blade_ Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Παίδες, ποια είναι η baseband της 4.4.2? Υπάρχουν κάπου όλα τα λινκ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιος με cloydystok 2 εγκατεστημένη.. Που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Δηλ..απο τον crhome που χρησιμοποιώ για νετ .κ για να μπαίνω στο site tou myphone. .μου ζητάει συνέχεια κωδικό κ pass.. Ενω έχω αποθηκευμένο τικαρισμενο τον κωδικό για απομνημόνευση καθε φορά που θέλω να κάνω απάντηση. Μου τον ζητάει..μου έσπασε τα νεύρα....εκανα κ πλήρης εκκαθάριση ιστορικού απο τον crhome .κ παλι το ίδιο συμβαίνει.. Μάλλον το βρήκα..πρεπει να είναι bug τις mobile έκδοσης του φόρουμ... Στην desktop εκδοση μια χαρά παιζει..δεν μου ζητάει κωδικούς...τους έχει κρατημενους..όπως πρεπει! Μπααααα..παλι το ίδιο κανει..μόλις ανοίγω αλλη καρτέλα κ επανερχομαι το ίδιο πράγμα..ζητάει κωδικό..δοκιμασία κ τον dolphin browser και ξανά το ίδιο πράγμα...σίγουρα Bug της cloudy2... Edited April 20, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μάλλον το βρήκα..πρεπει να είναι bug τις mobile έκδοσης του φόρουμ... Στην desktop εκδοση μια χαρά παιζει..δεν μου ζητάει κωδικούς...τους έχει κρατημενους..όπως πρεπει! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880 Thanks! Απλό φλασαρισμα είναι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Thanks! Απλό φλασαρισμα είναι? Ναι..όπως το ξέρεις...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ευχαριστώ. Τελικά την ίδια ακριβώς είχα ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω το kit kat baseband (φυσικα κατεβαζουμε αυτο για D802) κι εδω το jellybean baseband Βγηκε νεα CloudyFlex 2.1 και dorimanx kernel για κιτ κατ!!! Για οποιον ενδιαφερεται... Το προσπέρασα το ποστ, τελικά το φλασαρα αλλά είχα το ίδιο τελικά.. Μήπως είναι το modem η το radio? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Υπάρχει κάποιος με cloydystok 2 εγκατεστημένη.. Που να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Δηλ..απο τον crhome που χρησιμοποιώ για νετ .κ για να μπαίνω στο site tou myphone. .μου ζητάει συνέχεια κωδικό κ pass.. Ενω έχω αποθηκευμένο τικαρισμενο τον κωδικό για απομνημόνευση καθε φορά που θέλω να κάνω απάντηση. Μου τον ζητάει..μου έσπασε τα νεύρα....εκανα κ πλήρης εκκαθάριση ιστορικού απο τον crhome .κ παλι το ίδιο συμβαίνει.. Μάλλον το βρήκα..πρεπει να είναι bug τις mobile έκδοσης του φόρουμ... Στην desktop εκδοση μια χαρά παιζει..δεν μου ζητάει κωδικούς...τους έχει κρατημενους..όπως πρεπει! Μπααααα..παλι το ίδιο κανει..μόλις ανοίγω αλλη καρτέλα κ επανερχομαι το ίδιο πράγμα..ζητάει κωδικό..δοκιμασία κ τον dolphin browser και ξανά το ίδιο πράγμα...σίγουρα Bug της cloudy2.. δεν εχει βαλει κανεις την cloudy 2 να μου πει..τι γινετε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημέρα!:) Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0??? Είμαι απλά root και τίποτα άλλο....... Ευχαριστώ Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημέρα!:) Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0??? Είμαι απλά root και τίποτα άλλο....... Ευχαριστώ Χριστος Ανεστη.Εγω παντως πρωτα φλασαρα την ΚΚ και μετα κατευθειαν την cloudystock.Δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημέρα!:) Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0??? Είμαι απλά root και τίποτα άλλο....... Ευχαριστώ αν εισαι μονο ροοτ δεν γινετε πρεπει να εχεις περασει και custom recovery γιατι τα φλασαρισματα σε roms και kernels μεσω recovery γινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 αν εισαι μονο ροοτ δεν γινετε πρεπει να εχεις περασει και custom recovery γιατι τα φλασαρισματα σε roms και kernels μεσω recovery γινονται Είμαι ρουτ με 4.4.2 και απο τις οδηγίες για να περάσω custom recovery έχει μόνο για 4.2.2 Πρέπει να κατέβω? Αν περάσω ΚΚ baseband και μετά την ROM δεν γίνεται? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ψάξε στο xda για autorec της teamwin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Είμαι ρουτ με 4.4.2 και απο τις οδηγίες για να περάσω custom recovery έχει μόνο για 4.2.2 Πρέπει να κατέβω? Αν περάσω ΚΚ baseband και μετά την ROM δεν γίνεται? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 εδω θα βρεις τη recovery για 4.4.2,αφου τη περασεις μετα κανεις τα wipes (αν δεν ξερεις τι ειναι να σου πω) και νομιζω οτι δεν χρειαζεται να περασεις kk baseband αφου ηδη εισαι 4.4.2 μετα απο τα wipes περνας τη rom κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Καλημέρα!:) Αν θέλω να φλασάρω την Cloudy Stock 2.0 πρέπει πρώτα να φλασάρω την ΚΚ Baseband ή κατευθείαν την Cloudy Stock 2.0??? Είμαι απλά root και τίποτα άλλο....... Ευχαριστώ Πρώτα recovery Μετά ok baseband Και μετά την ρομ Edited April 21, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Με gravity box και να ενεργοποιεις την διευρυμένη οθόνη οπότε θέλεις. Κατεβαζεις το app settings , επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις, και στην επιλογη screen επιλεγεις immersive. Θα εχεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με την cloudyflex. Δουλευει καλα πλεον. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, τα δοκίμασα αμφότερα αλλά με το app settings έγινε η δουλειά μου, όντως δουλεύει όπως στη flex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Κατεβαζεις το app settings , επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις, και στην επιλογη screen επιλεγεις immersive. Θα εχεις ακριβως το ιδιο αποτελεσμα με την cloudyflex. Δουλευει καλα πλεον. Χριστος Ανεστη παιδια! Φιλε @sosimple το app settings εννοεις το module του xposed; Αν ειναι ετσι το module το εχω... γιατι δεν μπορω να βρω την επιλογη που γραφεις; Δε βρισκω την επιλογη immersive! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Χριστος Ανεστη παιδια! Φιλε @sosimple το app settings εννοεις το module του xposed; Αν ειναι ετσι το module το εχω... γιατι δεν μπορω να βρω την επιλογη που γραφεις; Δε βρισκω την επιλογη immersive! Τη βγαζει μονο σε κιτκατ. Αν εισαι σε κιτκατ και δε στη βγαζει, δεν εχεις την τελευταία εκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Τη βγαζει μονο σε κιτκατ. Αν εισαι σε κιτκατ και δε στη βγαζει, δεν εχεις την τελευταία εκδοση.. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση! Μολις το βρηκα, διαβασα και την απαντηση σου :) Ειμαι με cloudystock 1.2, απλα οντως ειχα παλαιοτερη εκδοση... μολις κατεβασα νεοτερη ολα okey! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 για το θεμα με τις κλησεις ,εφταιγε μαλλον μια επιλογη στο greenify... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην slimkat δεν εχω δει κατι τρομερο σε μπαταρια..λετε να γυρισω σε stock based rom? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Έχω την cloudstock 2. Θέλω να βελτιώσω την κάμερα. Δώστε μου μια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Έχω την cloudstock 2. Θέλω να βελτιώσω την κάμερα. Δώστε μου μια λύση MOD του XDABBEB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 MOD του XDABBEB Καλημερα.Ποιο ειναι το συγκεκριμενο τελευταιο mod;Γιατι εχει βγαλει πολλα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημερα.Ποιο ειναι το συγκεκριμενο τελευταιο mod;Γιατι εχει βγαλει πολλα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 η 2.2.1 για kit kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 η 2.2.1 για kit kat Ευχαριστω φιλε.Ειχα βαλει ενα αλλο mod ενος αλλου(δε θυμαμαι το ονομα).Πρεπει να το βγαλω πρωτα και μετα να βαλω αυτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ευχαριστω φιλε.Ειχα βαλει ενα αλλο mod ενος αλλου(δε θυμαμαι το ονομα).Πρεπει να το βγαλω πρωτα και μετα να βαλω αυτο; λογικα εχεις βαλει το jishnu,δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογικα την ιδια δουλεια κανουν...μπορεις να κατεβασεις μαζι με αυτο που σου εδωσα τα αρχεια back up και restore και να παρεις back up του mod που εχεις αυτη τη στιγμη και να μετα να φλασαρεις το xdabbed αν και ο ιδιος προτεινει να εχεις παρει και nandroid back της rom που εισαι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 η 2.2.1 για kit kat υπαρχει αντιστοιχο mod για aosp rom?αληθεια,εχει αλλος κανεις εδω aosp?:p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts