τα φλασαρισματα το κινητο ειχε ανοιξει κανονικα. Ολα δουλευαν μια χαρα. Ειχαν περασει καμια 6 ωρες που δουλευε κανονικα το κινητο μετα το φλασαρισμα. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε αργοτερα? Παιδια σας ρωταω γιατι καιγομαι τωρα να δω τι εκανα λαθος.... εγω? ή ο dori? 'Οπως λέει και ο Μάνθος δεν νομίζω. Το πιθανότερο είναι να είχες αστοχία υλικού αν όντως φταίει το υλικό. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον dorimanx. Το θεωρώ απίθανο. Επίσης μιλάμε για έναν από τους πλεον αναγνωρίσιμους dev στο xda όχι μόνο για το G2. Γενικώς είναι γνωστός... Και από την στιγμή που δούλεψε σημαίνει ότι δεν είναι δικό του θέμα. Επίσης αν σου δημιουργούσε πρόβλημα το πιθανότερο είναι να κατέληγες σε random reboots και bootloops. Άρα μάλλον είναι θέμα hardware. Είτε μπαταρία είτε μητρική ίσως! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Φίλε μου αυτά που έκανες τα έχω κάνει και εγώ και το g2 μου δουλεύει άψογα!!! οπότε κάπου αλλού ηταν το πρόβλημα;) π.χ μπορεί απλά να τα έπαιξε η μπαταρία σου !!! Αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω δει κανεναν με τέτοιο πρόβλημα!!! 'Οπως λέει και ο Μάνθος δεν νομίζω. Το πιθανότερο είναι να είχες αστοχία υλικού αν όντως φταίει το υλικό. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον dorimanx. Το θεωρώ απίθανο. Επίσης μιλάμε για έναν από τους πλεον αναγνωρίσιμους dev στο xda όχι μόνο για το G2. Γενικώς είναι γνωστός... Και από την στιγμή που δούλεψε σημαίνει ότι δεν είναι δικό του θέμα. Επίσης αν σου δημιουργούσε πρόβλημα το πιθανότερο είναι να κατέληγες σε random reboots και bootloops. Άρα μάλλον είναι θέμα hardware. Είτε μπαταρία είτε μητρική ίσως! Aρα παιδια ηταν θεμα hardware και δεν φταιω εγω για το οτι μηπως εκανα κατι λαθος κατα το φλασαρισμα και μου δημιουργησε το προβλημα. Απλα ετυχε δηλαδη. Τουλαχιστον τα ξεκαθαρισα τωρα στο μυαλο μου γιατι ειχα μπερδευτει. Οταν μου ερθει το κινητο που το εστειλα για φτιαξιμο να τολμησω να ξαναφλασαρω dori ή οχι? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Aρα παιδια ηταν θεμα hardware και δεν φταιω εγω για το οτι μηπως εκανα κατι λαθος κατα το φλασαρισμα και μου δημιουργησε το προβλημα. Απλα ετυχε δηλαδη. Τουλαχιστον τα ξεκαθαρισα τωρα στο μυαλο μου γιατι ειχα μπερδευτει. Οταν μου ερθει το κινητο που το εστειλα για φτιαξιμο να τολμησω να ξαναφλασαρω dori ή οχι? περασε οποια rom και kernel θελεις εκτος απο αυτο εδω bumped recovery ΚΚ bootloader και baseband Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Kαλησπερα παιδια.Γινεται να παρουμε ολικο backup μιας στημενης rom με το twrp;Αλλα οτι εχει και δεν εχει πανω πχ.εφαρμογες ρυθμισμενες κτλ.Και εαν ναι πως;Θελω να το κανω με otg στικακι για να μην επιβαρυνω την συσκευη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Kαλησπερα παιδια.Γινεται να παρουμε ολικο backup μιας στημενης rom με το twrp;Αλλα οτι εχει και δεν εχει πανω πχ.εφαρμογες ρυθμισμενες κτλ.Και εαν ναι πως;Θελω να το κανω με otg στικακι για να μην επιβαρυνω την συσκευη. γινετε φιλε, μπες recovery και παρε backup απλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 γινετε φιλε, μπες recovery και παρε backup απλο ειναι Ενταξει βαζω το στικακι και παω στο back up του otg;Το αλλο που γραφεις με μεγαλα γραμματα να μην εγκατασταθει για dorimax 9.2 γιατι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ενταξει βαζω το στικακι και παω στο back up του otg;Το αλλο που γραφεις με μεγαλα γραμματα να μην εγκατασταθει για dorimax 9.2 γιατι; γιατι εως τωρα μονο απο αυτο προεκυψε σοβαρο προβλημα σε lg g2, δεν ειμαστε ομως σιγουροι αν ειναι αυτο, αλλα γιατι να ρισκαρεις? οσο αφορα για το back up δε ξερω αν σε εχει επιλογη και το otg, εγω ειχα κανει στο κινητο και το μετεφερα μετα στο στικακι ,αν εχει ακομη καλυτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 περασε οποια rom και kernel θελεις εκτος απο αυτο εδω bumped recovery ΚΚ bootloader και baseband bumped recovery δεν έχει θέμα. Δεν σε ενδιαφέρει! Είναι το μόνο που ανεξάρτητα από τον bootloader, αν είναι JB loki ή KK bumped το recovery παίζει κανονικά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 γιατι εως τωρα μονο απο αυτο προεκυψε σοβαρο προβλημα σε lg g2, δεν ειμαστε ομως σιγουροι αν ειναι αυτο, αλλα γιατι να ρισκαρεις? οσο αφορα για το back up δε ξερω αν σε εχει επιλογη και το otg, εγω ειχα κανει στο κινητο και το μετεφερα μετα στο στικακι ,αν εχει ακομη καλυτερα :) Μπα δεν εχει το προγραμμα οπως του philz.Οποτε να κανω backup απο το προγραμμα της συσκευης ετσι;:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μπα δεν εχει το προγραμμα οπως του philz.Οποτε να κανω backup απο το προγραμμα της συσκευης ετσι;:) Μια χαρά το έχει κανονικά. Λέει backup και επιλέγεις και τι θες να σου κάνει backup! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μια χαρά το έχει κανονικά. Λέει backup και επιλέγεις και τι θες να σου κάνει backup! Ενοω δεν εχει back up κατ΄ευθειαν στο στικακι.Εκει που παταω για backup εχει τικαρισμενα τα Boot System k Beta.Τα αλλα 2 απο κατω τα Cache k EFS τα εχει ξετικαρισμενα.Εγω θελω οπως το εχω στημενο απο την επιφανεια εργασιας μεχρι και τα ρυθμισμενα προγραμματα.Να τικαρω κ αυτα τα 2; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts