mixalis2 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 ειναι φυσιολογικο το κινητο να μην φορτιζει και να μενει στασιμο με φορτιστη αυτοκινητου(κινεζικο 500ma) και ενος μικρου LG που εχω οικιακο 1000ma? ο δικος του ειναι 1800ma και φορτιζει κανονικα και στο αψε σβησε...κανονικα δεν επρεπε να φορτιζει και με τους αλλους 2 απλα να κανει περισσοτερη ωρα? - κανα καλο φορτιστη αυτοκινητου για το συγκεκριμενο κινητο εχουμε σχετικα φτηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 ειναι φυσιολογικο το κινητο να μην φορτιζει και να μενει στασιμο με φορτιστη αυτοκινητου(κινεζικο 500ma) και ενος μικρου LG που εχω οικιακο 1000ma? ο δικος του ειναι 1800ma και φορτιζει κανονικα και στο αψε σβησε...κανονικα δεν επρεπε να φορτιζει και με τους αλλους 2 απλα να κανει περισσοτερη ωρα? - κανα καλο φορτιστη αυτοκινητου για το συγκεκριμενο κινητο εχουμε σχετικα φτηνο? Εχω εναν Belkin απο Κωτσοβολο στα 2.1a αλλα η τιμη ηταν γυρω στα 16-17 ευρω. Και το δικο μου με μικρούς φορτιστές αργει πολυ, παρα πολυ να φορτισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καποιος που εχει βαλει την 7 rom του lam hoang, μπορει να μου δωσει λινκ ; εχω φαει τον τοπο ( internet ) αλλα τζιφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καποιος που εχει βαλει την 7 rom του lam hoang, μπορει να μου δωσει λινκ ; εχω φαει τον τοπο ( internet ) αλλα τζιφος... http://lgviet.com/forum/threads/tong-hop-chia-se-moi-thu-ve-lg-g2-f320-d802.4358/ εβγαλε κ update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καποιος που εχει βαλει την 7 rom του lam hoang, μπορει να μου δωσει λινκ ; εχω φαει τον τοπο ( internet ) αλλα τζιφος... Άλλο η s3v3n rom και άλλο η g3 rom του Hoang. Η 7 είναι εδώ http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-9-1-ns-a-a-art-wersja-finalna-431429/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά αξίζει να πάω στην cloudy g3 Rom? Επίσης, με εργοστασιακή επιστρέφει στην αρχική; ευχαριστώ Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το stock πληκτρολόγιο του g2; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 ειναι φυσιολογικο το κινητο να μην φορτιζει και να μενει στασιμο με φορτιστη αυτοκινητου(κινεζικο 500ma) και ενος μικρου LG που εχω οικιακο 1000ma? ο δικος του ειναι 1800ma και φορτιζει κανονικα και στο αψε σβησε...κανονικα δεν επρεπε να φορτιζει και με τους αλλους 2 απλα να κανει περισσοτερη ωρα? - κανα καλο φορτιστη αυτοκινητου για το συγκεκριμενο κινητο εχουμε σχετικα φτηνο? Φυσιολογικό είναι μόνο εφόσον κάποια εφαρμογή τρέχει που σπαταλάει αρκετή ενέργεια! Αλλιώς ειδικά με τον 1000 έπρεπε να βλέπεις μία άνοδο αλλά πολύ πιο αργή. Παιδιά αξίζει να πάω στην cloudy g3 Rom? Επίσης, με εργοστασιακή επιστρέφει στην αρχική; ευχαριστώ Εργοστασιακή εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αν ναι τότε φυσικά και όχι, δεν επιστρέφεις στην στοκ ρομ. Το μόνο που κάνει το factory reset είναι να σβήνει data,cache,davlik. Η ρομ παραμένει άθικτη είτε είναι στοκ είτε είναι custom. Από θέμα ομορφίας αξίζει. Αλλά θα χάσεις όλα τα όλα και σίγουρα την αυτονομία! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Άλλο η s3v3n rom και άλλο η g3 rom του Hoang. Η 7 είναι εδώ http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-9-1-ns-a-a-art-wersja-finalna-431429/ Η seven ποια ρομ εχει σαν βαση, ξέρουμε? Εχει σημαντική διαφορά απο cloudyG3 αν την τρέξουμε σε davlik? Thanks, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Η seven ποια ρομ εχει σαν βαση, ξέρουμε? Εχει σημαντική διαφορά απο cloudyG3 αν την τρέξουμε σε davlik? Thanks, Μόνο σε art παίζει η seven rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μόνο σε art παίζει η seven rom Αν δεν κάνω λάθο, εχω διαβασει οτι τρεχει κκανονικά και σε davlik, απλα εχει εξ αρχης art. Μπορείς να το αλλάξεις μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 πως μπορω να κανω update rooted συσκευη χωρις να κολησει σε boot circle? μου βγαζει μνμ για update καθε μερα Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 πως μπορω να κανω update rooted συσκευη χωρις να κολησει σε boot circle? μου βγαζει μνμ για update καθε μερα LG flash tool και φλασαρεις οποια stock θέλεις. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 τελικα ποια απο τις cludy g3/ seven/lamhong g3 rom δουλεύει καλα χωρίς crash π.χ. ραδιο καμερα,να ειναι σταθερή σαν την stock. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 τελικα ποια απο τις cludy g3/ seven/lamhong g3 rom δουλεύει καλα χωρίς crash π.χ. ραδιο καμερα,να ειναι σταθερή σαν την stock. Η seven που έχω εγώ δεν κρασαρει πουθενά και από κάμερα εντυπωσιακή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Η seven που έχω εγώ δεν κρασαρει πουθενά και από κάμερα εντυπωσιακή ;) Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-9-1-ns-a-a-art-wersja-finalna-431429/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 τελικα ποια απο τις cludy g3/ seven/lamhong g3 rom δουλεύει καλα χωρίς crash π.χ. ραδιο καμερα,να ειναι σταθερή σαν την stock. OptimusG3 Rom V1.3 για μενα πολυ καλη smooth ταχυτητα στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 OptimusG3 Rom V1.3 για μενα πολυ καλη smooth ταχυτητα στο ιντερνετ Μπαταρία πως τα πάει;Είναι σε dalvik; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Η seven που έχω εγώ δεν κρασαρει πουθενά και από κάμερα εντυπωσιακή ;) την περασα αλλα μολις γυρισα σε dalvik reboot reboot και μετα περασα την cludy g3 και στο xda αυτην προτιμούν. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 την περασα αλλα μολις γυρισα σε dalvik reboot reboot και μετα περασα την cludy g3 και στο xda αυτην προτιμούν. Η seven δουλεύει μόνο σε art και έχει καλύτερη μπαταρία από την cludy g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μπαταρία πως τα πάει;Είναι σε dalvik; ναι σε dalvik ειμαι .μια χαρα τα παει και η μπαταρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ναι σε dalvik ειμαι .μια χαρα τα παει και η μπαταρια:) Θα βγάλει μια διόρθωση ο optimus την 1.3.1 και θα εγκαταστήσω μια και καλά εκείνη για νσ την τεσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Έβαλα miui Rom αλλά μου φέρνει πολύ σε iphone. Η cludy stock 2.5 rom είναι για το d802 γιατι βλέπω μόνο ένα αρχείο έχει για να κατεβάσεις. Edited August 24, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έβαλα miui Rom αλλά μου φέρνει πολύ σε iphone. Η cludy stock 2.5 rom είναι για το d802 γιατι βλέπω μόνο ένα αρχείο έχει για να κατεβάσεις. Τι λεει η miui απο μπαταρια και απο bugs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts