Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος με cloydystok 2 εγκατεστημένη.. Που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Δηλ..απο τον crhome που χρησιμοποιώ για νετ .κ για να μπαίνω στο site tou myphone. .μου ζητάει συνέχεια κωδικό κ pass.. Ενω έχω αποθηκευμένο τικαρισμενο τον κωδικό για απομνημόνευση καθε φορά που θέλω να κάνω απάντηση. Μου τον ζητάει..μου έσπασε τα νεύρα....εκανα κ πλήρης εκκαθάριση ιστορικού απο τον crhome .κ παλι το ίδιο συμβαίνει..

Μάλλον το βρήκα..πρεπει να είναι bug τις mobile έκδοσης του φόρουμ... Στην desktop εκδοση μια χαρά παιζει..δεν μου ζητάει κωδικούς...τους έχει κρατημενους..όπως πρεπει!

Μπααααα..παλι το ίδιο κανει..μόλις ανοίγω αλλη καρτέλα κ επανερχομαι το ίδιο πράγμα..ζητάει κωδικό..δοκιμασία κ τον dolphin browser και ξανά το ίδιο πράγμα...σίγουρα Bug της cloudy2...

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μάλλον το βρήκα..πρεπει να είναι bug τις mobile έκδοσης του φόρουμ... Στην desktop εκδοση μια χαρά παιζει..δεν μου ζητάει κωδικούς...τους έχει κρατημενους..όπως πρεπει!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880

Thanks! Απλό φλασαρισμα είναι?

Vamos Aris

Thanks! Απλό φλασαρισμα είναι?

Ναι..όπως το ξέρεις...!!

Ευχαριστώ. Τελικά την ίδια ακριβώς είχα

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδω το kit kat baseband

(φυσικα κατεβαζουμε αυτο για D802)

κι εδω το jellybean baseband

Βγηκε νεα CloudyFlex 2.1 και dorimanx kernel για κιτ κατ!!!

Για οποιον ενδιαφερεται...

Το προσπέρασα το ποστ, τελικά το φλασαρα αλλά είχα το ίδιο τελικά.. Μήπως είναι το modem η το radio?

Vamos Aris

Υπάρχει κάποιος με cloydystok 2 εγκατεστημένη.. Που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Δηλ..απο τον crhome που χρησιμοποιώ για νετ .κ για να μπαίνω στο site tou myphone. .μου ζητάει συνέχεια κωδικό κ pass.. Ενω έχω αποθηκευμένο τικαρισμενο τον κωδικό για απομνημόνευση καθε φορά που θέλω να κάνω απάντηση. Μου τον ζητάει..μου έσπασε τα νεύρα....εκανα κ πλήρης εκκαθάριση ιστορικού απο τον crhome .κ παλι το ίδιο συμβαίνει..

Μπααααα..παλι το ίδιο κανει..μόλις ανοίγω αλλη καρτέλα κ επανερχομαι το ίδιο πράγμα..ζητάει κωδικό..δοκιμασία κ τον dolphin browser και ξανά το ίδιο πράγμα...σίγουρα Bug της cloudy2..

δεν εχει βαλει κανεις την cloudy 2 να μου πει..τι γινετε??

Καλημέρα!:)

Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0???

Είμαι απλά root και τίποτα άλλο.......

Ευχαριστώ

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0???

Ευχαριστώ

Χριστος Ανεστη.Εγω παντως πρωτα φλασαρα την ΚΚ και μετα κατευθειαν την cloudystock.Δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ευχαριστώ

αν εισαι μονο ροοτ δεν γινετε πρεπει να εχεις περασει και custom recovery γιατι τα φλασαρισματα σε roms και kernels μεσω recovery γινονται

αν εισαι μονο ροοτ δεν γινετε πρεπει να εχεις περασει και custom recovery γιατι τα φλασαρισματα σε roms και kernels μεσω recovery γινονται

Είμαι ρουτ με 4.4.2 και απο τις οδηγίες για να περάσω custom recovery έχει μόνο για 4.2.2

Πρέπει να κατέβω?

Αν περάσω ΚΚ baseband και μετά την ROM δεν γίνεται?

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Είμαι ρουτ με 4.4.2 και απο τις οδηγίες για να περάσω custom recovery έχει μόνο για 4.2.2

Πρέπει να κατέβω?

Αν περάσω ΚΚ baseband και μετά την ROM δεν γίνεται?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

εδω θα βρεις τη recovery για 4.4.2,αφου τη περασεις μετα κανεις τα wipes (αν δεν ξερεις τι ειναι να σου πω) και νομιζω οτι δεν χρειαζεται να περασεις kk baseband αφου ηδη εισαι 4.4.2 μετα απο τα wipes περνας τη rom κατευθειαν

Ευχαριστώ

Πρώτα recovery Μετά ok baseband Και μετά την ρομ

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Με gravity box και να ενεργοποιεις την διευρυμένη οθόνη οπότε θέλεις.

Κατεβαζεις το app settings , επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις, και στην επιλογη screen επιλεγεις immersive.

Θα εχεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με την cloudyflex. Δουλευει καλα πλεον.

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, τα δοκίμασα αμφότερα αλλά με το app settings έγινε η δουλειά μου, όντως δουλεύει όπως στη flex.

Κατεβαζεις το app settings , επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις, και στην επιλογη screen επιλεγεις immersive.

Θα εχεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με την cloudyflex. Δουλευει καλα πλεον.

Χριστος Ανεστη παιδια! Φιλε @sosimple το app settings εννοεις το module του xposed; Αν ειναι ετσι το module το εχω... γιατι δεν μπορω να βρω την επιλογη που γραφεις; Δε βρισκω την επιλογη immersive!

Χριστος Ανεστη παιδια! Φιλε @sosimple το app settings εννοεις το module του xposed; Αν ειναι ετσι το module το εχω... γιατι δεν μπορω να βρω την επιλογη που γραφεις; Δε βρισκω την επιλογη immersive!

Τη βγαζει μονο σε κιτκατ. Αν εισαι σε κιτκατ και δε στη βγαζει, δεν εχεις την τελευταία εκδοση..

Τη βγαζει μονο σε κιτκατ. Αν εισαι σε κιτκατ και δε στη βγαζει, δεν εχεις την τελευταία εκδοση..

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση! Μολις το βρηκα, διαβασα και την απαντηση σου :) Ειμαι με cloudystock 1.2, απλα οντως ειχα παλαιοτερη εκδοση... μολις κατεβασα νεοτερη ολα okey!

για το θεμα με τις κλησεις ,εφταιγε μαλλον μια επιλογη στο greenify...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στην slimkat δεν εχω δει κατι τρομερο σε μπαταρια..λετε να γυρισω σε stock based rom?

Vamos Aris

Έχω την cloudstock 2. Θέλω να βελτιώσω την κάμερα. Δώστε μου μια λύση

MOD του XDABBEB

Καλημερα.Ποιο ειναι το συγκεκριμενο τελευταιο mod;Γιατι εχει βγαλει πολλα...

Ευχαριστω φιλε.Ειχα βαλει ενα αλλο mod ενος αλλου(δε θυμαμαι το ονομα).Πρεπει να το βγαλω πρωτα και μετα να βαλω αυτο;

Ευχαριστω φιλε.Ειχα βαλει ενα αλλο mod ενος αλλου(δε θυμαμαι το ονομα).Πρεπει να το βγαλω πρωτα και μετα να βαλω αυτο;

λογικα εχεις βαλει το jishnu,δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογικα την ιδια δουλεια κανουν...μπορεις να κατεβασεις μαζι με αυτο που σου εδωσα τα αρχεια back up και restore και να παρεις back up του mod που εχεις αυτη τη στιγμη και να μετα να φλασαρεις το xdabbed αν και ο ιδιος προτεινει να εχεις παρει και nandroid back της rom που εισαι τωρα

υπαρχει αντιστοιχο mod για aosp rom?αληθεια,εχει αλλος κανεις εδω aosp?:p

Vamos Aris