STATYSS Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλημερες.. γνωριζει κανεις εαν μπορω να αλλαξω τον χρωματισμο στο σηματακι του bluetooth οταν αυτο συνδεεται απο το g3 tweakbox?? δεν μπορω το βρω εγω..!! ευχαριστω! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Έχω το κορεατικο μοντέλο. Ψάχνω την τελευταία έκδοση της rom του lamhoang αλλά δεν την βρίσκω πουθενά. Καμία βοήθεια; Ποιά άλλη rom μου προτείνετε να δοκιμάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εκτός αυτού δώσε μας και λίγο ρυθμίσεις. Με τους χρόνους σου που βλέπω δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι με data on και sync on συνέχεια! Συνέχεια όμως... Όχι να ανοίγεις όποτε θες να τσεκάρεις κάτι! Επίσης το βράδυ το κλείνεις? Ή το βάζεις σε airplane mode? Γιατί στα average κάτω λέει μεν 1d 20h αλλά σε παρένθεση λέει 22h active. Γενικώς οι χρόνοι μπαταρίας πρέπει να συνοδεύονται και από μία ανάλυση της χρήσης αλλιώς από μόνοι τους δεν λένε τίποτα. Sync always on, να συγχρονιζουν 2 λογαριασμοι. Οταν ειμαι σπιτι wifi always on. Οταν ειμαι εξω την περισσοτερη ωρα 3g data on. Το βραδυ το εχω κανονικα ανοιχτο και με wifi. Δεν εχω πειραξει κατι. Φωτεινοτητα αυτοματη. Greenify σε πολλα. Δεν το εχω καθολου σε 4g. Κατα τ αλλα οπως ειπα φλασαρα την cloudystock 2.5 και δεν πειραξα τιποτα αλλο. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Sync always on, να συγχρονιζουν 2 λογαριασμοι. Οταν ειμαι σπιτι wifi always on. Οταν ειμαι εξω την περισσοτερη ωρα 3g data on. Το βραδυ το εχω κανονικα ανοιχτο και με wifi. Δεν εχω πειραξει κατι. Φωτεινοτητα αυτοματη. Greenify σε πολλα. Δεν το εχω καθολου σε 4g. Κατα τ αλλα οπως ειπα φλασαρα την cloudystock 2.5 και δεν πειραξα τιποτα αλλο. Τι να πω... Εμένα ούτε με cloudystock, ούτε με pardus έχει βγάλει τέτοιους χρόνους το τηλέφωνο. 4g δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Το θεωρώ άχρηστο για browsing. Κατά τα άλλα ίδιες ρυθμίσεις έχουμε. Βέβαια αν κάνεις greenify και τίποτα messenger, viber κλπ σίγουρα γλιτώνεις και εκεί πολύ μπαταρία καθώς αυτά λόγω push κάνουν σπαταλάνε μπαταρία αρκετή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τι να πω... Εμένα ούτε με cloudystock, ούτε με pardus έχει βγάλει τέτοιους χρόνους το τηλέφωνο. 4g δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Το θεωρώ άχρηστο για browsing. Κατά τα άλλα ίδιες ρυθμίσεις έχουμε. Βέβαια αν κάνεις greenify και τίποτα messenger, viber κλπ σίγουρα γλιτώνεις και εκεί πολύ μπαταρία καθώς αυτά λόγω push κάνουν σπαταλάνε μπαταρία αρκετή. Τα εχω κανει greenify αλλα εχω το donation pack που επιτρεπει τα push απο greenified εφαρμογες, οπως ο messenger Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά, στην πρώτη σελίδα λέει πως κάνουμε Root αλλά λείπει το αρχείο...!!! που μπορώ να το βρω ?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η τελευταία έκδοση του Bruce kernel Είναι η v 0,41(9 jul)? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Η τελευταία έκδοση του Bruce kernel Είναι η v 0,41(9 jul)? Ναι αυτη ειναι.... τον εβαλα προ δυο ημερων! Και αφου βγηκαμε λιγο off topic να παραθεσω και 'γω τα αποτελεσματα μου, με cloudystock 2.5 και χθες πρωτη πληρη μερα με Bruce kernel v 0.41!! Μερικα λεπτα κλησεων Wifi τις περισσοτερες ωρες ανοιχτο Καθολου 3g και 4g Συνχρονισμους περιστασιακα, οχι συνεχεια ανοιχτους Πολυ browsing Καθολου λειτουργια πτησης Φωτεινοτητα εξω απ' το σπιτι 80-100%, μεσα στο σπιτι γυρω στο 35% Greenify παρα πολλα Xposed framework DPI 420 Edited August 29, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά, στην πρώτη σελίδα λέει πως κάνουμε Root αλλά λείπει το αρχείο...!!! που μπορώ να το βρω ?;) https://dl-web.dropbox.com/get/ioroot25.zip?_subject_uid=255750283&w=AAARO4Qg63I4V0_jXSkEFPJZs2CEHVBrny1dwqPvTdUFfQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ναι αυτη ειναι.... τον εβαλα προ δυο ημερων! Και αφου βγηκαμε λιγο off topic να παραθεσω και 'γω τα αποτελεσματα μου, με cloudystock 2.5 και χθες πρωτη πληρη μερα με Bruce kernel v 0.41!! Μερικα λεπτα κλησεων Wifi τις περισσοτερες ωρες ανοιχτο Καθολου 3g και 4g Συνχρονισμους περιστασιακα, οχι συνεχεια ανοιχτους Πολυ browsing Καθολου λειτουργια πτησης Φωτεινοτητα εξω απ' το σπιτι 80-100%, μεσα στο σπιτι γυρω στο 35% Greenify παρα πολλα Xposed framework DPI 420 Πλάκα κάνεις!!!!!!! Παναγία μου τι χρόνοι είναι αυτοί Πάντως είμαι τεράστιος. Πριν ένα μήνα όταν ανέφερα τον Bruce kernel με γράψατε στα παλιά σας. Ευτυχώς που ξυπνήσατε μερικοί αυτές τις δύο μέρες που τον ξανα ανέφερα σε ένα προηγούμενο post. A, το μάθατε το άλλο? http://www.doctorandroid.gr/2014/08/g3-ux-for-all-lg-devices.html Edited August 29, 2014 by androidaddict Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 https://dl-web.dropbox.com/get/ioroot25.zip?_subject_uid=255750283&w=AAARO4Qg63I4V0_jXSkEFPJZs2CEHVBrny1dwqPvTdUFfQ Ευχαριστώ αλλά..... http://s7.postimg.org/gfyu35p2z/Picture0001.png how to do a screen shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 παιδια εχω σοβαρο προβλημα εχει κολησει το κην στο logo της lg,το ξαναβαζω σε recovery κανω τα wipe απο philz recovery ξανα install zip απο το usb μου βγαζει το αρομα κανει εγκατασταση κανονικα αλλα μετα κολαει στ lg εκανα βλακεια και δεν εχω rom στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης.το usb το διαβαζει κανονικα εχω μεσα cloudy stock 2.5,optimus g3 1.3.1 και miui.παιδια καμια βοηθεια απο το πρωι πεδευομαι και δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πλάκα κάνεις!!!!!!! Παναγία μου τι χρόνοι είναι αυτοί Πάντως είμαι τεράστιος. Πριν ένα μήνα όταν ανέφερα τον Bruce kernel με γράψατε στα παλιά σας. Ευτυχώς που ξυπνήσατε μερικοί αυτές τις δύο μέρες που τον ξανα ανέφερα σε ένα προηγούμενο post. A, το μάθατε το άλλο? http://www.doctorandroid.gr/2014/08/g3-ux-for-all-lg-devices.html μην αγχώνεσαι φίλε μου, πολλοί από μας έχουμε χρησιμοποιήσει τον bruce πάνω από μήνα και ξέρουμε για την μπαταρία του, οσο για το δεύτερο δεν θα πρεπε να αναφέρεις τέτοιες ειδήσεις σε άτομα σαν κ μας που φλασάρουμε από το xda τις roms σαν τα καρβέλια ψωμί που ξεπετάνε οι φούρνοι:)..το L το χουμε στο τσεπάκι μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 παιδια εχω σοβαρο προβλημα εχει κολησει το κην στο logo της lg,το ξαναβαζω σε recovery κανω τα wipe απο philz recovery ξανα install zip απο το usb μου βγαζει το αρομα κανει εγκατασταση κανονικα αλλα μετα κολαει στ lg εκανα βλακεια και δεν εχω rom στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης.το usb το διαβαζει κανονικα εχω μεσα cloudy stock 2.5,optimus g3 1.3.1 και miui.παιδια καμια βοηθεια απο το πρωι πεδευομαι και δεν γινεται τιποτα. οταν μου ετυχε ακολουθησα τις οδηγιες απο το βιντεο μετα κανεισ root βαζεις recovery με autorec και μπορεις να περασεις οποια rom θελεις Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 οταν μου ετυχε ακολουθησα τις οδηγιες απο το βιντεο μετα κανεισ root βαζεις recovery με autorec και μπορεις να περασεις οποια rom θελεις αφου μπαινει σε recovery γιατι να εχει μπρικαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι αυτη ειναι.... τον εβαλα προ δυο ημερων! Και αφου βγηκαμε λιγο off topic να παραθεσω και 'γω τα αποτελεσματα μου, με cloudystock 2.5 και χθες πρωτη πληρη μερα με Bruce kernel v 0.41!! Μερικα λεπτα κλησεων Wifi τις περισσοτερες ωρες ανοιχτο Καθολου 3g και 4g Συνχρονισμους περιστασιακα, οχι συνεχεια ανοιχτους Πολυ browsing Καθολου λειτουργια πτησης Φωτεινοτητα εξω απ' το σπιτι 80-100%, μεσα στο σπιτι γυρω στο 35% Greenify παρα πολλα Xposed framework DPI 420 Καλά εσύ μας έχεις ξανασκανδαλίσει με τα screens σου, φτάνει, έχεις πειραγμένη μπαταρία λέμε :p (ή "πειραγμένα" screenshots :p :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ευχαριστώ αλλά..... http://s7.postimg.org/gfyu35p2z/Picture0001.png how to do a screen shot Εννοεις οτι δεν στο βγαζει; Δοκιμασε αυτο: https://db.tt/1CB519Cz ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά εσύ μας έχεις ξανασκανδαλίσει με τα screens σου, φτάνει, έχεις πειραγμένη μπαταρία λέμε :p (ή "πειραγμένα" screenshots :p :p) Γ@μ.....το με ανακαλυψαν :lol: :lol: Παντως ενα διαστημα με G3 rom`s ειχα φαει κατι ηττες πολυ καλες (με δυσκολια περνουσα τις 5 ωρες οθονη, ειδικα με dorimanx) δεν ημουν μαθημένος ετσι..... καθοτι προλαβα το κινητο πολυ καιρο με Jelly Bean :p Απλα μου εκανε πολυ εντυπωση η "μεταμορφωση" της αυτονομιας μονο με τον kernel, και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εννοεις οτι δεν στο βγαζει; Δοκιμασε αυτο: https://db.tt/1CB519Cz ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γ@μ.....το με ανακαλυψαν :lol: :lol: Παντως ενα διαστημα με G3 rom`s ειχα φαει κατι ηττες πολυ καλες (με δυσκολια περνουσα τις 5 ωρες οθονη, ειδικα με dorimanx) δεν ημουν μαθημένος ετσι..... καθοτι προλαβα το κινητο πολυ καιρο με Jelly Bean :p Απλα μου εκανε πολυ εντυπωση η "μεταμορφωση" της αυτονομιας μονο με τον kernel, και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!! Άρα μπορείς να βάλεις g3 με bruce και να τα έχεις όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλημερες.. γνωριζει κανεις εαν μπορω να αλλαξω τον χρωματισμο στο σηματακι του bluetooth οταν αυτο συνδεεται απο το g3 tweakbox?? δεν μπορω το βρω εγω..!! ευχαριστω! Γνωρίζει κάποιος?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Άρα μπορείς να βάλεις g3 με bruce και να τα έχεις όλα; Το ειχαμε αναφερει και 1-2 σελιδες πιο πισω, εγω διαβασα οτι κανει μονο για stock based rom, γι' αυτο εγω τον δοκιμασα σε cloudystock. Ο φιλος vag74 τον εβαλε σε G3 rom και ειχε ενα θεματακι!! Να μη λεω μεγαλα λογια, σε θεμα μπαταριας, ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει τον τελευταιο καιρο! Βασικα εγω γυρισα σε G2 rom γιατι δεν με ενθουσιασε η rom του G3, και οχι τοσο για τη μπαταρια...... γουστα ειναι αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δοκιμασε αυτο: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 μην αγχώνεσαι φίλε μου, πολλοί από μας έχουμε χρησιμοποιήσει τον bruce πάνω από μήνα και ξέρουμε για την μπαταρία του, οσο για το δεύτερο δεν θα πρεπε να αναφέρεις τέτοιες ειδήσεις σε άτομα σαν κ μας που φλασάρουμε από το xda τις roms σαν τα καρβέλια ψωμί που ξεπετάνε οι φούρνοι:)..το L το χουμε στο τσεπάκι μας Σωστός ο παίκτης ;) Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ξέρει κανείς ποιο Launher έχει απο μαμά το LG G2 ? http://s15.postimg.org/srpbrb8yj/Screenshot_2014_08_29_18_40_49.png photo share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το ειχαμε αναφερει και 1-2 σελιδες πιο πισω, εγω διαβασα οτι κανει μονο για stock based rom, γι' αυτο εγω τον δοκιμασα σε cloudystock. Ο φιλος vag74 τον εβαλε σε G3 rom και ειχε ενα θεματακι!! Να μη λεω μεγαλα λογια, σε θεμα μπαταριας, ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει τον τελευταιο καιρο! Βασικα εγω γυρισα σε G2 rom γιατι δεν με ενθουσιασε η rom του G3, και οχι τοσο για τη μπαταρια...... γουστα ειναι αυτα :) Δεν υπάρχει κανένα θέμα να βάλεις Bruce σε cloudy g3. Ένα μήνα έτσι το δουλεύω με sot 6:30 ώρες πάνω κάτω Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Να και τα δικά μου χθεσινά αποτελέσματα... με 7seven G3 rom & bruce kernel 2728 v04+ [ATTACH]49141[/ATTACH] [ATTACH]49142[/ATTACH] [ATTACH]49143[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts