Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να φλασαρουμε το kitkat baseband της miui πριν το φλασαρισμα ακομα και αν ειμαστε ηδη σε kitkat?

Όχι φίλε μου εγώ απευθείας φλασαρα μόνο να έχεις philz toch recovery χρειάζεται όπως λέει σωστά ο Μάνθος:)

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν λες νημα τι εννοεις?

Υπάρχει κάποιο link να μου δώσεις σε παρακαλω?

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Όταν λες νημα τι εννοεις?

Υπάρχει κάποιο link να μου δώσεις σε παρακαλω?

Δες εδώ τα γράφει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5714175

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! :)

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Ευχαριστω για τις πληροφοριες περι miui! Πιστευω οτι θα βοηθουσε πολλους απο εμας εδω μεσα που μας τρωει το χερι μας για σκαλισμα του κινητου αλλα ενδεχομενως να μην εχουμε χρονο, να φτιαχνοταν απο καποιον ενας οδηγος για την miui. Οταν λεω οδηγος ομως εννοω μια-δυο πληροφοριες για τις απαιτησεις της (recovery, baseband etc) αλλα κυριως οτιδηποτε ειδους fixes χρειαζεται.. Πχ ειδα στο xda οτι υπαρχει ενα fix για να παιζει το location.. Ημουν ετοιμος να αρχισω δοκιμες αλλα ειδα μερικες τετοιες λεπτομερειες και δεν προχωρησα γτ δεν θα προλαβαινω να το σκαλισω τοσο ωστε να δω αν χρειαζεται τπτ αλλο
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ευχαριστω για τις πληροφοριες περι miui! Πιστευω οτι θα βοηθουσε πολλους απο εμας εδω μεσα που μας τρωει το χερι μας για σκαλισμα του κινητου αλλα ενδεχομενως να μην εχουμε χρονο, να φτιαχνοταν απο καποιον ενας οδηγος για την miui. Οταν λεω οδηγος ομως εννοω μια-δυο πληροφοριες για τις απαιτησεις της (recovery, baseband etc) αλλα κυριως οτιδηποτε ειδους fixes χρειαζεται.. Πχ ειδα στο xda οτι υπαρχει ενα fix για να παιζει το location.. Ημουν ετοιμος να αρχισω δοκιμες αλλα ειδα μερικες τετοιες λεπτομερειες και δεν προχωρησα γτ δεν θα προλαβαινω να το σκαλισω τοσο ωστε να δω αν χρειαζεται τπτ αλλο

δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα φιλε μου!!εχω δει και εγω αρκετή να παραπονιούνται για το οτι δεν τους πιάνει το gps αλλα εγω οσες φορες και να φλασαρα την miui το σημα gps ηταν παντα καμπανα!!!!μαλλον καποια συγκεκριμένα μοντελα εχουν προβλημα!!!

φιλε και να γραψουμε κατι αναλυτικά θα περασουν 5-6 σελιδες και ξανα θα ρωτανε τα ιδια !!!εχω γραψει αρκετες φορες οτι θελει να εισαι με PHILZ TOUCH RECOVERY

αν εχετε κιτ κατ δεν χρειαζεται να φλασαρετε κιτ κατ baseband!!!!

Edited by manthosffvll

εχει κανεις να προτεινει κανα κερνελ για aosp rom για το κινητο μας?εχω την vanir ειναι τρομερη ρομ το μονο προβλημα χανει καποτε το σημα του wifi οταν σβησει οθονη,πρεπει να τα κλεισω κ να ανοιξω ξανα.

και για να ενισχυσω την κουβεντα για miui,την ειχα σε ολα τα κινητα μου ως τωρα εκτος απο αυτο,θα γινει καποτε, κ ειναι η πιο ολοκληρωμενη προσπαθεια σε android κινητα απο dev. Εκπληκτικα features και υποστηριξη.

