Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έφτιαξα έναν δικό μου καιρό με τις φράσεις του g3 weather widget

Και εγω ακριβως το ιδιο σκοπευω να κανω μολις βαρεθω το g3 theme weather clock..

απο μερα σε μερα θα εχουμε το κανονικο ,εβαλα και εγω μετα απο καιρο με την flex τη pardus ετσι για να συνιθιζω το λευκο.παντως εμενα η rom του g3 μου θυμιζει ios 7:)

τελικα θα βγαλει G3 rom για την κινηταρα μας ο cloudy ή καποιος αλλος ;

δεν εχω ασχοληθει με root , custom recovery και τετοια αλλα για G3 Ui μαλλον θα το κανω :) :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

δεν εχω ασχοληθει με root , custom recovery και τετοια αλλα για G3 Ui μαλλον θα το κανω :) :)

ναι θα βγαλει ο cloudyfa το εχει ανακοινωσει

Παιδια ενα σημειωμα απο το pc πως μπορω να το βαλω στη συσκευη;Το εκανα copy-paste αλλα μου το βγαζει αλαμπουρνεζικα...Εχω μια εφαρμγη βαλει για σημειωσεις αλλα και εκει ειναι αδυνατον να γινει η μεταφορα.Καμμια λυση;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια ενα σημειωμα απο το pc πως μπορω να το βαλω στη συσκευη;Το εκανα copy-paste αλλα μου το βγαζει αλαμπουρνεζικα...Εχω μια εφαρμγη βαλει για σημειωσεις αλλα και εκει ειναι αδυνατον να γινει η μεταφορα.Καμμια λυση;

Εγω χρησιμοποιω το Google Keep και συγχρονιζουν αυτοματα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδια η εφαρμογη του playstore με το υι του g3 σας κολλαει και εσας στο g2 η μονο εγω εχω τα τρελα λαγκαρισματα?

Παιδια πριν το κάνετε ρουτ κλπ γιατί δεν κατεβάζετε το θέμα του G3 που υπάρχει στους xda και να είσαστε κομπλέ?? Αν είναι μόνο για εμφάνιση είναι άψογο πάντως τα εικονίδια είναι ίδια με G3!! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια πριν το κάνετε ρουτ κλπ γιατί δεν κατεβάζετε το θέμα του G3 που υπάρχει στους xda και να είσαστε κομπλέ?? Αν είναι μόνο για εμφάνιση είναι άψογο πάντως τα εικονίδια είναι ίδια με G3!! ;)

εχεις καποιο λινκ να μαε δωσεις?εδυ το εχεις βαλει?πεε μας εντυπωσεις αν μπορεις.

εχεις καποιο λινκ να μαε δωσεις?εδυ το εχεις βαλει?πεε μας εντυπωσεις αν μπορεις.

Φίλε το λινκ που θες είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385που εκεί έχει αρκετά να βάλεις έχει και αυτό με το ui του G3... Θα δεις μεγάλη διαφορά σαν να έχεις πάρει νέο τηλέφωνο... ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Φίλε το λινκ που θες είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385που εκεί έχει αρκετά να βάλεις έχει και αυτό με το ui του G3... Θα δεις μεγάλη διαφορά σαν να έχεις πάρει νέο τηλέφωνο... ;)

Αν διαβασα καλα τι εγραψες ,δεν χρειαζεται να ειμαι ροοτ σωστα?

Αν διαβασα καλα τι εγραψες ,δεν χρειαζεται να ειμαι ροοτ σωστα?

σωστα τα λεει φιλαρακι το εχω βαλει κι εγω και ειναι ομορφο.... χωρις ροοτ.. εγω ειμαι εντελως στοκ με λογισμικο 4.2.2

ρε παιδια το widget του καιρου του G3 μπορεσατε να το τρεξετε;; Εαν ναι πως το κανατε;

edit: Τελικα τα καταφερα με το zooper widget pro και το G3 zooper widget. Αλλά δεν μου βγαζει τα κειμενα απο κατω αναλογα με τον καιρο. Τελικα οκ και αυτο απλά αλλαζουμε πάροχο.

Edited by miltos74

Οκ ευχαριστω .θα το κανω και θα ενημερωσω

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει κανα θεμα με υη μπαταρια η ολα ειναι οκ?

Για να κανω install custom recovery ο τροπος ειναι αυτος που περιγραφεται ;;;;;;;;; Custom recovery θα χρειαστούμε το flashify από εδώ, το twrp από εδώ και το philz touch recovery από εδώ...

1. Ανοίγουμε το flashify στο τηλέφωνο μας. Στο μήνυμα που εμφανίζεται πατάμε accept και στην συνέχεια χορηγούμε πρόσβαση root. Tο πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε στην καρτέλα BACKUP/RESTORE για να επιλέξουμε 'Backup current recovery' και στην συνέχεια να επιλέξουμε που θέλουμε η εφαρμογή να κρατήσει backup της 'μανίσιας recovery'.

2. Αφού πήραμε backup πηγαίνουμε στη καρτέλα FLASH και επιλέγουμε 'Recovery Image'. Στη συνέχεια πατάμε 'Choose a file' και επιλέγουμε το αρχείο openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802.img που έχουμε αποθηκεύσει στον φάκελο download

3.Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνό μας

4. Μόλις το τηλέφωνο μπουτάρει το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσουμε το philz touch recovery μέσα από το twrp recovery που πριν λίγο περάσαμε από το flashify.

5. Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι θεωρώ πιο “εύκολο” στην χρήση τον philz touch recovery. Το twrp μου έκανε αρκετή ώρα μέχρι να κάνει όλα τα wipes αλλά και μέχρι να πάρει nandroid backup.

6. Για να μπορέσουμε να κάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode κατεβάζουμε από το Playstore την εφαρμογή rebooter, την ανοίγουμε και επιλέγουμε Recovery. To τηλέφωνο μας θα επανεκκινήσει σε recovery mode(TWRP) από όπου θα μπορέσουμε να φλασάρουμε την philz touch recovery

7. Αφού μπούμε στο twrp επιλέγουμε Install και πλοηγούμαστε στον φάκελο Download. Από εκεί επιλέγουμε το philz_touch_6.07.6-d802.zip και κάνουμε Swipe τον διακόπτη για να φλασάρει το zip.

8. Μόλις τελειώσει το φλασάρισμα πατάμε το κουμπί Reboot System. Το τηλέφωνό μας θα κάνει επανεκκίνηση

Τελειώσαμε με την εγκατάσταση της custom recovery.

Δεν μπορω να περασω κατευθείαν την philz touch recovery ;;;;;;; Πρεπει να περασω αναγκαστικα και το twrp recovery ;;;; Παιδια ας με διαφωτισει καποιος με ευκολο τροπο τον τροπο να περασω την philz touch recovery..... Σορρυ αν σας ζαλισα με το μεγαλο κειμενο...

Never give up

Καλησπέρα

έχει δοκιμάσει κανείς να πάρει Lg g2 απο sprint αμερικής με bad ESN και να το κάνει Unlock?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2655133

οι τιμές είναι τραγικά μικρές και ίσως αξίζει αν γίνεται...

πχ

http://www.ebay.com/itm/LG-G2-Sprint-32-GB-Black-/171328055464?pt=Cell_Phones&hash=item27e3f2a8a8

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.