Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το widget της accuweather πως το χεις αδιαφανο;απο οτι είχα ψάξει δεν το βρισκα

Δεν είναι το accuweather. Είναι το widget του smart notice!

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά επειδή κατάφερα και το μπρίκαρα ,πως μπαίνουμε σε recovery με τα κουμπιά γιατί ξέχασα ?

εντιτ: το βρήκα

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Παιδιά επειδή κατάφερα και το μπρίκαρα ,πως μπαίνουμε σε recovery με τα κουμπιά γιατί ξέχασα ?

εντιτ: το βρήκα

edit ΄΄το βρηκα..

λοιπον πριν απο λιγο εβαλα αυτο το κολςμοντ για την G2 καμερα και το κινητο δεν ανοιγει.. συνεχεια μου κανει επανεκινηση και βγαζει μηνυμα το το adroit ui σταματησε να λειτουργει...

σε recoevry μπαινω... διορθωνετε απο εκει η θελει τωρα ξανα μανα να περασω την ρομ??

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

edit ΄΄το βρηκα..

λοιπον πριν απο λιγο εβαλα αυτο το κολςμοντ για την G2 καμερα και το κινητο δεν ανοιγει.. συνεχεια μου κανει επανεκινηση και βγαζει μηνυμα το το adroit ui σταματησε να λειτουργει...

σε recoevry μπαινω... διορθωνετε απο εκει η θελει τωρα ξανα μανα να περασω την ρομ??

Ποιο μοντ έβαλες ? εγώ το έβαλα και τις δυο φορές και δουλεύει μια χαρά

Θοδωρης

Ποιο μοντ έβαλες ? εγώ το έβαλα και τις δυο φορές και δουλεύει μια χαρά

ενα που αναφερεται 4-5 σλειδες πιο πισω..!! το εβαλα εκανα reboot και απο τοτε δεν ανοιγει...συνεχεια επανεκινηση..

πως το φτιαχνς τωρα?? απο recovery μπορω να το βγαλω????

ενα που αναφερεται 4-5 σλειδες πιο πισω..!! το εβαλα εκανα reboot και απο τοτε δεν ανοιγει...συνεχεια επανεκινηση..

πως το φτιαχνς τωρα?? απο recovery μπορω να το βγαλω????

Οποίος θέλει την κάμερα του G2 σε G3 rom κατεβάζει από εδώ και φλασάρει..

Από moto

https://www.dropbox.com/s/mqgpbg5zcmhrvw1/G2_Camera_G3_Rom.zip

Κατέβαζες αυτό εδώ?

Θοδωρης

Κατέβαζες αυτό εδώ?

ναι αυτο αδερφε μου.. σε cloudy g3 1.1 ειμαι...

πες μου τωρα πως το διορθωνω.. οτι εγινε εγινε... να ανοιξει το κινητο θελω!!

Περίεργο ,δύο φορές το έβαλα .

Μπες στο recovery (κρατάς το volume down + power button μόλις δεις το λογότυπο της LG τα αφήνεις και τα ξανά πατάς)

Θα σου βγάλει ένα μηνυμα ότι θα σου κάνει hard reset ,πάτα το power button και θα μπεις recovery

Απο εκεί ξανά δοκίμασε να το βάλεις αφού κάνεις wipe Dalvik, Cache και μία ακόμα μετά .

Εγώ έτσι το έκανα .

Εάν δεν δουλέψει δυστυχώς πρέπει να ξανά βάλεις την ρομ από το recovery από την αρχή

Θοδωρης

Περίεργο ,δύο φορές το έβαλα .

Μπες στο recovery (κρατάς το volume down + power button μόλις δεις το λογότυπο της LG τα αφήνεις και τα ξανά πατάς)

Θα σου βγάλει ένα μηνυμα ότι θα σου κάνει hard reset ,πάτα το power button και θα μπεις recovery

Απο εκεί ξανά δοκίμασε να το βάλεις αφού κάνεις wipe Dalvik, Cache και μία ακόμα μετά .

Εγώ έτσι το έκανα .

Εάν δεν δουλέψει δυστυχώς πρέπει να ξανά βάλεις την ρομ από το recovery από την αρχή

και αν δεν εχω ρομ μεσα αποθηκευμη στο κινητο τι γινετε??? πως θα την βαλω για την περασει??

Edited by STATYSS

Αφού έβαλες την cloudy άρα έχεις . Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάθηκε (δεν ξέρω εάν είναι εφικτό) θα σου κάνει hard reset
Θοδωρης

Αφού έβαλες την cloudy άρα έχεις . Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάθηκε (δεν ξέρω εάν είναι εφικτό) θα σου κάνει hard reset

δεν την εχω μεσα.. την ειχα διαγραψει γιατι ηταν ενα 1GB... hard ρεσετ αν κανω τι γινετε?>

recovery exw thn philz recovery

Edited by STATYSS

Με το hard reset χάνεις όλα τα δεδομένα σου . φώτο , μουσική κτλ....

Το recovery δεν το έχασες όμως .Μπες και δοκίμασε να ξανά βάλεις την κάμερα μήπως και στρώσει .

Εάν δεν έχει το zip της rom τότε έχεις δύο επιλογές

1. Η πιο εύκολη με ένα usp otg φλασάκι η καλώδιο το περνάς μέσω recovery

2. Ακολουθείς τον οδηγό που έχει στην πρώτη σελίδα στο λινκ για το πως επαναφέρουμε το κιν σε εργοστασιακή κατάσταση

Θοδωρης

Με το hard reset χάνεις όλα τα δεδομένα σου . φώτο , μουσική κτλ....

Το recovery δεν το έχασες όμως .Μπες και δοκίμασε να ξανά βάλεις την κάμερα μήπως και στρώσει .

Εάν δεν έχει το zip της rom τότε έχεις δύο επιλογές

1. Η πιο εύκολη με ένα usp otg φλασάκι η καλώδιο το περνάς μέσω recovery

2. Ακολουθείς τον οδηγό που έχει στην πρώτη σελίδα στο λινκ για το πως επαναφέρουμε το κιν σε εργοστασιακή κατάσταση

10000 ευχαριστω φιλαρακι με εσωσες με το φλασκι otg..!! με πιασε πανικος...!!ασε...

περναω απο την αρχη την ρομ τωρα..!! ευτυχως ανοιξε...θα με παιδεψει στο στησιμο αλλα με την ευκαιριεια εβαλα και την G3 1.2 ..!!

και παλι ευχαριστω να εισια καλα..!!

10000 ευχαριστω φιλαρακι με εσωσες με το φλασκι otg..!! με πιασε πανικος...!!ασε...

περναω απο την αρχη την ρομ τωρα..!! ευτυχως ανοιξε...θα με παιδεψει στο στησιμο αλλα με την ευκαιριεια εβαλα και την G3 1.2 ..!!

και παλι ευχαριστω να εισια καλα..!!

Τίποτα φιλαράκι ,όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους :D

Θοδωρης

Παιδια να κανω μια αστεια ερωτηση;Ο bootloader ειναι κλειδωμενος η οχι;

Όχι , βάζεις costume recovery και Rom εύκολα χωρίς πρόβλημα

Θοδωρης

Εννοειται οτι δεν σου κανει hard reset αφού έχει custom recovery!μη λέμε διάφορα και μπερδεύεται ο κόσμος. Αν δεν εχεις Ρομ βάζεις μια Ρομ σε ενα φλασακι και είσαι αρχηγός.

Δημήτρης

Όχι , βάζεις costume recovery και Rom εύκολα χωρίς πρόβλημα

Super αν καταφερω και πετυχω το root προχωραω ακαθεκτος

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Εννοειται οτι δεν σου κανει hard reset αφού έχει custom recovery!μη λέμε διάφορα και μπερδεύεται ο κόσμος. Αν δεν εχεις Ρομ βάζεις μια Ρομ σε ενα φλασακι και είσαι αρχηγός.

Φιλε να σε ρωτησω μιας και φορας την aosp(cm-11-20140708-SNAPSHOT-M8-d802).Απο καμερα βαζω κατι αλλο;Κανα mod και εαν χρειαζεται κατι αλλο να βαλω εκτος τις εφαρμογες μου;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

¨Δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει''.....τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό;... Μου το βγάζει κάθε φορά που ανοίγει το κινητό....

Το γράφω καθαρά δεν ξέρω γιατί δεν το κατάλαβες .Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει κάνει στο κιν του ο φίλος. Του λέω ότι σε περίπτωση που χάθηκε το costum recovery θα κάνει hard reset .Αν το έχει δεν θα κάνει το αναφέρω και σε πιο Πάνω ποστ μου στον φίλο . τώρα που κατάλαβες ότι μπερδεύω τον κόσμο .....

Θοδωρης

¨Δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει''.....τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό;... Μου το βγάζει κάθε φορά που ανοίγει το κινητό....

Έβγαλαν έβαλα τον λογαριασμό μου κ παλι μου βγάζει το μήνυμα αυτό κάθε φορά που εκινω το τηλέφωνο...!!!

Έβγαλαν έβαλα τον λογαριασμό μου κ παλι μου βγάζει το μήνυμα αυτό κάθε φορά που εκινω το τηλέφωνο...!!!

Μαλλον φιλε μου η λυση στο προβλημα αυτο ειναι νομιζω... επαφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Αν έχεις το SwiftKey εκεί είναι το πρόβλημα... Είχε αναφερθεί στο xda..

Αν έχεις το SwiftKey εκεί είναι το πρόβλημα... Είχε αναφερθεί στο xda..

Εγω πάντως που εχω SwiftKey σε cloudyg3 1.2 δεν εχω κανενα προβλημα..