Αν μπεις στις ρυθμίσεις του wifi για προχωριμενους νομιζω το λεει . ρυθμίσεις πως θέλεις το wifi. Πατά παντα ενεργό (η κάπως έτσι το λέει σεν θυμάμαι καλα)

δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα φιλε μου!!εχω δει και εγω αρκετή να παραπονιούνται για το οτι δεν τους πιάνει το gps αλλα εγω οσες φορες και να φλασαρα την miui το σημα gps ηταν παντα καμπανα!!!!μαλλον καποια συγκεκριμένα μοντελα εχουν προβλημα!!!

φιλε και να γραψουμε κατι αναλυτικά θα περασουν 5-6 σελιδες και ξανα θα ρωτανε τα ιδια !!!εχω γραψει αρκετες φορες οτι θελει να εισαι με PHILZ TOUCH RECOVERY

αν εχετε κιτ κατ δεν χρειαζεται να φλασαρετε κιτ κατ baseband!!!!

Μιας και βλεπω οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα ωφειλω να σε εμπιστευτω! :D

Υπηρξε κατι που να σε εκανε να προτιμησεις την stock απο miui? Το remote παιζει? Και μια μεση αναλογια SOT και ωρων λειτουργιας αμα μπορεις?

Sorry για το πρηξιμο, συνηθως δοκιμαζω μονος μου και λεω εντυπωσεις αλλα αυτες οι μερες ειναι full

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παιδια εχω καποιο προβλημα.

Παω σε αυτην την ιστοσελιδα:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

μετα επιλεγω την V20G για ελλαδα φυσικα και με βγαζει σε εκεινη τη σελιδα που πρεπει να πατησω skip this ad, το παταω και αμεσως μετα οπως ειναι φυσιολογικο παει να με φορτωσει μια αλλη σελιδα αλλα δεν φορτωνει καθολου γιατι?

Οριστε η σελιδα:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213%2FD80220G_00.kdz

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια εχω καποιο προβλημα.

Παω σε αυτην την ιστοσελιδα:

μετα επιλεγω την V20G για ελλαδα φυσικα και με βγαζει σε εκεινη τη σελιδα που πρεπει να πατησω skip this ad, το παταω και αμεσως μετα οπως ειναι φυσιολογικο παει να με φορτωσει μια αλλη σελιδα αλλα δεν φορτωνει καθολου γιατι?

Οριστε η σελιδα:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213%2FD80220G_00.kdz

Φιλε δουλευει...Απλα τι εκανα ... το κανονικο σαιτ για καποιο λογο μου εδεινε αυτην την διευθυνση

csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213%2FD80220G_00. kdz

Την αλλαξα βγαζοντας αυτο %2F και κανοντας το FW697806432109876543213/D80220G_00.kdz κατεβαζει κανονικα.

Για δοκιμασε το να δεις !!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Φιλε δουλευει...Απλα τι εκανα ... το κανονικο σαιτ για καποιο λογο μου εδεινε αυτην την διευθυνση

csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW697806432109876543213%2FD80220G_00. kdz

Την αλλαξα βγαζοντας αυτο %2F και κανοντας το FW697806432109876543213/D80220G_00.kdz κατεβαζει κανονικα.

Για δοκιμασε το να δεις !!!

Το δοκιμασα φιλε μου και δουλευει να σε καλα! :)

Lineage os 15.1

Νίκος...

δυστηχως δεν εβγαλα ακρη με το προβλημα που εκανε drain την μπαταρια . ( post #6872 , σελιδα 459 )

Φιλε manthossffvll εκανα οτι ειπες , τιποτα !!

Το ασχημο ειναι οτι πια δεν εχω wifi , ενω το παταω μενει στην αναζητηση και αλλες φορες επενεργοποιητε μονο , η αν καταφερει και συνδεθει μετα σβηνει .

εχω δοκιμασει τα παντα !!

Φλασαρα μερικες διαφορτικες rom ( kdz file ) απο δω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

με CSE flash , και τζιφος !! τα ιδια !! και factory reset στην καθε rom ... τιποτα !! εχει θεμα το wifi πια !!

Λεω να παρω τηλ LG για service , μιας και δεν μπορω να βγαλω ακρη !

Ειναι 5 μηνων το κινητο και φυσικα εχει εγγυηση !!

( παιζει τιποτα να μου πουν για το root ? )

Aν και φιλου μου παλια του ειχαν επισκευασει κανονικα κινητο και ηταν και root και με custom rom.

Παιδια καλημερα.Μου εχουν σπασει τα νευρα...Βαζω του sotmax,κοληματα...Βαζω παλι την cloudy G3 που μου αρεσει, και εδω αλλα παλαβα.Δεν μου δουλευει καλα το wifi,ενω εχω απενεργοποιησει το QSlide αυτο εμφανιζεται κτλ...Τι να του κανω;Απο το βαλε- βγαλε roms κατι εχει γινει.Δεν εξηγειτε αλλιως.:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δοκίμασες να φλασαρεις ξανα την μανισια;

που να θυμαμαι πια ηταν η μαμισια !! εχω κατεβαζει πανω απο 10 kdz rom απο δω

και Ελληνικη , και αλλες και ολες το ιδιο προβλημα !!

ειχα το θεμα με την μπαταρια , ηρθε τωρα και το wifi !! :(

Eιδα τωρα και τον φιλο giorgos1996 και αυτος με προβλημα, τι έγινε έπεσε επιδημία ??

Παιδια καλημερα.Μου εχουν σπασει τα νευρα...Βαζω του sotmax,κοληματα...Βαζω παλι την cloudy G3 που μου αρεσει, και εδω αλλα παλαβα.Δεν μου δουλευει καλα το wifi,ενω εχω απενεργοποιησει το QSlide αυτο εμφανιζεται κτλ...Τι να του κανω;Απο το βαλε- βγαλε roms κατι εχει γινει.Δεν εξηγειτε αλλιως.:mad:

δυστηχως δεν εβγαλα ακρη με το προβλημα που εκανε drain την μπαταρια . ( post #6872 , σελιδα 459 )

Φιλε manthossffvll εκανα οτι ειπες , τιποτα !!

Το ασχημο ειναι οτι πια δεν εχω wifi , ενω το παταω μενει στην αναζητηση και αλλες φορες επενεργοποιητε μονο , η αν καταφερει και συνδεθει μετα σβηνει .

εχω δοκιμασει τα παντα !!

Φλασαρα μερικες διαφορτικες rom ( kdz file ) απο δω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

με CSE flash , και τζιφος !! τα ιδια !! και factory reset στην καθε rom ... τιποτα !! εχει θεμα το wifi πια !!

Λεω να παρω τηλ LG για service , μιας και δεν μπορω να βγαλω ακρη !

Ειναι 5 μηνων το κινητο και φυσικα εχει εγγυηση !!

( παιζει τιποτα να μου πουν για το root ? )

Aν και φιλου μου παλια του ειχαν επισκευασει κανονικα κινητο και ηταν και root και με custom rom.

Παιδια και εγω το ιδιο θα ελεγα και στους 2.. Βαλτε μια ρομ μαμα εντελως π.χ την στοκ 20D κρατηστετην λιγες μερες και μετα θα εχετε βγαλει τα συμπερασματα σας...!!!Δεν ξερω αν θα εχετε λυση αλλα εγω αυτο θα εκανα στην θεση σας...Οσο για αυτο που λεει ο φιλος δεν νομιζω να του δεχτουν κινητο με root γιατι αυτο αυτοματα καταργει την εγγυηση...!!! :ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Παιδια και εγω το ιδιο θα ελεγα και στους 2.. Βαλτε μια ρομ μαμα εντελως π.χ την στοκ 20D κρατηστετην λιγες μερες και μετα θα εχετε βγαλει τα συμπερασματα σας...!!!Δεν ξερω αν θα εχετε λυση αλλα εγω αυτο θα εκανα στην θεση σας...Οσο για αυτο που λεει ο φιλος δεν νομιζω να του δεχτουν κινητο με root γιατι αυτο αυτοματα καταργει την εγγυηση...!!! :ninja:

γιατι απο το side που ποσταρα πιο πανω δεν ειναι stock μαμα ??

η και απο δω : http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

εχω βαλει πολλες , και 20D και 20Α και 20Β και 10Α .... τιποτα !!

Ποια ειναι καλυτερη;Η G η D; και τι να κανω;Μπορεις να μου θυμισεις τον τροπο η ενα link που να γραφει την διαδικασια;

Ποια ειναι καλυτερη;Η G η D; και τι να κανω;Μπορεις να μου θυμισεις τον τροπο η ενα link που να γραφει την διαδικασια;

Γιώργο αν είσαι ακόμα με custom rom κάνε αυτό που λέει στο link

https://www.dropbox.com/s/gtynn9k1mejg639/2014-09-03%2008.35.16.png?dl=0

Γιώργο αν είσαι ακόμα με custom rom κάνε αυτό που λέει στο link

https://www.dropbox.com/s/gtynn9k1mejg639/2014-09-03%2008.35.16.png?dl=0

Βαγγελη ευχαριστω πολυ αλλα δεν ξερω να διαβαζω αγγλικα...

γιατι απο το side που ποσταρα πιο πανω δεν ειναι stock μαμα ??

η και απο δω : http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

εχω βαλει πολλες , και 20D και 20Α και 20Β και 10Α .... τιποτα !!

Παιδια εγω θα εβαζα η την 20D την οποια εχω δουλεψει η την τελευταια 20G για να δω αν ολα λειτουργουν σωστα σε πρωτη φαση και μετα να τεσταρα ποια ειναι η ποιο καλη ρομ κλπ. Κατεβαστε την τελευταια με τα λινκ και με τον τροπο που αναφερω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5718027#post5718027 και μετα περαστε την με τον τροπο που λεει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 μακαρι να πανε ολα καλα και μετα πειτε μας εντυπωσεις !!! ;) ;)

Βαγγελη ευχαριστω πολυ αλλα δεν ξερω να διαβαζω αγγλικα...

Κατέβασε την rom που θέλεις να βάλεις στην εσωτερική μνήμη.

Μπες σε recovery και κανε wipe (cache, dalvik, data, system)μετά κάνε 3 φορές factory reset (cache, dalvik, data)

Φλασαρε την rom μόλις ανοίξει βάλε λογαριασμούς κτλ παίξε με τη rom κανένα 10λεπτο και μετά

Μπες πάλι σε recovery κάνε factory reset (cache, dalvik, data)και ξαναφλασαρε την rom μόλις ανοίξει εγκατέστησε τις εφαρμογές σου και μάλλον θα είσαι οκ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ WIPE SD CARD ΠΟΥΘΕΝΑ.

Κατέβασε την rom που θέλεις να βάλεις στην εσωτερική μνήμη.

Μπες σε recovery και κανε wipe (cache, dalvik, data, system)μετά κάνε 3 φορές factory reset (cache, dalvik, data)

Φλασαρε την rom μόλις ανοίξει βάλε λογαριασμούς κτλ παίξε με τη rom κανένα 10λεπτο και μετά

Μπες πάλι σε recovery κάνε factory reset (cache, dalvik, data)και ξαναφλασαρε την rom μόλις ανοίξει εγκατέστησε τις εφαρμογές σου και μάλλον θα είσαι οκ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ WIPE SD CARD ΠΟΥΘΕΝΑ.

Eνταξει φιλε Βαγγελη,ξεκιναω.:)

στο flashtool στο select type εχει προεπιλογη CDMA , καπου διαβασα να το αλαξουμε σε 3GQCT . Αλλαζει κατι ? μηπως γινετε κανα καλυτερο reset της συσκευης και πιασει πιο καλα η rom ?

Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι με MIUI εδώ και 3 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τα μόνα προβληματάκια που αντιμετώπισα είναι πως ο EX-Dialer που έχω αγορασμένο δεν μου τον άνοιγε σαν προεπιλογή.Το ίδιο είχα και με τις επαφές δεν λειτουργούσε το slide left-right για κατευθείαν κλίση.

Τώρα λειτουργώ τον stock dailer και όλα μια χαρα:)

Αυτή είναι η 4 έκδοση που δοκιμάζω και είναι η καλύτερη από όλες.....

Ο καιρός θα δείξει.

Πάντως από όλες Gloydy-Pradus-Sotmax-7 Rom-Mahdi δείχνεί πως θα παραμείνω αν δεν μου δημιουργήσει προβλήματα......:)

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro