DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ανοίγω το Quick remote και κλείνει μόνο του.. Στην αρχή δούλεψε και έβαλα κανονικά την τηλεόραση μου... Μπορώ να το αφαιρέσω και να το βάλω ξανά με άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ανοίγω το Quick remote και κλείνει μόνο του.. Στην αρχή δούλεψε και έβαλα κανονικά την τηλεόραση μου... Μπορώ να το αφαιρέσω και να το βάλω ξανά με άλλο τρόπο; Δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις,εφαρμογες, βρες το quick remote και ξανε εκκαθαριση προσωρινης μνημης ή/και απαληφη δεδομενων. (Θα σου χασει τις ρυθμισεις να ξερεις) Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Στο antutu γιατι βγαζει 19 χιλιαρικα και στο τελευταιο.test στην 4.4.2 εχω 60 fps και στην kit kat εχω 30 maximum;;; Ενας που εγραφε ακριβως το ιδιο ειχε ενεργοποιημενη τη λειτουργεια εξηκονομησης ενεργειας. Η κιτκατ βγαζει λιγοτερο, αλλα οχι τοσο λιγο. Επισης τρεξε το τεστ με κρυο το κινητο. Ανοίγω το Quick remote και κλείνει μόνο του.. Στην αρχή δούλεψε και έβαλα κανονικά την τηλεόραση μου... Μπορώ να το αφαιρέσω και να το βάλω ξανά με άλλο τρόπο; Αφου πρωτα δουλευε και τωρα οχι, κατι απο οσα εκανες φταιει. Πιθαν το bloat που αφαιρεσες ή η επαναφ με το titanium. Φανταζομαι μονο εφαρμογες χρηστη και οχι συστηματος επαναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ενας που εγραφε ακριβως το ιδιο ειχε ενεργοποιημενη τη λειτουργεια εξηκονομησης ενεργειας. Η κιτκατ βγαζει λιγοτερο, αλλα οχι τοσο λιγο. Επισης τρεξε το τεστ με κρυο το κινητο. Αφου πρωτα δουλευε και τωρα οχι, κατι απο οσα εκανες φταιει. Πιθαν το bloat που αφαιρεσες ή η επαναφ με το titanium. Φανταζομαι μονο εφαρμογες χρηστη και οχι συστηματος επαναφερεις. Λειτουργία εξοικονόμησης μέσα στην καρτέλα μπαταρία δεν λες; κλειστό είναι.... Δεν επανέφερα εφαρμογές συστήματος όχι φίλε μου, εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά που το κάνω το restore... Στο Xda λένε υπάρχει κανονικά στο gestures η λειτουργία που απαντάς βάζοντας στο αυτί το κινητό... Δεν λειτουργεί όμως, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα παιδιά στο δικό μου με cludyfa. V1.2 δουλεύει η απάντηση όταν φέρνεις το ακουστικό στο αυτί κανονικά Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Λειτουργία εξοικονόμησης μέσα στην καρτέλα μπαταρία δεν λες; κλειστό είναι.... Δεν επανέφερα εφαρμογές συστήματος όχι φίλε μου, εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά που το κάνω το restore... Στο Xda λένε υπάρχει κανονικά στο gestures η λειτουργία που απαντάς βάζοντας στο αυτί το κινητό... Δεν λειτουργεί όμως, έτσι; Αυτο λεω ναι.. Δεν μπορω να καταλαβω τοτε γιατι να βγαλει τοσο λιγο. Μονο αν το κινητο εχει υπερθερμανθει οποτε δουλευει χαμηλοτερα βγαζει τοσο λιγο. Αλλο κατι δε μπορω να σκεφτω.. Για τη λειτουργια στο αυτι, ας γραψει καποιος αλλος, γιατι δεν τη χρησιμοποιω και εχω αφαιρεσει ακομα και το αρχειο.. :lol: Edit.. Απαντησε ηδη ο φιλος απο πανω οσο εγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα παιδιά στο δικό μου με cludyfa. V1.2 δουλεύει η απάντηση όταν φέρνεις το ακουστικό στο αυτί κανονικά Γνωρίζουμε ποιο αρχείο είναι μέσα στο titanium φίλε μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Γνωρίζουμε ποιο αρχείο είναι μέσα στο titanium φίλε μου;; Απαντηση εισερχομενης κλησης 1.0 Ετσι το εμφανιζει το titanium (θελει και τους τονους για να το βρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Απαντηση εισερχομενης κλησης 1.0 Ετσι το εμφανιζει το titanium (θελει και τους τονους για να το βρει) Οχι δουλευει κανονκα αυτο... κατι αλλο παιζει.. εστειλα μυνημα στον Cloudy να δω τι θα μου πει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης παρατηρησα πριν σαν να κλεινανε τα δεδομενα μονα τους 2-3 φορες... οταν επαιρνα τηλ... δεν εννοω ομως να χαθουν απλα διπλα απο το σημα, αυτο γινεται σχεδον παντα οταν μιλαμε, κλεινανε τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) καλησπερα.Εχθες εβαλα την cloudystock 1.2.Παρατηρησα στην αρχικη οθονη οταν κανω 2πλο ταπ μια ωραια εικονα κινουμενης λιμνης(νερα).Αλλα δεν μου αρεσει η ωρα που ειναι 24 ωρη...Γινετε να αλαξει σε 12 ωρη; edit: ενταξει το βρηκα στην ρυθμιση του ρολογιου.Α κατι αλλο να ρωτησω για τον συγχρονισμο των emails.Πρεπει να εχω παντα το κουμπι του συγχρονισμου ανοικτο,ωστε οταν μου ερχονται emails στους 2 λογαριασμους να με ειδοποιει με ηχο κ banner;Εχω της μανας του το προγραμμα. Edited March 27, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Οχι δουλευει κανονκα αυτο... κατι αλλο παιζει.. εστειλα μυνημα στον Cloudy να δω τι θα μου πει εγω εχω τη cloudystock 1.2 και μωλις βαζω το ακουστικο στο αυτι ανηγει η γραμμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εγω εχω τη cloudystock 1.2 και μωλις βαζω το ακουστικο στο αυτι ανηγει η γραμμη Εμενα συνεχιζει να μη μου δουλευει, δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βγήκε η kitkat για το g flex, οπότε αναμένουμε τη νέα cloudyflex με 4.4.2 http://m.gsmarena.com/lg_g_flex_receives_android_442_kitkat_update_with_knock_code_-news-8153.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βγήκε η kitkat για το g flex, οπότε αναμένουμε τη νέα cloudyflex με 4.4.2 http://m.gsmarena.com/lg_g_flex_receives_android_442_kitkat_update_with_knock_code_-news-8153.php Ωραία νέα αυτά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Βγήκε η kitkat για το g flex, οπότε αναμένουμε τη νέα cloudyflex με 4.4.2 http://m.gsmarena.com/lg_g_flex_receives_android_442_kitkat_update_with_knock_code_-news-8153.php Παλι θα.ξαναστηνουμρ το κινητο απ την αρχη?.. :lol: Για να δουμε αν θα κανει τοσο καλη δουλεια οσο στην jb version.. Ηταν η εκδοση με το καλυτερο standby.. Σε 7 ωρες αναμονης ειχα 0. Τωρα εχω 5-8% καταναλωση.. Εχει και το knoce code βλεπω, αρα μαλλον θα καταργησει την cloudypro.. Ο cloudy γραφει οτι θα ξεκινησει μολις εχει τα αρχεια.. Edited March 28, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εμενα συνεχιζει να μη μου δουλευει, δυστυχως Καλή μέρα θέλει δυναμική Κίνηση προς το αυτί για να ανοιξει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παλι θα.ξαναστηνουμρ το κινητο απ την αρχη?.. :lol: Για να δουμε αν θα κανει τοσο καλη δουλεια οσο στην jb version.. Ηταν η εκδοση με το καλυτερο standby.. Σε 7 ωρες αναμονης ειχα 0. Τωρα εχω 5-8% καταναλωση.. Εχει και το knoce code βλεπω, αρα μαλλον θα καταργησει την cloudypro.. Ο cloudy γραφει οτι θα ξεκινησει μολις εχει τα αρχεια.. δεν πειραζει παρολο που εχω βαλει στη cloudystock θεμα και widget flex με τις ρυθμισεις δεν γινεται τιποτα!! εβαλα και το πειραγμενο αρχειο που εφτιαξες για τον ηχο σε συνδιασμο με το viper :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 δεν πειραζει παρολο που εχω βαλει στη cloudystock θεμα και widget flex με τις ρυθμισεις δεν γινεται τιποτα!! εβαλα και το πειραγμενο αρχειο που εφτιαξες για τον ηχο σε συνδιασμο με το viper :) Για μπασα πριμα εκουαλαιζερ κλπ εχω το poweramp. Εχει κατι παραπανω το viper? Γι αυτους που θελανε να μη φαινονται κομενα τα softkey οταν μειωνουν πολυ το μεγεθος της navbar, το εψτιαξε και αυτο στην τελευταια beta το g2 tweaksbox. Υποστηριξε και πολυ καλυτερα το tinted statusbar (bleed imersive mode που εγραφα παραπανω). Με διαφορα το καλυτερο xposed plugin για το g2. Αξιζει τα λεφτα του x10.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Για μπασα πριμα εκουαλαιζερ κλπ εχω το poweramp. Εχει κατι παραπανω το viper? Γι αυτους που θελανε να μη φαινονται κομενα τα softkey οταν μειωνουν πολυ το μεγεθος της navbar, το εψτιαξε και αυτο στην τελευταια beta το g2 tweaksbox. Υποστηριξε και πολυ καλυτερα το tinted statusbar (bleed imersive mode που εγραφα παραπανω). Με διαφορα το καλυτερο xposed plugin για το g2. Αξιζει τα λεφτα του x10.. δεν το ξερω το poweramp βλεπω οτι ολοι βαζουν το viper και το εβαλα.παντως εχω καλυτερο ηχο απο τη cloudyflex που ειχα βαλει το dorimanx σε συνδιασμο με το fauxsound,εκει επεζε πιο δυνατα αλλα παραμορφωνε καπως τον ηχο ακομα και σε χαμηλοτερη ενταση. το tweaksbox το εχω και εγω κατι ρωτησες για τις σκιες στο status και navbar,τις θες ενοουσες γιατι εγω δεν τις ηθελα και τις εβγαλα με το g2 xposed.παντως ενω εχω κανει τις ρυθμισεις στο tweaksbox και στο tintedbar,το facebook γινεται μπλε μονο στη status bar,ενω με το g2 xposed γινοταν μπλε πανω κατω στη 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Για μπασα πριμα εκουαλαιζερ κλπ εχω το poweramp. Εχει κατι παραπανω το viper? Γι αυτους που θελανε να μη φαινονται κομενα τα softkey οταν μειωνουν πολυ το μεγεθος της navbar, το εψτιαξε και αυτο στην τελευταια beta το g2 tweaksbox. Υποστηριξε και πολυ καλυτερα το tinted statusbar (bleed imersive mode που εγραφα παραπανω). Με διαφορα το καλυτερο xposed plugin για το g2. Αξιζει τα λεφτα του x10.. Γιατί εγώ στο playstore το βλέπω μόνο δωρεάν το g2 tweaksbox; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γιατί εγώ στο playstore το βλέπω μόνο δωρεάν το g2 tweaksbox; γιατι το πληρωνεις μετα την εγκατασταση αν θες,δουλευει και στη free εκδοση αλλα τα περισοτερα ειναι με πληρωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Για μπασα πριμα εκουαλαιζερ κλπ εχω το poweramp. Εχει κατι παραπανω το viper? Γι αυτους που θελανε να μη φαινονται κομενα τα softkey οταν μειωνουν πολυ το μεγεθος της navbar, το εψτιαξε και αυτο στην τελευταια beta το g2 tweaksbox. Υποστηριξε και πολυ καλυτερα το tinted statusbar (bleed imersive mode που εγραφα παραπανω). Με διαφορα το καλυτερο xposed plugin για το g2. Αξιζει τα λεφτα του x10.. Ποιο είναι το αρχειακι για τον ήχο που έφτιαξες φίλε μου; CS1.2 τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ποιο είναι το αρχειακι για τον ήχο που έφτιαξες φίλε μου; CS1.2 τώρα!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51279114&postcount=687&nocache=1&z=9064807568211108 Εχω και καποιες οδηγιες στα Ελληνικα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5281869#post5281869 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51279114&postcount=687&nocache=1&z=9064807568211108 Εχω και καποιες οδηγιες στα Ελληνικα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5281869#post5281869 Άρχοντας... Καλα παει η CS1.2 μεχρι στιγμης... 3 ωρες οθονη και ειμαι 55% μπαταρια με 33 ωρες αναμονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) το tweaksbox το εχω και εγω κατι ρωτησες για τις σκιες στο status και navbar,τις θες ενοουσες γιατι εγω δεν τις ηθελα και τις εβγαλα με το g2 xposed.παντως ενω εχω κανει τις ρυθμισεις στο tweaksbox και στο tintedbar,το facebook γινεται μπλε μονο στη status bar,ενω με το g2 xposed γινοταν μπλε πανω κατω στη 4.2.2 Πιθανοτατα, δεν εχεις επιλεξει στο tintedbar την επιλογη link status and navbar colors για να παιρνει η navbar οτι χρωμα εχει η taskbar. Επισης το tintedbar εχει επιλογη για καθε εφαρμογη ξεχωριστα να επιλεγεις τι χρωμα θες να εχουν οι μπαρες. Οποτε δουλευει για ολες τις εφαρμογες. Αμα δεν επιλεξεις link status and navbar colors στις γενικες ρυθμισεις του tintedbar, μπορεις να επιλεξεις μια μια καθε εφαρμογη, και να επιλεξεις ξεχωριστα για καθε μπαρα αν θα εχουν το ιδιο χρωμα ή διαφορετικα χρωματα, οποια θες. Αυτο δεν το κανει το g2 exposed που χρησιμοποιουσα και εγω μεχρι τωρα. Εκει το ονομαζει bleed immersive mode, αλλα δουλευει για λιγες εφαρμογες. Μαλιστα εχει κλεψει τον κωδικα και τον βριζουν οι 2 αλλοι dev.. Λυση για τις σκιες ακομα δε βρηκα.. Δε θελω να βαλω και το g2 exposed αφου κανουν παρομοια πραγματα, και ας το εχω αγορασει και αυτο. Ο dev του g2 tweaksbox γραφει τι επιλογες πρεπει να ρυθμισεις για να δουλευει σωστα με το tintedbar. Edit τωρα διαβασα οτι εχεις ΚΑΙ το g2 xposed. Ισως γι αυτο εχεις προβλημα.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρχοντας... Καλα παει η CS1.2 μεχρι στιγμης... 3 ωρες οθονη και ειμαι 55% μπαταρια με 33 ωρες αναμονη! Καλα εισαι.. Στην αναμονη εχω θεμα. Προφανως κατι ξυπναει το κινητο. Στην χρηση καλη σχετικα μπαταρια εχω και εγω. Edited March 28, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts